Povestea pozei: aici.

20 COMENTARII

  1. Plierea oglinzilor uriaşe ale sateliţilor a fost posibilă prin tehnica ORIGAMI (vine din japoneză : ori = a îndoi, kami = hîrtie).
    …………………………………………………………………………………………………….
    Mintea lui Jon* este pliată prin mototolire din hârtie igienică folosită, astfel că la depliere pute de trăzneşte, din care cauză, de la o vreme, sunt evitate băile de mulţime.

  2. LOBBYING

    A-nceput deja mogulu’ca să facă lobbying
    Pe lângă tineri – teamă având de-un boicot ,
    Visând ca ei, în stilul origami sau quilling ,
    Să-i îndoaie lui,artistic, … buletinele de vot .

  3. Imi place sa vad ca mai exista inca profesori dedicati meseriei lor, in ciuda problemelor socio-economice pe care sigur le intampina. Copiii au nevoie de indrumare si sustinere. Iar asemenea activitati stiu ca va preocupa si pe dvs.

  4. CARACTERUL POZITIV AL ECONOMIEI SUBTERANE !

    In aparitia dela Sinteza pe langa idei bune va concentrati atentia asupra taxarii
    economiei subterane. Aceasta ideie functioneza pe hartie dar nu tine cont de caracterul specific al economiei romanesti si a mentalitatii specifice.
    Romania subzista datorita economiei subterane si a banilor trimisi din strainatate.
    Economia de stat este in faliment iar sectorul privat este subdesvoltat.
    In moment in care incercati sa taxati pe antreprenorii care lucreaza la negru….acestia neputind plati taxele vor disparea….ca si asa numita economia romaneasca.
    Pe de altă parte, trebuie spus că un nivel crescut al economiei subterane are şi aspecte pozitive, , în sensul că poate absorbi, chiar şi neoficial, din forţa de muncă disponibilă scăzând, astfel, rata şomajului.
    Aşa arată România, o ţară plină de taxe şi de reglementări care mai de care mai agresive (importate de la blocul vecin – UE), locuită de o populaţie cu venituri reduse care, vrea, nu vrea, este obligată fie să apeleze la serviciile economiei subterane, fie chiar să activeze pe această piaţă pentru a putea supravieţui.

  5. DOMNULE VOICULESCU AVETI ONESTITEA SA APLAUDATI UNGARIA !
    DECIZIA UNGARIEI Viktor Orban: Mandatul nu îmi permite să cedez suveranitatea

    Ungaria a anunţat iniţial că nu se alătură acordului interguvernamental pentru consolidarea disciplinei fiscale. Premierul spune că acum că se va consulta cu parlamentul înainte de decizia finală.

    Mandatul meu nu îmi permite să abandonez suveranitatea naţională chiar şi parţial, iar această decizie trebuie luată de Parlamentul ungar”, a insistat acesta.
    „Parlamentul are destul timp la dispoziţie deoarece decizia trebuie luată până în luna martie”, a mai adăugat acesta.

    Acordul încheiat de liderii europeni la Bruxelles are în vedere constituirea unui grup în cadrul UE ce va reuni statele care adoptă „uniunea stabilităţii bugetare”.
    Până în prezent, 23 de ţări au aprobat „uniunea pentru stabilitatea bugetară”, Cehia şi Suedia au cerut o amânare iar Ungaria şi Marea Britanie au refuzat acordul.

  6. si baiatul meu cu handicap grav de 23 de ani face origami,dar din pacate nu i-am gasit acea hartie speciala pt origami si a facut cu tot felul de hartie.el suferind de distrofie musculara progresiva forma duchenne(nu are forta musculara abia si scrie.a terminat totusi o facultate acum fiind masterand) ii este f.greu pt.modele complexe la indoit.cu acea hartie speciala am inteles ca se lucra mai bine.

  7. Domnule Senator,

    postez aici (nu la cel mai recent articol de pe blog, sa nu intinez memoria lui Havel).
    Am citit „iesirea” lui Valentin Stan de la emisiunea Antenei 3 legata de „angajarea Romaniei de catre Traian Basescu”. Sub orice critica comportamentul lui Valentin Stan. Tulburari de personalitate majore care ma ingrozesc cand ma gandesc ca acest individ e cadru didactic universitar.
    Ca nu are ce cauta pe un post de televiziune nici pentru „15 minutes of fame”, e evident …. dar ce cauta in invatamant?
    Am inteles ca la inceputul fiecarui an scolar, profesorii sunt supusi unor teste psihologice/psihiatrice. Cum a reusit Valentin Stan sa treaca testul???

  8. Domnule Voiculescu si eu fac origami si as vrea sa le vand ca nu fac fata traiului de zi cu zi. am avut fata bolnava de AVC ,eu am 2 operatii grele [de hernie si uter fibromatos. am 2 copii sii intretin singura ca tatal lor n-ea abandonat si nu ajuta cu nimic la cresterea si educatia lor de multi ani… as vrea sa stiu cum pot vinde si eu origami, Va multumesc….astept un raspuns chiar daca este negativ..

Comentariile sunt închise.