Dupa ce a fost demis de 7.4 milioane de romani, Traian Basescu nu mai este un presedinte, ci o umbra.

Ieri umbra a vorbit. A incercat sa se arate mare, amenintatoare, sigura pe sine. A incercat sa reia manipularile de altadata, sa instige la ura impotriva Parlamentului si sa ascunda 8.5 milioane de voturi valide sub cateva voturi fraudate.

A incercat, dar ce tot ce a reusit a fost sa se arate coplesit de votul de la referendum. Un adevarat presedinte stie ca nu poti ascunde un elefant sub o musca, stie ca nu poti manipula la infinit, stie ca nu poti fugi mereu de realitate. Insa o umbra are astfel de iluzii.

Ieri, incercand sa para presedinte, Traian Basescu a demonstrat tuturor ce a ajuns: un domn speriat de realitate, refugiat intr-un univers paralel in care inca mai manipuleaza si ameninta.

Ieri, domnul Basescu a „comis” o tentativa ridicola, lipsita de adevar si substanta, de a-si recapata statutul de presedinte.

A esuat. Presedinte al Romaniei ajungi si ramai cand primesti votul si increderea romanilor. Cand nu le primesti, ramai o umbra.

37 COMENTARII

  1. UMBRA LUI ZEUS. LA BELLU

    Măcinat pe dinăuntru de-o patimă lugubră ,
    Băsescu a devenit un fel de etno-buruiană ,
    Care poate nu ne-ar deranja că face umbră ,
    Dacă nu ar insista s-o facă … de pomană .

  2. Domnule Dan Voiculescu,
    daca s-ar fi aplicat mot a mot prevederile art. 2, alin. (1), lit. c), de drept, Traian Basescu ar trebui sa fie demis, respectandu-se pretentiile lui Barroso!!!

    Eu consider ca Traian Basescu e atat ilegitim cat si ilegal la Cotroceni. Ca toate actiunile sale sunt nule, de drept.

    Va rog sa -mi spuneti (prin specialistii dumneavoastra) daca pot sa fac un denunt la parchet, avand ca baza cele constatate de mine,expuse mai jos:

    Judecatorii Curtii Constitutionale, din neatentie, din necunoasterea limbii romane sau in mod intentionat, au incalcat prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii Hotararii Nr.6
    din 21 august 2012,a CCR.
    Totusi, mai probabil e ca la indemnul lui Traian Basescu, ei au interpretat aceste prevederi in mod eronat, sustinand ca in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni.

    (A se vedea “omisiunea” care a dus la RECTIFICAREA, care a modificat HOTĂRÂREA Nr.3 din 2 august 2012, dupa interventia publica a lui Traian Basescu, rectificare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 556 / 07.08.2012, care adauga: “În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui”.)

    Ori, mot a mot, aceste prevederi arata ca in listele electorale permanente se trec numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.

    MOTIVARE:

    Art. 36,alin.(1) din Constitutie stabileste CLAR ca „cetăţenii au drept de vot DE LA varsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv” (atentie, „DE LA”).

    Avandu-se in vedere aceste prevederi constitutionale, inseamna ca interpretarea judecatorilor,s-a rezumat doar la o parte din textul de la litera c) [a aliniatului 1)de la art.2 alLegii 370/2004]si anume numai la: „liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot”; adica toti cetatenii cu drept de vot de pretutindeni,conform prevederilor constitutionale.
    Insa legiuitorul a adaugat un text care arata ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot, se trec in listele electorale permanente numai cetatenii „CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

    Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, probabil,chiar, din greseala. Dar aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

    Deci, contrar constatarii Curtii Constitutionale cvorumul s-a realizat cu varf si indesat, in conformitate cu doleantele lui Barroso, atata timp cat , conform art.2, alin. (1), lit. c) din Legea 370/2004, in listele electorale se trec numai cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, de pretutindeni.

    De drept, Traian Basescu e demis!! E si ilegitim, e si ilegal la Cotroceni!!!

    Toate actiunile sale sunt nule!!!!!!!

    Parlamentul trebuie sa hotarasca in mod clar situatia lui Traian Basescu !!!

