Daca tot cautam fara succes un brand de tara, stiu eu unul incontestabil: copiii destepti si talentanti. Eu m-am convins de asta la Vara tinerelor talente, concursul Fundatiei pentru Dezvoltarea Romaniei la care trebuie sa-i duceti neaparat pe cei mici; ca sa-si incerce puterile :). Detalii aici.

20 COMENTARII

  1. INSTRUCŢIUNI

    Atunci când selectezi copii, trebuie să fii atent
    Şi să foloseşti criterii extrem de exigente ;
    Căci sunt mulţi copii ce au, într-adevar, talent ,
    Dar şi mai mulţi părinţi … ce-şi dau talente .

  2. Vara mai dureaza putin, ar trebui sa se grabeasca. Copii talentati avem, ar fi bine sa se si afirme.

  3. Din pacate, putini sunt cei ca dumneavoastra, cei care au inteles ca investind in copii, investim in viitorul nostru. Ma bucur ca demarati, prin fundatia dumneavoastra, atat de multe proiecte frumoase.

  4. Degeaba sunt copiii talentati si valorosi, daca adultii pusi sa traga caruta natiunii noastre sunt adversari ai valorilor pe care ei nu le ilustreaza!!!

    Va felicit pentru ceea ce faceti, ii felicit si pe cei care isi afirma talentul, dar si regret nespus ca astfel de copii nu au un viitor promitator in tara in care s-au nascut si cresc.

  5. Ma bucur sa aud ca acestor copii talentati li se da o sansa. La cat mai multe concursuri, cel putin la fel de interesante!

  6. Au avut sustinere publica, 7.4miloane de oameni, „Antenele” care au cea mai mare audienta au fost de partea lor. De ce au pierdut Crin si Ponta batalia contra lui Basescu? De ce Nu au reusit sa explice si sa linisteasca cancelariile occidentale ca totul se desfasoara corect in Romania? Eu cred ca nu au fost bine pregatiti pentru asta. La antena 1 filmul de sambata seara il compara pe doctor Bean cu doctor Ponta! pana la urma totul se termina cu bine:)

  7. TARA
    de George de Podoleni

    Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară ?
    Am fost plecat vreo patru ani pe-afară;
    Azi am venit şi-o caut cu ardoare,
    Dar n-o găsesc şi-n suflet rău mă doare.

    O caut peste tot, am fost şi-n sate,
    Ogoare plâng în buruieni lăsate,
    Înspre păduri, potecile uitate
    M-au rătăcit într-un pustiu de cioate.

    Acasă poarta nu e zăvorâtă,
    Căci mama tot mai iese şi se uită;
    Atâta dor i-a mai rămas pe lume,
    Feciorii să-i mai strige iar pe nume.

    Moşneagul iese-n cale şi-o întreabă:
    „Vine? La anul, cred! Acu-i la treabă,
    La noi în ţară-i multă sărăcie.
    Ştiu ei – că de-or veni, la ce să vie?!”

    Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară
    Cântată de poeţi odinioară,
    Cu ochi de cer şi plină de verdeaţă?
    Am fost şi-am căutat-o şi la piaţă.

    Acolo nu era, de bună seamă,
    Că prea o înjurau români de mamă;
    Harbuzul, pătrunjelul, biata prună,
    Erau culese parcă de pe Lună!

    Chiar, voi nu aţi văzut pe jos o ţară,
    Călcată în picioare şi murdară?
    Ce-aveţi cu ea? Nimica nu vă cere,
    Eu o declar singura mea avere!

  8. Daca politicienii vremii nu l-ar fi declarat schizofrenic -dupa cum am fost invatati in scoala- si daca ar fi fost tradus de un expert, Mihai Eminescu era cel mai reprezentativ brand de tara. Dar…s-a indragostit de persoana nepotrivita, avand prieteni politicieni nepotriviti inteligentei, geniului sau iar acum, geniul nostru are o biografie infama.
    Iata ce a facut politica dintr-un geniu patriot…. :(

  9. D-le Ponta
    Chiar daca Basescu s-a intors la Cotroceni, cu tot tupeul si nesimtirea care-l caracterizeaza, aflati ca putem sa-i facem imposibila viata de zi cu zi astfel incat sa-si urasca fiecare minut petrecut in functia de presedinte a Romaniei de dupa referendum. Geniala ideea lui Badea cu tricourile cu sloganuri antibasiste. Aceasta este calea de a da U.E la coana Ioropa si la toti uneltitorii externi si interni,care nici macar nu au buze reci atunci cand vine vorba de intregul popor Roman. Sunt sigur ca la gradul de frustrare al votantului Roman, un atreprenor istet, ar face o gramada de bani inscriptionand si vanzand tricouri antibasiste. Daca stau si ma gandesc mai bine, eu cred ca ar fi foarte interesant ca lumea sa etaleze stickere cu sloganuri antibasiste pe autovehicolele personale pe care le conduc prin oras, pe geamul locuintelor, proprietate personala, pe palarii speciale, de tip joben care sa fie mari si viu colorate, astfel devenind foarte vizibile, pe pungile din plastic cu care facem cumparaturile, pe pixuri si pe alte bunuri de folosinta imediata si….., in principiu, peste tot pe unde se poate fara a risca o amenda din partea autoritatilor basiste. Trebuie sa i se aminteasca lui Basescu in fiecare clipa si oriunde s-ar uita, ca nu este dorit de poporul Roman. Sunt sigur ca cineva ar face niste bani frumosi din vanzarea unor astfel de articole si ma gandesc ca macar acest fel mai putin radical si mai pasiv ar putea prinde la constitutia mamaligoasa a poporului Roman, atunci cand vine vorba de a protesta. Sunt foarte sigur ca o astfel de actiune nu ar ramane nemediatizata si in media Europeana, semnalandu-le astfel ca Basescu nu mai este dorit de popor si nu doarde politicieni.Daca va intrebati de ce nu imi pun eu insumi in practica aceasta idee de afaceri, ei bine, eu traiesc in Canada de 9 ani si nu cred ca ideea mea ar fi de succes aici.

    Sorin

  10. MODEL DE GONFLABILĂ

    – Ce model de politician român aţi alege pentru păpuşa gonflabilă destinată, exclusiv, sexului oral ?
    – 100% din cei chestionaţi în Piaţa Universităţii au răspuns : traian băsescu, echipat cu babeţică !

Comentariile sunt închise.