@ Mircea:

Am urmărit cu atentie imaginile prezentate de tine. În mod evident, contin elemente de editare computerizată :).

Se vede pixelul albastru în valuri!

30 COMENTARII

  1. Superb!
    Ma bucur ca domnul Voiculescu stie sa inoate :)
    Atentie mare la rechinii portocalii care musca din toate pozitiile.
    Un mogul mai avem si noi … ceilalti 2 sunt aproape anihilati.
    Nu trebuie sa il lasam singur pe domnul Voiculescu.
    Impreuna suntem mai puternici.
    Hai ca se poate!

  2. Domnule Senator,

    fara sa exagerez, sunteti la ora actuala singura speranta a romanului de rand ca dictatura ciumei portocalii ajunge la final. Restul opozitiei doarme in papuci. Crin este „blocat” cu tenia ponta in jocul lincezelii CARE CLIPESTE PRIMUL numarand secundele care au mai ramas pana la alegerile din 2012. Nu putem sa ne punem sperantele intr-o opozitie care desi se vede a 5 roata la caruta parlamentului nu are curajul si decenta sa-si dea demisia. Nu au coloana vertebrala.Atat crin cat si ponta sunt bugetari care se agata disperati de jobul de senatori. Nu conteaza cat de greu o duce amarasteanul, ei o duc bine anyway dormind in parlament in timp ce boc isi asuma raspunderea ca la casa de nebuni.
    Macar catastrofa de boc face ceva. De ce sa il schimbam cu ponta? Il inlocuim pe dracu cu ma-sa?

  3. Domnule senator! Va urmaresc cu atentie si in cea mai mare parte sunt de acord cu punctele dv. de vedere. Opozitia nascuta ca o varianta credibila la portocalii INCEPE SA TREPIDEZE DIN TOATE INCHEIETURILE. Nu stiu cum se face dar se pare ca USL-ul sta foarte rau cu comunicarea. Se multumeste sa dea replici guvernarii. DOMNULE PROFESOR, MAI ACUM VREO 3 LUNI SPUNEAM UNOR POLITICIENI DIN OPOZITIE CA USL-UL STA FOARTE PROST CU COMPARTIMENTUL DE COMUNICARE. AM O SUGESTIE CARE (CRED) CA POATE FII LUATA IN SEAMA; Domnule profesor am vazut ca USL-ul incearca o anumita”lipeala’ cu militarii in rezerva. E foarte bine. Noi inca suntem CREDIBILI. DACA E ASA, DE CE NU SE PUNE BAZA PE INCREDEREA IN PROFESIONALISMUL SI LOIALITATEA UNOR COLEGI DE AI NOSTRI? FOARTE MULTI SUNT ASI IN CULEGERE DE INFORMATII; DIVERSIUNE SI ALTE ACTIUNI DE ACEST GEN. Pai un coleg de al nostru din acesta bransa poate fara sa gresesc SA SCOATA ATATEA INFORMATII PE PIATA (IN 24 DE ORE) ASTFEL INCAT BASE SI PORTOCALII NU VOR AJUNGE DELOC PE STICLA TELEVIZOARELOR. ASTA TREBUIE SA SE FACA. BASE SI AI LUI ,INDIFERENT CA FAC CEVA INTR-O ZI SAU NU TOATE TELEVIZIUNILE II MEDIATIZEAZA (ORI POZITIV ORI NEGATIV)Acestia nu trebuie sa fie amintiti doar ca enunturi si atunci sa vedeti mascarada dracului pe capul marinarului. (cu scuzele de rigoare acest gen de actiuni le-am INVATAT DE LA AMERICANI DAR SI DE LA RUSI). V-AM AUZIT SPUNAND ,IN CATEVA EMISIUNI CA ar trebui folosite cadrele militare de la CMJ-uri in actiuni impotriva fraudelor. Ei ,aici nu sunt de acord cu Dv. Militarii de la CMJ-uri au misiuni clare, deoarece au PRELUAT MISIUNILE UNITATILOR OPERATIVE DE LA PACE, ACELEA DE A PREGATII SI MOBILIZA REZERAVA. SA NU INCURCAM MARFA CU AMBALAJUL. IDEEA DV. ESTE BUNA SI SE POATE FACE CU MILITARII REZERVISTI DISPONIBILIZATI ,CARE CU MANDRIE VA SPUN CA AR PUTEA SA INDEPLINEASCA MISIUNILE PE CARE LE-ATI EXPUS. IN MAJORITATE COLEGII REZERVISTI AU O VARSTA INTRE 45 SI 60 DE ANI . SUNT IN PUTERE SI CU MINTEA LIMPEDE SI MAI ALES CU DRAGOSTE DE TARA ASTA.Va doresc multa sanatate si putere pentru a va implini visul ,ACELA CA ROMANIA SA DEVINA O TARA NORMALA(si la trup si la cap..)