    @@@@@@@

    Prevederi legale:

    Art. 36(„Dreptul de vot”), alin. (1) din Constitutie DISPUNE:
    „Cetăţenii au drept de vot DE LA vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.”

    Art. 2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 (ref. la alegerea presedintelui) prevede:
    (1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
    c) liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot
    CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

    Cu respect, va multumeste anticipat,
    >TRAIAN TANASA<

  3. “Javra odinara” nu spune nimic despre cele 7.4 milioane de voturi de la refrendum care l-au adus in situatia de demis.

    Tipa din fotoliul de la Cotroceni, pe care il ocupa prin abuz de putere si si uzurpare de calitati oficiale, ca USL vrea sa puna mana pe justitie cand de fapt aproape toata justitia ii este supusa si ca USL vrea sa isi subordoneze institutiile statului cand aproape toate insititutiile statului sunt la ordinele lui.

    Asa ne trebuie daca nu am fost capabili sa iesim in strada un milion de romani si sa il scoatem de urechi din Palatul Cotroceni … de fapt nu trebuia sa il lasam sa intre in Palatul Cotroceni.

    Cum se poate ingenunchea un popor in numele democratiei ?
    O natie resemnata este doar o populatie !!!

    http://theodora0303.wordpress.com/2012/11/13/sub-pretextul-ca-este-ingrijorat-cu-privire-la-mcv-basescu-traian-ataca-usl-parlamentul-guvernul-si-presa/

  4. Domnule Voiculescu, mesajul meu nu este in legatura cu postarea dumneavoastra (sunt de acord cu ea, basescu este cancerul Romaniei). Ii scriu omului de afaceri Dan Voiculescu si va rog sa ajutati fabrica Electroarges din Curtea de Arges sa scape de actualul patron, celebrul mafiot Catalin Chelu. Probabil stiti cine este individul: condamnat la 6 ani de parnaie cu executare pentru mituirea generalului Fatuloiu, cercetat in sute(da, sute) de dosare privind evaziune fiscala, inselaciune, ilegalitati pe bursa. Acest Chelu a transformat Electroarges in jucaria lui, banii societatii sunt tocati pe cumpararea de actiuni la alte firme, in loc sa fie bagati in productie si promovarea produselor noastre in tara si strainatate. De cand a devenit patron(de fapt, nu e patron deoarece nu a lansat Oferta Publica de Preluare, asa cum prevede legea, iar CNVM-ul accepta aceasta ilegalitate) au fost concediati zeci de angajati, iar zvonurile sunt ca mai urmeaza si altii. Si pentru ce? Doar ca sa aiba Chelu un intermediar pentru mizeriile lui bursiere? De ce sa sufere muncitorii daca institutiile statului care trebuie sa vegheze la aplicarea legii nu dau doi bani? Va rugam, va imploram, sunteti un om de afaceri bogat, cu putere, aveti cunostiinte economice solide, ati creat branduri exceptionale, preluati Electroarges!!! Societatea are un viitor foarte bun, exista comenzi din afara, insa avem nevoie de o conducere pe care s-o intereseze productia, nu jocul pe bursa. Ne-am saturat de amenintarile lui chelu ca vom fi dati afara, ca nu ne vom primi salariile sau ca le vom primi diminuate. Nu vrem sa muncim pentru ca un tzaran coclit sa cheltuie banii firmei pe bursa. Va rugma, ajutati-ne si nu va va parea rau. Investitia dumneavoastra isi va arata roadele repede, o veti recupera extrem de usor printr-un management eficient si orientat spre rezultate.
    Domnule Voiculescu, va urez succes in alegeri, sunt convins ca va veti spulbera adversarii (care adversari? as intreba) si per din suflet ca USL sa ia peste 65% din mandate in viitorul parlament. Si va rog sa analizati propunerea mea. Multa lume va va fi recunoscatoare. Salvati Electroarges si salvati Curtea de Arges!!!
    Multumesc pentru atentie.

