Luni, pe seara, m-am intalnit cu Mihai Gadea: gasiti aici interceptarea discutiei :) .

9 COMENTARII

  1. MOGULUL GÂDILAT

    Triumfător, pe blog, mogulu’ exclamă :
    “M-am întâlnit cu Gâdea !” (apoi râde) ;
    Dar până la scrutin, îmi este tare teamă ,
    Să nu aibă întâlnire şi cu vreun … gâde .

  2. Scenariul Dumneavoastra este bine gandit. Dar am vazut personalitati marcante ale USL-ului ca nu va impartasesc opinia. Eu sunt una care nu l-asi fii vrut in politica romaneasca inca din iarna lui 1991 cand a inceput de fapt si concret sa-si croiasca ascensiunea pana la a deveni Presedinte al Romaniei. Cred ca al trei-lea Referendum i-ar sfarsitul politic.
    Dar eu asi propune un Referendum referitor la bogatia resurselor naturale ale Romaniei. Am ascultat de doua ori emisiunea de miercuri seara „Sinteza zilei” a D-lui Gadea. Si in cei 22 ani de la caderea comunismului m-am intrebat cum se poate face ca toti cetatenii Romaniei sa beneficieze de Rezultatele explatarii resurselor naturale ale tarii. si din emisiune de aesara am inteles ce a facut Statul Finlandez pentru poporul sau cand a gasit acea resursa uriasa de gaze.
    Deci propun ca pentru FIECARE exploatare de zacamant natural , de la ape carbogazoase, aur, petrol, gaze naturale sau de sist si pana la alte metale pretioase sau cariere de marmura , si multe altele pe care nu le stiu acum, sa se dea FIECARUI cetatean nascut in Romania si a fost sau este rezident al statului Roman la data inceperii exploatarii zacamantului respectiv, o suma de bani ,in DORARI AMERICANI asa cum a primit poporul Finlandez.
    In felul acesta nu vom mai avea saraci si bogati care traiesc intr-o tara bogata. Deci sa fie intrebati ROMANII daca sunt de acord sa primeasca un venit din aceste explaotari de zacaminte naturale.
    Trebuie avut in vedere si cei emigrati prin alte tari sau continente, pentru ca NU AU PLECAT DE BINE DIN ROMANIA.
    Si facut acest Referendum acum in 09 decembrie 2012, odata cu Alegerile Parlamentare dar si cu Referendumul pentru demiterea Presedintelui. Si vom vedea atunci cu totii o prezenta de 95 % la vot.
    Iar USL-ul un 78 % castig.
    Sunt de acord cu fraza scrisa aseara pe ecran la sfarsitul Emisiunii D-lui Gadea : VREAU O TARA DIN CARE SA NU MAI FIU NEVOITA SA PLEC. Din pacate peste o luna trebuie iar sa plec la munca afara.
    Va doresc mult succes in activitatea Dumneavoastra si sa invinga USL-ul cu un un procent ffffff mare la alegerile Parlamentare.

  3. Daca statul , in loc sa se comporte ca stapan de sclavi , stand pe fotolii aurite fara sa faca nimic decat adunand bani de la unii pe acte de la altii fara acte, daca statul ar deveni constient de responsabilitatile sale fata de comunitate si s-ar comporta ca un proprietar , nu aruncand averile comunitatii pe fereastra contra unei redevente de mai nimic ci ramanand antreprenor general, angajand cu caracter limitat prestatori de servicii: de genul firma aia face ceva , firma aialalta face altceva, atunci statul va avea venituri sigure din care sa construiasca in viitor alte subiecte de facut bani, sa tamaduiasca „sclavii” si sa-si plateasca datoriile.
    Daca dai un zacamant intreg la o singura firma, habar n-ai ce extrage in realitate firma aia , ca daca vrea, isi face actele ca n-a extras decat jumate si restul fura, poti sa fixezi redeventele si la 99% …99% din zero face zero….
    Daca insa pui 4-5 firme una langa alta, te prinzi de smecherii si-l sanctionezi pe cel care fura: ala care sapa scrie ca a scos 10 camioane dar ala care transporta scrie ca a transportat 75 de camioane si ala care foloseste energie electrica sau apa sau gaz scrie pe contoar negru pe alb ca a fost echivalentul la o suta cincizeci de camioane, undeva tot gasesti adevarul cand folosesti mai multi prestatori de servicii….treaba asta e valabila in multe domenii unde se fura.
    „bogatia” statului o imparti la cetateni cand ei primesc lucruri GRATIS de la stat: invatamant, sanatate, pensie, locuinte, alocatia pentru copil, sprijin pentru parintii tineri, impozite mai mici, etc. in felul asta nimeni nu are ce sa fure din bogatia tuturor, caci desi toate asta costa ceva, ele nu reprezinta bani fizici in mana unui functionar care sa bage mana in ei asa cum fura udrea pentru parcuri in paduri.

