Am început cu o pagina personală web. Dar Internetul e contagios si util: acum am blog, cont de twitter, canal Youtube si, mai nou, văd, cont de Facebook.

Ce-mi mai lipseste în materie de social media? :)

24 COMENTARII

  1. Era cazul. Se impunea un Facebook. Prezenta pe un astfel de tool este foarte importanta deoarece veti interactiona cu fanii dumneavoastra. Si din cate observ, sunt multi.

  2. @ Dan Voiculescu

    UN SFAT UTIL

    Ca să fii pe facebook şi pe twitter şi pe blog ,
    Îţi trebuie mult timp, de-aceea-ţi dau un sfat
    Ştiind că tu eşti predispus, oricând, la dialog :
    Dă-ţi cât mai degrabă … demisia din Senat !

  3. Domnule Senator,

    daca UDMR voteaza un guvern ilegal inseamna ca nu mai au ce cauta in Parlament. UDMR nu este partid politic deci nu vad de ce sa toleram in Parlament o organizatie etnica care incalca Constitutia Romaniei.
    Jos UDMR!

  4. Nimic.Oricum o sa fiti nevoit sa le INCHIDETI.Poate nu dumneavoastra,din moment ce v-a permiteti sa platiti , o amenda care poate fi extrem de usturatoare.Ca sa intelegeti la ce m-a refer ,vreau sa vizualizati urmatorul video , ce explica destul de clar ce presupune pactul ACTA.Stiti ,pactul acela international ,pe care Romania l-a semnat,ce o sa fie in iunie dezbatut.
    Cum ….nu stiti ?Poi fostul ministru Vreme,cel care ne-a spus ca a semnat acest pact alaturi de alte state ….”selecte”….precum COREEA DE NORD.

    Vizionare placuta si libertate de expresie asigurata prin art. 30 al Constitutiei Romaniei ,atat cat se mai poate …..PANA IN IUNIE.
    http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs

  5. Sunt curios care o sa fie urmatoarea inovatie in domeniul social media. Cred ca aceasta o sa poarte eticheta Facebook.

  6. @DV Mai bine asteptati pana vedem daca pactul ACTA ,o sa fie aprobat.Cateva luni de asteptare,dupa care o sa puteti trage singur concluzia ,daca mai este sau nu necesar sa tineti legatura prin „net” cu oamenii.
    Spre o atenta , meditare a acestui subiect v-a indemn sa vizionati ,protestul VIDEO impotriva ACTA.
    http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs

    @SimP
    UDMR reprezinta o posibila alianta pentru USL,asa ca acesta nu este un moment PROPICE de a le cere „DOCUMENTELE DE INDENTITATE SI LEGALITATE „celor de la UDMR.Apropo ,nu uita ca si grupul minoritatilor a sustinut actuala putere,precum si UNPR,pe langa UDMR.Ca sa NU se uite.
    Mai degraba ,acest guvern este ILEGITIM,pentru ca atunci cand el a fost constituit de premierul desemnat Mihai Ungureanu,acesta era inca in functia de director al SIE.
    ” Conform legii nr 51/1991 Art. 26.
    Salariatii organelor de informatii si ai celor cu atributii in domeniul sigurantei nationale nu pot face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu pot fi folositi in scopuri politice.”
    In concluzie,actualul premier se afla in continuare in functie la SIE ,si nu avea voie sa fie implicat in politica.Pentru ca el NU a demisionat si a alcatuit guvernul in timp ce se afla inca in functie la serviciul de securitate ,acest guvern este ILEGITIM,pentru ca legea ii interzice sa fie implicat politic.Orice masura (politica) ce a luat-o ,in timp ce era si in functie la serviciul secret , devine NULA ,tocmai datorita acestei incompatibilitati.

  7. @Linkedin si FACEBOOK. – sper sa ma acceptati in lista de prieteni :)

    iar FACEBOOK-ul sa aiba si optiunea de a avea si o lista de prieteni/poze etc.
    Si desigur nu in ultimul rand , indiferent de suportul prin care se doreste a se transmite un mesaj – imbunatatirea dialogului cu prietenii ar fi de bun augur.

  8. Sunteti la fel de nocivi ca si guvernarea actuala, nu reprezinti un bine Romaniei, da bani furati inapoi si nu mai manipula lumea, am 21 de ani si va foarte usor prin tine, generatia mea nu o sa te ierte nici pe tine nici pe Basescu, ai sa platesti.

  9. Coolmogul, iti place sa socializezi. E bine ca tii legatura cu oameni pe care altfel nu cred ca ai avea cum sa-i intalnesti.

Comentariile sunt închise.