Un vechi prieten – si „pariu” pe termen lung – al acestui blog este Ionut Budisteanu: am scris despre el inca din 2010, urmarindu-i constant evolutia.

Ultima lui isprava, despre care puteti citi in Libertatea sau Romania Libera, a primit recunoasterea Intel si Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Bravo lui: a onorat cu supramasura orice speranta pusa in el de profesori sau parinti. 

25 COMENTARII

  1. RUGĂ PENTRU UN GENIU

    E, într-adevăr, un geniu acest tânăr de liceu
    Şi idei savante-i izvorăsc din cap, ca apa din fântână ;
    Dar pentru el, mă rog de mult lui Dumnezeu ,
    Legea Funeriu să nu-l pice-n vară … bacul la română .

  2. exceptional copil si felicitari pentru ca il sustineti, sa-i urmariti evolutia in continuare si mai ales sa nu-l lasati sa plece si el din tara

  3. In Romania avem foarte multe capacitati intelectuale care din pacate nu sunt stimulate material si nici macar nu sunt promovate.

  4. Am observat faptul ca nimeni nu este interesat sa promoveze geniile la televiziuni pentru ca nu fac rating !!! Felicitari !!! Acesti tineri talentati ma fac sa ma mindresc ca sunt roman !!! Felicitari parintilor care i-au dat o educatie buna, dar si profesorilor care au fost alaturi de el si l-au sprijinit !!!

  5. Ionut Budisteanu chiar a evoluat. Prin munca si perseverenta se poate reusi asemenea performanta.

  6. Domnule Senator,

    va felicit pentru ca ati participat la succesul acestui tanar atat de dotat. Felicitari parintilor si profesorilor lui, deasemena.

  7. Si cati copii talentati nu au norocul sa ajunga la fundatia Dan Voiculescu! Raman in anonimat pentru ca pana acum, statul nu a gasit o varianta pentru a-i sustine.

  8. Sunt multi tineri precum Ionut. Daca societatea civila nu se implica in sustinerea si promovarea lor, tinerii parasesc tara.

  9. robert tataru,
    societatea civila inseamna in mare parte organizatii non-profit, deci resursele financiare sunt limitate. Sustinerea in astfel de cazuri ar trebui sa vina mai degraba de la stat. Au fost programe bune candva, dar pedelistii nu s-au ocupat de promovarea tinerilor valorosi, ci de finantarea baietilor destepti.

Comentariile sunt închise.