Referitor la delirul cetateanului Traian Basescu desfasurat ieri seara la televiziunea sa de casa, fac urmatoarele precizari:

  1. Acuzatiile violente la adresa unui trust de presa independent si monitorizarea ziaristilor constituie o grava incalcare a libertatii presei. Asigur pe toti jurnalistii trustului Intact ca vor fi, in continuare, protejati de orice amenintari sau presiuni de natura politica sau economica. Cat timp exista o justitie libera, cetateanul Traian Basescu si intregul sau clan nu vor putea ingradi libertatea de expresie si de constiinta a jurnalistilor. Vom apela la toate procedurile legale pentru a proteja libertatea presei, atat la instantele interne, cat si la cele internationale.

  2.  Un mesaj direct petru cetateanul Traian Basescu: Traiane, iti inteleg jocul. Incerci, la fel ca in 2009, sa creezi un inamic public pe spatele caruia sa te salvezi. Faci trei greseli capitale:

Prima greseala: minciuna din 2009 nu mai functioneaza in 2012; astazi, romanii au inteles cine esti.

A doua greseala: romanii au deja un inamic public, cel care i-a mintit, i-a umilit, a taiat abuziv salarii, a impozitat ilegal pensii, a generat ura si scandal, a jignit istoria, valorile nationale, mamele si nou nascutii si a incercat ca controleze intreaga tara. Stiu ca iti plac ghicitorile. Ghici, ghicitoarea mea: cine este inamicul public al romanilor?

A treia greseala: eu inteleg ca esti disperat si nu intru in jocul disperarii tale. Nu voi raspunde cu ura la ura, ci cu decenta si calm. Nu voi amplifica scandalurile din care te hranesti, din contra, le voi ignora.

Traian Basescu, esti un accident nefericit in istoria moderna a Romaniei. Vor urma inca 3-4 zile cumplite. Vei iradia ura, vei instiga la conflict, vei incerca sa destabilizezi institutii fundamentale, vei striga frauda, vei asmuti straini impotriva romanilor, vei incerca sa antrenezi in prabusirea ta insasi prabusirea statului roman.

Am incredere ca Romania va supravietui cu bine acestor 3-4 zile in care vei declara razboi total romanilor. Din 29 iulie sper ca Romania se va elibera de cosmar. Sper ca romanii vor reincepe sa zambeasca, sa traiasca normal, sa se bucure de familii, de vise implinite, de viata. Trebuie sa ne eliberam de ura si de urat. Romania are dreptul la bine.

Pe 29 iulie, romanii se vor scutura de rau si vor vota pentru bine.

70 COMENTARII

  1. Si daca nu pleaca duminica ?! ce facem ?

    Domnule Voiculescu, acest „accident”, asa cum il nimiti, dureaza de prea mult timp. Pana sa dispere el, disperam noi toti. Ne ducem dracului pe zi ce trece, noi ca si natiune, iar el isi face in continuare jocurile pe spatele prostimii sipe spatele celor neinteresati. Sper sa scapam de el si sa incepem sa zambim din nou, asa cum spuneti.

    Hai Romania.

  2. Dle Voiculescu sa speram ca suntem multi cei care ne-am dat seama cat de infect este acest traian basescu!

  3. Hâc…. eu sunt într-o dilemă…..hâc…. adică într-o situaţie cotoioasă conaşilor… hâc….. foarte-foarte încurcată… hâc…. dacă pe buletinul de vot este inscripţionat un simplu DA….hâc….ce înseamnă ? Hâc…DA – pentru demitere sau DA – pentru rămânerea pe tronul ţării ? Hâc….Curat-murdar conaşilor ! Hâc… şi eu atunci….hâc….. cum votez ?

  4. Daca Nu voteaza “basistii” cred ca treaba cu referendumul se poate transa mai repede!
    Ce rost are sa ii tineti pe cei care se ocupa de votare pana la 11 noaptea?
    Hai la lupta cea mare! alaturi de Ponta si Crin nu mai bem whisky…ci vin! si eu vin!!!

  5. Sunteti unul dintre personajele care nu inceteaza sa ma uimeasca.Punctual:
    1-cand a-ti numit trustul propriu ca fiind unul independent,la ce anume v-ati gandit?
    2-demisia din functia de senator v-ati dat-o pentru ca…?
    3-fericirea tuturor romanilor incepe in data de 30 pentru ca va donati averea sau…?
    4-de ce credeti ca presedintele lupta impotriva romanilor?
    5-va sugerez 5 minute de sinceritate si reflectie.Ce vedeti?sper sa nu va dati 2 palme

  6. Dupa atatea atacuri la persoana, asalturi in afara Constitutiei si desanturi in justitie era normal sa intre in acalmie pentru a-si pregati batalia finala in razboiul acesta psihologic pe care-l duce impotriva tarii alaturi de acolitii lui.

    Daca ati intreba un psihiatru acesta V-ar spune exact ce diagnostic are.

