Poze de la aniversarea Antenei 3. Via Libertatea si Facebook.

 

19 COMENTARII

  1. A crescut frumos Antena 3 in acesti 7 ani. Se vede ca ati avut grija ca totul sa fie bine. La multi ani!

  2. Ø(L)

    Cel mai fidel observator
    Este Traian Băsescu, domnilor.
    Ascuns de gloată, în lumea sa de babuini,
    Merită, zic, o coroniţă, neapărat din spini,
    Fixată pe o meşă brodată cu ciulini.
    …………………………………………………..
    Prin tine, bravule D.V., transmit, de vrei :
    Un sincer La Mulţi Ani ANTENEI 3 !

  3. La multi ani postului Antena 3. Pot sa va spun ca sunt o telespectatoare fidela si va urmaresc constant.

  4. ANIVERSARE

    Deşi Boc le-a zis că-s derbedei ,
    Nimănui, se pare, că nu-i pasă ;
    Căci, astăzi, toţi de la Antena 3
    Au împlinit cei 7 ani … de acasă .

    P.S. Felicitari si urari de mai bine intregului personal al acestui performant post de televiziune. La multi ani !

  5. in perioada asta neagra a istoriei Romaniei A3 chiar ca a devenit a4a putere in stat..sa-i trimiteti o scrisoare de multumire „presedintelui” manelist-tradator de tara-gainar lash Basau..si o cota parte din profit..sau mai bine nu,ca oricum banii stransi din taxe si impozite ajung in conturile sale si a liotei ,ca doara ei sunt Statul nu-i asa?

  6. De ce are Valentin Stan emisiune saptamanala? Directorul Antenei 3 ar trebui sa-i propuna un contract cu emisiune zilnica (si eventual la o ora de maxima audienta) ca macar sa desfiinteze cat mai repede USL si guvernarea USL.
    Guvernul de acum este atacat din toate partile, nu are absolut nici un sprijin in mass media (arma cea mai puternica), nu-l sustine nici un ziar (scris sau on line), nici o televiziune (mare si cu multa audienta). Dar toti au pretentia sa faca.
    Se speculeaza (inclusiv de A.3) orice slabiciune, orice greseala, fie cat de mica, si se dezbate pana ce totul devine de dimensiuni cosmice.
    Am auzit-o azi pe Anca Boagiu (invitata la ministudioul A.3 de la congresul PDL): „averm de luptat cu acest guvern, caruia dvs., cei de la .3, bine i-ati zis „. Oare chiar asa o fi, ziua si prostia?
    Ce sa mai creada omul simplu, care si-a pus sperantele in USL? Stiti ce zice in sinea lui? „Ia uite, domnule, o avea dreptate Dan Diaconescu, daca si astia de la A.3 ii critica!” – asta pentru ca multi oameni identifica A.3 cu USL (sau macar cu un sustinator al USL) Nu se puteau face critici un pic mai fara patima, macar pana in toamna, cand dupa alegeri s-ar fi instalat un guvern cu o mare sustinere a votantilor?
    Lumea incepe sa fie derutata, din ce in ce mai derutata.
    De atata deontologeala si impartialitate o sa ne ducem dracului cu totii si in toamna vom avea parlament si guvern PDL-PPDD! :(
    Stiu ca multi imi vor sari in cap, dar parerea mea asta este! E buna critica, dar si aia trebuie facuta cu cap, omul simplu care voteaza nu are timp sa stea si sa analizeze toate subtilitatile.
    Asta este, USL este lovit din toate partile, iar sustinerile de pe unele bloguri sunt exact o frectie la un picior de lemn.

  7. Nu stiu ce s-a intamplat, dar la postarea comentariul nu a aparut tocmai ce a zis Anca Boagiu citand Antena 3 (desi citatul era cand am dat click pe „submit Comment”) asa ca reiau:
    „… acest guvern, caruia dvs., cei de la A.3 bine i-ati zis – guvernul, ziua si prostia”.

  8. Fără îndoială, cel mai bun post de ştiri din România şi nu numai (aş spune că şi de cultură atâta timp cât sunt singurii care au adus în atenţia noastră români care ne fac celebri peste hotare şi de care restul televiziunilor au uitat, preocupate să promoveze incultură şi pseudo-vedete). Ne bucurăm că mai există cineva care arată realitatea aşa cum este, nu distorsionată în funcţie de criterii politice sau oricare altele. Şi că luptă, alături de noi, pentru mai bine. Uneori face şi treaba ministerului sănătăţii (cum a fost cazul în scandalul lipsei de morfină), alteori deranjează pe câte unii, ceea ce e bine. Criticile trebuie să fie constructive şi televiziunile obiective şi păreri multiple.
    Cele mai bune talk-show-uri, cei mai buni jurnalişti, cu nişte invitaţi excepţionali. Felicitări! La mulţi ani cu acelaşi profesionalism de care aţi dat dovadă până acum. Sau, cum arată audienţele, cu din ce în ce mai mult.

  9. BULERULI – PULERULI şi VICEVERSA

    – Tataie, cum califici matale mascarada de azi din Palatul Parlamentului pusă la cale de pdl – băsescu ?
    – Un fel de buleruli – puleruli, nepoate.
    – Şi chestia cu plagiatul lui VP ?
    – Sigur e o mostră de…viceversa.

  10. Mereu ma gandesc la cat de inspirat ati fost creand si grupul INTACT si Antenele. Deja ne-am obisnuit cu cuvintele si nu mai trecem dincolo de forma spre continut dar pana si din denumirile acestea pot sa inteleg mai bine sufletul Dv. Sper ca Antena3 sa ramana mereu intacta ! Multi ani cu emisii bune ii doresc Antenei3 si angajatilor care ne tin mereu la curent cu evenimentele din actualitatea noastra cu mult profesionalism consacrat !

    Si nelipsita dedicatie ( :) ) :
    http://www.youtube.com/watch?v=rv1CTZSIU0 (Happy together)

  11. Zic sa punem si niste poze de la absolvirea seriei a patra de la IMA :)…

    P.S Am in jur de 100 dar putem face, evident o selectie..

  12. 7 ani de Antena3…dar un Aer Condtionat cand puneti? Transpira toata lumea , de la invitati pana la prezentatori….totusi nu cred ca e chiar atat de scump o climatizare :)

Comentariile sunt închise.