  5. basescu justifica disperarea cu care se agata de jiltul Cotrocenilor prin faptul ca un presedinte, in timpul mandatului se uzeaza iar scaderea ratei de sustinere in populatie nu este un motiv suficient de puternic ca sa isi dea demisia. Ce ignora basescu este ca scaderea popularitatii nu este aceeasi lucru cu dorinta majoritara a populatiei de a-l vedea demis. Multi presedinti au devenit nepopulari la final de mandat fara ca populatia sa doreasca terminarea prematura a mandatului lor. Romanii, in proportie de 93% il vor demis. Pur si simplu, nu il mai vor presedinte in 2012 desi mandatul ii expira in 2014. Il vrem dus si disparut din viata noastra. E un cosmar acest scaiete perfid.

  6. O umbra, dar este o umbra manipulatoare. Ascultandu-l imi dadeam seama ca a iesit in fata populatiei pentru manipulare. Si va reusi sa suceasca din nou, ca pe niste titirezi, creierele romanilor. Simte ca pedeleul pierde teren cu fiecare zi ce trece si arunca scenariile sale in conferinte de presa.
    Iar azi …a fost un update la dorinta lui de manipulare a electoratului indecis.
    Nu are nici o aparitie in care sa comunice ceva important. Pur si simplu ii place sa se auda dar e din ce in ce mai periculos pentru sanatatea mentala a romanilor.
    Sper ca nu urmeaza un nou val de sinucideri…

    Eu astept clipa in care atat el cat si boc vor plati si pentru determinarea la sinucidere sau moartea prematura datorata politicii lor distructive a atator cetateni romani. Sper ca sunt pe undeva jurnalisti capabili care sa faca o statistica a deceselor din acea neagra perioada de guvernare in care interesul national a fost decimarea populatiei sensibile.

  7. UMBRA AFUMATĂ
    sau
    DACIA LOGAN VS. SECOND HAND

    13.11.2012 ora 20:10, Guvernatorul vizibil afumat, prezintă de la faţa locului, făcând în final următoarea afirmaţie imbecilă :
    „Cumpăraţi noul model Dacia Logan de la Renault Piteşti, lansat astăzi, pentru că pe un second hand nu veţi găsi motorul şi componentele acestuia!!!”

  8. Va MULTUMESC!
    Ca iubiti ROMANIA, ca iubiti neamul asta, ca nu va e rusine sa aratati ca ne iubiti, ca va pasa de semeni, ca luptati pentru tara asta, ca ii dati la gioale bāsului cu minunatia aia de antena3 , ca i-ati convins pe dl GIURASCU,dna Avram si guralivul dar patriotul de Becali sa lupte pt noi, ca inca ne faceti sa credem ca DACIA noastra va supravietuii in continuare cum o face de milenii. Va multumesc pentru minunata campanie „pe drapel e scris unire”.. Cred ca loveste fix in procesatorul de wiskey al tātucii bās…VA MULTUMESC CA EXISTATI!!!! Multa sanatate si putere de lupta!!!

  9. SĂNĂTATEA SE CITEŞTE PE FAŢĂ

    Pungile de sub ochi si aspectul de buhăială sunt semne ce indică : o depresie, medicamentaţie, consum de alcool, probleme ale tiroidei.
    În ambele prezenţe televizate, de luni şi marţi, ale Guvernatorului instabil psihic, faţa devastată a acestuia de pungi şi buhăială lasă să se înţelegă, fără dubiu, semnele mai sus indicate.
    Discursurile acestuia conţin refulări ale unui psihic ieşit de sub control în care unele segvenţe, certamente, frizează dezechilibrul personajului susţinut extern în cunoştinţă de cauză.
    Parlamentul este obligat să ia act de această situaţie medicală certificată de specialişti, să-l declare indisponibil pentru realizarea funcţiei, urmând ca în perioada recuperării medicale să-i fie prelute atribuţiunile în mod constituţional.

  10. Domnule Voiculescu,

    7 milioane de dolari cheltuiti pe avionul prezidential???? (si asta am inteles ca este doar intretinerea unui avion).

    Intr-o tara in care s-au redus drastic salariile , pensiile si altele, instituindu-se o austeritate draconica ce a afectat majoritatea celor 18 milioane de locuitori pentru a salva de la buget 500 milioane de euro?
    Adica 18 milioane au fost supusi unui genocid diabolic pentru salva o suma aproape egala cu intretinerea a 70 de avioane prezidentiale? Aici vorbim doar de INTRETINEREA UNUI AVION. Ma intreb cate milioane de euro ne-a „costat” basescu ca presedinte in doar un an .. de exemplu ?