    Eu i-as recomanda Zyprexa sau, daca nu are bani destui, Olanzepina Terapia.

  7. Pana Duminica ai timp sa-ti revii din mahmureala si sa votam toti cu DA ca sa salvam aceasta tara de ciuma ciumelor .Ciuma portocalie a ales sa nu se prezinte la vot, dar daca cei care nu-s inregimentati in acest clan mafiot vor veni la vot si mai ales cei nehotarati vom pune stampila pe Da atunci sunt sanse sa castigam si sa putem sa ne croim o viata mai buna.Cei nehotarati Trebuie sa-si invinga nehotararea si sa vina alaturi de noi ca sa putem avea sansa de a scapa de basescu si de clica lui de mafioti!

  8. eu am ghicit demult cine e inamicul public nr. 1. Dta esti !!! chestia cu independenta gurnalistilor de la Intact sa i-o spuneti lu’ mutu (nu mai stiu unde joaca). seara de seara vad numai mizerii la A3. asta inseamna ca nu jucati murdar ? „la livoar, monsiu”

  9. Poz. 9 – Platon

    Dlagă Musiu, dacă nu-ţi place A3, de ce nu muţi pe alt ploglam… Hâc….nu te folţează niminea să te uiţi la el…hâc… sau te ustulă adevălul dezvăluit de Trustul INTACT ? Hâc… mon cher…. Aţi început să vă scoateţi ghealele…..hâc…..că lămâneţi fălă CIOLANAŞ ?

  10. Orice ar face hotul turnator Basescu nu cred ca il mai voteaza nimeni. Pe 29 iulie votez Da pentru demiterea acestui criminal.

  11. Motanel, voi chiar daca il scoateti pe Baselu cel chior, betiv si cum o mai fi, ramaneti in fata natiunii. Ala a facut multe belele, dar nimeni n-a reusit vreodata sa va intreaca pe voi, nu uita ca Baselu a intrat la putere pentru ca lumea se saturase de voi. Exista varianta Congo cand candida Bombo. Sunt independenti tare jurnalistii Intact-ului! Toti sunt virgine, la fel ca tine. Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce reprezentarea ta in politica (preaputernicul PC pe care l-ai infiintat) este zero barat la fiecare alegeri? Daca aveai credibilitatea pe care ti-o afirmi, te votau oamenii direct pe tine sau partidul tau si aveai un cuvant de spus. Din punctul meu de vedere, voturile poporului legitimeaza un om politic sau un partid, tu ce legitimitate ai sa poti sa casti gura si sa incerci sa scoti sunete articulate? La brutarie, amice, la brutarie! Prefer un chior si un betiv, orice individ, daca reuseste sa te bage pe tine la parnaie unde ti-e locul!

  12. Sper ca pe data de 29 iulie sa iasa la vot foarte multi romanii si sa voteze pentru demiterea dictatorului Basescu.

  13. M-am uitat si eu la emisiunea de ieri si nu-mi venea sa cred: Basescu e in stare sa spuna si sa minta orice, doar-doar n-o veni lumea la referendum duminica de scarba indusa de el pentru intreaga clasa politica. Nu-i nimic, nu mai e mult pana duminica:)

  14. Te inseli. Antenele au cei mai valorosi oameni angajati. Asta se vede si din audiente. Poate ca se mai strecoara cate o minciunica „pe ici pe colo” altfel adevarul ar fi neverosimil. Mircea Badea nu afirma ceva ce nu crede. Asa mi s-a parut si mie la inceput si eram foarte revoltat dar cand am incercat sa caut un neadevar Nu am reusit sa identific. Eu cred ca de la antene zbori daca nu esti „competent” : Daniela Crudu a zburat, recent!!!
    Ei cer eleganta si respect!

  15. […], Voiculescu scrie prostii pe care le livreaza fraierilor! Cati or mai fi acestia…Iti vine randul, Felix, la putina liniste pe plajele Rahovei!

  16. Cat tupeu are baiatul asta de Basescu… El ar vrea ca toate televiziunile si presa in general sa-l pupe cum o fac Evz si B1. Asta e libertatea presei la el: libertatea de a te pupa in fund?

  17. Domnule Voiculescu, vreau sa va prezint o situatie dezamagitoare pentru mine si as dori sa luati atitudine. Ne-am bucurat cu totii cand a cazut puterea portocalie si ne-am bucurat din nou la alegerile locale, cu toate astea as dori sa va sesizez urmatoarele : excesul de zel al noilor autoritati locale, care sub pretextul ca reorganizeaza servicii sau regii dau afara angajatii acestora, oameni care au fost angajati pe criterii de competenta profesionala si nu au nici o treaba cu politica. Este vorba despre Regia de Apa Craiova, care sub pretextul reorganizarii, vor disponibiliza apr. 300 de angajati. In plus regia va scumpi m-cub de apa rece de la 3 lei la 5 lei. Ce parere aveti de treaba asta ? … Am asteptat atat sa vina USL la guvernare sa faca exact cum a facut PDL ? …

  18. Felicitari pentru performanta de a dezbina dinnou.clasa politica romaneasca in conditiile in care o coabitare Basescu-USL se prefigura drept solutia logica cel putin pana la finele anului curent!

