16 COMENTARII

  1. Inca un program interesant oferit de fundatia Dan Voiculescu. Care este limita de varsta a candidatilor pentru inscrierea la acest program ?

  2. @ Dan Voiculescu

    PARIU

    Vei merge întâia dată la Ploieşti ,
    În reţeaua magazinelor ” Diverta” ;
    Dar pariez că n-ai să îndrăzneşti ,
    Să-i faci un test IQ şi lui … Roberta .

  3. E o initiativa buna, menita sa-i incurajeze pe tineri sa-si dezvolte creativitatea. Pacat ca nu mai am varsta necesara pentru a participa.

  4. Din punct de vedere al psihologiei muncii eficienta profesionala este determinata de o serie de indicatori precum: aptitudini, abilitati, cunostinte, deprinderi.

  5. @ Adi Martinescu
    @ Neo

    VAX ALBINA

    Roberta, într-adevăr, nu s-ar lăsa testată ,
    Că-n capul ei, probabil, este vax albina ;
    Dar îşi doreşte, de mogul,să fie înţepată ,
    Pentru a şti cum stă cu … hemoglobina .

  6. @ Neo
    @ Adi Martinescu

    TEST GRATUIT

    Înţepată la un deşt a vrut dna admiratoare ,
    Doar aşa, mai mult din curiozitate ;
    Nu că e de sânge mare donatoare ,
    Ci a vrut să-şi facă … testul de graviditate .

  7. Domnule Senator,

    este o initiativa excelenta. Scara de valori in societatea romaneasca este complet data peste cap. Vremurile in care la conducerea unei tari sunt cei vicleni si mafioti isi pun amprenta asupra acestei scari de valori din societate. Viata nu tine cat basescu! Ce vom face dupa basescu cu acesti tineri care au invatat sa venereze valorile actuale ale societatii: incultura, manelismul, proasta crestere, sexul care „te ridica”, violenta, viclenia,hotia, minciuna etc? Vor fi niste inadaptati. Efectele regimului basescu se vor extinde mult dupa ce el nu va mai fi . Aceasta initiativa este oarecum „teraputica”. Incearca sa normalizeze scara de valori si sa reintroduca in lista valorilor tinerilor „moneda universala” adica calitatea utila unui individ in orice vremuri bune, rele : inteligenta.

Comentariile sunt închise.