Pentru ca e atat de vara :) , as vrea sa va reamintesc despre oaza verde din complexul Parcul Lumea Copiilor si Gradina Valorilor. O „cronica” ilustrata a parcului puteti citi aici, iar despre cursurile si spectacolele de vacanta din Gradina Valorilor gasiti detalii aici.

In cadrul seminarilor de arta sau istorie din acesta vara, de altfel, tinerii vor stabili ce mari personalitati – plecate recent dintre noi – trebuie sa-si gaseasca un loc intre busturile din Gradina.

Lista e deschisa.

17 COMENTARII

  1. Un „bust” de la brâu în jos al lui Traian Băsescu, i se cuvine.

    CE AIA MEA…

    – Tati, dă-i un graţi lui Bombonel că ăştia vor să ajungă la mine prin cazul Ridzi, îi şopteşte Eba cu sinceritatea ei de fată mare.
    – Hm! Să vedem cum decurge chestea cu straPONTYna din Bruxel, de joi.
    Fata moşului, dacă maimuţica face frumos, cum că mă lasă-n preş până-n 2014 şi nu mă pune pe drumurile unui trib(unal) după aia, mergem la Troc(adero). Ce aia mea ! Pardon ! Ce aia..

  2. Am participat anul trecut cu copilasii la cursurile gratuite initiate de Fundatia Dan Voiculescu in Gradina Valorilor. Anul acesta o sa ne inscriem din nou la aceste cursuri.

  3. Am fost cu copiii anul trecut in Gradina Valorilor, iar anul acesta vom fi prezenti din nou. Fiecare activitate merita urmata, in functie de varsta.

  4. Este un prilej extraiordinar pentru copiii din sector si nu numai de a particia la activitati constructive si variate, pe parcursul vacantei de vara!

  5. @ Dan Voiculescu

    Spuneţi:
    „In cadrul seminarilor de arta sau istorie din acesta vara, de altfel, tinerii vor stabili ce mari personalitati – plecate recent dintre noi – trebuie sa-si gaseasca un loc intre busturile din Gradina.”

    Deci trebuie să mor ca să-mi apară bustul pe acolo… :D

  6. UN MOGUL PREA OCUPAT

    Tot cătându-şi treabă prin Grădină
    Întocmai ca ortacii aur într-o mină ,
    Pentru copiii-flori împrăştie lumină ,
    Dar pe lanţul Javrei a apărut rugină .

Comentariile sunt închise.