Speriat că, în toate adunarile publice, românii isi exprima vehement opiniile impotriva regimului Basescu, Sever Cotoi Voinescu a anuntat „preventiv” că orice eventuale manifestari ostile puterii, la meciul de astazi al Stelei, „au fost pregatite de Dan Voiculescu.” Pentru a-si apăra stăpânul, acest om jigneste cateva milioane de persoane care sustin Steaua.

PDL vede, în fiecare român, un posibil dusman. Orice multime ii ingrozeste. In opinia regimului Basescu, suporterii Stelei sunt multi, deci periculosi! Cu sau fara voie, Sever Cotoi Voinescu a sugerat o tema politica suporterilor Stelei. Insa, am mult mai multa incredere in inteligenta si responsabilitatea suporterilor decat a domnului Voinescu, personaj care incita practic la politizarea unui eveniment sportiv.

29 COMENTARII

  1. cea mai gaselnita posibila, cat s-o fi gandit cotoi la faza asta ?
    iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac…
    a….. aveti in grija un baiat deosebit, pe Tomici, sahistul, merita sprijinit si are si mare nevoie, nu o sa spun aici de ce….

  2. Eu am un plan sigur să scăpăm de domnul Traian Băsescu de la Cotroceni. Cred că e cel mai bun plan ce poate imagina cineva… Planul meu este să aşteptăm doi ani să i se termine mandatul… :D

  3. FELINĂ

    Voinescu, micul politruc servil
    A făcut, se pare, buba la bostan ,
    C-a declanşat acest război civil
    Dintre … un Cotoi şi un Motan .

  4. Pe vremea bunicii, când un cotoi turbat începea să zgârie şi să miorlăie ameninţător, se lua frumos de coadă şi se arunca în afara curţii. Dacă aveai neşansa vieţii să se întoarcă, atunci recurgeai la fapte extreme şi anume, ori înecai cotoiul, ori îl eutanasiai. Aceeaşi metodă ar trebui aplicată şi asupra tuturor cotoilor de la guvernare.

  5. Astia nu se intereseaza de problemele tarii, dar ies imediat sa dezinformeze opinia publica in legatura cu astfel de scenarii bolnave.

  6. KAMA SUTRA
    ca la carte

    Tataie abia ieşit de sub mamelonul de nea, cu ajutorul Domnului, o ţesală pe Stela – o iapă gestantă cu soroc în florar, care e pe cale să dea gata 1/ 2 căldare cu apă după două căciuli cu ovăz. E albă, cu un uger mic, discret, iar la gât poartă un şnur roşu cu ciucure de aceeaşi culoare. O iubeşte şi respectă ca p-o sfântă. Bunica e geloasă pe Stela fără stea în frunte, de tataie botezată aşa ( !?)
    După uşa grajdului, agăţată în cui, o bâtă noduroasă decojită, arsă-n foc cu pricepere, şi lustruită, cu brăţară de piele, meşterită de el în tinereţe, încă nefolosită în scopul pentru care a fost concepută.
    O poştăriţa blindată-n cârpe izolante îi aduce pensia de ceferist împreună cu ziarul la care e abonat având anexată o carte-îndrumar în ale intimităţii : « Kama Sutra ca la carte ».
    Sorbind cafeaua fierbinte, frunzăreşte cartea ca pe un album cu amintiri, în timp ce bunica încă-l mai suspectează, ca-n vremurile când lucra 12/24 program de tură.
    – Frumuseţe, mâine plec la Cotroceni. Fă-mi o înveltoare din ce găseşti, ca haina pentru « Rădăcina vieţii », şi vâră-n ea « arma noduroasă » din grajd.
    – Ce Necuratul mai pui la cale, măi omule ?
    – O figură demnă de Kama Sutra dâmboviţeană, pentru Traian Băsescu, cu vibratorul din lemn noduros…E vremea să-i facem şi lui o plăcere !
    – …

  7. Vorbe vorbe si iar vorbe . Drepturile cetatenilor, drepturile animalelor , drepturile Stelistilor, peste tot va bagati.
    Sunt anti-Basescu convins, dar imi permit totusi sa fiu circumspect in privinta patosului pe care il expuneti aici .
    Mie imi miroase a ipocrizie. Ar fi bine sa mai coborati din al n-lea cer si sa va mai uitati si spre oamenii de pe pamant. Poate chiar spre cei pe care ii pastoriti. Ma refer la cei care muncesc , nu la politrucii pupincuristi.

