In contextul atacurilor dezlantuite ale presedintelui suspendat (ura acestui domn pentru tot ce nu controleaza are accente patologice) la adresa trustului de presa pe care l-am fondat, cred ca este util sa reiau aici un scurt fragment din interviul pe care l-am acordat pentru Agerpres duminica, 15 iulie 2012:

“Obsesia majora a domnului Basescu sunt Antenele. Omul acesta este disperat nu de azi, de ieri, ci de ani foarte multi, ca nu poate controla Antenele. Ca Antenele indraznesc sa il critice! Este obsedat de Antene, este bantuit de Antene. Il asigur ca nicio putere politica nu va controla vreodata Antenele, care au criticat puterea intotdeauna, in toate guvernarile, PSD, PNL, PDL. Pentru cei fara memorie, recomand arhivele.”

Vreau sa le multumesc public, inca o data, profesionistilor care, in ciuda oricaror agresiuni din partea regimului de autoritate personala impus de Traian Basescu in ultimii 8 ani, isi fac corect datoria fata de cetatean si fata de adevar.

26 COMENTARII

  1. TB spunea: Ponta și când doarme zice «Băsescu!»

    Cred ca un cazul lui Base se poate spune: si cand doarme zice «Antenele!»

  2. Ma bucur ca inca mai exista acest nod in gat denumit antene care nu-l lasa pe Başescu sa respire. Sper sa-i intrerupa respiratia de tot.

  3. Eu consider ca daca traim in Europa TREBUIE sa respectam cateva reguli de bun simt care ne sunt cerute. Atata timp cat Victor Ponta se comporta atat de nesrios ar fi bine sa se dea la o parte. Risca sa fie acuzat de INALTA TRADARE daca pune in prim plan interesul unor „mafioti” impotriva majoritati populatiei, manipulate sistematic. Evidenta este ca atunci cand Adrian Nastase si-a inscenat sinuciderea, Victor Ponta fost implicat in acest eveniment pentru salvarea sa alaturi de Ioan Rus (Ministru de Interne). Victime indirecte, care NU meritau sa fie obligate sa minta au fost doctorii: Bradisteanu,Lascar si o parte din personalul Ministerului de Interne.
    VA ROG NU II PROTEJATI PE MAFIOTI!!!!!!!! Adrian Nastase NU are scrupule. Chiar copilul lui si sotia au mintit crezand ca astfel il pot salva. E foarte simplu sa se probeze MINCIUNA! RISCATI ENORM!!!! cum au facut multi romani cand Adrian Nastase era premier si acum trag ponoasele!!!!!!
    Eu il apreciez mult pe Mircea Badea,niciodata nu a spus ceva ce NU crede ( asta il face credibil).

  4. O duce foarte bine omu’ ăsta dacă singura lui problemă rămâne de ceva timp încoace trustul Intact. E clar că e foarte frustrat săracu’. N-a înţeles niciodată democraţia, n-a vrut niciodată să se acomodeze cu faptul că presa nu poate fi toată într-o singură direcţie. Ar trebui să se mulţumească totuşi cu faptul că a cumpărat nesperat de multe alte televiziuni şi ziare. Dar aşa a fost el mereu, a vrut totul.
    Sper să primească lovitura pe care o merită pe 29 iulie.

  5. Asa e, antena3 i-a zis-o verde-n fata si a devenit jignitoare, calomniatoare etc. Probabil, Basescu ar dori ca toate televiziunile sa fie ca B1 si TVR(inainte), adica – tacute la raul pe care l-a facut.

  6. Băse un îndoctrinat ceauşist îşi dă arama pe faţă deseori, chiar dacă şi-a transformat coloratura politică din roşul comunist în portocaliul pedelist şi de curând înverzit din cauza trecerii termenului de garanţie, nu ştie decât să repete ca un laitmotiv sloganul „Cine nu este cu mine, este împotriva mea”. Într-adevăr există un proverb românesc care spune că „Repetiţia este mama înţelepciunii”, numai că în cazul lui Băşinescu este MAMA PROSTIEI. De când este lumea şi pământul, unora le este mai uşor să inventeze defecte celor care refuză să le cânte în strună, acoperind adevărul cu murdăria lor mintală, ştiind că există destui „căscaţi” care să le dea crezare.

