Ma grabesc sa urez succes sportivilor romani care intra in aceste zile in competitie la Olimpiada: canotori, gimnasti, judoka. Cu un accent special in dreptul Alinei Dumitru, care ne poate face mandri de Romania chiar din primele ore de concurs. Cat de bine ne-ar face in aceste zile…

25 COMENTARII

  1. :) N-a… argintat Alina. E bine dar sunt convinsa ca-si dorea aurul…
    Sunt si eu cu sufletul langa olimpicii nostri !
    Succese dragii nostri !

  2. Un DA maine si pentru viitorul sportului in Ro! Au impanzit tara cu bazine de inot, costisitoare ca intretinere, in timp ce o innotatoare romanca (din cate am inteles la stiri) va fi nevoita sa participe la Olimpiada cu un costum vechi si uzat…

  3. SPERANŢE LA AUR

    Azi, românii, la Olimpiadă, au primit argint ,
    Cu care ne va creşte mult averea în tezaur ;
    Dar nutresc speranţe şi mai mari ; nu mint :
    Să câştigăm la Referendum, mâine, … aur .

  4. @ MIHAELA

    Constat ca suntem pe aceeasi lungime de unda … Era daca nu ma insel si o reclama comerciala a unei banci in care sloganul suna cam asa : Gandim la fel !
    Sa fie !

  5. @ Dan Doboseriu
    Sunta sigura ca asa va fi, poate chiar si la Londra, am aflat mai tarziu ca fetele de la gimnastica concureaza azi.

  6. Domnule Voiculescu, chiar nu va inteleg, pana ieri ati suprasaturat opinia publica cu subiectul demiterii lui Basescu, iar astazi cand trebuie sa vorbim despre asta va faceti ca ploua. V-am atras atentia sa nu abuzati de acest subiect, ati intreprins o concurenta cu Realitatea Tv si RTV pe acest subiect fara a va gandi de fapt ca efectul general asupra publicului este acela de a plictisi. Cred ca 5-10% din absenteism se datoreaza celor 3 televiziuni. Nu va dati seama dar in ultima saptamana v-ati transformat intr-un B1 la scara mai mare, steresati, patimasi, intrigosi, orgoliosi si devotati unei anume forte politice, … exact cum n-ati fost niciodata pana acum. Daca va ramane, Basescu sigur va va invita la un pahar de whisky…, iar noi vom suporta in continuare toanele acestui mizerabil. Atunci cand va angajati in campanii de o asemenea anvergura, platiti un tanar sociolog sa stea prin piete, prin magazine, pe la sate, …, iar pe dumneavoastra as dori sa va vad in momentele cheie, in discutii online, prin ziare sau chiar la televizor. Sa stiti ca numai in capitala va confruntati cu un val de antipatie, in provincie insa, lumea va asculta si foarte multi chiar va apreciaza.

  7. Cea mai mare afluienta la vot intre orele : 19:30-21:30
    Credeti-ma pe cuvant !
    Din pacate nu e suficient sa-l dam jos pe Basescu !
    Am imbulinat-o !

  8. Băi nea Crosă, bagă la cap ce-ţi spun că după cât se vede ai îmbătrânit şi-ai îmbătrânit degeaba!

    Pentru ca un un gropar să nu mai îngroape pe nimeni, nu trebuie să-l suspenzi că-ţi pui sindicatul groparilor în cap.
    Trebuie să-i iei târnăcopul, cazmaua şi lopata!

    Adicălea mai pe româneşte spus, târnăcoapa marinarului (fosta procuroare comunistă Monica Macovei – Gherghescu care acum este mare anticomunistă mare), trebuie pitită de la 6 luni la 5 ani!
    http://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/07/campania-s-incheiat.html
    Bagă nasul la pagina 5 că scrie acolo. (e-ncercuit cu roşu!)

    Sper că nu vrei să-ţi dau mură-n gură să-ţi spun cine-i cazmaua şi cine-i lopata?
    Dacă mâine când mă trezesc (de obicei pe la 12:00-13:00) n-aud că aţi făcut mai mult de 50%+1 vă spurc toată campania ca la uşa cortului!
    Hai să trăieşti!

  9. Am semnale ca in mediul rural referendumul nu a fost mediatizat, chiar daca primarii au fost de la USL. Spre ex. in jud. Dolj, in doua localitati cu care eu am legatura, primarii USL nu au „scos” lumea la vot. si-au tradat cauza, i-au durut in cur. Populatia mai invarsta, care nu este familiarizata cu mijloacele mass-media de actualizara a cunostintelor despre viata de zi cu zi, nu a fost constientizata de importanta referendumului. Mai mult de atat campanie pentru referendum din partea partidelor nu a existat decat prin intermediul televizorului. Mare, mare greseala ! … Un singur partid din USL daca ar fi facut acest lucru, acum lucrurile ar fi stat altfel !

  10. Daniel C:
    Voturile din diaspora ar trebui sa ne aduca inca cel putin 4% = 900000 de voturi… asa ca sper sa plece t.basescu.

  11. In 2007 a fost suspendat de 322 parlamentari. Aceasta decizie a fost anulata de cei 6,059,315 romani care au votat NU. Cu alte cuvinte voturile celor 322 a fost anulata de catre romani iar decizia de suspendare a fost anulata pentru ca Basescu a DOVEDIT sprijinul popular.