  8. Stimate domnule Dan Voiculescu,va rog sa cititi aceste randuri.Singura solutie de relansare a economiei reale,de stimulare a investitorilor si de combatere legala ,a evaziunii fiscale reste,Restituirea 100%(nu reducerea sau anularea)urmatoarelor „taxe”:-tva,-accize si taxe impuse,-taxele vamale,NUMAI,celor care,Primariea de Comuna,Oras,Sector,le a eliberat,autorizatie de investitor,producator de bunuri si servicii. ARGUMENTE:-In pretul oricarui produs sau serviciu,intra,materii prime care contin tva de 24%,consumuri de -apa-curent,-gaze…care cotin tva de 24%.(pe care producatorul il introduce in pretul de cost-fabricatie al produsului.-Pentru a vinde acest produs,se mai introduce inca un tva de 24%.Deci,in produsul finit,tva este de 48%.-Sa dau cateva exemple.-1)Daca,Rafinariei i se restituie 100% „taxele aferente”,pretul carburantilor poate scadea legal si JUSTIFICAT,cu,n,bani/litru,fara n,comisii de ancheta. -2)In magazin,o pereche de pantofi costa 124 lei.(asta inseamna ca pretul de productie este de 100 lei +24 lei tva)-In acest pret de productie de 100 lei,pe langa,-forta de munca,intra,materii prime,consumuri de apa,curent,gaze,.care contin tva(sa zicem in valoare de 10 lei/pereche) Min.de Finante daca restituie acest tva=10 lei/pereche,pretul de productie al perechii de pantofi scade la 90 de lei.La care adaugam tva de 24%(21,6 lei)si se formeaza un pret de vanzare de 111,6 lei.fata de 124 lei,un pret mai mic cu 12,4 lei de care beneficiaza cumparatorul.Concluzie.-Ivestitorul recupereaza justificat tva=10lei/perechea de pantofi,-Min.de Fin.incaseaza un tva de 21,6 leiiar cumparatorul=12,4 lei.-3)Ne PLANGEM de EVAZIUNE fiscala.-DACA,Min.de Fin.RESTITUIE 100% accizele si taxele ,-tva,..din materiile prime specifice PRODUCTIEI de ALCOOL,TIGARI,…pretul acestor produse SCADE JUSTIFICAT si usor de controlat.-4)Daca,Comp.de Drumuri si Autostrazi i se RESTITUIE 100% accizele si taxele din carburanti,tva dim mateii prime,..pretul/KM scade legal,JUSTIFICAT si usor de controlat. 5)Daca,celui care doreste sa construiasca o SERA de LEGUME,Min.de Fin.ii rstituie 100%”taxele”din materialele de constructie,…insaemna STIMULARE-INCURAJARE,relansare a economiei reale,-LOCURI de munca,PRETURI JUSTIFICATE nu prin (ECONOMATE sau alte reduceri de tva si alte minuni).Dumneavoastra santeti un om care intelege ca aceasta solutie simpla ne poate scapa de reamenintarea cu „drobul de sar actual-criza,-evaziunea,-recesiunea) numai PRIN NUI INSINE ne putem salva.Legile actuale nu mai corespund.-Pacat ca puterea actuala pune pret pe aprecierea strainilor si nu pe realitete din tara.Cu deosebit respect,din Bacau,Bogdan Ioan,USL ar trebui sa demonstreze populatiei ca aceasta solutie ne poate salva.Prin postul tv antena 3 a-ti putea lansa o dezbatere ,pe acesta tema,cerand poporului sa vin cu solutii .Pe baza parlamentarilor nu ne putem lasa.17.feb.2012

