Pagina web a „cazut” cateva ore.

Spre deosebire de altii, care sunt intens atacati energetic  :) , blogul meu a suferit doar un banal atac informatic. De tip DDOS, mi se spune.

Aveti idee ce inseamna?

30 COMENTARII

  1. „…blogul meu a suferit doar un banal atac informatic. De tip DDOS, mi se spune. Aveti idee ce inseamna?”

    Bineinteles. DDOS este abrevierea de la „Din Dos”. Asa ataca Basescu cand se simte amenintat. Ca sconcsul. De-aia este el gaozar. Si marinar iubitor de… vant. :wink: De regula, efectul atacului trece repede. E suficient sa aerisesti.

  2. :) :(

    E bine totusi ca Dv. sunteti inconjurat de competenta si de oameni inteligenti…eu pot doar sa dau vina pe viteza fluctuanta a internetului care, sa zicem, e influentata de …exploziile solare. :)

    …”atac enegetic”.. ?! N-as vrea sa fie de tipul palmei vibratoare care este un procedeu mortal de karate, stilul thai -sau o fi c a r a-te ?!!!

  3. A, uitasem: si, evident, de-aia il cheama „Basescu”. Ma-ntelegeti? Este vorba de mica lui bomba chimica, perfectionata in laboratoarele Cotroceniului. De micile lui gaze de lupta. Dar stati linistit: pentru astea, nu aveti nevoie nici macar de masca de gaze. Dupa cum spuneam, e suficient sa aerisiti.

  4. Un atac de tip Ddos inseamna un numar urias de vizite false facute cu ajutorul un calculatoare infectate cu diversi virusi , de ordinul miilor sau zecilor de mii simultan.
    Aveste atacuri sunt platite de cineva , nu se pot intampla din senin fara a fi comandate

  5. Abrevierea vine de la Distributed Denial of Service, dar cei mai slabi cu mintea pot spune ca vine de la Basescu. Acest atac presupune trimiterea unui numar mare de cereri modificate catre server care practic fac imposibila servirea lor. In acest fel pagina nu mai este accesibila de catre vizitatori.

    Dar na, in tara asta totul e din vina lui Basescu.

  6. Ati vazut, domnule Voiculescu? V-a lamurit Sebi: sunteti slab „cu mintea”. Ala n-a fost „un ATAC informatic”, cum scrieti dvs., ci un numar prea mare de cereri catre server. Sper ca v-ati linistit.

  7. Si ca sa va linistiti de tot, domnule Voiculescu, vin in completarea lui Sebi cel cu multa minte si adaug: DESIGUR, acel „numar mare de cereri modificate catre server, care fac practic imposibila servirea lor”, vine DE NICAIERI, DIN ETER si, mai ales, INTAMPLATOR. E drept, asta este o metoda clasica de a sabota un site, permanent sau temporar, dar chiar NU E CAZUL SA TINEM CONT DE ASTA, daca ne-a linistit Sebi. Slava Domnului ca mai intra si oameni din astia mintoşi pe blogul asta! :wink: :lol:

  8. @ Dan Voiculescu

    HAPPY- END

    După suspendare, Javra încă nu e moartă ,
    Aşa că a lansat pe blogul tău, încă un atac ;
    Deja unii îi întrevăd, de luni, o altă soartă ,
    La fel de fericită … ca a lui Hosni Mubarak .

  9. Culmea porcariei .Am primit acum citeva momente un SMS de la numarul de telefon :0770236954 ,care ma indeamna sa nu ma duc miine la vot ca sa nu ajunga justitia pe mina lui Voiculescu,si alte rahaturi basiste.Pe aceasta cale va intreb :Aveti pe cineva care sa afle cui apartine nr acesta de telefon RDS-o basist?Daca da,atunci puneti tunurile pe hahalera ca nu mai suport sa se incerce sa fiu prostit in fata cu lozinci handicapate.Un DA pentru miine ,o speranta de bine.

  10. M-am hotarat si eu intr-un final. O sa votez Da pe 29 iulie pentru ca nu mai pot suporta minciunile turnatorului Basescu.

  11. Cu siguranta Basescu o sa fie atacat energetic pe 29 iulie de foarte multi romani care o sa voteze DA pentru DEMITEREA acestuia.

  12. Sa vada maine Traian Basescu atac, nu-l mai are nici pe Aliodor Manolea pentru a-i proteja fundul prezidential. De maine vom scapa de atacurile portocalii dictate de Basescu.

