Interviul acordat azi pentru Agerpres, varianta originala: aici (fac precizarea asta pentru ca in presa romana au ajuns sa se falsifice pana si citatele :) ).

24 COMENTARII

  1. Mă întristează faptul că trăiesc într-o ţară în care democraţia a fost ucisă bestial de nesimţirea crasă a slehtei băsiste, care căpuşează politica românească. Dacă a fost investit ca preşedinte de 5 milioane de creiere portocalii, nu pricep de ce, noi cei 7,4 milioane de patrioţi nu-l putem demite. Să înţeleg că, tovarăşul Băse are impresia că cifra de 5 este mai mare decat 7,4 ? AH…….ARITMETICA TRAIANE…….!
    Afirmaţia băsistă că învăţământul românesc scoate „tâmpiţi pe bandă”, demonstrează faptul că „regele îşi recunoaşte supuşii”. Dacă EBA are impresia că tatăl ei va avea în continuare numai „succesuri”, atunci se înşeală amarnic, pentru că sper din toată inima ca românii să se trezească măcar în ceasul al 12-lea, să iasă din coma indiferenţei şi să votăm cu toţii un NU hotărât împotriva unui alt mandat la preşedinţia ţării.

  2. BLESTEM

    Oricât iubea, pe Eba, Marinarul
    Nu a vrut să-i fie,cuscru, Hrebe ;
    Şi l-a blestemat,atunci, Sforarul
    Să-i dea SIDA … Ionescu Bebe .

  3. Da, romanii au obosit.
    Eu cred ca nu pot fi mobilizati mai bine pentru a trece de 8000000 prezenta la vot, desi putem presupune ca in 29 iulie multi au fost in concedii, vacante sau pur si simplu coplesiti de caldura.
    Din pacate, majoritatea tinerelor o admira pe Elena Basescu si pe Elena Udrea iar majoritatea tinerilor…idem. Sunt atrasi de mirajul ascensiunii pe scara sociala prin cele mai usoare metode, multi vazand in traian basescu un politician de succes prin nonsalanta si indiferenta cu care se joaca cu declaratiile publice si cu propriile cai de a obtine ce-si doreste adica CU ORICE PRET.

  4. ALTERNATIVĂ

    Interviul tău – dat la Agerpres – e foarte tare ;
    N-avem a face comentarii şi nu-l cenzurăm ;
    Dar apreciem ca fără rost a -3 -a suspendare
    Şi-ţi propunem altceva : Hai să-l spânzurăm !

  5. Dl Voiculescu, pe dvs va inteleg ce va mana in lupta furibunda cu presedintele Traian Basescu…destul de greu imi este sa pricep cum pentru niste avantaje materiale consistente sau nu, angajatii de la Antena 3 pot da fie asa de obedienti si jenanti de multe ori. Socotesc ca sunteti un om stiutor de carte, pragmatic si consecvent in urmarirea interesului propriu( normal si firesc lucru ) dar atitudinea si obsesia dvs de subiectul Traian Basescu cred ca va intuneca mintea. Va doresc sa fiti un bunic bun, sa va petreceti batranetea si sa va consumati agoniseala (dobandita licit) in liniste!

  6. E SUPERB

    Parc-ar fi interviul celor 7,4 milioane, dispuşi să meargă… şi la nunta din Snagov pentru a-i oferi ebei o rochie de mireasă „literată” cu POPORUL A DECIS, BĂSESCU DEMIS !

  7. Esti un MALEFIC .Stai linistit ca ti se va intoarce ca un bumerang toata faptele ticaloase care le-ai facut ,nu-ti permit sa-ti bati joc de mine si de familia mea ,noi suntem saraci dar cinstiti ,saraci dar cu spiritul imbunatatit .
    Sa-ti fie rusine !

  8. Traian Basescu merita sa fie demis. A fost deja, de milioane de romani. Asteptam o noua suspendare, pentru a-l putea demite.

  9. Direct sau indirect, Voiculescu a ajuns cel mai eficient agent electoral al momentului pentru Traian Basescu.

  10. @Stan george
    Peste 7 mil de romani au fost de parere ca Base trebuie demis. Din pacate cred ca a fost ultima sansa. Alta suspendare nu cred ca se mai materializeaza. O sa trebuiasca sa-l mai suportam ca sa isi duca mandatul pana la capat.

  11. DE DULCE

    Honorius, fiul lui Prigoană
    În PNL –i cireaşa de pe tort ,
    Cum pe colivă e bomboana ,
    Suptă mai întăi de … mort .