  19. stop being a pussy… si invitati-l pe om la televiziunea dvs de casa… sigur va intelegeti voi si ne lasati pe noi in pace…

  20. Stimate domnule Dan Voiculescu,

    sunt sculptor si reprezint un grup de artisti plastici, ce intentioneza sa realizeze o statuie numita „Prostia”, care, in intelegere cu primaria capitalei, urmeaza a fi amplasata in Piata Revolutiei din Bucuresti.

    De comun acord si inspirandu-ne din anumite statui antice cu mai multe chipuri, reprezentand diverse zeitati, ca, de pilda, Janus (http://storage.canalblog.com/73/10/119589/66591858.jpg) sau un zeu din pantheonul galic (http://jfbradu.free.fr/celtes/burdigala/pierre/statue-3tetes.jpg), noi am decis ca „Prostia” noastra va avea nu mai putin de 4 (patru) fete, alese anume din galeria personajelor politice dambovitene, datorita capacitatilor lor intelectuale extrem de reduse si figurilor deosebit de expresive: Traian Basescu (http://2.bp.blogspot.com/-5CyN5cFPMic/TZyG4UIOnsI/AAAAAAAAAA8/kEG0J6WnKEs/s1600/traian_basescu.jpg), Cristian Preda (http://www.inpolitics.ro/Uploads/Articles/cristian-preda-mihaela-cojocariu.jpg), Traian Ungureanu (http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2011/09/ungureanu.jpg) si, in sfarsit, pentru a nu fi acuzati ca suntem misogini si ca discriminam femeile, Monica Macovei (http://www.ghimpele.ro/wp-content/uploads/2012/06/1130.jpg).

    In ciuda faptului ca locul destinat amplasarii statuii ne-a fost pus la dispozitie, cu deosebita promptitudine si amabilitate, de catre primarul general al capitalei, domnul Sorin Oprescu, trebuie sa precizez ca lucrarea nu ne-a fost comandata de primarie, ea fiind initiativa noastra personala. Asa stand lucrurile, am deschis deja o subscriptie publica, cu scopul de a strange fondurile necesare realizarii acestei opere de arta. In aceste conditii si cunoscand simtul dumneavoastra civic, pasiunea pentru arta (a se vedea Gradina Valorilor Romanesti) si dorinta de a ajuta cat mai multi romani, din toate categoriile socio-profesionale, facem un apel la dumneavoastra, domnule Dan Voiculescu, pentru a ne sprijini financiar in intreprinderea ce ne-am propus-o.

    Putem fi contactati la telefonul 0730. 211. 511 sau la adresa de e-mail [email protected].

    Va multumim anticipat!

    Cu deosebit respect,

    Laurentiu Mardare-Grosu,

    artist plastic liber-profesionist.

  21. Si inca o greseala majora: ieri a spus ca invita lumea sa boicoteze referendumul, dupa ce anterior chemase oamenii sa voteze, pentru a nu fi un presedinte la masa verde

  22. ULTIMA ŞANSĂ

    Din ce-a fost cândva, Băsescu a ajuns o zdreanţă ,
    Şi teama că poporu-l va demite, i-a intrat în oase ;
    Mai are o şansă doar de-şi ia măsuri de siguranţă :
    Să-şi cumpere după scrutin … pistolul lui Năstase !

    ( Îi garantăm ca va avea din nou … priză la mase )

  23. Domnul artist pleaştic (de la pleaşcă, să nu existe alte confuzii), demersul dvs artistic legat de prostie provine cumva dintr-o profundă experienţă personală în domeniu, sau e doar o stare prelungita de pe vremea lui nea Nicu de necesitate acută de a pupa undeva pe cineva care poarta un maieu roşu cu secerea şi ciocanul pe el…

  24. @Laurentiu Mardare-Grosu: Tot voi ati facut si statuia aia din fata Muzeului de Istorie? A fost buna, inca nu m-am plictisit de ras :)))

  25. Marţi, în jurul orelor l8,00, la metroul de la Aviatorilor, se distribuiau nişte fluturaşi cu titlul: „Ghici cine vrea să subordoneze Justiţia !”.

    Cu toate că nu sunt analist politic, îndrăznesc să fac câteva comentarii şi anume:
    1) contrar afirmaţiei anarhiştilor portocalii, POLITICIENII NU SUNT JUDECAŢI DUPĂ ACELEAŞI LEGI CA ŞI CEILALŢI CETĂŢENI, ca dovadă că mulţi pdl-işti au furat tot ce se putea fura şi nu i-a tras nimeni la răspundere, întrucât Justiţia este 100 % portocalizată.

