Ati devenit tinta predilecta a presedintelui suspendat Traian Basescu si a regimului sau autoritar, decis sa elimine libertatea exprimarii si dreptul la informare publica obiectiva.

Atunci cand, prin constrangere sau prin stimulare generoasa, cele mai multe institutii media au renuntat la adevar, voi, jurnalistii Antenei 3, ati ales sa rezistati, sa infruntati agresiunea sistematica, sa ramaneti alaturi de romani impotriva celui care incearca sa le restranga drepturile fundamentale.

Astazi, cand regimul Basescu isi consuma convulsiv ultimele zile si incearca sa destabilizeze societatea romaneasca cu minciuni, intimidari, amenintari si abuzuri, voi, jurnalistii Antenei 3, realizati, in fiecare minut de transmisie, in fiecare ora de “teren”, un exceptional exercitiu de libertate, de normalitate, de democratie. Sunteti cea mai clara dovada ca “se poate”: se poate ca minciuna sa fie demontata cu si prin adevar, se poate ca un intreg regim autoritar sa fie invins de cuvantul liber, responsabil si curajos.

Continuati. Fiti liberi. Spuneti adevarul. Informati-va corect publicul. Criticati abuzurile.

Romanii va sunt alaturi, va recunosc performantele, audientele o demonstreaza in fiecare zi.

Fiti mandri de voi, aveti toate motivele

Si, va asigur, vom ataca in toate instantele, interne si internationale, orice abuz, orice intimidare, orice incercare de a va ingradi libertatea.

36 COMENTARII

  1. Felicitari si multumiri Antenei 3!
    Multumim domnule Dan Voiculescu!
    Am avut momente cand am vrut sa renunt la blog din cauza jignirilor si amenintarilor de tot felul, inclusiv amenintarilor cu moartea dar am vazut ca oamenii de televiziune din Antena 3 rezista si am rezistat si eu.
    Sunteti un exemplu si un sprijin inportant pentru noi cei care nu am vrut sa facem pactul cu diavolul.
    Prin intermediul acestui blog rog politicienii din USL sa nu renunte la lupta.
    Basescu Traian NU trebuie sa se intoarca la Cotroceni.
    Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin au datoria sa duca la indeplinire dorinta celor 7.5. milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Basescu Traian. Altfel USL-ul risca sa isi piarda propriul electorat.
    Exista riscul ca oamenii sa nu mai iasa la vot la alegerile parlamentare din septembrie daca vad ca acum votul lor a fost inutil.
    Votul a 7.5 milioane de romani NU POATE FI IGNORAT.
    Gasiti o solutie corecta, legala si constitutionala care sa il opreasca pe Basescu Traian sa se intoarca la Cotroceni.
    http://theodora0303.wordpress.com/2012/07/30/in-atentia-liderilor-usl-nu-cedati-nu-il-lasati-pe-basescu-traian-sa-se-intoarca-la-cotroceni-riscati-sa-va-pierdeti-propriul-electorat/
    HAI CA SE POATE!

  2. Mesaj către toţi lucrătorii Antenei 3 :

    TELESPECTATORI N +1

    Din Cotroceni, pleca-va această caracudă ,
    Deci nu vă fie teamă să luptati ca nişte lei ;
    Căci plângând, Băsescu va crăpa de ciudă ,
    Dar va privi şi el, cu ochiul chior, Antena 3 !

  3. Dacă n-ar fi existat postul de ştiri ANTENA3, delictele ar fi împânzit ţara, precum celulele canceroase şi în ziua de azi. Graţie acestui post de televiziune, noi românii, am fost şi vom fi (SÂC, BĂSESCULE !) bine informaţi. Ar trebui totuşi ca ANTENA3 să fie premiată pentru contribuţia adusă la dezvăluirea adevărului, singurul post care este în slujba cetăţeanului.

