De la cititori :) .

27 COMENTARII

  1. Varianta corecta (n-am si-o poza, din pacate):

    Daca iese vreunul cu dizabilitati la cap, ce te faci?
    Ramai cu el presedinte!

  2. In legatura cu USL-as vrea sa stiu de ce tineti mortis la cateva plasamente de persona in detrimentul uniunii si a unitatii din USL? Nu inteleg de ce dam satisfactie celor de la guvernare creand ape tulburi in asa fel incat sa se piarda alegerile cu foarte mare usurinta. Va rog sa va reconsiderati atitudinea si sa va reveniti di haosul creat in opozitie.

  3. Sper sa corectam cat mai repede greseala comisa in 2004 si 2009. Cu siguranta, sunt cateva parghii constitutionale.

  4. EXPERIENŢA UNUI ŞEF DE STAT

    La mare pericol poporul s-ar expune
    Dacă, la cap, un rege ar avea o boală ;
    Preşedintele, aşadar, ştie el ce spune ,
    Vorbind din … experienţa personală .

  5. Basescu nu este lider. Nu stie ce inseamna leadership. Nu este Presedintele unui stat. Este pur si simplu un golanash care a avut noroc si a ajuns in aceasta demnitate. Noroc cu un Branza sau cu un Bakonsky (frauda din diaspora) sau cu un bercea mondialu (alegatorul tipic basist)

  6. @DV
    Sunt din dobrogea , dar v-a rog nu lasati , ca etnicii maghiari , care spun ca vor tinutul secuiesc ( daca ei sunt maghiari , de ce ii spun secuiesc ? ) sa preia aceasta zona.Nu au rusine si obraz si chiar la Sinteza Zilei din data de 26 daca sunteti atent , o sa observati cum incearca sa evite raspunsul la 2 intrebari concrete.Ceea mai importanta e : De ce considera Ungaria , tara mama?Si spun ca aceasta trebuie sa ajute comunitatea maghiara sa obtina autonomia teritoriala.
    Laszlo Tokes chiar a spus ca in cazul in care nu se obtine aceasta autonomie , RECURG LA ARME CA SA IL OBTINA.
    Instiga la discriminare si la conflicte armate.Niciodata o minoritate nu a amenintat o majoritate cu conflictul armat si repercusiuni violente impotriva cetatenilor de etnie ( daca vreti ) majoritara a unei tari.
    Au scoli , au dreptul la a-si vorbi limba chiar in institutiile oficiale ale statului , au obtinut drepturi ca si minoritate asa cum nici o alta MINORITATE nu a obtinut in Europa.Sunt satul si revoltat de aceasta manipulare si imi doresc sa pot merge in zona din Ardeal asa cum ar trebui sa merg in prorpia tara.Nu l-a Sf. GHEORGHE sa fiu refuzat si izgonit din incinta unui magazin pentru ca NU VORBESC LIMBA MAGHIARA.

  7. V-am sfatuit de la inceput sa iesiti din aceasta caricatura politica numita USL.
    Nici acum nu este prea tarziu.
    Va urez succes.

  8. d-le voiculescu, nu stricati alianta! va rugam noi sa faceti o uniune puternica sa-i dam jos pe base si acolitii. nu uitati ca suferim tare mult si ne asteapta si mai rau daca raman astia.

  9. Buna ziua Domnule Presedinet,
    Se aude pe aici pe la noi pe la Gorj, ca va candida Visoianu din partea PC Gorj la alegerile generale.
    Dumneavoastra ati mai facut cateva mutari ne la locul lor in filiala Gorj cum ar fi venirea lui Manta si pus parlamentar. Aici a fost o organizatie foarte buna insa in timp s-a imprastia culminand in acesta perioada cu Ilie Petrescu care a distrus tot e mai ramansese. PC sau PUR din totdeauna a avut oameni extraordinari u care te mandreai ei bine acum nu ai cu cine scoate capul in lume. Nu este o solutie pentru noi Visoianu. el mai corect ar fi sa a uitati in organizatie asta in cazul in care Petrescu va fi transparent.
    Toate cele bune!

  10. sa vrei mai mult decat 1% cat ai in sondaje, cu riscul de a sparge o uniune, e nesimtire crasa… ai trait degeaba pana la varsta asta

  11. A fost citat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma plangerilor depuse de FACIAS si Lia Olguta Vasilescu. Cu ce explicatii va veni?!

  12. Dependenta de alcool este dizabilitate sau nu ?
    Dilma exprimata este, de fapt, crucea pe care poporul roman o are:
    cautarea de dizabilitati.
    Si t.basescu are mica sa dizabilitate dar cei din jur au stiut sa i-o estompeze.
    Si atunci…?
    Cred ca iar sunt probleme cu…barna lui basescu. :(

  13. Vorbeste despre dizabilitati acest Mister Perfectiune al politicii dambovitene. Esti penibil, domnule presedinte!

Comentariile sunt închise.