    2) Adevărul, în ceea ce priveşte demisia Domnului Dan Voiculescu din Senat, este flagrant trunchiat, aducându-i-se grave prejudicii la imaginea sa politică, fiind deasemenea acuzat că ar vrea „să pună mâna pe Justiţie”.
    Ca să vezi….. nu ştiam că Justiţia este un obiect… pe care să poţi pune mâna !

    3) „Izolarea României în U.E. şi pierderea drepturilor câştigate”:
    Care drepturi câştigate ?
    – „Dreptul” de a fi veşnic înfometaţi ?
    – „Dreptul” de a deveni datornici la creditele bancare ?
    – „Dreptul” de a pierde locurile de muncă ?
    – „Dreptul” de a merge cu pantalonii peticiţi în dos ?
    – „Dreptul” de a pierde locuinţele ?
    – „Dreptul” de a da ortul popii înainte de termen, din cauza lipsei medicamentelor ?
    – „Dreptul” de a ne subnutri bebeluşii ?
    – „Dreptul” de a cerşi la colţ de stradă, pentru un coltuc de pâine ?
    – „Dreptul” de a fi privat de ajutorul de handicap ?

    4) „Pierderea dreptului de muncă şi a dreptului de a mai circula liber în UE”:
    Care DREPT DE MUNCĂ ? Mai există ? Nu ei, au distrus dreptul de muncă a marii majorităţi a cetăţenilor, condamnându-i la un CHIN LENT ? Şi să fim serioşi, cine mai are chef să circule liber în UE, când stomacul îi chirăie de foame ? Şi ce să facem în străinezia ? Să schelălăim la uşile altora după un os de ros ? Ne-ar şutui imediat şi ne-am trezi vânaţi de hingheri !

    5) „Pierderea fondurilor europene şi a subvenţiilor pentru agricultură”
    Se referă cumva la funia din casa spânzuratului ? Subvenţii pentru agricultură ? Care fonduri europene şi care subvenţii ? Acelea pe care le-au deturnat în buzunarele personale ? David Copperfield, David Blaine, Criss Angel şi alţii, ar crăpa de invidie pentru prestidigitaţia pdl-iştilor de a face să dispară în neant fondurile europene şi subvenţiile !

    6) „Merită România o lovitură de stat doar ca să scape politicienii de închisoare ?”
    Chestia cu „lovitura de stat” am mai auzit-o şi la Ceauşescu. Care lovitură de stat ? Aaaaa…… poate lovitura de stat…. la coadă pentru ajutorul de şomaj, pe care au impus-o multora, reuşind să facă performanţa, ca într-o perioadă relativ scurtă să explodeze numărul şomerilor, ca NEMERNICIILE LOR împreună cu CLIENTELA POLITICĂ să trăiască pe picior mare şi să-şi dospească conturile bancare, HOCUS-POCUS, peste noapte !

    Am impresia că ne consideră un popor bolnav de Alzheimer, care nu-şi dă seama că aceste acuze sunt de fapt, acţiunile lor în urma cărora au destabilizat ţara economico-financiar, gândind cu neruşinare că “HOŢUL NEPRINS ESTE NEGUSTOR CINSTIT”.

    În urma analizei acestor acuzaţii, am concluzionat că, portocalii înverziţi întăresc proverbul românesc: „CAPRA BESE ŞI OAIA PAŢĂ RUŞINEA !”.

  26. Sa votez DA ar insemna :
    – sa scapati de anchetele penale
    – sa scape domnul Patriciu de aceleasi anchete
    Cred ca asta inseamna DA. Din 1989 pana astazi singurul mare demnitar intrat unde merita multi sa intra este Adrian Nastase .Si cum vorba cantecului zice : ” alege raul cel mai mic ” eu NU MA PREZINT LA VOT !!!!!

  27. De ce la noi se discuta asa de mult politica? Mergi pe strada si auzi cum in principal oamenii doar despre politica si discuta?Seara la un pahar de vorba, vecinii doar despre politica si vorbesc. O fi productiva chestia asta pentru dezvoltarea intelectuala individuala sau economica a tarii?

    Nu prea auzi despre metodele de combatere a secetei , de lupta contra norilor de grindina, despre somaj,despre dezvoltare economica, cursuri valutare,piete noi de desfacere, despre cultura ,educatie etc….

    Prin alte locuri nu prea auzi astfel de discutii la orce colt al strazii.

  28. Gresesti! Nu te lua dupa recomandarile PDL! Poti merge sa votezi NU! sau ce vrei tu. Cred ca e bine sa ne implicam mai mult nu sa stam deoparte. Am fost si la referendumul pentru parlament unicameral – mi-am exprimat opinia, si….ma simt mult mai important. Astea sunt jocurile democratice, se poate intampla cateodata sa fim manipulati si sa legitimam un grup mic de smecheri. Votul e bun…., daca e dat cui trebuie. Victor Ponta ne va scoate din belea. A spus ca va impartii mult mai corect banii dar trebuie sa ai stampila pe buletin, daca nu, pa puiu! Astia pot face si razii, politia te poate amenda etc (cred), dovada votului poate fi salvatoare!!! mergeti la vot!!!! eu vreau democratie – Cristian Tudor Popescu nu era suficient de antibasit, aseara a fost „motivat” sa fie! Bogdan Chireac e putina santajat ca a luat bani de la…, dar el nu e basist si ii merge bine. Toti anti basistii sau imbogatit pe vremea lui Basescu!? Acum e bine sa fi antibasist si ai numai de castigat. In 2004 am fost basist ( acum imi este rusine) daca eram nastaseist sunt sigur ca era mai bine. Acum m-am decis: „sunt pontist” !!!!

