Incercand sa justifice intarzierea depunerii la Parlament a proiectului de buget pentru anul 2012, Emil Boc a spus ca deficitul bugetar pe anul 2012 va fi stabilit in data de 24 octombrie.

Insa, in data de 30 septembrie 2011, raspunzand la o intrebare pe care i-am adresat-o la Senat, ministrul finantelor publice, domnul Ialomitianu, mi-a comunicat oficial, in scris, ca “pentru anul 2012, Guvernul a estimat un deficit bugetar de 3.0% din produsul intern brut”. Iată documentul:

In aceste conditii, cineva minte. Emil Boc sau Gheorghe Ialomitianu?

Indiferent de varianta, concluzia este aceeasi: avem un guvern incompetent, mincinos si iresponsabil.

24 COMENTARII

  1. Toti mint de la putere. In Romania nu va veni criza, dar uite-o totusi, in Romania nu se vor scadea salarii, pensii, indemnizatii sociale, dar, ce sa vezi, e singura optiune de redresare, Romania va frana imprumuturile externe versus Romania s-a indatorat cu peste 20 miliarde euro in ultimii ani. Atat de multe incat de incurca si ei in minciuni.

  2. Eu zic ca nu mint,eu afirm cu tarie ca sunt INCOMPETENTI.Cereti guvernului (Emil Boc ) ca el e la conducerea lui,sa v-a trimita si el o confirmare scrisa a afirmatiilor facute.Astfel apar doua situatii,in ambele Boc are de dat explicatii.
    1) Daca raspunsul este acelasi cu cel al Ministerului Finantelor – Boc trebuie sa justifice PUBLIC de ce face afirmatii mincinoase
    2) Daca raspunsul este diferit si confirma faptul ca nu a fost calculat deficitul in acest moment – Boc trebuie sa justifice PUBLIC incompetenta grasa de care da dovada atat el cat si subordonatii lui si de ce Ministerul Finantelor ,MINTE IN INSCRISURI OFICIALE.

    Ei pot fi acuzati de subminarea economie de stat,dar cu precadere pot fi acuzati de ABUZUL IN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PUBLICE art. 248 C. pen. deoarece astfel de afirmatii produc pagube in managementul altor companii de stat sau chiar particulare.

    Puneti in dezbatere publica aceasta problema.Vreau sa vad emisiuni pe aceasta tema si vreau sa vad ce are de spus prea iubitul nostru SEF Boc.Vreau sa vad ca da un RASPUNS OFICIAL ,LA ACESTE ACUZATII.Vreau sa il vad cum se face de rusine.Cred ca si eu ,un pusti de 26 ani pot conduce mai bine guvernul,in comparatie cu Boc.

  3. Ce atata justificare pentru o atributie nerealizata? Nu si-au indeplinit obligatiile, ar trebui sa raspunda pentru asta. Si Boc, si Ialomitianu si toti cei care se fac vinovati.

  4. @ zvonescu – nu respecta programul de guvernare pe care si l-au asumat, nu respecta nicio prevedere legala interna sau internationala, nu ne respecta pe noi, cetatenii. Singurul Dumnezeu pe care il au e Basescu.

  5. Cea mai buna varianta pentru Romania, ar fi ca Guvernul Boc sa cada cat mai repede. Mai ales ca ne asteapta vremuri si mai grele.

  6. haide dom’le, chiar nu putem sa scapam de gasca lui basescu? pe bune! nu se mai poate, tot induram. tot ne chinuim. si ei ce fac? ne calca in picioare.

  7. @ Dan Voiculescu

    FĂRĂ SUPĂRARE !

    Prea te superi pe-al lor tupeu ,
    Căci azi orice ministru minte
    Şi nici Zeus nu e Dumnezeu ,
    Ca ale sale slugi să fie sfinte .

  8. Domnule Senator,
    sunteti singurul care face ceva sa opreasca nebunia portocalie! Voiculescu ataca!
    Ce fac restul capilor uSL?
    Crin se mira ca ponta s-ar intelege cu basescu la o adica! Si credeam in Crin…. credeam ca e mai destept….credeam ca vede jocul dublu al lui ponta.
    Cum se mai poate mira ? Nu stie Crin ca nasul lui ponta este cristi de la secu care reinvie politia politica in Romania? Nu stie Crin ca cine se aseamana se aduna?
    Domnule Senator, sunteti pe o cale buna, Romania va sustine!
    Jos basescu! Desteapta-te Crin!

  9. 1. Minciuna guvernamentală este singurul şi sigurul agent frigorific al instalatiei de climatizare din iadul mioritic.

    2. DIALOG ÎNTRE GENERAŢII

    – Bunicle, de nu-mi e cu bănat,
    mint ăştia doi ce-i ţinem la palat ?
    – Ehei! sunt şulfe de la primul cat
    obişnuite să consume doar că…(nu-i rimă).

Comentariile sunt închise.