  13. @ Laurentiu Mardare-Grosu: Aluzia era catre persoana dumneavoastra, dupa care ar trebui aerisit la fel ca dupa Basescu. Eu nu atac proprietarul site-ului, asa cum nu injur o persoana in propria casa. Aceste atacuri sunt frecvente si stiu pentru lucrez in domeniu, nu pentru ca sunt o persoana frustrata care isi vantura ideile prin diverse comentarii.

    La referendum voi vota nu, nu pentru ca il simpatizez pe Basescu, ci pentru ca vreau sa sanctionez aceasta alianta USL pentru nu mi se pare corect sa te ocupi in 90% din timp cu un razboi politic inutil si sa ignori complet problemele economiei si aceasta criza care se acutizeaza pe zi ce trece.

    Pentru mai multe lamururi, va stau la dispozitie.

  14. “Pentru mai multe lamururi (sic!), va stau la dispozitie.”

    Va multumesc pentru amabilitate, dar chiar nu este nevoie. M-am lamurit pe deplin: sunteti un basist idiot. Care, ca multi basisti, nu are curajul sa-si asume parerile politice, dandu-se cu “vitejie” pe dupa pom: “Nu merg la referendum sau merg si votez ‘NU’, dar nu pentru ca-l simpatizez pe Basescu. Da-mi voie sa-ti explic…”. Ce sa-mi mai explicati? N-aveti ce. Cand scrieti ca “USL-ul se ocupa 90% din timp cu un razboi politic inutil, ignorand complet problemele economiei” (cand, IN REALITATE, Basescu este cel care face exact asta, din 2004 incoace), orice explicatii devin inutile. In cutia dvs. craniana intunericul e gros sa-l tai cu cutitul. Si tare ma tem ca, de data asta, nu numarul mare de cereri modificate catre server este cauza. Deci nu va veti reveni niciodata. Noapte buna!

  15. Draga domnule, atacul la persoana e un semn de proasta crestere si inteligenta scazuta. Incercati sa combateti ideea, nu persoana. Faptul ca ma catalogati „basist”, doar pentru ca am alte vederi politice decat dumneavoastra e o tampenie, dar asta e… V-as intreba care sunt solutiile cu care a venit USL in ultimele luni pentru redresarea economiei? Ceva concret, cu cifre? Daca imi vorbiti de cresteri salariale pentru bugetari, atunci incheiem discutia aici. Daca va intrebati de ce, atunci va indrum catre un manual de economie.

    Intr-adevar e un intuneric mare in capul meu, dar s-ar putea sa se faca lumina o data ce emigrez in tari mai calde.
    Va salut,

  16. „…atacul la persoana e un semn de proasta crestere si inteligenta scazuta.”

    Perfect de acord. Iar atacul la persoana l-ati inceput dvs., atunci cand, jignit in convingerile dvs. basiste cele mai intime, pe care nici macar nu aveti curajul sa vi le asumati, ati scris ca „…cei mai SLABI CU MINTEA pot spune ca [atacul] vine de la Basescu”, apoi ati recunoscut: „Aluzia era catre persoana dumneavoastra”. Faptul ca admiteti acum ca ati dat dovada de proasta crestere si de inteligenta scazuta este incurajator.

    „V-as intreba care sunt solutiile cu care a venit USL in ultimele luni pentru redresarea economiei?”

    Nu ma mai intrebati nimic. Tot ce ati vazut in jurul dvs., din 2004 incoace, ar fi trebuit de mult sa va formeze alte opinii politice. Nu s-a intamplat asa, iar asta inseamna ca traiti complet in afara realitatii. Asa ca orice raspuns v-as da eu, ar fi complet inutil. Sunteti irecuperabil.

    „Intr-adevar e un intuneric mare in capul meu, dar s-ar putea sa se faca lumina o data ce emigrez in tari mai calde.”

    Va felicit sincer pentru decizie! Imi pare numai rau ca n-ati facut-o mai demult. Daca ati fi facut-o, dvs.si alti insi „inteligenti” ca dvs., poate in 2004 sau 2009 situatia era alta.

    Va salut si eu, drum bun!

  17. Daca nu as fi fost aici in 2004, l-ati fi avut presedinte pe puscariabilul domn Nastase. Din pacate, „inteligenti” ca mine doneaza statului aproximativ 1,2 MILIARDE lei anual prin taxe si impozite. Aportul dumneavoastra la buget care este? Dar astia ca mine trebuie sa plece, sa ramana masele de manevra care voteaza pentru un mic si o bere.