  29. De ce nu-i dati in judecata pe pedelisti ca va folosesc imaginea in mod negativ? Stiti la ce ma refer – la acele bannere

  30. Astazi USL a obtinut o victorie importanta.
    CCR a decis ca in privinta referendumului, parlamentul are ultimul cuvant.
    Deci parlamentul decide ce se va intampla dupa referendum.
    Asta e un lucru deloc de neglijat.
    Mergem la vot si JOS Basescu ! TRAIASCA ROMANIA !

  31. Am primit astazi de la un prieten un pps realizat de un anume Vasile Anton din Iasi la data de 10 iulie a.c.. Cititi-l si dv. si dati-l mai departe !

    JOS NAZITUL BASESCU!
    JOS REGIMUL MAFIOT PORTOCALIU….ACUM VERDE….GARDA DE FIER….VA MAI AMINTIT..?!?

    DE CE VOTEZ DA, PENTRU DEMITEREA LUI Traian Băsescu?
    Din următoarele motive:
    Pentru măsluirea dosarului Flota;
    Pentru că nu a făcut NIMIC, ABSOLUT NIMIC, pentru România;
    Pentru că i-a alungat pe tinerii valoroși din țară;
    Pentru că a păstorit o grupare de tip mafiot și nu poporul român;
    Pentru că ne-a promis ,,Să trăiți bine!” și bine trăiește doar el și gașca portocalie;
    Pentru că a menținut un permanent scandal în societatea românească;
    Pentru că a pozat în luptătorul anticorupției și este primul corupt al țării;
    Pentru că e fanfaron și bețiv, la fel ca și Carol al II-lea;
    Pentru că a sifonat, prin Elena Udrea , mare parte din bugetul țării;
    Pentru că și-a creat o avere mare prin șiretlicuri ,,legale” ;
    Pentru că și-a cumpărat (cel puțin în al doilea mandat) scaunul prezidențial cu doi pești și-o pungă de mălai;
    Pentru că a fraudat alegerile și a fost (i)legal ales, îndeosebi la Paris, cu ajutorul diplomatului Teodor Baconschi ;
    Pentru că ne crede un popor de proști ce poate fi lesne păcălit;
    Pentru că a creat un sistem de otrepe, gata s-o vândă și pe mă-sa, pentru privilegiile puterii;
    Pentru că și-a aservit justiția și procuratura;
    Pentru că și-a subordonat principalele instituții de informații ale statului român;
    Pentru că s-a ocupat doar de compromiterea oamenilor politici din partidele adverse (la fel ca și Carol al II-lea), el, cel mai compromis, dar apărat fiind de autoritatea funcției prezidențiale;
    Pentru că a simulat democrația și a generat o oligarhie portocalie, acum a ,,cămășilor albe”, mâine, cine știe dacă nu, a ,,cămășilor verzi” de tristă amintire;
    Pentru că a dezbinat societatea românească și a aruncat-o într-o stare de mefiență generalizată;
    Pentru că nu a coagulat forțele politice pentru binele țării;
    Pentru că a făcut numai rău țării și mai ales românilor;
    Pentru că ne-a acrit sufletele;
    Pentru că nu a reușit să constituie bipartitismul, cum este practica în principalele țări democratice (SUA,Anglia, Germania);
    Pentru că nu respectă VALORILE LIBERALE, ci doar privilegiile și clientela politică portocalie;
    Pentru că a politizat toate instituțiile statului cu indivizi abnormi, lipsiți de profesionalism – otrepe aservite lui.
    Pentru că a promovat-o pe Eba în ,,succesuri politice”, furând la greu prin madame Ridzi din bugetul statului;
    Pentru că mi-a furat din pensie ca să se îmbuibe el și familia lui și acoliții portocalii;
    Pentru etichetele maimuțică, găozar, țigancă împuțită;
    Pentru că a dus-o pe nevastă-sa între țigani și Mondialul i-a pus la gâtul primei doamne o salbă de aur;
    Pentru că, în afară de Angela Merkel (pdl-ul fiind afiliat la partidul popular) , ceilalți președinți – Sarkozy și Berlusconi l-au tratat cu sictir;
    Pentru că în politica externă nu a realizat nimic, dar absolut nimic;
    Pentru că s-a comportat ca un pirat și nu ca un adevărat căpitan de vas;
    Pentru că e lipsit de scrupule mimând iubirea de popor;
    Pentru că s-a cocoțat pe umerii românilor, așa cum s-a cocoțat pe umerii nătângului de marinar de pe vasul său;
    Pentru că urinează, la fel ca Patapievici, în capul românilor;
    Pentru că minte într-o veselie;
    Pentru că râde sardonic;
    Pentru că e lipsit de caracter;
    Pentru că e un laș;
    Pentru că este cel mai urât bărbat a României.