  9. @ SimP

    Când cineva vrea să îmblânzească un cal, îi pune căpăstru, de căpăstru leagă o funie de 10 sau 20 de metri şi capătul celălalt este legat de un par. Calul aleargă şi treptat funia se înfăşoară pe par silind calul să se apropie de stâlpul care îl controlează. Apropierea de par nu se sesizează la început, funia este lungă, pare infinită… Ce dacă s-a înfăşurat un pic pe par? Când însă funia este din ce în ce mai multă pe par şi din ce în ce mai puţină dătătoare de libertate… fiecare pas duce spre imobilizare… fiecare spiră nouă pare ultima…

    Domnul Băsescu începe să simtă finalul mandatului. PDL-ul începe să simtă finalul domnului Băsescu ca preşedinte. Loialitatea se va răzvrăti, executanţii se vor lepăda de cuvântul care porunceşte. Sentimentul onoarei nu va mai avea onoare, sentimentul datoriei nu va mai avea datorie, sentimentul constrângerii nu va mai avea constrângere. Nu USL-ul va semna finalul dominaţiei Traian Băsescu, PDL-ul va defini propria impostură pentru a o elimina şi această impostură va fi pusă în cârcă preşedintelui.

    Acel capăt al drumului sperie prin incertitudine dar mai ales prin imobilizare. Domnul Băsescu va merge mai departe pentru că nu ştie ce urmează şi are o teamă de ceea ce va urma când nu va mai avea puterea prezidenţială aproape.

    Un poet necunoscut al lumii, David daveres are o poezie, „Fears of a teenage mafioso” care exprimă exact acest lucru…

    Fear of love,
    Fear of pain,
    Fear of the unforgiving cane,
    Fear of lies,
    Fear of sighs,
    Fear of those distraught eyes,
    Fear for the unknown,
    Fear for the known,
    Fear of everything combined,
    Fear is what makes me blind,
    Fear is what makes me think,
    and act in blind accordance,
    Hindering the world around me,
    Hence, My Fear of myself
    Fear is when you run away,
    Fear is when you’re scared to love someone,
    Fear is when the sky turns grey,
    Fear of confusion,
    Fear is like a dark blue ocean,
    Fear won’t let me escape
    Fear mocks me, watching
    Fear taunts me, waiting
    Fear of losing,
    Fear you cannot see,
    Fear dealt upon thee.
    Fear of darkness and death,
    Fear of a dead comrade,
    Fear of a gun being cocked,
    Fear of being endlessly stalked,
    Fear of time,
    Fear of all the crime,
    Fear of the undesirable truth,
    Fear for the good.
    Fear for the sake of life,
    Fear of the neighbors next door,
    Fear of the secretive man in the subway,
    Fear of the revolutionary uproar,
    Fear is to not rejoice your living,
    Fear for the sake of your life,
    But to fear is to forsake it.
    Fear is to have no hope in life,
    Fear of the fear of fear,
    We need no reason to fear,
    For fear has no reason for itself.
    I guess life is just like that,
    To fear for no reason,
    For to fear is not to reason,
    But to reason is to fear.
    To fear for the sake of fear,
    Is fear for fear,
    So let me think,
    What else do I fear?
    What else do I fear?
    What else do I fear?

    Este frica cea care comanda celulei să pulseze… şi nimeni nu poate scăpa de această frică. Doi ani… nu mai mult.

  10. @ Bogdan Ioan Bacau

    Cand habar nu ai cum e cu taxa pe valoarea adaugata sau cu accizele si cum se formeaza preturile e bine sa te abtii si eventual sa mai pui mana pe o carte, fie ea si de … gramatica .

Comentariile sunt închise.