    Domnule Voiculescu, nu cred ca presedintele tarii trebuie sa fie supus unui regim sever de lipsuri pe timpul mandatului , dar mai cred ca risipa imensa de bani care a facut-o basescu este o infractiune penala de care se fac raspunzatori nu numai basescu ci si premierii care au semnat bugetul presedintiei si au acceptat bataia asta de joc a banului public.

    basescu e , dupa parerea ea, un individ a carui evolutie psihologica a fost marcata si inca poarta sechelele unei saracii cumplite in copilarie. Felul in care abuzeaza de banul public imi da impresia ca accesul la acest buget nelimitat care il are ca urmare a functiei de presedinte este principalul „motor” al agatarii de putere cu disperarea unuia care se ineaca, ignorand orice farama de demnitate ce l-ar obliga sa isi dea demisia.

    Domnule Voiculescu, eu va fac celor din USL o provocare: Taiati serios bugetul prezidential (si aici ma refer la toate sursele de bani, inclusiv finantele care platesc intretinerea avionului prezidential) la limita decentei deci nu a opulentei si veti avea pe masa dumneavoastra demisia lui basescu in exact 5 minute reale.
    PS Manolea a spus ca singurul fel in care l-a putut face pe basescu sa spuna poporului ca il iubeste a fost sub amenintarea ca risca sa isi piarda toate avantajele MATERIALE ale functiei de presedinte fara aceasta „declaratie de dragoste”.

  11. Umbra lui Băse la Cotroceni se crede a fi regele Ludovic al 14-lea când a spus că „Statul sunt eu!” în 1655 Parlamentului francez şi visează să devină propriul său prim-ministru şi să impună un regim totalitar.
    Nu stiu daca alti romani au aceeasi reactie ca a mea, dar de cate ori il vad la câte o emisiune, ma apuca o furie oarba si imi vine a intra in televizor si a-l strange de beregata cu toata „stima si respectul”.
    Poporul roman nu merita sa aiba un presedinte care-l defaimeaza si-l condamna la o moarte lenta, dar sigura. Ne-am saturat de maimutarelile lui, de afirmatiile lui grosolane si lipsite de bun simt, de-a fi niste marionete in mainile lui si de-a da din maini si din picioare cum ne trage el de sfori.
    NE-AM SATURAT ! Daca il vom mai avea in fruntea tarii (sa ne fereasca Dumnezeu), ne vom imbolnavi de icter mecanic si ne vom da obstescul sfarsit într-un timp record.
    Am facut o retrospectiva a tuturor presedintilor de-a lungul mandatelor trecute si am constatat ca este SINGURUL care are o FAŢĂ DE SUGATIVĂ, adică BĂUTOR FRUNTAŞ IN RAMURA ALCOOLICĂ şi după cum este arhicunoscut, alcoolicul nu mai are judecata limpede, săvârşind fapte reprobabile, “demne” de un INFRACTOR DE DREPT COMUN.

  12. Basescu nu ne mai reprezinta. Degeaba a fost ales de 5 milioane de romani – morti sau vii -, daca a fost demis de peste 7,4 milioane de cetateni.

  13. Basescu nu a reprezentat niciodata interesele romanilor. Acest individ s-a luptat doar pentru interesele mafiotilor pedelisti.

  14. Atentie, noi fumigene din partea Cotroceniului:

    Ieşirile lui Băsescu = acoperirea a două subiecte grele şi pregătirea diversiunii post 9 decembrie

    de Lucian Gheorghiu

    http://www.cotidianul.ro/iesirile-lui-basescu-acoperirea-a-doua-subiecte-grele-si-pregatirea-diversiunii-post-9-decembrie-199646/

    Două evenimente de presă au acaparat luni „prima pagină” din media. Este vorba, în ordine cronologică, de condamnările „live” din fotbalul românesc – o premieră prin amploarea lor în ultimii 45 de ani – şi de declaraţia/conferinţa de presă susţinută de Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

    Întotdeauna când apar intempestiv astfel de evenimente care urmează să facă agenda zilei, automat se naşte o întrebare: oare ce alte subiecte trebuie acoperite din punct de vedere mediatic? Şi pentru ziua de luni, dar şi următoarele, răspunsul a venit repede:

    Raportul corpului de control al prim-ministrului primind marile nereguli de la CNADNR şi raportul DG Regio în care guvernul Boc, cu precădere MDRT,

    Este acuzat de fraude privind absorbţia a 505 milioane de euro din fonduri europene. !!!!!

