Am fost ieri la gradinita din Corbeanca. Facem progrese :): stiu pe de rost numele celor mici (Andreea, Ada, Alexia, Nicole, Iuliana, Maria, Elena, Valentina, Sebi, Mihai, Ionut) iar ei l-au învătat pe-al meu: Dan. Am deja si trei prieteni – nu spun cine, să nu credeti că mă laud :) .

Ieri am hotărât să pregătim un album foto până la Pasti; un album care, răsfoit peste ani, să ne spună de unde am plecat si cât de departe am ajuns împreună. Poate aflu, cu această ocazie, si răspunsul la întrebarea cu care m-a întâmpinat Nicole când am intrat pe usa grădinitei – si la care, sincer, n-am avut replică: 

– Da’ pe tine cine te-a chemat?

 

 

22 COMENTARII

  1. Raspuns:
    Inocenta si sinceritatea lor!

    Nu sunt perfizi, pun intrebari fara a se gandi de 100 de ori ca si cei maturi…oare se va supara? oare daca ii zic asta se va bucura? ma va avansa? Oare daca dau din cap intelegator – se va intelege ca sunt patruns in tematica discutiei?Oare daca-i zic ca are o scama pe palton – va aprecia gestul ca sunt atent cu el….

    Si eu prefer sa stau de vorba si sa ma joc cu copiii mei si a vecinilor ., decat sa discut cu cineva politica.
    Cel mai interesant e sa te uiti dintr-o parte cum monteaza singuri scenete.(mai nou filmate de ei )…fac parada modei…sau cine e deja la scoala – cum ii scoleste pe cei pitici de la gradinita, lovind cu pumnul in masa (probabil asa vad ca procedeaza invatatorul la scoala).

    Ma voi repeta aici cu aceasta ocazie….20 000 de biserici construite si renovate in Romania in ultimii 20 de ani: in fiecare zi 3 se dadeau in exploatare…..
    Referitor la gradinite ma ajuta cineva cu vre-o statistica?

  2. Si daca tot veni vorba de copii…pot sa ma laud ca am si un baietel..deci nu sunt tata doar de fete, conform unei exprimari mai vechi in adresa mea de pe blog. :)

  3. Domnule Voiculescu
    Nu pun la indoiala sinceritatea si bunatatea dumneavoastra. Din pacate Romania are griji mai mari care ar trebui sa intre in atentia dumneavoastra. In ultimii ani, 500.000 de copii au fost lasati in grija rudelor de cei plecati la munca in strainatate.
    Copii se simt singuri dezamagiti si frustati.Absenţa părinţilor sau doar a unuia poate conduce şi la probleme şcolare, copilul nu se mai concentrează, se închide în el sau devine neliniştit, abandonează şcoala uneori, nu are nimeni puterea să-l controleze. Copilul suferă de disciplină, de lipsa de limitare. Aceasta se intampla in special in cazul in care ambii parinti sunt plecati din tara.
    Este o uriasa problema sociala care are nevoie de ajutorul dumneavoastra material si de atentia politicienilor. Scuzati sinceritatea dar vizite saptamanale si poze colorate propagandistice pe blogul dumneavoastra incep sa plictiseasca. Se asteapta de la dumneavoastra initiative si mai ales bani.

  4. @ Dan Voiculescu

    O ÎNTREBARE LEGITIMĂ

    Legitimă întrebare ţi-a adresat Nicole ,
    Că-n lumea lor, copiii nu te-au invitat ;
    Iar Dan n-o fi Jack şi vrejul de fasole ,
    Ori Sfântu’ Andrei … cel Întâi chemat .

  5. STĂ-N EL DOUĂ CELEBRITĂŢI

    Nicole ajuns degrabă pe mâna unui pictor talentat
    va produce două celebrităţi, garantat.

