Am notat lucruri utile din revista on-line a FDVDR pentru parinti (si, fara discriminari sper, bunici :) ).

Trec la implementare chiar din acest week-end cu Dana, Mara, Dan, Eve si Danut. Vladut e inca prea mic pentru „dezvoltare personala dincolo de portile scolii” :) .

22 COMENTARII

  1. ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL !
    Domnule Voiculescu
    Cel mai important pentru copii Romaniei este….spunerea adevarului.
    Comunismul a invatat generatia noastra sa mintim. Frica ca si minciuna
    a devenit a doua natura. Am invatat sa nu spunem lucrurile pe nume.
    Ajuns in America am fost uimit ca oamenii se uita unul altul in ochi si ca minciuna nu este aceptat ca un compatrament social.
    Chiar daca generatia noastra nu va vedea prea multe lucruri schimbate spre bine este datoria noastra sa invatam copii si nepotii sa spuna adevarul…cu orice pret si cu orice risc
    Spunerea adevarului este primul pas spre recastigatea demnitatii noastre pierdute.

  2. Sa va bucurati de copii si nepoti si sa nu renuntati la ajutarea celor care totusi nu fac parte din familie, dar care au nevoie de sustinere pentru a-si dezvolta talentul.

  3. E bine sa petrecem cat mai mult timp cu ai nostri copii – sau nepoti, dupa caz – si sa ne bucuram de fiecare clipa in care ei reusesc sa ne faca sa zambim. Nu trebuie sa uitam ca suntem raspunzatori pentru educatia si dezvoltarea lor.

  4. Bunicii, prin experienţa de viaţă, au datoria să încerce să rezolve divergenţele, să comunice cu membrii familiei şi să asculte ce are de spus fiecare parte. Răsplata şi recunoaşterea faptului că bunicii au făcut o treabă bună sunt amintirile de neuitat ale nepoţilor şi recunoştinţa copiilor pentru ajutorul pe care l-au dat.

  5. @ Dan Voiculescu

    PIZMĂ

    Pozând cu nepoţeii, provoci dureri de cord ,
    Oferindu-i motiv lui Zeus să te pizmuiască ;
    Căci el, neavând nepoţi, nu poate fi de-acord ,
    Ca-n mandatul lui, mogulii să se-nmulţească .

  6. Tot ce este scris in revista on-line a FDVDR este adevarat.Din pacate nu este REAL pentru majoritatea familiilor din Romania.Momentele de explorare a multor copii se opreste poate doar la domeniul casei,gradinile zoologice,botanice,muzeele devenind momente dificile pentru parinti fie din motive financiare sau ale timpului.Multi sunt prea obositi sau stresati sa faca bani pentru a-i asigura copilului mancarea,haine si alte lucruri strict necesare supravietuiri si imbunatatirii vietii pe moment.
    Subiectul abordat este unul frumos,dar nu pot sa uit scrisoarea acelei femei care a hotarat sa ceara EUTANASIEREA.Ea sunt ferm convinsa ca si-ar fi dorit sa ofere copiilor ei,cat mai multe lucruri,dar a fost obligata sa incerce sa le ofere MACAR strictul necesar.Chiar daca ea era grav bolnava si avea o fiica ce sufera de o boala crunta NU SI-AR FI DAT COPILUL in grija statului.Acesta este adevaratul devotament.Pacat de ea ca nu ii poate oferii fiicei sale macar jumatate din cele enumerate in revista on-line a FDVDR

  7. Moto : Fericirea nu cunoaşte
    anotimp.

    CATREN POLITIC

    Îţi trebuie cam multă vrere
    Să etalezi o astfel de „avere”.
    Pentru Băsescu e ca un pumnal
    Acest montaj în rai autumnal.

  8. NIMIC DESPRE BĂSESCU TRAIAN

    ® Nene Einstein, ar fi dat faliment Cel de Sus dacă deciziile Lui le lua cu viteza de melc a luminii.
    ® Universul infinit nu se poate administra cu viteze finite.
    ® În universul acesta trebuie să existe o scurtătură sau măcar o potecă pentru acces la adevărurile divine, altele decât credinţa.
    ®Viteza gândului omenesc este speranţa desluşirii petelor albe din universul înţelenit al cunoaşterii.

    PS : Recenta descoperire a unor particule subatomice care se deplasează cu viteze superioare celei a luminii demonstrează cât de relativă este Teoria Relativităţii

  9. Prinţesa viorii: 15 ani, 50 de premii, n-are ce mânca. “Peşte la masă? Ce frumos ar fi!”
    Dacă n-ar mai strânge ceva bani din concursuri, fata ar trebui să abandoneze şcoala căci n-ar avea de unde plăti totul. Anna nu este numele ei real. Ne-a explicat, însă, că sărăcia este o umilinţă mult prea mare pentru ea ca să poată suporta să-i dezvăluim identitatea în ziar.
    Cine doreşte să o cunoască pe Anna şi să o ajute să-şi termine cu bine studiile o poate face apelând familia la numărul 031.426.85.78
    http://www.jurnalul.ro/observator/printesa-viorii-15-ani-50-de-premii-n-are-ce-manca-peste-la-masa-ce-frumos-ar-fi-596966.htm

  10. Domnule Felix, e foarte interesant ca va preocupa si alte lucruri in afara de politica.Am dori sa ne mai aratati astfel de momente si despre viata dumneavoastra personala, cea din afara vietii politice.

  11. Domnule Voiculescu, e foarte interesant ca va preocupa si alte lucruri in afara de politica.Am dori sa ne mai aratati astfel de momente si despre viata dumneavoastra personala, cea din afara vietii politice.

  12. Fotografia expusa de dumnevoastra vine ca o completare ,pentru sufletul generos pe care-l aveti.Fundatia Dan voiculescu este exemplu cel mai concludent in acest sens.
    Sa traiti multi ani alaturi de nepoti si sa fiti alaturi de copiii ,care au nevoie de sprijinul neconditionat al Dumnevoastra.

Comentariile sunt închise.