    2012 a fost suspendat de 256 parlamentari. Aceasta decizie poate fi anulata DOAR de un sprijin popular, adica voturi majoritare NU. In acest referendum Basescu nu a putut dovedi sprijunul tarii.

    Cu alte cuvinte votul celor 256 ramane VALABIL pentru ca Basescu nu a prezentat dovada sustinerii.

  12. @ Geta

    Ca de obicei, bati campii. Niciodata in diaspora nu au votat mai mult de max.
    200 000 de cetateni romani cu drept de vot.

  13. @ Teodor Baconski:

    Te ascunzi in anonimat pentru a fi un brav mitocan ?
    Nu am vazut sa faci comentarii la subiectele propuse de Dl.D.V. Cred ca doar cauti subiecti pentru mitocaniile tale printre comentatorii de aici.

    Trecand peste faptul ca nu meriti atentia mea, doar atat vreau sa-ti mai spun:
    Ultimul recensamant din 2011 nu a fost facut cu seriozitate. Nici la mine nu a fost nimeni si nici la unele rude ale mele sau cunostinte de-ale mele.Si sunt convinsa ca de la recensamantul anterior si pana in 2011 au murit multi oameni -sau s-au sinucis, deci nu se stie exact numarul cetatenilor cu drept de vot … :(

  14. dl voiculescu

    de ce nu se publica oficial rezultatul recesamantului ?
    atunci am avea si cvorum la referendum

  15. off topic
    De ce abia astazi, dupa referendum BNR a intervenit pentru intarirea leului? Pana acum cine i-a oprit?Carei tabere politice BNR face jocul?

  16. Ce facem cu „aliatul ” UDMR dupa mobilizarea ungurilor de a sta la terase si de a nu participa la referendum? Nu suna un pic a prea-curvie?

  17. va urma iadul . si sunt bland in previziuni

    i-a recomandat unui jurnalist sa puna o teapa in fata la antene …. cei responsabili de lovitura de stat sa fie trasi la raspundere ….. etc….

    daca C.C. nu cere I.N.S. sa declare alb pe negru cati locuitori are Romania conform recensamantului va fi rau.
    daca ramane asta presedinte sunt 50 % +1 sanse sa-mi iau familia si sa plec in alta tara .

  18. @mogul fa-ne o bucurie si mareste sansele la 99%+1 .. si mai fa-ne te rog o bucurie si spune-ne ca esti neam cu ponta si antonescu sa ii iei si pe ei. In ceea ce priveste jocurile olimpice.. stim cu totii care au fost singurii care au avut ceva rau de comentat la adresa Alinei.. singurii din tara. Asta spune multe despre personalitatea lor si demonstreaza ca locul lor nu e in viata public. Vorbele lor aruncate aiurea nu merita sa aiba nici un fel de greutate.

  19. eu am obiceiul de a nu ma lasa spalat pe creier . eu imi folosesc propria materie cenusie si propria scara de valori . pe fapte reale nu pe propoganda si golaneala
    ceea ce am serioase dubii despre voi . si mai am o veste proasta pt voi . Basescu va pleca . referendumul are peste 50 % in mod real . imi vine greu sa cred ca CCR va privi in ochi 60 % dintre romani si va decide impotriva lor . ciao

  20. Nici cand se vorbeste despre olimpiada nu-l lasati pe chioru’n pace… Pfff… cata patima pentru nimic.Nu realizati ridicolul situatiei? Am ajuns atat de rau incat il asteptam pe ilici si pe hrebenciuc sa ne scoata din kkt…
    O previziune optimista: oricine ar conduce tara asta, nimic nu se va schimba…in bine.
    Bre mogulule, schimba bre titlul articolului, ca nu se potrivesc commenturili cu dansul.
    Ca stire de ultima ora: Izvestia anunta ca COR a hotarat sa-l recompenseze pe singurul competitor care, singur concurand, a iesit pe locul doi. Astfel i se decerneaza, basescului invingator, Ordinul Razboinicul anului 2012.

  21. vreau sa comentez harababura (bsescu-ccr-gordon-covesi) domnule senator,iata unde a ajuns tara asta,care am crezut ca va scapa de basescu ,dar iata ca s-a afundat mai mult si este pe picior de colaps politic si economic,,..oare este blestem/sau mai bine zis””tara lui papura voda””…credeam ca dupa ce am suferit din 47 incoace numai crime si inchisori,cum si tatal meu a fost tratat la ficati de securisti si apoi externat sa-si dea duhul acasa,si dupa un 15 nov.87,apoi 89 revolutia cand incepand cu baricada oopienelor brasov am luptat detronand comunismul,am avut un crez iata ca „”aschia””securista-comunista,acest traian basescu,vrea puterea sa scape de bratul legii dupa toate ce a facut..ce face primul ministru „”papa lapte””??
    ce face „”parlamnetul adormit””?? cine mai apara acest popor si aceasta tara
    jefuita..?? nu mai inteleg!!!, sant un pensionar 77 ani care vrea sa mai vada o tara asa macar cum era cand m-am nascut vazand cum regele Mihai cobora la intrare in brasov din masina si da mana cu oamenii pe strada…se mai poate??
    sau plecam pe lumea cealalta cu amraciunea-n suflet??cu stima milu

Comentariile sunt închise.