  7. Cu toate eforturile de memorie facute, nu reusesc sa-mi amintesc de vreo critica mai importanta adusa USL-ului, cel putin in ultimii 2-3 ani. In schimb, puteti sa va felicitati : cel putin 50 % din ura multora impotriva PDL si a lui Basescu se datoreaza Antenei 3.

  8. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca n-ar fi fost antenele. Cred ca era ca in Coreea de Nord, sau mai aproape de noi Rusia

  9. TELEJAVRA

    De-atâta răutate, îi fierbe sângele în vene
    Şi nu-i mai ies din minte frânghia şi săpunu’,
    Căci n-a reuşit să-nchidă cele trei Antene
    Şi de toţi să fie admirată, numai … LaBe Unu .

    P.S. Vezi aici : http://saneradem.info/?p=390

  10. Poz. 7 – Gigi
    „…cel putin 50 % din ura multora impotriva PDL si a lui Basescu se datoreaza Antenei 3”

    Nea Gigi – ura mea impotriva PDL nu a alimentat-o Antena 3, ci cazurile de saracire a populatiei intalnite la tot pasul. Un presedinte care vrea respectul populatiei, trebuie sa si-l castige cinstit si nu luat cu forta si cu infigerea „sulei in coasta” (ca sa-l parafrazez pe dl. Iliescu) !

    Meritul Antenei 3 este de-a scoate adevarul la lumina cu toate oprelistile puse de pelagra portocaliu-verzuie ! Nu v-ati saturat sa aruncati pisica ucisa de voi in curtea altuia, in loc sa o inhumati ?

  11. ȘOBOLANUL JUCATOR
    Și-a dorit sa fie cat mai sus si cat mai in fata, dar locul unde s-a simtit bine si in elementul lui a fost canalizarea, zona aceea intunecoasa, cu mirosuri pestilentiale, pe unde se scurg toate dejectiile si mizeriile. Acolo si-a petrecut cea mai mare parte din viata, incepând cu postul de la Anvers si terminând cu functia de presedinte al României.
    Nici o ticalosie nu i-a fost straina, s-a folosit de orice santaj care i-a adus un folos cât de mic. Unde zaharelul n-a dat rezultate, a trecut la amenintari, a fabricat si a masluit dosare si dovezi, oricine care nu i s-a supus i-a devenit dusman de moarte si l-a tratat ca atare. Din capriciu sau din interes, a distrus destine si cariere, a impins oameni la sinucidere si nu m-as mira sa aflu ca a ordonat lichidarea fizica a adversarilor. Prieteni, aliati sau amici au fost injunghiati pe le spate in timp ce, cu un zambet perfid, ii asigura ca le este prieten pe viata. Drumul lui spre vârful carierei politice este presarat cu cadavre, cu tradari, amenintari si santaje.
    Hoitar prin vocatie, dezgroapa mortii si ii ingroapa pe cei vii, cu placere sadica. Cu botul plin de sange, adulmeca urmatoarea prada si isi face calcule cu sangele rece al unui ucigas in serie: unde sa atace, care este lovitura de grație, unde ascunde cadavrul.
    Sobolan jucator, Traian Basescu si-a adunat in jurul lui o clica hoata si nesatula, care s-a infruptat din averea tarii ca de propria lor mosie, toti dupa chipul si asemanarea lui: rapace, obraznica, impertinenta, mincinoasa, dispretuitoare.
    Sobolanimea aceasta numita in batjocura partid politic a luat in proprietate tara intreaga si i-a supt toata seva, lasandu-i pe romani saraci lipiti, mai rau decat a facut-o vreodata cel mai lacom dintre fanariotii trimisi de Imperiul Otoman sa domneasca peste Tarile Romane.
    Sobolanimea pedelista, cu blanile lucioase de atata huzur si de atata bine, s-a crezut vesnica la putere. Poporul a rabdat cat a rabdat toata batjocura si toate umilintele sobolanului jucator si sobolanimii pedeliste si, mai bine mai tarziu decat niciodata, s-a hotarat sa-i mature din toate cotloanele unde s-au aciuat. Viitura urii populare i-a scos din functii si i-a trimis in opozitie.
    Peste câteva zile, si sobolanul jucator va da piept cu ura cetatenilor si toate sondajele de opinie arata ca va fi izgonit din Palatul Cotroceni.
    După aceasta indelung asteptata deratizare, urmeaza decontul si tragerea la raspundere. Miile de dosare cu toate faradelegile, abuzurile, hotiile si talhariile savarsite de Basescu si PDL vor fi deschise si judecatorii se vor pronunta.
    Trecerea de la statutul de stapan al Romaniei la cel de puscarias la Jilava este cosmarul cel mai negru al tuturor sobolanilor si in special al sobolanului jucator.
    Asa se explica atacurile furibunde ale lui Basescu la adresa dusmanilor politici si a ziaristilor care nu-i canta in struna.
    Este postura cunoscuta: cand un sobolan este incoltit, sare la beregata celui care incearca sa-l striveasca.
    Dar, sfarsitul este acelasi. Nu exista scapare!