    Asa ca stati dumneavoastra si scrieti catrene pe net, poate va face si dumneavoastra o statuie in Gradina Icoanei.

  18. @sebi – hai sa lasam putin diplomatia deoparte si zimi si mie CUM P*LA MEA AI DEDUS TU CA LA REFEREDUM TE DUCI SA SANCTIONEZI USL-UL?
    ESTI COMPLET DEMENT! LA REFERENDUM ERA VORBA DESPRE BASESCU, DACA MAI VREI SAU NU SA CONTINUI CU EL. IN NICI UN CAZ, DAR ABSOLUT IN NICI UN CAZ SI NICI MACAR PRIN ABSURD SAU CA LUCRU COLATERAL NU PUTEAI SPUNE CA E VORBA DE USL. TU TE-AI DUS LA VOT, POPORUL S-A DUS LA VOT, IAR POPORUL A TREBUIT SA DECIDA IN LEGATURA CU INTREBAREA „SUNTETI DE ACORD CU DEMITEREA …” – DA SAU NU. CE RAHAT N-AI INTELES DIN INTREBAREA AIA ? ORICE REPLICA MI-AI DAT E NULA PENTRU CA NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI LA UN RAHAT DE INTREBARE, LA FEL CUM NU ESTI IN STARE SA PORTI O DISCUTIE PERTINENTA. (CA O DISCUTIE VAD CA STII SA PORTI). DACA TI SE PUNE O INTREBARE, TU PENTRU CE RAHAT NU POTI RASPUNDE PENTRU INTREBARE, NU PENTRU CE RAHATURI ITI DEBITEAZA MINTEA ? NU INTELEG LOGICA TA. ASTA NU INSEAMNA CA VEZI POLITICA ALTFEL, INSEAMNA CA ESTI COMPLET IMBECIL PENTRU CA NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI LA O INTREBARE BA OMULE, O INTREBARE! NU VOTAI PE NIMENI, ERA DOAR DE BASESCU!

    SI TU, VOTAND NU, AI AFIRMAT CA BASESCU NU TREBUIE DEMIS – ASTA AI AFIRMAT, CU ASTA SA TE SPELI PE CAP! ESTI CA SI EL, SPUI UNA AZI, MAINE TE CONTRAZICI, APOI A 3-A ZI CONTRAZICI TOT CE-AI ZIS IN ULTIMELE DOUA DECLARATII.

    SI APROPO, NU-MI SPUNE CA 7 MILIOANE SI CEVA DE OAMENI SUNT N-AU INTELES NISTE LUCRURI SIMPLE..NU-MI SPUNE CA SUNTEM DEMENTI NOI ASTIA 7 MILIOANE SI CEVA DE OAMENI.

    AR TREBUII SA TE GANDESTI BIINE CA AU FOST 7 MILIOANE SI CEVA OMULE, 7 MILIOANE SI CEVA, GANDESTE-TE PUTIN DACA N-AI AVUT TIMP, SA REALIZEZI CE INSEAMNA, IN COMPARATIE CU 1 MIL IMPOTRIVA. E O RATA DE 7 LA 1 BAAAAAAAA, [ 7 LA 1 ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 OAMENI SPUN CA ESTI BEAT, IAR UNU CA ESTI TREAZ. PE CINE TE BAZEZI? PARIU CA PE AIA 7.

    As mai avea multe lucruri de spus, dar is plictisit de oameni ca tine care o ard cu ‘viziunea mea este alta’ si alte aberatii de astea.

    Nu ai cum mama masii sa ai alta viziune despre politica cand pe tine te intreaba, pur si simplu TI SE PUNE UN RAHAT DE INTREBARE SI NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI LA EA CORECT, SI RASPUNZI GANDINDU-TE LA PUTZA LU’ MARIA.

    HAI SA NU MAI FIM MELTENI. :)

    HAI SALUT.

    PS: Desigur, o sa ai o replica diplomatica, in care tu imi explici ca fiecare are dreptul la opinie, libertate, la vot etc etc etc bla bla bla bla bla – – . 12312rt2rf . Eu iti spun doar o treaba: 7 la 1. :) Ai dreptul la ce vrei tu, dar ai si dreptul de a fi BOU si alte derivate din acesta.

Comentariile sunt închise.