La „Olimpiadele copiilor sanatosi”, micii nostri sportivi s-au intrecut, plini de ambitie si seriozitate, in probe omologate :) precum: fuga cu oul in lingura, topaitul in sac, roaba si sarit coarda-viteza…

Prin joc, prin zambet, prin bucuria naturii, cei mici trebuie sa descopere din vreme frumusetea sportului.

 

 

19 COMENTARII

  1. Pentru implicarea dumneavoastra in astfel de proiecte nu pot decat sa imi arat deosebita stima si respectul pentru ceea ce faceti dumneavoastra si fundatia.As putea sa fac mai mult ,poate prin voluntariat pentru fundatie ,dar si inca ceva. Sa aveti votul meu si toata sustinerea ori de cate ori e nevoie. Asa vad eu ca pot rasplatii munca depusa de dumneavoastra. Poate este prea putin, dar astept sugestii in cazul in care pot face mai mult.
    Doar daca ne implicam putem CRESTE si copiii si noi ca popor.

  2. JOCUL RIMELOR

    Idilă
    debilă
    copilă.
    Elena
    balena
    ţigancă
    pe bancă.
    Ghiocul
    norocul
    şi ciocul.
    Traian-
    cioban,
    tâmpit
    fericit
    la mârlit.
    Scorpion-
    ghinion,
    misia
    e demisia.
    Ieşiţi
    zobiţi;
    vă dezrobiţi.
    Rednic la UE
    ia muie,
    Barosso ia cuie
    şi flit
    că-i tâmpit
    infinit.
    Guvernator
    râmător
    hulit de popor
    e *Jon,
    şi bufon.
    …………
    Să trăiţi,
    să-i „căsăpiţi”;
    pedelei-s tâmpiţi
    prăpădiţi.

  3. Buna ziua, domnule Dan Voiculescu. Sunt o telespectatoare fidela a posturilor de televiziune ale trustului Intact. Poate parea ca ceea ce vreau sa va rog nu are legatura cu articolul dv.., dar fiind vorba de educatia copiilor nostri, are. Rugamintea mea fierbinte este sa faceti ceva pentru a curata mizeria ce abunda ecranele televizoarelor, prin emisiunile „Acces direct” si „Un show pacatos”.Este pacat pentru trustul dv. sa fie murdarit in halul acesta de cele doua emisiuni. Nu sunt genul de persoana care isi da ochii peste cap cu ipocrizie, dar credeti-ma ca s-a depasit orice limita. Cunosc si indemnurile ca: nu te obliga nimeni sa te uiti, sau ai grija de copilul tau si nu-l lasa sa se uite. Asa am si facut. Nu ma mai uit si mi-am rugat copilul sa faca la fel.Dar totusi va spun ca nu e drept sa considerati si dv. asa cum am auzit in stanga si-n dreapta ca daca o emisiune are audienta asta inseamna ca poporul vrea asa ceva. Nu. Aceste emisiuni sunt facute de oameni inculti, josnici.Televiziunile ar trebui sa educe populatia si sa-i cultive gustul pentru frumos si calitate. Simona Gherghe este oribila, este din alt film, cum prezinta ea toate obscenitatile lumii cu fata aia de ingenua si cu mina aceea de mare doamna. Fereasca Dumnezeu! Domnul Gadea si toti cei de la Antena3 sunt eroii mei, sunt repere. Dar aseara am fost contrariata sa vad ca domnul Gadea a aratat apreciere si fata de aceste emisiuni. In rest, pentru toate cele oferite, va multumesc si va rog sa primiti aprecierile mele.Sper sa imi raspundeti ceva, sa inteleg si eu cum un om ca dv. lasa asa ceva pe post. Va rog sa va uitati la emisiunile de saptamana aceasta: „Acces direct” cu piticul in pampers murdar de rahat si la Capatos cu romul acela „violat” care ne spune noua tuturor ca el nu mai are erectie de doua saptamani, si sa-mi spuneti daca nu va intristeaza si daca nu va vine sa vomitati. Oribil!