  12. Ar fi timpul ca Basescu sa fie responsabil si sa isi recunoasca propriile greseli, nu sa arunce vina in ograda altuia. Nu Antenele sunt vinovate pt modul dezastruos in care PDL a condus Romania in ultimii ani.

  13. Ce bine ar fi fost pentru el sa nu fie antenele. Probabil nici n-am fi avut referendum pe 29. Oricum, antenele au fost singurele care au „latrat” nenorocirile la care s-a dedat PDL si Basescu, pentru ca, nu-i asa, presa e cainele de paza al societatii

  14. Mi-ar fi jena sa am mereu aceeasi placa cu ” sunt de vina antenele”, dar pentru domnu` Basescu de vina sunt toti, mai putin el! Sunt de vina antenele, mamele, copii, batranii, el e doar o victima conjuncturala!

  15. Domnule Voiculescu,
    …se impune si din partea celor care (profesionisti sau oameni pur si simplu), au rezistat in ultimii 7-8 ani in institutii sau alte entitati pedelizate, o multumire directa adresata dumneavoastra, Antenele si in special ANTENA 3, in climatul confuz si derutant te racordau la propria-ti REALITATE… Vorbeai cand te intalneai cu si in care aveai incredere, despre ce s-a mai spus la Antena 3, asa cum vorbeai pe timpuri de Europa libera… A avut un rol postul Europa libera in eliberarea poporului roman de sub dictatura? :)

  16. Domnule Dan Voiculescu, va anunt ca pe diferite site uri, printre care si cel al ziarului Gandul, apar bannere cu poza dumneavoastra platite de acolitii derbedeului suspendat. Poate reusiti sa faceti demersurile legale pentru a fi indepartate si eventual sa vi se plateasca si daune. Va doresc succes ! Sa speram ca pe 29 se va inchide odata pentru totdeauna aceasta pagina neagra din istoria Romaniei.

  17. Daca nu iesiti masiv la vot pe 29.07.2012 si nu va mobilizati si rudele si prietenii sa voteze DA_DA_DA_ la referendum, va amanetati viitorul vostru si al urmasilor vostri, pe vecie. Daca revine la Cotroceni, Mafiotul BASESCU va “trage sforile” si va reusi sa vi-l impuna Presedinte pe UTC-istul – securist Mihai Razvan Ungureanu sau pe fascistoidul Mihail Neamtu, care sa-I asigure “imunitatea” lui, a familiei si a mafiei lui. Prim-Minstri are o groaza: El sau Nuti Udrea sau Roberta Anastase, sau Preda, sau de ce nu BOC. Ministru al Justitiei una singura: Monica Macovei – Pauker. Procuror General pe vecie : Codruta Koevesi. Procuror Sef DNA pe vecie: Daniel Morar. Vedeti cat de greu poate fi dezradacinata Mafia Basista acum ! Daca ratati aceasta ocazie, ea nu va mai apare in urmatorii 100 de ani !
    Băi,USL’iştilor mobilizaţi fraţilor PRIMARII şi CONSILIERII JUDEŢENI căci d’aia v’a ales POPORUL. Să monteze MEGAFOANE pe MAŞINI şi să cutreiere ŢARA’n lung şi’n lat prin SATE, COMUNE şi ORAŞE! Dacă nu reuşim acum suntem terminaţi…!

  18. „Domnule, stiu ca va deranjeaza faptul ca unul ca Mihai Gadea, un teolog, este capabil sa conduca o televiziune comerciala, PRIVATA, care produce bani adevarati, MULTI BANI ADEVARATI, pe care dumneavoastra nu o sa-i puteti produce niciodata, pentru ca valorati mai nimic.” un citat dedicat Antenei 3

Comentariile sunt închise.