Chiar asa, inspirati de acest proiect: ce loc special si nestiut din Romania ati vrea sa aratati intregii lumi?

86 COMENTARII

  1. @ Gabriel ES
    Ai perfecta dreptate!
    Un asemenea colaj de imagini face cat zece mii de frunze ale madamei Udrea.
    Asta este o buna promovare a Romaniei, nu nenorocita aia de frunza.

  2. @ DL.Dan Voiculescu
    Domnule Voiculescu, stiu ca nu este locul acestui comentariu la acest topic, dar tot trebuie sa o spun: nu puteti sa-l intrebati pe domnul Marga daca nu are cumva, prin ministerul ala mare, un loc, un locsor cat de mic pentru Valentin Stan?
    Probabil ca iar i s-a zis „pas” la un post in Ministerul de Externe de este asa de plin de venin si de fiere la adresa lui Ponta de cand acesta este prim ministru. A tot asteptat omu’, a tot sperat, dar nimc, nimic!
    Chiar asa, el, omul supercalificat in politica externa, sa ramana fara „coledzi”, ca doar nu este un Agamita Dandanache?

  3. In Romania sunt foarte multe lucruri deosebite. Un exemplu in acest sens poate fi Vatra Dornei.

  4. Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.

  5. Domnule Senator,

    functiile de presedinte al Romaniei si de premier sunt ambele functii executive de „varf” aproape ca le putem considera egale ca putere politica.La presedintie sunt limitate numarul de mandate pe care un individ le poate obtine pentru a evita abuzurile betiei de putere totusi ramane portita „premierului” si asa se poate ajunge la precedentul Putin adica cam un bate basescu cu alesul lui ungureanu. Romania deja are (o incercare) un mini-precedent de abuz al puterii nascut din dorinta de eternitate a puterii in numele domnului Adrian Nastase. Domnia sa se vedea deja presedinte in 2004 si investise ca premier sume mari de bani pentru „cuibusorul prezidential” si „pusculita prezidentiala” (a dublat bugetul Cotrocenilor) . Deci putem spune ca democratia in Romania nu este de loc imuna la „maladia putin”.
    In concluzie, ma intreb cat de posibil si de avenita ar fi o lege care sa considere cele doua functii (presedinte/premier) oarecum echivalente si incompatibile, adica cine a fost odata premier sa nu poata candida vreodata la functia de presedinte si viceversa. Astfel am mai taia din elanul unor dictatori in germinare si am avea premieri mai responsabili.
    Eu cred ca o mare parte din iresponsabilitatea lui mru ca premier s-a datorat convingerii sale ca daca da gres ca premier mai are o sansa in cariera lui politica adica functia de presedinte. Cand ai in mana viata a milioane de oameni si iti permiti sa fii iresponsabil, nu mai ai voie la nici o alta sansa!

  6. Romania are o multime de locuri minunate, dar deloc cunoscute. Pentru turisti, infrastrustura si serviciile reprezinta probleme majore.

  7. Zona montana e deosebita si cred ca nestiuta cu adevarat nici de romani. Nu doar 3-4 statiuni merita vizitate.

  8. In capitala sunt numeroase locuri speciale, perfecte pentru turistii care vor sa descopere Romania.

  9. PROMO

    Pe vârful Toaca din Ceahlău, puteţi veni buluc ;
    Nu veţi regreta nimic ci dimpotrivă, zău !
    Păstrăv în hârzob de vreţi şi ţuică cu schinduc ,
    V-aştept, turişti din toată lumea, la Durău !

  10. In orice regiune romaneasca sunt locatii speciale, care merita vizitate. As recomanda Transilvania si Banat.

  11. Un punct de interes pentru orice turist care a auzit vreodata de Romania si ar veni s-o viziteze ar fi Castelul Bran. Zona Bran-Rasnov merita vizitata.

  12. sincer cred ca nici eu nu le stiu, un documentar in acest sens ar fi chiar foarte util ..sa descoprim si noi frumusetile tarii noastre inainte sa le admiram pe ale altora

  13. E bine ca sunt incurajati tinerii pentru a desfasura si altfel de activitati decat cele care-i tin tintuiti in fata calculatorului.

  14. Targoviste – un oras care merita vizitat. Targoviste este cel mai mare oras al judetului Dambovita, si timp de 318 ani in perioada 1396 – 1714 a fost resedinta domneasca si capitala, timp in care a detinut si statutul de cel mai important centru economic, centru politic si militar dar si centru cultural artistic al Tarii Romanesti. Acest statut a fost capatat ca urmare a silirii domnitorului Constantin Brancoveanu, de catre turci, de a muta capitala mai la sud.

  15. Pentru ca marea are farmecul ei si nimeni nu-i rezista atunci cand vine vorba de o balaceala sub soarele arzator al verii sau de o plimbare pe faleza sub clar de luna eu ma gandesc ca anul acesta sa merg la Eforie Nord. Cautata de numerosi turisti romani si straini, Eforie Nord se prezinta turistilor ca fiind o statiune moderna situata pe tarmul marii si pe malul lacului Techirghiol.

