I-am vizitat de dimineata pe tinerii mei prieteni de la Gradinita din Corbeanca.

Intalnirea noastra a devenit saptamanala – iar relatiile sunt tot mai cordiale :) . Dovada gramada de rugby cu care-am fost intampinat.

In cadrul consultarilor bilaterale s-a decis: pregatim trei surprize. Una de 1 decembrie, una de Mos Nicolae, alta de Mos Craciun. Nu spun mai mult: sunt surprize!

16 COMENTARII

  1. Azi mi-a venit fetita de la gradinita toata numai zimbet ca a venit iar dan pe la ei si sau jucat asa cum fac de fiecare data numai ca azi le-a spus o poezie caraghioasa si au ris de el toti copiii dar cine-i Dan cum nu sti e colegul nostru care ne aduce jucari sau prajituri si ca tu sa nu ma plictisesti il cheama Dan Voiculescu ai inteles daa?!'(de multe ori in drum spre casa fara camere de filmat se opreste sa vada ce ii fac „colegii”).cu drag mama si Ada

  2. MĂESTRIE

    Cu copiii-n braţe,Voiculescu e de nota zece ,
    Orice s-ar spune despre el – vrute şi nevrute ;
    Dar cu astfel de poze, nimeni nu-l va-ntrece ,
    Fiindu-i greu să vadă că sunt … contrafăcute .

  3. MAI MARE RUŞINEA DECÂT PANTALONII

    – De ce i-a dat Traian Băsescu o palmă peste faţă copilului ?
    – Şi-a exprimat înalta afecţiune a instituţiei prezidenţiale, conform spuselor Bretonatei.
    -Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu !

  4. Va sta bine printre copii si trebuie sa recunosc ca „faceti o figura frumoasa”- cum se spune.Felicitari pentru gradinita!

  5. Asa ar trebui sa arate Romania ,
    Asa ar trebui sa arate un lider ,
    Asa ar trebui sa creasca ai nostrii copii , viitorul acestei tari , lucrul prin care ORICE om , poate atinge nemurirea.

  6. – Nu mi-e frică de Bau-Bau !
    – Piciule o palmă-ţi dau.
    – Am crescut, nu mai sunt piciu’
    – Bă, nepotul lui Patrciu.

  7. Educatoarea : Copii, Guvernatorul a dat în mintea copiilor.
    Cel mic : Pardon ! Poate-n a porcului, doamnă.

  8. – Ştii că Traian Băsescu înghite o broască, Nicuşor ?
    – De iar rămâne cheia-n gât, bunico…

  9. M-as bucura sa vad din ce in ce mai multi oameni „grei” in astfel de ipostaze. Poate in cazul dumneavoastra va vor vedea si cei de la evz si B1, si toata presa cotrocenista, ca nu sunteti chiar cum va prezinta ei. Un om care iubeste copiii, nu poate si nu este un om rau

  10. Copilasul este faza de ingeras a omului, iar fotografiile acestea sunt pline de ingerasi alaturi de Dv., Omul care-si retraieste din cand in cand inocenta.

    Inca o data Felicitari Dv. si celor de la fundatia care Va poarta numele si pe care o sprijiniti cu mult devotament – pentru dezvoltarea Romaniei – asa cum ne impartasiti cand si cand !

  11. Felicitari si succes ! Multa sanatate va transmit voluntarii asociatiei din Petrosani !

  12. Buna ziua,

    Ma iertati ca indraznesc direct, dar am ajuns intr-o situatie din care nu stiu cum sa mai ies si nici nu stiu cat voi putea. Ma numesc Carmen Bele, am 39 de ani, am lucrat ca orice om si inca mai lucrez, dar de acasa. In 2009 am suferit 3 interventii pe inima si de atunci au aparut n probleme, incerc s ale fac fata dar deja ma coplesesc. Is un caz mai aparte si imi este clar ca inima mea nu se va mai vindeca dar nici in tensiune nu pot sa stau. Ca orice om am o goraza de probleme, pe langa cele sufletesti pe care le rezolvi la dihovnic sunt si cele trupesti si si cele materiale. Nu suport sa cer bani dar nici nu am vreo sansa sa rezolv o parte. As vrea s aimi pot gasi ceva de lucru din care s areusesc s ama pun la punct cu unele datorii, apoi sa imi pot lua cee ce eu am nevoie. Am lucrat ca translator , inclusiv in Ambasada Italiei, din 2009 nu mai pot sta in tensiuni, nu mai duc, acum am 2 meditatii si am inceput o scoala de ghizi iar din aprilie cu ajutorul lui Dumnezeu voi merge prin tara cu grupuri de italieni. Pentru inima mea este ideal caci voi iesi din acest oras agitat si se lucreaza maximum 10 zile pe luna, in rest daca ar fi mai multe meditatii as putea sa ma descurc foarte usor. Vorbesc italiana si franceza si asta predau, mai ales italiana, in genral am rpedat numai la oameni mari, imi place ceea ce fac, uneori am zile in care trebuie sa stau linistita, inima ma surprinde mereu cu cate ceva, nu pot controla si imi voi duce crucea asa pana intr-o zi cand voi peca si eu ca toata lumea, dincolo. Va rog , sa ma ajutati sa imi mai pot gasi inca ceva, in fiecare zi ma nevoie sa ma fructe multe pentru ca atfel fac ocluziune intestinala , ceea ce monetan nu imi pot permite, apoi ca orice om alte nevoi, pentru inima nu am voie medicamente, aritmia atipica pe care o am eu nu am ajuta cu nimic betablocantele, in genral magneziu si vitamina B. Daca voi fi in stare planuiesc ca anul asta sa mai fac un master pe tnologie, idei sunt si s epot face multe DAR pe mine inima ma tine in loc si multe nu le mai pot face, nu vreau decat sa ies din datorii, nu sutn foarte mari , dar pe mine ma preseaza si s aimi pot lua ceea ce eu am nevoie ca sa mananc plus fata mea, multi au spus ca este lupus, altii ca nu, inca nu stiu si am si renuntat pentru ca e stresant sa mergi peste tot si nimeni nu stie ce ai exact, cu alergiile mele, cu stomacul praf si cu inima care imi dicetaza viata in totalitate incerc sa gasesc o modalitate sa imi duc viata , cat o fi aici.
    Am facut sport, sunt un om in putere, dar cand inima incepe atunci am nevoie sa stau de aceea eu nu mai pto intra intr-un porgram de lucru ca toti oamenii si in nici un caz nu mai rezist 8 ore sau 10 cum este acum, 6 ore pentru mine este ideal. Va rog sa ma ajutati si pe mine cumva. Daca veti dori va pot trimite CV-ul meu………………………….
    Ma iertati de indrazneala dar voi scrie peste tot pana voi gasi ceva.
    Nu mai vorbesc ca vara eu aici rsic enorm, ar trebui sa traiesc la munte, daca as gasi ceva din care sa ma pot sustine m-as muta in Sinaia, macar pe timpul verii si ar fi ceva………………………………

    Carmen Bele

Comentariile sunt închise.