  4. Acest comunist ne-a ” invatat „un lucru, ca daca faci un abuz de mai multe ori devine normalitate. In trecut, cand stenograme ilegale erau comentate de presedinte, lumea se revolta, caci vedeau un pericol de proportii in a incalca drepturile omului, astazi lumea o ia ca pe o normalitate. In trecut , cand basescu se rozboia cu presa, aruncand o parte din vina pe ea, lumea se revolta, pentru ca isi dadea seama ca presa este singura institutie care poate informa despre neregurile puterii. Astazi din cauza ca ne’am obijnuit, dam pagina la urmatorul subiect. Imi pare rau sa va spun oameni buni, daca nu aparam presa, de abuzul oricarui om de rand sau politician, nu vom mai avea urmatorul subiect pentru care sa dam pagina ( sry pentru greseli dar scriu de pe telefon )

  5. Foarte corect!
    Dacă singurul motiv din cauza căruia Băsescu nu poate trăi bine (aşa cum arată ultimele sale declaraţii şi interviuri) înseamnă că e de foarte bine. Înseamnă că oamenii îşi fac treaba aşa cum trebuie, prezintă informaţii bazate pe ceva şi reale. Şi audienţele arată că românii au început şi ei să realizeze asta. Probabil Băsescu a verificat şi audienţele, a văzut că-s uriaşe, ceea ce-l deranjeaza, ceea ce e bine.

  6. Pentru mine și pentru milioane de români existența unei televiziuni corecte, credibile precum Antena3 înseamnă foarte foarte mult. Țara asta are multe de mulțumit Antenei3. Vă mulțumesc că existați și vă felicit!

  7. sa va bage basescu pe toti la inchisoare tu si toata familia ta. si nepotii tai sa i vad la inchisoare daca se poate

  8. @ Bogdan Manole

    Pe orice telefon exista tasta „pqrs” si tasta „jkl” deci in nici un caz litera j nu e pe aceeasi tasta cu litera s .In consecinta, nu prea ai nici o scuza ca scrii „obijnuit” in loc de „obisnuit”. Asta e ! :)

  9. Daca pana acum mai vizionam si alte posturi de televiziune, dupa indemnul domnului TB, ma uit doar la Antena 3.

  10. Jurnalistii Antenei 3 sunt slugi! Uitati-va la mascaricii numiti Badea si Ciutacu cum isi permit sa jicneasca o persoana precum Alina Dumitru! De fapt, si ei se incadreaza in politica postului Antena 3: il lauda doar pe Voiculescu si se lauda intre ei; pe ceilalti ii jicnesc!

  11. Daca cei care au scris aceste comentarii vorbesc serios si nu au fost platiti sa le posteze… mi-e mila de voi. Nu stiu cum puteti sa sustineti un asemenea om.

    P.S. Ma uit doar la sectiunea din dreapta „Linkuri” si imi dau seama ce „preteni” are nea Voiculescu: Iliescu, Nastase, Badea, Ciuvica.. ce sa mai.. personalitati una si una.

  12. Pot sa spun ca am foarte multi prieteni care urmaresc postul Antena 3 deoarece aici sunt prezentate stirile corect si analizele sunt facute de fiecare data pe baza documentelor existente.

  13. @Andrei: dar se pare ca domnul Voiculescu citeste Daily Cotcodac! Tare mandru trebuie sa fie Julica :)))

    In alta ordine de idei…ce limbi, Dumnezeule…ce limbi in anumite comentarii…

  14. Domnule Voiculescu,

    Ceea ce fac oamenii dvs NU SE NUMESTE: informare publica obiectiva.
    Asta daca doar tineti neaparat sa insultati inteligenta oamenilor care au mai terminat o facultate de jurnalistica si a celor care se chinuie cu greu sa isi pastreze deontologia in publicistica!
    Corect 99% din presa are scu

  15. Corect 99% din presa are scuipat politic pe frunte – dar antenele depasesc chiar orice limita.
    Din punctul meu de vedere sunteti un OTV mai bine dotat si mai performant

    O seara buna va doresc

  16. @ Geta 7

    Te pomenesti ca tu esti un fel de regina Marii Britanii de i-ai acordat post mortem taranistului Ion Ratiu titlu de SIR . Tare iti mai place sa faci pe-a desteapta in papusoi . Sunt de altfel convins ca in 1990 nu l-ai votat pe el ca presedinte ci pe tizul acestuia, Ion Iliescu .

