Marti, de la ora 18.00, in cadrul festivalului George Enescu, Matei Bucur Mihaescu (despre care am mai scris aici) isi dirijeaza „Simfonia nr. 1 in Do Major” si „Ave Maria” in Piata Festivalului din fata Ateneului Roman, .

Pentru bloggerii melomani :) si dispusi sa aplaude un tanar care, in mod bizar, scrie simfonii in loc de contestatii la bacalaureat, cred ca gasim niste invitatii in plus – trebuie doar sa spuneti.

Detalii in plus aici, pe siteul FDVDR.

20 COMENTARII

  1. Prefectul de Hunedoara, televiziunile mogulilor şi “boii de la PSD”

    GAZETA VAII JIULUI – Scris in 8 septembrie 2011, 21:05 de Redactia in Dezvaluiri.

    Prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, a comis, miercuri, o gafă de proporţii, când la o întâlnire cu pensionarii minieri, reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut declaraţii cu conotaţii politice, deşi el ar trebui să fie apolitic.
    Prefectul de Hunedoara, Attila Deszi şi directorul CNH, Constantin Jujan, s-au întâlnit miercuri cu pensionari din minerit pentru a discuta despre facilităţile pe care Compania le acorda acestei categorii sociale.

    Potrivit pensionarului minier Traian Morar, unul dintre participanţii la întâlnire, la un moment dat, după mai multe întrebări legate de acordarea subvenţiei pentru CNH, subvenţie din care ar trebui să se achite şi alocaţiile de cărbune şi energie foştilor angajaţi ai Companiei, prefectul Attila Dezsi a răbufnit necugetat.
    Gestul acestuia a fost considerat atât imoral, cât şi ilegal.

    “De, domnule, ăştia sunt boii de la PSD şi cele două posturi de televiziune (n.r.-Realitatea şi Antena)” ar fi spus prefectul Attila Dezsi.

    Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu a ţinut însă cont că se afla taman în faţa unor pensionari minieri, majoritatea membri PSD aşa că afirmaţiile acestuia nu au fost pe placul mulţimii. “Pensionarii participanţi au fost indignaţi şi au vrut să părăsească sala. Este greşit ceea ce face şi nu are dreptul să se exprime de aşa natură”, susţine pensionarul. Potrivit acestuia, prefectul nici măcar nu a încercat să-şi ceară scuze, gestul acestuia fiind scuzat de Ioan Hortopan, preşedintele Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri din Valea Jiului.

    “Prefectul zâmbea batjocoritor. I-am spus sunteţi reprezentantul Guvernului în teritoriu. Ciorbea (n.r.-fostul premier Victor Ciorbea) este fericit pentru că dumneavoastră (n.r.-coaliţia de la guvernare) depăşiţi cu mult cea mai proastă guvernare, guvernarea Ciorbea. Râdea şi spunea că a vrut să spună altceva”, mai spune pensionarul. Potrivit Legii nr. 340/2004 privind institutia prefectului, activitatea prefectului se întemeiază pe principiile legalităţii, imparţialităţii, obiectivităţii, transparenţei, eficienţei, responsabilităţii şi orientării către cetăţean. Prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

  2. Matei Bucur Mihaescu este un adevarat geniu al muzicii. Am mai avut ocazia sa il ascult, dar marti nu voi putea ajunge. Munca-i mai presus de toate.

  3. Este evident ca acesta nu este singurul talent autentic pe care il avem in momentul de fata. Sunt foarte multi care se zbat in anonimat.

  4. D-le Voiculescu! (sau „cool mogul”) Nu inteleg de ce o mai tineti pe aia care a venit din concediu cu o coafura creaţă si nespalată, asemanatoare ierbivorelor netunse ale naşului ei de cununie…!!!??? Chiar nu observati ca e o pupacioasa băsistă? De fapt nu numai basista. Cand mai veneau si invitati de la PD-l, pe toti avea grija sa-i sarute proFund!!!

Comentariile sunt închise.