    Vasile Anton, Iași, 10 iulie 2012

  32. Domnule Dan Voiculescu, credeti ca mai este posibil pentru un tanar care are 40-50.000 euro sa porneasca o afacere in ziua de astazi avand in vedere situatia in care se afla Romania din cauza marinarului betiv?

    Eu sunt din Neamt iar aici mai totul este portocaliu sau verde… cine nu e cu partidul e bagat in faliment prin tot felul de metode mafiote(spagi/amenintari/hartuire). Justitia nu isi face treaba si nu da deloc dovada de obiectivitate.
    Evaziunea este in floare.. mafiotii prospera si noi cei care chiar vrem sa muncim suntem redusi la tacere.

    Daca ati fi in locul meu, ce ati porni cu banii acestia avand in vedere situatia creata de aceasta caracatita verde cu picatele portocalii?

  33. Ati vazut ce analiza de continut va face Vlad Mixich pe hotnews? Cu un singur lucru sunt de acord cu el: scrieti foarte bine. De ce nu va apucati de scris?

  34. Dle voiculescu, sunt curios daca dupa referendumul de duminica Basescu isi va pierde obiectul maniei persecutie: antenele si dvs. Sunt sigur ca nu, probabil, si daca ar pleca pe vapor tot v-ar lua cu el in gand

  35. krk,
    alex,
    Platon
    adrianmagher,
    dragosm,
    si restul ca ei, mai noi printre comentatorii de pe acest blog care mai au nedumeriri despre cum Va ataca degeaba doar pentru defaimare si denigrare o parte a mediei si t,basescu le tine isonul de ciuda ca a fost refuzat de Dv.intr-un moment crucial pt.pdl LE RECOMAND SA VA CITEASCA POSTAREA DE PE 9 IANUARIE 2012 fiindca m-am saturat sa-i citesc pe acest blog. Numai faptul ca Dv.sunteti atat de tolerant face ca sa le apara commenturile neinformate, prostesti si veninoase !

    Va doresc O Seara Buna !

  36. Baesecu se va intoarce la Cotroceni daca referendumul va fi invalidat . Acum lipsa de cvorum la o sedinta inseamna realuarea ei cu aceeasi ordine de zi …. nu inteleg de ce nu se aplica aceeasi logica si cu referendumul …

    Cat despre consecintele intoarcerii la Cotroceni …. Basescu va trece Romania prin foc si spada …..

  37. offff-topic:
    Anticipez, dupa ce am sunat ieri la primaria Cluj-Napoca, la telefonul cetateanului 0264-984, ca voi avea probleme duminica cu urna mobila de care avem nevoie pentru doi bolnavi batrani. Daca va fi asa, voi suna la 112 la politia Cluj-Napoca pentru lamuriri. :(

  38. Moto : Abia aştept să ies din şut
    La urnă, pe Traian să-l f—
    Mama lui de laş, cretin ;
    Asupră-mi am şi buletin.

    ODA MINERILOR

    În fund de munţi când noi intrăm
    Cu Bun Noroc ne salutăm.
    Iar când din sânul lor ieşim
    Tot cu Noroc ne întâlnim.

    În mină-I Dumnezeu cu noi,
    Afară-s chinuri şi nevoi,
    Deasupra noastră n-avem cer,
    C-aşa e viaţa de miner

    Când plini de praf, cu paşi trudiţi
    Ieşim din mină obosiţi
    Ne dore că pe faţa-i grea
    Pământul ţine-o lume rea.

    Cu-atâta jale şi nevoi
    Ne-ntoarcem iarăşi înapoi,
    In lumea noastră fără cer
    C-aşa e viaţa de miner.

    Şi moartea vine tot mai des
    Să vadă ce-are de cules,
    Din lumea noastră fără cer,
    C-aşa e viaţa de miner !

    P.S. Culeasă de la un bătrân
    miner mai zilele trecute.