  17. cum poti sa mai scoti capul in lume si sa indemni in continuare la ura; ati schimbat legi, ati facut ce ati vrut si nu ati fost in stare sa aduceti la vot 50 la suta plus unu, inseamna ca sunteti niste nimeni; hai pa, fugi spre adrian

  18. FELICITARI pentru trustul IMA ..

    ––––– JOS BASE ––––––-

    O intrebare pentru domnu VOICULESCU .. Cand avem si noi locuri de munca ? (TANAR 21 ani ) …

  19. SI PENTRU PACALICII BASISTI …. SA SUGETI BINE ACADEAUA LU BASESCU !

    Voi nu vedeti ca 98% dintre romani o duc foarte prost ?
    Eu cred ca din cauza locurilor de munca , taxele , impozitele , TVA .

  20. Am ajuns foarte rau daca manipularea fatisa o luam drept informare corecta.

    Dau doar un exemplu de manipulare grobiana a opiniei publice cu cele trei documente propuse spre analiza CCR pentru judecarea indeplinirii cvorumului necesar validarii referendumului de duminica. Si nu e singurul!
    1. in documentul de la institutul de statistica se mentioneaza clar ca e vorba de populatia STABILA – evident nu vor aparea cetatenii romani (cu drept de vot) cu rezidenta in strainatate
    2. in documentul de la CNAS se metioneaza clar ca e vorba de persoanele inscrise pe listele medicilor de familie – nu sunt incluse persoanele neasigurate cum ar fi cele cu rezidenta in strainatate; sunt si persoane neasigurate domiciliate in Romania
    3. hotararea CCR din 2003 sugereaza clar ce ar trebui sa hotarasca si in 2012. Scaderea din acel numar (luat tot de la MAI – culmea atunci era bun) a totalului mortilor din 2003 pana in 2012 reprezinta un mare atentat la bunul simt, neprezentandu-se in acelasi timp numarul de tineri care au depasit varsta de 18 ani, dobandind drept de vot.

    Aceste aspecte sunt deliberat ascunse de asa zisii eroi ai presei libere de la antena 3 in frunte cu Gadea si urmat indeaproape de acolitii lui Badea, Ciutacu, Grecu, Radu… Sunt realmente siderat!

    Dvs., domnule Voiculescu aveti puterea sa renuntati la aceste mijloace nedemne. Nu cred insa ca aveti constiinta sa o faceti!

  21. vă roagă unul care din 2000 votează într-una împotriva unui personaj (şi pierde încontinuu…) faceţi-i ceva lui Badea să-l potoliţi, că vă aduce deservicii. ce s-o mai întoarcem, a scăpat caii fiind grosolan cu Alina Dumitru (chit că şi respectiva putea să tacă) c-o doare mâna cu care ar vota şi acum face pe nevinovatul. îl cunoaşteţi mai bine ca mine, e genul care te înjură când e să-şi ceară scuze, dar deja e prea mult să facă tot el pe nervosul.

    vă doresc succes!