  16. Tocmai am vazut acum la observator ” delta” din mijlocul bucurestiului..este un loc super si ar trebui exploatat cat mai repede, exploatat si nu distrus..se pare ca nu trebuie sa privim prea departe pentru e descoperi locuri frumoase

  17. Groapa Vacarescu se numeste poate reusiti sa faceti ceva sa nu transforme un loc atat de frumos in parc de distractii

  18. Timisoara – un oras deosebit. Timisoara, denumita des si capitala neoficiala din Vestul Romaniei este astazi al patrulea oras ca numar de locuitori din tara si primul oras al Banatului, cel mai stralucitor centru urban din vestul tarii noastre. Despre Timisoara se mai spune uneori ca nu este doar un oras, ci o stare de spirit, una care te cuprinde imediat ce ai ajuns aici.

  19. Prin Apuseni sunt niste locuri superbe..Delta desigur..pacat ca nu prea stim ce sa facem cu ele

  20. Bucovina reprezinta pamant drag si sfant, pamant plin de traditie si bogatii. Sfintenia acestor locuri este data de bisericile si manastirile impanzite pe dealurile subcarpatice care stau de straja plaiurilor moldovenesti.

  21. Mie imi plac foarte mult locurile unde sunt pastrate traditiile cu sfintentie si nu doar in zi de sarbatoare..ma refer in special la zona Maramuresului, Tara Oasului..

  22. Sovata ar trebui pusa mai bine in valoare, zona lacului Sfanta Ana la fel..adica sunt asa amenajate cateva tarabe (la Sovata e mai bine), dar s-ar putea face mult mai multe

  23. In strainatate cand se descopera o ruina, o piatra, oricat de mica imediat e pusa in valoare..noi nu stim ce sa facem cu ele si cel mai bun exemplu e cazul ruinelor descoperite la iasi cand se sapa pentru un pasaj pietonal..dupa ce a fost sistat lucrul pentru cativa ani dupa au ajuns la concluzia ca mai bine le acopera..deci…

  24. Cred ca sunt mult prea multe locuri frumoase si nestiute de multi. Problema este ca nici noi, romanii, nu le cunoastem inca. Citeam zilele trecute un raport ingrijorator. Peste 60% dintre romani nu-si permit un concediu, nici macar o data pe an. Trist…dar adevarat.

  25. Statiunile balneoclimaterice, in conditiile in care Romania reprezinta o treime din potentialul balneoclimateric al Europei (mai ales pe ape termale)…pacat ca mare parte dintre ele sunt in paragina.

  26. Sunt multe locuri minunate in tara aceasta. Trebuie sa avem un plan de promovare. Un strategia de brand de tara. Daca noi nu ne pricepem, sunt specialisti precum Wally Ollins sau Simon Anholt care sunt dispusi sa faca asta pentru noi. Sper sa gasim resurse interne.

  27. Si litoralul ar putea suferi unele modificari si in special prin vama veche..ne-ar trebui mai multe statiuni ca mamaia

  28. Pesterile din Romania mi se par superbe si putin cunoscute, plus ca e si super greu sa ajungi la ele la ce drumuri sunt, oricum zona de munte ar trebui exploata maxim..avem sute de locuri frumoase

  29. Toate locurile sunt frumoase, serviciile lasa de dorit si ar mai trebui umblat si la preturi..adica preferam sa-i imbogatim pe bulgari in loc sa ne relaxam in propria tara

  30. In fiecare an merg in Delta in cate un alt loc si nu cred ca am sa ma satur vreodata..e un loc absolut superb

  31. Muntii Ciucas cu toate formele acelea create de vant: Tigaile Mari, Tigaile Mici, Mana Dracului..

  32. Costinesti – statiunea tineretului are doua simboluri Obeliscul si Epava navei Evanghelia si isi intampina oaspetii de fiecare data cu o atmosfera vesela, calda si care imbie la distractie. Datorita orientarii catre est, zilele de plaja par aici interminabile, turistii avand posibilitatea de a se bucura de soare pe toata durata zilei

  33. Lacul Ochiul Beiului este situat intre Muntii Aninei si Muntii Locvei. Pot sa spun despre acest loc ca este un loc de vis, desi traseul pana la acest lac este unul anevoios, dar peisajul este unul mirific.

  34. La Costesti gasim niste minunatii ale naturii care dateaza din Miocenul superior: trovantii. Sunt niste formatiuni rezultate din cimentarea nisipului datorita activitatii seismice.

  35. Oltenia de sub Munte, asa cum mai e denumita zona de langa Parcul National Buila – Vanturarita, ce cuprinde manastirile: Hurezi – monument UNESCO, Arnota- unde se afla mormantul lui Matei Basarab, Bistrita – in apropierea careia se afla Pestera Liliecilor.

  36. Traseul Portile de Fier I II ,Bucovina , Delta , Manastirile din Moldova ,Muntii Semenic, Resita, etc. sunt prea multe.

  37. eu sunt un pusti de 14 ani dar oricum as promova in orasul meu natal, Suceava. Este un loc minunat dar primarii nu au pus preat pe istoria orasului pe vechile cetati si tunele ale lui Stefan cel Mare sau frumaoasa Zamca, manastirile si padurile…satele si sucevita….pacat ca la capitolul asta…suntem pe ultimile locuri si agricultura nici nu mai zic… muzltumesc!

Comentariile sunt închise.