  4. „MASA TĂCERII” STIMULEAZĂ VORBIREA

    « Masa tăcerii » i-a stimulat vorbirea lui Martin Schulz, care primit în Parlament cu gardă militară şi un « ascendent covor roşu », s-a destăinuit, chiar şi Guvernatorului, că înţelege româna romanică, deschizând « agenda zilei » preelectorale, pentru un USL de neoprit.
    La scurt timp Mona Pivniceru dă lecţii de la tribuna Ministerului Justiţiei despre democraţia inteligentă, cu răspunsuri spontane « din timp studiate », pentru cele două vacanţe, ce o trimit pe sinistra Macovrei în fundul haznalei pedeliste.
    « Agenda zilei » poate fi o armă letală care trebuie folosită fără menajamente ; o organigramă specială la nivel, măcr, de serviciu, ocupată cu cele mai calificate şi cerebrale personaje la îndemână, este obligtorie.

  5. O ideea foarte buna corelarea alegerilor parlamentare cu referendumul de suspendare. Poate intre timp, romanii, care au stat acasa in iulie, si-au dat seama cu cine au de-a face la Cotroceni

  6. UNIŢI SUB STEAG ŞI JURĂMÂNT

    SABINA noastră, inimoasă,
    româncă dulce şi frumoasă,
    poartă spre cer sfinţitul tricolor
    ce îl ţintes ochii românilor.
    Hai s-o primim cu toţii pe pământ,
    uniţi sub steag şi jurământ.

    Notă : S-a paraşutat de la 4000 m,
    revenind pe Clinceni azi 02.11.2011
    la 15 : 30 , cu DRAPELUL NAŢIONAL.

  7. E bun si acest punct de vedere al Dv. desi Dl.C.Antonescu va avea o misiune grea care ii poate periclita imaginea pentru alegerile prezidentiale din 2014.

    Eu insa revin :
    Chiar nu vad romanii si oamenii politici potentialul Dv. pentru functia de Prim-Ministru ? Trebuie sa fii orb, surd si ingust la minte pentru a trece cu vederea INSCENAREA CNSAS-ULUI IN CEEA CE VA PRIVESTE.
    O gandire atat de pragmatica, de atotcuprinzatoare si o minte dedicata poporului roman nu a mai avut tara noastra in ultimii 22 de ani -exceptandu-L pe MS Regele.
    Este opinia mea personala.

  8. Domnule Voiculescu,

    semanati tot mai mult cu „ultimul Mohican”! Se pare ca sunteti singur cu 7,5 milioane de oameni care isi doresc cat mai curand normalitatea.

    Cum poti dori sa fii lider si nu ai curaj sa lupti cu adevarul in brate?

    Care este diferenta intre cel ce nu se lasa dat jos de 7,5 milioane de voturi si cel ce se multumeste sa fie ales de 7,5 milioane de voturi negative?

    Interviul cu Mihai Gadea m-a convins ca sunteti printre putinii politicieni pentru care m-as duce sa votez.

    La Cluj, totusi, eu nu pot vota USL nici in ruptul capului. Problema mea e Radulescu. Are prea multe conexii cu mafia grupului de la Cluj, e prea loial fostului lui sef de la Chirurgie 2 Cluj (un Menghele „agitat” al zilelor noastre ce l-a sapat mojic pana la exterminare pe idolul lui Arafat, Profesorul Aurel Kaufmann). Nu pot vota un om care isi foloseste functia politica sa ajute un „agitat” sa chinuie oameni nevinovati. Nu pot vota un om despre care una dintre cele mai iredentiste persoane din Romania (soacra fostului secretar de stat al Ungariei Szocs Geza) afirma ca este buna prietena cu el.

    .

Comentariile sunt închise.