Rubrica interactiva consacrata: unde si cum va petreceti concediul de iarna?

Se simte in bugetul familiei iesirea din criza :) ?

25 COMENTARII

  1. LA MULTI ANI TUTUROR ! SANATATE SI FERICIRE !
    Voi petrece ca in fiecare an impreuna cu consoarta Kiyoko revelionul cu
    The King of Rock ‘n’ Roll
    CHUCK BERRY
    New Year’s Eve
    http://www.bbkingblues.com/bio.php?id=873
    If any one individual can be credited as the premier figure of rock ‘n’ roll, it’s Chuck Berry. His music, lyrics, and free spirit, made an indelible impression on millions of young people, including the Beatles and the Rolling Stones, with tunes like „Johnny B. Goode,” „Maybellene,” and „Memphis” becoming anthems to an integrated American youth and popular culture. Berry celebrated the birth of rock and roll in 1955, and he still remains one of its most superbly exciting performers……..

  2. Acasa,desi sunt tanara si mi-as fi dorit sa plec undeva de sarbatori.Iesirea din criza sau intrarea in aceasta nebuloasa, care nu mai sfarseste….parca?!

  3. Am petrecut Craciunul in familie ca intotdeauna. Revelionul va fi la fel.

    Dar iesirea din criza bineinteles ca o simtim. Am alocat meselor de sarbatori bugete exorbitante in acest an :-D si am extins invitatia si saracilor chiriasi de la Palatul Victoria si Palatul Cotroceni ca nu se stie daca isi permit si ei ceva. Presupun ca mananca doar chestii direct din cutie si paine uscata.

  4. Nu cred ca timpul petrecut de Craciun are vreo insemnatate economica. Probabil ar fi frumos ca in acest moment toata lumea sa aibe „cele cuvenite” pe masa… dar nu cred ca un exces de mancare face sarbatoarea de Craciun mai reusita. Cel mai reusit Craciun este cel petrecut in familie, cu care sa reusim sa ajungem la intelegere si armonie – credeti-ma ca in majoritatea familiior exista o oarecare tensiune.
    Material, da, as fi vrut sa pot face cadouri mai frumoase parintilor si nepotilor :)

    Cat despre revelion – este unul la reducere :) alaturi de prieteni, la cineva acasa apoi la focul de artificii din centrul orasului. Eu contribui cu ciorba de burta !

    La multi ani si petrecere frumoasa!

  5. Eu petrec în faţa PC-ului, cu ochii pe politicieni. Omul, fie el şi politician, mai spune adevărul… când mai bea un păhărel. Aşa aflăm ce impozite noi vor fi în 2012. Procentul de oameni care se gândesc la suicid din eşantionul vecinilor „de pe scara mea” a ajuns undeva pe la 10%… şi e în creştere. Legând informaţia de politică… tot genocid iese.

  6. La noi nu poate fi vorba de concediu. Din pacate, criza se simte din plin, nici sarbatorile nu mai sunt ce-au fost odata.

  7. @ Dan Voiculescu

    MULT CALM

    Deşi mă superi, nu-mi voi pierde firea ,
    Oricât de enervantă îţi este întrebarea
    Dacă în buget, din criză, simt ieşirea ,
    Când ştii deja că simt … numai intrarea .

  8. N-am avut zile libere, asa ca nu poate fi vorba de concediu. Craciunul l-am sarbatorit prin munca. Criza inca n-a trecut, gratie „bunilor” guvernanti.

  9. A ÎNCEPUT PETRECEREA

    La Răchiţele Boc şi Băsescu în „concediu de iarnă fără salariu” au „petrecut pseudo-politic” pe un bătrân hotărât la o ieşire naturală.

  10. La Multi Ani !!!Sanatate si fericire ,sa aveti un an cat mai bun si plin de impliniri, sa va bucurati de tot ce este frumos si sa aveti parte de oameni care au caracter

  11. La Mulţi Ani !
    Domnule Senator Dan Voiculescu.

    HAI CU GEEA ÎNC-O TURĂ

    Revelionul, dintotdeauna crăcănat, mai c-aş zice că e-ntre linii, ca şi România – mai crunt lovită de plumbii din spate.

    Bate clopotul de ceaţă,
    Semn că suntem încă-n viaţă.
    Viitorul nu e surd
    Dar nici ajutorul SMURD.
    Hai cu Geea înc-o tură,
    Anul Nou e aventură !!!

  12. De Anul Nou o cina bio acasa cu familia si un grup restrans de amici, iar la ora 12 mergem la Niagara sa vedem focul de artificii.

Comentariile sunt închise.