Azi, de la 21.30, merg la Sinteza Zilei.

Cu sau fără cravată? :)

36 COMENTARII

  1. Dacă vă puneţi papion
    L-aţi pus in fund pe Jon*.
    Vorbind de suspendare
    Veţi fi pe el călare,
    Şi bine-i stă între picioare
    cu „bila” lui de arătare.
    ––––––––––––-
    Vorbim şi după.
    Salutare !

  2. Prin acordul european de guvernanţă fiscală, Germania creeaza al 4-lea reich. Tarile UE nou intrate in 2004 si 2007 ar trebui sa faca front comun si sa refuze acordul. Chingile fiscale nemtesti ne-ar condamna la subdezvoltare. Nemtii ne-ar impune taxe mari care poate se potrivesc la bogata Germanie, dar Romaniei nu. Romania , cu taxe mici, scazute drastic, ar genera investitii straine uriase care ar mari considerabil bugetul Romaniei , astfel s-ar plati pensii ,salarii si ajutoare sociale. Cat mai putin stat implicat in economie, asa e bine.

  3. FĂ-O PE-A MODESTUL !

    De n-ai cravată, ia una cu-mprumut
    De la second hand, nu te da rotund ;
    Fă pe-a popularul, lăsându-te văzut
    Cu pantalonii tăi … cei rupţi în fund !

  4. Ati mentionat la Sinteza Zilei ca faceti liste cu semnaturi care sa fie utile ulterior la suspendarea presedintelui.
    Desi nu sunt excesiv de modest, sunt un tanar de 25 de ani si una din valorile tarii.
    Va rog mult, inainte sa fiu fortat sa plec din Romania, sa mentionati cum putem accesa aceste liste si cum sa acceleram procesul de suspendare.

    Sanatate!

  5. regret, nu urmaresc A3, deci mi-e perpendicular daca purtati cravata sau nu. oricum, va doresc dvs. si familiei dvs. sanatate, fericire si viata lunga pe masura adevarurilor rostite la A3.

  6. BASESCU SAU VOICULESCU ?
    In aceasta lupta va castiga cel care ataca prin surpriza si are o strategie pe termen lung. Basescu are scoala portului si ataca pe la spate sau direct cu ” capul
    in gura. Voiculescu are scoala vietii, este inteligent si joaca sa castige timp.
    Din pacate timpul nu este in favoarea lui.
    El poate castiga partida doar atacand primul confuzand adversarul.
    Ai dau poanta unei anchete terminale
    http://www.armscontrol.org/issuebriefs/Strengthening-US-Security-Through-an-Global-Arms-Trade-Treaty%20

    ARMS CONTROL ASSOCIATION
    TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE IRANIENE TRIMISE DE LA BUCURESTI
    SPRE IRAN : The ATT would assist state authorities investigating similar cases in several ways. According to news reports based on Italian court documents, a Romanian front company set up by the Bon syndicate and an alleged Iranian intelligence operative helped facilitate at least one shipment of sniper scopes. ”
    Deschideti o ancheta. Va dau datele numele firmei…..si Base este dupa gratii.

  7. @ Dan Voiculescu
    Cum exprimarea asupra cravatei a trecut, nu am să vă mai spun ce şi cum…

    Vă întreb însă cum se poate bloca „ideea” premierului de a lua banii de la inteligenţă, competitivitate (că tot ne-a vorbit preşedintele recent de competitivitate) şi adaptabilitatea sectorului economic şi ai muta în gaura neagră a economiei, construcţii şi drumuri?

    http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/12/atentie-domnul-boc-transmis-un.html

    Sunt cetăţean român şi eu nu am dat mandat nimănui pentru asemenea realocare (deturnare), vreau ca banii să rămână unde au fost de la început alocaţi şi folosiţi cu folos. Unde şi când lucrarile de reabilitare termica a blocurilor si finalizarea lucrarilor de pe tronsoanele de autostrada si a centurilor ocolitoare de pe Coridorul IV Pan-european au ajuns o prioritate a României? Să stau liniştit când văd că cei ce guvernează iau de unde poate veni un plus de PIB, de inteligenţă, de competenţă şi un minus de şomaj, lucruri pe care le dorim cu toţii, şi dau banii la „băieţii deştepţi”, exact în găurile negre ale economiei? Eu unul nu sunt de acord. Poate că Românii nu au înţeles bine de unde se iau banii şi unde se dau, că nu văd nici o reacţie a „civililor”.

    Până unde bătaia de joc?

  8. Avem o problema destul de mare cu receptionarea posturilor tv : Antena 3 si Antena 2. Furnizorul RCS & RDS nu respecta prevederile contractuale.

  9. Buna ziua,
    Sa stiti ca aseara am urmarit „sinteza zilei” – dur, dreros. dar adevarat.
    Dar eu nu mai inteleg nimic – noi toti nu mai facem nimic, dar nimic- asteptam, dar ce asteptam?
    Parca suntem legati. Nu mai gandim sau nu mai putem sa gandim prin cate trecem.
    Sunteti un om deosebit poate putei sa facti mai mult, aveti idei ceva trebuie sa existe ca sa iesim din trocul in care suntem. Nu mai putem sa continuam in felul asta. Ma gandesc cu groaza si la anul 2012. Ma intreb ce rost are aceasta UE – Salariile sunt mici, foarte mici ce avanta avem cu aceasta moneda euro-nici una. eu stau cu chirie platesc 170 euro/luna. Salariul meu in sanatate este de 600 roni si mai lcrez si in alta parte pentru ca sa pot plati aceasta chirie- Este groaznic uneori simt ca nu mai pot dar nu am ce sa fac. Mergem inainte cat, cum? cine stie; iar altii ne-au vandut. Ce am facut de platim asa de scump – ca sa traim in tara noastra. Am omorat 2 oameni in 89 si acum se repeta istoria: caldura nu, mancarea scumpa , salariile ca in ani 65- dureros.

  10. Nu pot intelege de ce ce nu sunt luate in consideratie analizele si sfaturile economice pe care le prezentati guvernantilor si opiniei publice. Nu pot sa cred decat ca exista un orgoliu prostesc al lui Basescu.

  11. A fost foarte bine cu cravata. Importante au fost ideile enuntate. Ar trebui sa vorbiti mai mult si de politica, intrucat influenteaza viata sociala.

  12. N-a fost deloc rau. Vorbiti cu lejeritate despre chestiuni economice, dat fiind ca sunteti doctor in economie.

  13. IN SPERANTA CA CITITI COMENTARIILE: cu cravata sau fara, asta mai putin conteaza. Vedeti numai sa nu mai faceti una ca asta, ca poate se mai enerveaza si Gadea si poate si Badea si nu va mai invita la nicio emisiune, si-apoi, cand il enerveaza careva pe Badea, sa-l fereasca cine-o putea pe ala de comentariile lui. Si in plus, fatza de Gadea, pe Badea il mai si crede lumea, pt ca prezinta si o logica, niste argumente :D. In rest numai bine! Multa sanatate, ca de ea avem nevoie toti. Sper ca intr-o zi sa nu mai fie nici pt mine o problema banii! :) http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-10972876-valentin-stan-ataca-dur-dan-voiculescu-antena-3-nu-basescu-confunda-matale-confunzi-rau-tot-prietene.htm

Comentariile sunt închise.