    Da, sunt două subiecte extrem de fierbinţi, care în acest moment sunt doar la stadiul de raport. Dar urmează şi „tragerile la răpundere” şi nu este deloc exclus să se ajungă şi în zona penalului, iar printre „protagonişti” să se afle Elena Udrea, alte mărimi din PDL, precum şi clientela politică a acestui partid.

    Ei bine, aceste două subiecte trebuiau acoperite cu orice preţ. Pentru că sunt extrem de grave. Pentru că se referă la imensa risipă a banului public pentru clientela politică a PDL (cazul „CNADNR) şi pentru că se referă la fraudarea fondurilor europene (raportul DG Regio).

    Despre Raportul „CNADNR” s-a aflat sâmbătă, dintr-un amplu comunicat apărut pe site-ul Guvernului, şi era logic ca începând de luni să fie întors pe toate feţele. În ceea ce priveşte raportul DG Regio, s-au aflat ceva amănunte, doar declarativ, duminică, deci tot începând de luni ar fi urmat să devină „ subiect fierbinte”. Surpriză însă, exact în miezul zilei de luni, la ora 12.05, se află că Traian Băsescu solicită Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor să reia procedura (aprobarea cererilor DNA) în cazurile Borbely şi Victor Paul Dobre cu ocazia discutării cazului „Trăşculescu”.

    Solicitarea lui Traian Băsescu a fost una 100% neconstituţională. Nici dacă am fi fost nu republică prezidenţială, ci mama republicilor prezidenţiale, Traian Băsescu nu ar fi putut să ceară aşa ceva Parlamentului. Pentru simplul motiv că o astfel de cerere o poate face doar procurorul general al României.

    De ce a recurs Traian Băsescu la o cerere neconstituţională este simplu de explicat. Ştia că solicitarea sa va fi respinsă. Ceea ce s-a şi întâmplat. (Aici trebuie subliniată şi uriaşa gafă a majorităţii USL din Biroul Permanent al Camerei şi ulterior a majorităţii USL din Comisia juridică: cererea lui Traian Băsescu nici măcar nu trebuia discutată. Pentru că era un subiect de nediscutat şi neconstituţional. Punct.)

    Respingerea – prin vot – în Comisia juridică a cererii lui Traian Băsescu i-a dat acestuia prilejul să anunţe susţinerea unei declaraţii de presă pentru ora 18.30. Anunţul a venit în jurul orei 17.00 şi astfel întreaga media a fost conectată la subiectul „ce va spune Traian Băsescu”. Între timp au apărut – în jurul orei 16.00 – şi condamnările „bombă” din fotbal (de regulă pronunţările în dosare aşa-zis „grele” suferă trei sau patru amânări; acum sentinţele s-au anunţat doar după o singură amânare), aşa că adevăratele şi gravele subiecte care puteau intra în dezbaterile media, cele două rapoarte mai sus amintite, au ieşit din schemă.

  15. GUVERNATORUL – UN MAŢOCHIST POLITIC
    Sau
    CONTINUITATE CU TRUPE DE OCUPAŢIE UE

    Un şir de trădări naţionale sub masca unei « democraţii de bandă » este prezenţa constantă în toţi anii de după loviluţie a Guvernatorului spirochetat – troglodit. Pustiirea avuţiei naţionale, devastarea demografică, înstrăinarea gliei strămoşeşti, incultura generalizată, părtinirea maghiară, demolarea sistemului de apărare naţională, anihilarea sentimentelor patriotice, etc., susţinute cu dovezi arhicunoscute, îl pot trimite printr-un « proces târgoviştean » în faţa plutonului de execuţie. Capul pe care recent îl scoate de sub propriul bălegar politic este telecomandat din regia groazei păpuşarilor externi, iar instrumentarul mincinos şi provocator, dinadins, caută răzmeriţa, inerentă unui ajutor militar « de salvare naţională » : vezi Doamne !
    Sigur că maţochismul politic îi hrăneşte tangajul unui cerebel spirochetat.
    În aceste 25 de zile până la deschiderea coliviei pasărei speranţei mioritice NU TREBUIE SĂ GREŞIM !

