A fost o săptămână săracă si însingurată pentru ”Felix”. Abia vreo sase-sapte felicsi rataciti prin trei gazete. Dar, totusi, avem un fericit câstigător, desemnat cu obiectivitate matematică de necrutătorul Felixometru (widget-ul plasat pe coloana din dreapta) pentru o reusită jurnalistică remarcabilă: nu mai putin de trei felicsi plasati în acelasi articol!

Felicitări!

20 COMENTARII

  1. OFERTA PREZIDENŢIALĂ

    Zeus i-a promis mulţi bani lui Mircea Marian
    Şi, pe deasupra, un sejur-cadou în Bora Bora ,
    De va mânca mai mult rahat şi în viitorul an ,
    Încât să crape de invidie … chiar şi Dna Pora .

  2. Comasarea alegerilor are drept scop un „tun electoral”. PSD-PDL vor trisa masiv si cat de usor e sa trisezi o data decat de doua ori. Alegerile au fost comasate prin „amanarea” localelor si nu prin „anticiparea” alegerilor parlamentare pentru a permite PSDului epurari masive in propriul partid cu ajutorul DNAului. Epurari instrumentate de Grupul transpartinic de la Cluj.
    USL e doar un balon de sapun. Motivul: si-au impartit locurile pe colegii. Ce va urma? PSDul va castiga(cinsitit/prin frauda) locurile lor iar locurile PNL-PC vor fi luate de PDL prin frauda electorala. Parlamentul urmator va fi bi-color PSD-PDL.
    Daca partidele din USL si-ar fi negociat doar procentele din locurile pe care USL le va castiga, atunci contractul lor ar fi fost stabilit pe baze solide. Din pacate ei au construit pe nisip iar PNL-PC daca nu se trezesc in curand din ameteala in care se scalda, se vor trezi dupa alegeri FARA NICI UN SENATOR SI DEPUTAT.

  3. Cum dimineaţa pisicile nu mai sunt toate negre…
    …mă gândesc că totuşi că ar trebui că explic totuşi jocul de cuvinte „un pic”-„un pict”. Scriam acest text aseară şi când scriam „un pic” cumva am făcut legătura cu fişierele grafice din Apple Macintosh. Şi mă gândeam, ia te uită cum se potriveşte cu „omul cu calculatorul”! Evident însă, dacă lăsam „pic” nu ar fi văzut nimeni această legătură, aşa că am ales varianta „pict” pentru acelaşi tip de fişier. Azi dimineaţă mi-am dat seama că în România nu prea sunt posesori de Apple Macintosh… în consecinţă nu foarte multă lume va înţelege rostul ghilimelelor…

    Cum spuneam, noaptea totul este alb şi negru.

  4. SCULAŢI VOI OROPSIŢI AI SORŢII

    După împuşcarea în prima zi de Crăciun a lui Nicolaie Ceauşescu de către potaia naţională – Ion Iliescu, acesta din urmă a decretat interzicerea Internaţionalei, fapt comentat asfel de rabinul Brucan :
    – Forţa divină a primului vers „ sculaţi voi oropsiţi ai sorţii” nu putea fi ignorată…

  5. DIALOG LA ÎNĂLŢIME

    în avion, între Emil Cnstantinescu şi Traian Băsescu, spre Bucureşti, la înapoiere de la Praga :
    – Nea Emile, cum ajunge cenuşă un om mare !
    – Mai bine cenuşă decât cenuşăreasa Europei, Traiane…
    – !!!

  6. @ Bibliotecaru

    „…mă gândesc că TOTUŞI CĂ ar trebui CĂ explic TOTUŞI jocul de cuvinte … ”

    Poate totusi ne explicati si cum e cu formularea de mai sus intrucat nici cu Apple Macintosh nu am reusit sa dezleg …”ce vrea sa zica poetul ” .
    Toate cele bune ! Craciun fericit !

  7. Sunteti o sursa de inspiratie pentru ei. Cei de la Evz simt nevoia sa va evoce adesea pentru a creste popularitatea ziarului.

  8. @ Dan Doboseriu

    Speram să fie un efect comic… nu era ceva de înţeles. :( Înţeleg că nu a fost foarte reuşit… din moment ce nu am observat să zâmbiţi măcar.

Comentariile sunt închise.