  4. Vai de mine… Tanti Serban …dar ce parere aveti. Eu, o simpla balena, va pun intrebarea: Nu trebuie sa mai fie libertate ? Mie daca nu-mi place vreo emisiune (nu ma refer special la Antene, ci in general), iau telecomanda si comut pe alt canal. Dumneavoastra nu puteti proceda la fel ? Cine va sileste sa urmariti ceva ce nu va place ? Sau aveti degetele amortite si nu le puteti folosi ? Apropo, pentru greturi se pot consuma lamai si exista medicamente care impiedica starea de voma. Cererea dvs. suna a restrictia de pe vremuri de la tvr. Credeti-ma in Trustul Intact nu exista oameni „inculti si josnici”, i-am „adulmecat” eu pe toti ! Parol, pe onoarea mea !

  5. Baleno, ma indoiesc de faptul ca ai cea mai vaga idee despre ce este onoarea.Daca ai avea mai mult de un neuron, ai observa ca m-am adresat domnului Voiculescu si nu tie. Crede-ma, nu am nevoie de nici un sfat de la una ca tine.

  6. JOC IMPOSIBIL

    La ţară, în fiecare toamnă, când eram copil ,
    Mult mă mai “jucam” la recoltat porumbi ;
    Dar, deşi-s nostalgic după mediul infantil ,
    Ca aleşii n-aş putea juca … cu ţara-n bumbi .

  7. @Dan Doboseriu – Dle, dar dumneata esti Casa Poporului poeziei romane! Bine ca s-a dus Nichita ca facea o criza melancolica daca te citea

  8. @ Dan Voiculescu

    SCHIMBĂ-ŢI PR-UL !

    Material educativ le-ai fi dat copiilor în dar ,
    Să înveţe să se mişte şi să mănânce sănătos ;
    Însă urmărindu-ţi videoclipul tău publicitar ,
    Nu am văzut copil mâncând … măcar un os .

  9. @ Teo

    CIRCUMSTANŢE ATENUANTE

    Azi, nu-mi dau seama dacă, în esenţă ,
    Te amuzi ori vrei să dai în mine, Teo ;
    Şi ăsta-i motiv a te trata cu indulgenţă ,
    După principiul .. .“ în dubio pro reo” .
    ( De n-ai somn de grijă, caută-ţi Dormeo ! )

  10. C-O PILĂ ROASĂ

    – Copiii oamenilor sunt draci goi !
    – Las-o mai moale, aşa am fost şi noi.

    – Dintr-un cerc poţi face infinit ?
    – M-am prins, l-am răsucit…

    – „Cucuvea insomniacă”, cu breton
    ce are chip turtit, ca de bidon, pardon !
    – Nene, la noi în casă o ştie şi grivei.
    E procurorul ceauşist Monica Macovei.

    – În familia Cocoş cântă găina ?
    – Las-o, săraca, ştiu că-i rromica Nina.

    – Şti că mireasa EBa la Bruxel a plecat ?
    – Altul hali stratul de miere, subţiat,
    Lui Sida revenindu-i butoiul cu… rahat.
    Păcat !

  11. Jocurile copilariei sunt cele pe care nu le uiti niciodata. Se pastreaza in memorie zilele in care jucai cu prietenii in fata sau in spatele blocului si tipau cat puteau de tare.

  12. Copii, să nu faceţi ca el,
    Ca MRU, cel mai mişel !

    MRU = MRP

    Mihai Răzvan „Prostiuţă”,
    Fost premier, acum o puţă,
    Rămas ca prostul de căruţă ;
    Un împuţit cu faţa de maimuţă,
    S-agită mult, şi face fum ;
    Biet căcăcios care-şi dă cu parfum,
    Un furăcios de zece miliarde
    Din banii gloatei. – Nu te arde ?

Comentariile sunt închise.