  16. imi doresc de la dv dle voiculescu sa va dati demisia din toate functiile publice si sa lasati romania sa isi vada de treaba iei, zic asta pentru ca nu vad in parlament discutii despre cum sa traiasca romanii mai bine ci discutii cum sa scapati de basescu,,nu basescu conduce romania,romania este condusa de guvern si prim ministru care colaboreaza strins cu opozitia,opozitie care sa isi stie locul si rostul si in felul acesta sa facet ca tara sa mearga inainte.
    va dati tot usleul victima lui basescu,da ce basescu a taiat padurile,basescu a lasat in paragina agricultura,basescu a falimentat banci,toate lea facut basescu si dv din usl ati fost si sinteti niste ingeri,daca e asa veniti in fata publicului si puneti la vedere felul in care ati facut averea si afacerile,si cred cu tarie ca o marja mare de politicieni indiferent de culoare politica ar trebui sa isi dea demiia

  17. asa o fi cum zici tu,nul,dar si nulul voteaza,si votul lui trebuie pus dor pe acel politician care conteaza pentru el si pentru semenii lui,nulu nu jigneste pe nimeni doar plateste cu votul lui si atit.
    daca am invata noi sa nu raspundem cu jigniri si sa ne batem capul cum sa purtam o discutie constructiva ar fi mai bine pentru toti.

  18. Tocmai ce s-a anuntat ca sunt mari sanse sa reintram in recesiune!
    Era normal, ca doar nimeni nu face nimic ca sa iesim. Sincer, eu nu cred ca economia reala a iesit vreodata din recesiune.
    In rest, e bine ca ne ocupam de Basescu, doar asa, de forma! Cand a fost sa-l demitem, Ponta si Antonescu s-au opus!
    Acum, guvernul isi pune problema cu cat sa scumpeasca gazele la anul. Nu-si pune problema daca e cazul sa scumpeasca. Nu, nici vorba!
    Continuati asa, ca-i foarte bine!
    Oare cine-o sa va succeada peste 4 ani?

  19. RAPSODIE
    ELECTORALĂ

    Un greier
    Îl sex la creier,
    Că-i de culoare,
    Kanci ajutoare.
    Când scripca tace
    El stă pe ace
    Iar pân la vară
    Viaţa-i amară.
    Ar vrea ca mâine
    Să-i dea o pâine.
    De-ar fi ş-o damă,
    Aia din ramă,
    Fără chirie?
    Ce bucurie !
    Guvernatorul
    I-a dat cotorul,
    De la o pară,
    Şi pu ! La gară.

  20. DIALOG NĂSTASE – BĂSESCU
    (R)- Timpul devorează până şi veşnicia, Traiane
    – Dar, mă rog frumos, când o termină, Adriane ?
    – Când i se face lehamite.

  21. Moto : Pentru uz intern

    UNA PE ZI (lucrătoare)

    1. MRU s-a angajat faţă de alegători ca până la 09.12.2012 să-şi reconstituie prepuţul.
    2. Sebastian Lăzăroiu se comportă ca un onanist cu braţele amputate.
    3. Elena Udrea ş-a pus frunză de lipan la colibri, astfel costumată pentru interpretarea postdecembristă a şlagărului « Păsărică mută-ţi cuibul şi te du ».
    5. Bretonata, cu apucături de viţel, dă contre din botic ugerului ţării mamă. A-nţărcat joiana, breee !!!

  22. DIALOG MERKEL – PUTIN LA MOSCOVA

    – Cum a evoluat democraţia Rusească, gaspadin Putin
    – Când erai în RDG ne pupai în dos, acum ne pupi în faţă, genosse Merkel

Comentariile sunt închise.