  6. @Monica
    Cateodata un leader de orce o fi el, are nevoie sa auda si adevaruri…ca apoi sa nu se imbete cu apa simpla., auzind doar glasurile aplaudacilor.
    Altfel, la alegeri dezamagirea va fi foarte mare.

    Personal, nu vad USL-ul ca o varianta viabila, sanatoasa si durabila in dezvoltarea Romaniei., ci doar o forma de al da jos pe Basescu. Voi fi unul ce va sustine un astfel de demers, insa asa…cu mari retineri ca dupa ce vom rezolva lucrurile se va intra pe un fagas normal.

    Tinta stabilita de al da jos pe Basescu si camarila PDL este prea mica.

  7. Cum Mos Craciun nu a venit la mine niciodata, nici cand eram de varsta frageda, as dori daca se poate, sa-mi faceti o bucurie si sa mai postati poze noi cu noul nepotel, pentru ca-mi doresc sa le „sterpelesc” si sa mi-le pun pe desktop.
    Cu multe multumiri

  8. @ Dan Voiculescu

    Stimate domn,
    Există ceva grav în politica românească ascuns privirii cetăţenilor.

    Pe tendinţa care spune că USL va lua peste 50% din mandatele parlamentare (ceea ce înseamnă că ceilalţi ar trebui să se înghesuie la USL), iată că este vremea unui val de mişcări ale politicienilor dinspre USL spre…

    Iată, tocmai se prezintă ştirea legată de doamna Liliana Mincă.

    Ce anume provoacă politicienii să-şi părăsească partidele exact în această perioadă pre-electorală?

    Şi, o a doua întrebare… de unde va lua PC personalităţi pentru a candida pentru colegiile parlamentare ce îi revin pentru parlamentare şi locale? Întreb asta pentru că, dacă se comasează alegerile, vor trebui candidaţi şi pentru parlamentare şi pentru locale. Or dacă mă întrebaţi pe mine pe cine mai cunosc la PC, prisosesc poate şi degetele de la o mână.

  9. Superb.

    Pacat ca alti lideri politici nu isi fac un obicei din a vizita macar odata pe an, cate o gradinita sau o scoala.

    Probabil, daca ar face-o ar avea o oglinda perfecta a activitatii lor din parlament.

    Lucrul pe care il apreciez cel mai mult la dumneavoastra ( Nu ca ati avea nevoia de aprecierile mele ) este ca pentru dumneavoastra educatie nu este doar o vorba goala, o notiune fara sens sau doar niste cuvinte aranjate fabulos intr-o fraza, pentru a castiga aprecierea celor din jur.
    Contrar, dumneavoastra chiar actionati in aceata realitate in spiritul educatiei privita sub toate formele de manifestare, prin mijloacele de care dispuneti.

    Apreciez, faptul ca va ganditi la educatia copiilor pe care i-ati vizitat la gradinita, copii care fara o educatie corespunzatoare este posibil sa ajunga sa ajunga niste inadaptati la mediul din care fac parte iar ca reflectie a acestora Romania sa ajunga sa fie privita de restul lumii „asa zis civilizate” ca o galeata de gunoi.

    Vorbesc din punctul de vedere al unui emigrant. Vad zilnic ce filme au oamenii din jurul meu in minte cand vine vorba de Romania.

    Conform acestora in aceasta societate „idioata” in care exist acum, aceea fetitza pe care ati fotografiat-o este doar o fiinta involuata, un simpul tigan roman.
    Imi vine sa sar la bataie, pacat ca sunt in tara lor, si cred ca este corect, ca in momentul in care intri in casa cuiva, sa te comporti dupa regulile casei si nu dupa cum iti dicteaza paradigma personala.

    Cu sitma!!!

  10. @DV
    Multumesc frumos! (auzisem ca la referendum am iesit cam putini la numar..si am zis sa contribuim cu ceva concret la imbunatatirea lucrurilor ) :)

    LA MULTI ANI!

Comentariile sunt închise.