  22. Domnule Dan Voiculescu, stimate Viitor Presedinte

    v-am compus o oda , sper sa va placa ( nu , nu vreau locul lui mircea badea ,un singur lacheu e de ajuns )

    enjoy sir :

    Întreg, al dumneavoastră, aşa mă simt din nou
    Că de minciuni şi falsuri fiinţa mi-e sătulă,
    Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou,
    Renaşte-n mine însumi şi ultima celulă
    Sunteţi atât de tînăr şi-atât de curajos,
    Aţi deşteptat întreagă speranţa românească,
    V-au dat strălimpezime durerile de jos
    Şi-aţi doborât minciuna ca pe-o cumplită masca
    În vremurile grele pe care le trăim
    Când o planetă-ntreagă se plânge că o doare,
    Dezamorsând minciuna, Eroule sublim,
    Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare
    Îndoliat de rele, acum mă nasc din nou,
    Slujindu-mi cu credinţă, după putere, ţara,
    Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou,
    Din Geniul dumneavoastră, ca un fertil ecou,

    Să vină Adevărul, să vină Primăvara.

    TRAIASCA ANTENA 3 SI B1 , singurele televiziuni impartiale ! sa cada dicatatorul !!! alee aleee victorie .. echipa steaua-i pe gaon , aleee aleeee.. de catece.. rasuna intregul stadion …( ps – puteti vorbi va rog cu cineva sa reprogrameze Terminator 2 la antena 1 ? nu am prins ultima parte ) Va Multumesc

  23. domnu’ Dan , tot eu sunt , vreau sa va rog cand aveti timp sa va interesati ce s-a intamplat cu Valentin Stan ( Valerica cum ii spunem noi aicea in sat ) poreclit si Omul-cu-Laptopul ..avea dansul niste emisiuni meseriase pe Antena3 . Deci mai lucreaza acolo sau nu ? si daca nu , ce s-a intamplat cu laptopu’ ? era pe gestiune sau a plecat cu el ? daca a plecat cu el , nu mi se pare normal ca doar nu era laptopu’ lui !! si daca Omul-cu-Laptopul isi face alta emisiune dar nu mai are laptop i se va spune doar „omul” ?

  24. In bransa asta a televiizunii asa plina de pacate, antena 3 e treapta cea mai de jos inainte de OTV. televizunea care a creat o divizie de santaj media pt a atrage publicitate nu are ce cauta pe piata. nivelul discursului este acelasi ca pentru publicul otv iar argumentele sunt de nivelul curtii scolii generale. reguli elemnatre pt mass media de oriunde se incalca cu nmonsalanta la Antena 3 in numele unui adevar stiut numai de redactorii sefi. asa cum exista un popor OTV , exista si un popor Antena 3 cu care eu unul mi-as dori sa nu fi fost contemporan.o tara in care un studiu clinic cum este Mircea Badea este considerat un exemplu de jurnalism nu are in fata decat negura.,..

  25. @duda:
    tu ma comentezi pe mine neinformat fiind dupa cum vad… :(

    Aici altul este subiectul propus de Dl.D.V.

    Mai citeste. Eu nu degeaba l-am votat pe regretatul Sir Ion Ratiu pentru presedintie cand a candidat !

  26. Sunt foarte dezamagit de rezultatul de la referendum. Am votat cu familia si multi prieteni ca sa-l demitem pe Basescu, si voi ati fost VARZA cu organizarea ireprosabila a referendumului (citez din Ponta). Ce dra.. mai vreti de la noi, sa mai mergem odata sa votam? D-le Voiculescu, daca este adevarat ca sunteti cu oarecare „greutate”, faceti ceva, pentru ca astia nu sant in stare de nimic. Nu mai avem rabdare. Poate ca politicienilor din USL nu le pasa de noi ci numai de buzunarele lor.