  12. Domnule Voiculescu,

    Dumneavoastra prin Antene si Antonescu ati fost eroii principali ai suspendari.
    Felicitari pentru efortul mare care l-ati facut. Vorbind de Antene nu pot sa nu mentionez : Gadea, este extraordinar! Asta o spun eu care nu mai am de mult rabdare si nici interes sa ma uit la televizor la canalele americane. (CNN, Discovery, etc.. sa nu uit din lista ultimul meu favorit The Weather Network, pe care l-am abandonat ultimul :) )

    O lupta neterminata inseamna ca mai trebuie luptat. S-au facut greseli din care trebuie invatat sa nu se mai repete. Lupta continua. O noua suspendare.. de ce nu? O data cu „parlamentarele”? Nici gand! De ce sa le comasati? Motive financiare? Pai avocatii platiti fraudulos de udrea la ministerul ei au costat cat 10 suspendari. Comasarea alegerilor cu referendumul pentru suspendare asigura parlamentarilor un fals procent de prezenta la vot si NU MERITA!
    E timpul ca parlamentarii sa realizeze ca sunt acolo sa apere vointa populara iar daca nu au facut-o, sa plateasca. Referendum inaintea parlamentarelor iar la parlamentare vor veni la vot doar cei care AU CE VOTA. De exemplu votantii parlamentarului Ghise! El merita din plin sa fie votat. Nu e singurul, mai sunt si altii dar el a devenit un simbol al celor pentru care se merita ca populatia sa se prezinte la vot.

  13. Dupa citirea interviului acordat de DV pentru Agerpres , Ion Iliescu a declarat :
    “Mă lasă rece , nu ştiu de ce se tot bagă Voiculescu în asemenea chestiuni ”

    Vezi aici : http://ancheteonline.ro/2012/08/ion-iliescu-despre-o-noua-suspendare-a-lui-basescu-nu-si-are-rostul-de-ce-se-tot-baga-dan-voiculescu/

    „NU VĂ RECUNOSC !”

    După suspendare, PSD-ul e-n pase proaste ,
    Şi nu mai recunoaşte Mogulul de confrate
    Nici emanatul Iliescu – cel cu sula-n coaste ,
    Nici cârlanul Ponta – cel cu un cuţit în spate .

  14. KILO

    – Elev Băsescu Traian, ce-ţi spune prefixul « Kilo » ?
    – 1000 , domnule profesor :
    – Dă un exemplu, te rog.
    – Kilo(ţi) !
    – De unde şti ?
    – Elena din Pleşcoi mi-a zis că-i acoperă 1000 de pui…
    – Ce tocitură, Traiane !

  15. @SimP

    Domnul meu, „gresiti” (o sa explic ghilimelele) la fel ca Ponta si Antonescu!
    Nu asa se fac calculele!
    1. Daca referendumul va fi comasat cu alegerile, Basescu si PDL-ul nu vor mai putea boicota scrutinul! Este singura modalitate prin care se poate obtine, lejer, o majoritate absoluta a participantilor la vot!
    2. Daca Basescu ramane presedinte pana dupa alegeri, n-o sa mai fie guvern USL in vecii vecilor (ma rog, cel putin pana pica Basescu! – si daca pica in vecii vecilor?!). USL-ul nu va obtine 50% (n-a obtinut nici la locale), ceea ce-i va da presedintelui posibilitatea sa incropeasca o alta majoritate.
    3. Acum o sa explic ghilimelele: domnul Voiculescu pare sa nu inteleaga faptul ca esecul demiterii lui Basescu a fost aranjat si garantat cu sprijinul celor 2 „mari” oameni de stat – Ponta si Antonescu. De-aia au si sarit unii ca arsi cand s-a pus problema unei noi suspendari! E aproape imposibil sa joci aceeasi piesa de 2 ori! Exista si reversul medaliei: daca Ponta si Antonescu nu au fost platiti sa faca greselile pe care le-au facut, atunci, datorita …. (completati cu orice „vorbe grele” va vin in minte), nu merita nici pe departe sa ocupe pozitiile respective. Oricum, acesti 2 oameni nu vor mai avea votul meu niciodata!
    4. Datorita celor expuse mai sus, cred ca Basescu nu va mai fi suspendat niciodata! Pentru ca domnul Voiculescu e SINGUR!

  16. Poate deja stiti si Dv. si cei din staff-ul Dv. insarcinati cu PR-ul despre articolul publicat azi in revista Le Monde la sectiunea geo-politica. As vrea sa-mi dati satisfactia de a le da un amplu interviu ca drept la replica scris chiar pe mai multe aparitii ale acestui ziar pentru a-i linisti si pe jurnalistii de acolo si pe cei din tara. Gasiti Va rog o formula transanta pentru a se pune capat calomniei referitoare la personalitatea Dv. :(

Comentariile sunt închise.