  4. Glumă sau nu… dar până una alta, din discursul pixelului antenei de mai sus, reiese că domnul Badea nu prea agreează înăsprirea pedepselor ca mişcare prioritară, ci domnia sa crede că prioritară ar fi constituirea unei funcţionări reale în România ca stat de drept (dacă legea nu se aplică, poţi să înăspreşti toate pedepsele către „pe viaţă”, că e degeaba… pare a spune domnul Mircea). Constat că avem păreri comune. :D

  5. Domnule profesor universitar doctor Dan, ascultati la mine ca stiti ca va simpatizez si nu va invat de rau cat va invat de bine:

    nu mai risipiti bani aiurea’n tramvai pe tot felu’ de vuvuzele ce va promit o albire mai ceva decat a lui Michael Jackson. Tot poporu’ stie ca virginitatea este ca mortu’ de la groapa – nu se mai intoarce !
    E pacat de dvs., domnule profesor universitar Dan, sa fiti pacalit in halul asta de copilareste de d’alde ciutaci, mircibazi, danegreci, oanastanci, razvanidumitresti, adrieniursi s.a. asemenea lor. Ei vor doar/decat banisorii truditi din greu pe ogoarele Securitatii de dvs., domnule profesor universitar doctor Dan.

    Scurt/2: nu mai dati banii pe prostii, luati ciocolata la copii !

  6. Cretinule imbecil,ţi se pare că vreunul,dintre cei menţionaţi,îşi primeşte salariul fără să producă de zeci de ori mai mult ?

  7. Domnule Voiculescu va dati seama ce sustinatori imbecili aveti?
    Chiar ma intreb daca in momentele dvs. de sinceritate nu cumva chiar zambiti complice cu propriul viclesug in momentul in care realizati asta. Pentru ca dvs. cu siguranta nu sunteti un imbecil.
    Oricum singura lor scapare, a aplaudacilor, este sa fie oportunisti. Doar in acest caz mai pot fi suspectati de posesie de creier. Altfel ce fel de om in toate mintile s-ar putea lasa prostit de persona dvs. care nu are cum sa nu inspire ceea ce sunteti cu adevarat.

  8. astia de la b1tv tot incearca sa ii distruga rating-ul lui badea prin intermediul emisiunii lui radu banciu. e smart banciu asta dar totusi, nu il poate concura pe badea. nu are carisma lui badea. nu este spontan. e fortat. banciu e bun pentru tvr cultural.

  9. TRUCAJ ORDINAR

    Eu n-am văzut nicicând motan să-noate ,
    Şi cred că Badea-n film, a folosit un dol ;
    Căci deşi mogulul mai dă niţel din coate ,
    E clar că el pluteşte căci are capul … gol .

  10. Mda, e glumetz tare domnu Mircea Badea. Pacat ca doar atat stie. Apropo, domnul Dan Voiculescu, mai invatati-l ceva economie pe bietul Mircea, e praf rau de tot. Si va rog ceva in mod special : va rog sa ii spuneti lui Mircea Badea ca a zis Paveliuc si anume ca Mircea Badea e un PROST ! Asta deoarece mi-a bannat I.P.-ul pe blogul sau. Saracul, ce sa ii faci daca e retardat si nu accepta criticile… Sa mai ia niste Xanax; am inteles ca pe el il ajuta.

  11. Care e problema cu pixelul in valuri? se vede clar cine este in apa… deci a intrat la apa… si care e problema? si daca a reusit sa iasa, sau daca va reusi sa iasa – bravo lui ;)

  12. Se vede clar ca si viteza cu care sare d-nul Voiculescu e mai mare decat cea a dosului de palma a Marinarului. Pana si Funeriu si-ar da seama ca e o facatura ordinara. Sa va fie rusine ! Mintiti poporul cu televizorul . P.S: sper sa nu vedem din nou lacrimi prezidentiale…

  13. Cine esti tu, Paveliuc, vreun reper intelectual care pui etichete irefutabile? Saracul esti tu, dar cu duhul. Si PROSTUL tot tu esti! Domnule profesor, nu tii minte formula exacta a cazului „dosul de palma basescian”, Corect: „Rusine, Dinu Patriciu!”

  14. Chiar sunt unul dintre cei care-i dau dreptate totala lui Badea,mai mult decat atat, sunttem foarte,foarte asemanatori ca si caracter,dar ma dispera cei care-i ling in dos pe altii!
    Nu-l mai adulati atat pe badea, fiti dracului ca si el, ca asta conteazacu adevarat, lingailor!
    Hai pa!

  15. Theodora Says:
    august 10th, 2011 at 12:49 pm

    Superb!
    Ma bucur ca domnul Voiculescu stie sa inoate (…)
    Nu trebuie sa il lasam singur pe domnul Voiculescu.
    (…)
    Hai ca se poate!

    ___________________________________________

    Adica cum sa nu-l lasam singur pe domnul Voiculescu? Sa fim si noi moguli, ca domnia sa? Hmmmmm…Suna bine, dar ma tem ca este destul de greu… :))

Comentariile sunt închise.