  27. daca dvs afirmati ca ANTENA 3 prezinta REALITATEA in conformitate cu legea, care se aplica impartial si dupa anumite criterii as fi DEACORD – insa in afara unei IMPARTIALITATI NEJUSTIFICATE CA TEMEI CI CA O PANTONIMA NUMITA-BIRFA SI REPULSIE-daca sinteti CORECTI ASA CUM AFIRMA D-NUL DAN VOICULESCU de ce nu prezentati si SITUATIA PROCESLOR DVS incepute din anul 2000 cu MINISTERUL AGRICULTURI si NEFINALIZAT NICI PINA ASTAZI- daca era ceva CURAT poate ca- ce se ascunde in spatele usilor inchise si in acest dosar???daca inversind rolurile, eu cetateanul de rind eram implicat intr-un asemenea proces fara precedent – ce s-ar fi intimplat???Consider ca LEGEA se aplica unilateral si impartial in cazul dvs – VREAU SI IN SENSUL REALITATII-ADEVARULUI IN CAZUL DOSARULUI DAN VOICULESCU- O PREZENTARE CORECTA SI O OPINIE IMPARTIALA DEMNA DE APRECIAT LA JUSTA VALOARE A JURNALISTILOR PE CARE DVS II LAUDATI ATIT -ANGAJATI DVS-noi contribuabili de rind ATUNCI as putea afirma ca ANTENA 3 prezinta realitatea si adevarul, multumesc si astept

  28. Aia nu sunt jurnalisti, sunt circari pamfletari.
    Si de-ar fi sa aiba audienta de 99,999%, va garantez ca eu sint ala 0,001%.

  29. Antena 3 = circ total

    Mircea Badea vorbeste mult, dar nu prea stie multa politica.In seara de 29 Iulie a inceput sa jigneasca pe toata lumea. Bineinteles, jurnalistii de la Antena 3 si 1 vorbesc numai de bine de USL, pentru ca domnul Voiculescu este patronul televiziuni :). Ce lauda frumoasa, stimabil concetatean :).
    Stimabil Dan Voiculescu,

    Daca tot doriti ca jurnalistii sa fie laudati lasati-i sa-i laude Prima TV, PRO TV, TVR 1. Nu dumneavoastra, ca sunteti patronul Antenei 1 si 3…

    Vad ca aveti multi simatizanti, la fel si domnul Ion Iliescu, dar habar nu au ce ati facut tarii.

    In 29 Iulie, la referendum, din 8 milioane de romani, 5 milioane sunt pensionari. Pensionarii au venit pentru ca li s-au micsorat pensiile…

  30. @Ady CT

    Cretinel,

    Ai zis ” Voi nu vedeti ca 98% dintre romani o duc foarte prost ?
    Eu cred ca din cauza locurilor de munca , taxele , impozitele , TVA . ”

    Toate aceste lucruri s-au facut din cauza crizei economice.

    Ti-am raspuns la intrebare, da-mi voie sa te intreb si pe tine, asta daca ai dat praful de pe creierul tau minuscul.

    –> Au trecut 3 luni si ceva de cand Ponta guverneaza. S-a schimbat ceva?

    Ce pot sa-ti cer tie, care ai un creier minuscul si n-ai nici Bacalaureatul obtinut…?

  31. NU SPUN CA TREBUIE RIDICATE OSANALE ANTENEI 3 ,
    CA NU SANTEM PE VREMEA IMPUSCATULUI , DAR ,
    CU EXCEPTIA STILULUI SI UNOR EXCESE VERBALE
    ALE LUI MIRCEA BADEA , CE PUTETI CRITICA LA RESTUL ?
    CE PUTETI CRITICA LA : Gadea , Stancu , Ursu si Radu Tudor ?
    DOAR CATEVA EXEMPLE DE JURNALISTI CIVILIZATI SI CUMPATATI !
    NU CONFUNDATI ECHIPA ANT.3 SI MUNCA LOR , CU INVESTITORUL !
    CA DOVADA A CELOR SCRISE ACUM DE MINE , COMPARATI
    COMENTARIILE DE PE ACEST BLOG ( majoritatea suburbane ….. ) ,
    CU CELE SCRISE DE ROMANI PE BLOGUL LUI RADU TUDOR !!!
    ACOLO 95 % SANT CIVILIZATE , PERTINENTE , INTERACTIVE ……..
    ASA CA ……. MAI USOR CU CRITICILE ADUSE ANTENEI 3 !

Comentariile sunt închise.