  39. E Ş-ASTA O DREPTATE

    Pluti-vor foi volante-
    n piscina Vilei Dante
    pe care, Drace,
    poporul să se cace.
    Astfel Traian să-noate
    vâslind numai din coate.
    ……………………………
    Te chişă-n baia lui, nepoate,
    pe săturate.
    E ş-asta o DREPTATE…

  40. Stimate domn,
    va scriu aici ca poate o sa cititi si m-as bucura pentru asta. Cat va trebuie ca sa aveti o viata linistita – 1 miliard de euro, dolari etc.? De ce toti politicienii romani si marii afaceristi nu au limita ?
    Cand veti muri veti merge exact cu ce a plecat din lumea asta tatal meu: un costum de haine, o camasa si o pereche de pantofi.
    De ce nu lasati si pe altii sa traisca o viata linistita ?
    Am fost in Germania iar acolo oamenii de rand nu au grija zilei de maine merg la munca sunt veseli isi traiesc ln liniste. Tot ce imi doresc de la viata asta e sa-mi permit sa-mi cresc copii asa cum trebuie, sa merg in concedii lipsite de fite si excese, de ce nu va doriti si voi oamenii cu bani si prententii excesive lucruri mai simple? Dorinta voastra de imbogatire rapida nu face decat ca ceilalti sa contribuie masiv la averea voastra, poate veti spune ca nu-i adevarat dar statul Roman de unde ia toti banii – de la popor pentru ca nu pica din cer. De unde aveti voi contractele grase – de la statul Roman. Simplu, nu?
    Totusi intr-o zi nu o sa va mai suport si nu voi veni cu o pusca sa va zbor creierii (inca mi-e frica de Dumnezeu) ci va voi lasa aici cu tiganii si asistatii social care va furnizeaza voturile.

  41. Noi deja am terminat razboiul nostru cu Traian Basescu, este un subiect deja incheiat, asteptam sa oficializam acest lucru pe 29. Razboiul dumneavoastra virtual inca nu s-a incheiat, cred ca deveniti monotoni si enervanti, romanii s-au saturat de atata cearta si scandal. Mai vorbiti si de alte lucruri !… Spre exemplu hai sa vorbim despre noi, oamenii de rand, fiindca suportam niste schimbari in momentul de fata, odata cu schimbarea vechii puteri. Si zilele trecute v-am atras atentia asupra unor lucruri care se petrec in orasul meu la una din institutiile publice la care s-a schimbat conducerea evudent pe criteriu politic. Am semnale ca inca un serviciu public al CL Craiova se va reorganiza, iar noii conducatori vor veni cu oamenii lor. Va reamintesc ca simplii angajati ai sistemului bugetar (vorbesc in general, fiindca exista si cazuri particulare) au intrat in sistem pe baza de concurs de competenta profesionala, nu pe criteriu politic. Se creaza astfel un precedent periculos si anume lupta politica de la varful societatii se va transforma intr-o lupta pentru supravietuire la baza societatii. Lucrez in sistemul bugetar si imi este teama pentru ziua de maine. Sunt sustinator al USL si imi doresc ca socetatea in care traim sa-si recapete principiile de baza, iar anomaliile aparute in perioada PDL-ista sa dispara. Sper sa nu am confirmarea celor pe care eu v-i le-am prezentat aici, altfel o sa fiu foarte dezamagit. Si dezamagiarea nu va veni numai din partea mea ! …

  42. Scrieti foarte bine, dle Voiculescu, de ce nu scrieti articole si in presa? Pe langa Cartianu sau altii, sunteti Balzac…

  43. Diaspora

    Se zice ca , in principiu , se poate vota cu pasaportul (cunoscut fiind faptul ca buletinele/cartile de identitate sunt predate obligatoriu la politie , la plecarea din tara ; de fapt excrocii conditioneaza chiar plecarea prin asta) simplu care la peste 80% este expirat. Eu de mai mult de 2 luni de zile ( fiindca anticipam ce se va intampla :-) ) am depus actele si banii (nu stiu de ce trebuie sa platim in avans ; de fapt de aia isi permit sa le faca asa de lent) sa mi-l faca si …nimic ! Referendumul e pierdut din-ainte sa-nceapa , cel putin pt. cei din diaspora.
    Oricat asa vrea si-mi doresc sa-mi placa inca tara de bastina ..asa ma ia o lehamite de nu pot sa va spun.Deci posibil ca vreo 2-3 mil. de romani nu pot vota !

  44. @Bibicu
    Nu ai absolut niciun drept sa batjocoresti ceva sau pe cineva prin versurile Imnului Minerului.Stii ca asta se canta de catre fanfara atunci cand sunt inmormantati minerii? Cu ce drept faci asta???Pt un miner imnul este ceva sfant,indiferent de optiunea sa politica.Ai crezut ca ai inventat mersul pe jos scriind pe blogul lui Voiculescu imnul?Esti penibil si josnic!
    @geta
    Ma trec fiori cand vad cu cat sentiment matern il ocrotiti pe d-nul Voiculescu.Pare atat de neajutorat sau doar hormonii va joaca feste?

  45. Konietz film Varane!…deja tzi se stinge lumina!…Chiar nu pricepi?…Chestie de inteligenta, Domn’ prefesor, priceperea!…Vorba lui Omar Haissam: „Domn’ prefesor?”

  46. @Itzic: Da, ne amintim de cum ii spunea Haysam lui Bashescu „dom’ profesor”. De parca un mariner poate fi profesor.

  47. @Alex,
    pari prea băsist s-o iei în plex.
    Cum ai statură
    de murătură,
    posibil s-o primeşti în gură,
    BĂĂĂ FIGURĂ !

