În Libertatea, despre bunici si nepoti: aici.

22 COMENTARII

  1. Îţi etalezi „bogăţia”, DV…
    D-aia te pizmuieşte Jon*.
    Cei doi (fiică şi nepot) vor plăti datoriile criminale făcute de Băsescu Traian şi turma sa,
    fără consultarea românilor.

  2. Domnule Voiculescu, ce sfat ati avea pentru un cuplu tanar? Intai sa construiasca o cariera solida, sa aiba independenta financiara si apoi sa conceapa un copil sau sa mearga pe ideea – cand o fi, o fi?

  3. V-am vazut la televizor impreuna cu fiica dumneavoastra si cu doamna Voiculescu, la Opera, la concertul oferit in cinstea Majestatii Sale. Foarte frumos!!!

  4. DORINŢĂ

    Nespus de mult m-aş bucura ,
    De-aş bea cu tine vin, un litru ;
    Direct şi personal să-i pot ura ,
    Multă sănătate lui … Dumitru .
    (Poate dă şi el … o cafea la filtru)

    P.S.Cu prilejul zilei onomastice, urez seniorului DUMITRU VOICULESCU, un sincer şi călduros „La mulţi ani !”

  5. La opera ati zis ca a fost un semn de normaliate, dar nu inteleg de ce sunteti republican? Visati ca intr-o republica parlamentara veti fi presedinte? Va spune eu ca nu veti fi. Atunci? Din cauza educatiei ante 89? De ce? O monarhie constitutionala dupa model englez ar fi perfecta pentru Romania. Mai ales ca ei sunt rude. De ce sa muncesti zeci de ani pentru prestigiul Romaniei cand il poti avea intr-o clipita devenind regat? De ce despre Romania sa se vorbeasca numai despre regele cioaba si nu despre regele Mihai , suveranul Romaniei? Aroganta asta republicana enerveaza. Republica a fost adusa de sovietici. Modelul francez al republicii noastre se potriveste doar frantei. Romania e de 5000 de ani , de pe vremea dacilor ,regat. Republica e doar un accident modern, contrar traditiei istorice.

  6. @abcabc

    „Romania e de 5000 de ani , de pe vremea dacilor ,regat. Republica e doar un accident modern, contrar traditiei istorice.”

    Aceasta afirmatie imi aminteste de un banc cu militienii : „Prost,prost dar sigur”.
    Bati campii rau de tot baietica, as zice chiar mai dihai decat un biet „organ”.

Comentariile sunt închise.