  48. Dar dumneavoastră, domnule Voiculescu, nu duceți un război în faza finală?
    Dacă nu recunoașteți, vă spun eu: războiul împotriva justiției.
    Știind că zilele de libertate vă sunt numărate, împroșcați cu noroi în garanții independenței justiției. Halal cetățean mai sunteți…

  49. este interesant de văzut cum veți reactiona vis-a-vis de uriasele panouri electorale ale PDL-ului cu imaginea d-voastra prin care sunteti citat ca fiind instigator la acapararea justitiei . ?? deci ?

  50. Bre, stimate nene dan, nu crezi ca locu’ matale e (alaturi de base, bine’nteles) langa vantu si bombonel?
    Hai… drum bun, sa fiti cuminti!

  51. Un fleac, l-am ciuruit!!! :) 8 milioane de voturi trase foc cu foc!

    Ca nu si-a dat duhul inca, e o chestiune de ezoterism :)) mai are ceva rezerve din sangele supt poporului! ( cca + – 3 % ). Mai avem rabdare! E deja proverbiala rabdare poporului roman… Pe asta au mizat si mai marii UE cand ne-au „ales” pentru experimentul numit ” AUSTERITATE” ! Suparati rau popularii, asta e! Ca tehnic usl-istii nu au reusit sa pregateasca liste electorale (actualizate)… care sa corespunda realitatii.. astfel incat raportarea celor 8 milioane sa insemne cu adevarat VOINTA , cred ca tine deja de….. ??? spuneti dumneavoastra …

  52. „Marele” omulet politic, Josef Geobels, latra intr-un discurs la Nurenberg prin ’38 ca solutia englezeasca consta in anihilare spiritului acestui popor prin distrugerea CULTURII, EDUCATIEI, SANATATII , MORALEI, OBICEIURULOR, SI ECONOMIEI. Asemanarea cu situatia actuala din Romania, unde dupa cum vedeti, orice retardat are ganduri, ciudate dar existente, si prin voia democratiei de carton, si le imprastie pe unde vede cu ochii cu violenta si fara rost ma duce la concluzia ca traim un nou tip de razboi de anihilare si absorbtie prin dezintegrare a valorilor romanesti . Este o situatie dramatica care cere solutii greu de acceptat dar atat de necesare… Vom supravietui oare, fara un plan strategic bine implementat? E nevoie de o noua revolutie culturala si educationala fara de care numarul celor fara creier va decide pt toti….

    Cultura si Educatie
    Ion Antonescu
    Bucuresti, sector 4.

  53. Chioru’ se’ntoarce!… atacu’ informatic de tip DDOS se poate transforma in atacu’ la dos…Nea danutz, pazeste-ti ochiu’ maro, nu stii ce-i trece prin cap (pe langa alcohool) eternului invingator.Chiar, ce chestie… sa castigi cu 1-9 prin neprezentare… si sa apari dupa aflarea rezultatului, cu acelasi zambet tamp, nederanjat de faptul ca 8 milioane de romani vor sa ti-o traga…
    Asa sunteti toti politicienii?… adica… asa nesimtiti???Nu, nu trebuie sa-mi raspunzi, era o’ntrebare la care avem raspuns…
    Acu’ trebuie sa’nchei, da’ nu inainte de a te informa(bre felix, bre) ca base mai are treaba la Cotroceni vreo doi ani (zice el, eu sper sa-si termine mai repede treburile), asa ca, daca te deranjaza prea tare canicula, nu-l astepta… du-te de te racoreste… bre, stimate nea danutz.
    Uitam… o ultima recomandare: lasa-l pe base in patu’ de sus. Nu-i o garantie, da’ ai DOS-ul protejat, cat de cat, la parter…
    Hai, te pupa tata… drum bun, cale batuta!
    Erata: a se citi mascarici in loc de politicieni.

  54. Celui care m-a injurat in versuri,ii transmit ca nu are nici minte,nici talent.
    Iar lui Voiculescu ii recomand un control la cardiologie,sigur maine il doare inima si merge la Bradisteanu.

  55. ACROSTIH

    @
    A sărit umila larvă
    La D.V., gazda preabună.
    Enervat, e pus pe zarvă ;
    Xilofag căzut din…lună.

  56. CCR TREBUIE SA VALIDEZE REFERENDU 8 MILIOANE DE OAMENI AU VOTAT DA PT DEMITERE DACA CCR AI VA TINE PARTEA LU BASESCU VA RISCA RAZBOI CIVIL IN ROMANIA

  57. Referendu?… aaa… referentu?
    Esti cam dur in exprimari, ma’ friend @anonim… Unde facusi alea trei clase?
    Risc si eu un prognostic: base ramane… Iaca, boicotul lui a fost mai eficient decat boicotul la care indemna ilici si hrebe acu’ vreo cinci ani.
    Mogulu’ tristutz… invins de matelotu’ drojdier!
    Amin!+++

Comentariile sunt închise.