La multi ani, Romania!

24 COMENTARII

  1. PARCĂ NICIODATĂ N-A FOST AŞA FRUMOS

    Cu tricolorul la gât, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână – ambii ai lui, Ponta alături de Antonescu, asimilaţi de mulţime, au făcut înconjurul pământului cu tabloul mioritic « AŞA DA », contrastând cu un Traian Băsescu, o panaramă, huiduit şi aşezat pe oala de noapte a istoriei.
    Mulţimea de inimi, toate bătând româneşte, rămasă pe loc mult după finalul paradei militare, la care debutase şi o fetiţă de numai 10 ani pe o superbă iapă albă, a rămas pe retina ochiului naţiunii, imposibil de închis.
    Parcă niciodată n-a fost aşa frumos…
    Te iubesc România !
    Te iubesc Tricolorule, care continui să fâlfâi prin noxele politicii murdare de oriunde şi de aici !

  2. DEMNITATE NAŢIONALĂ

    Am văzut români, de ziua lor, înfometaţi ,
    (Că-s flămânzi de adevăr şi sătui de vorbe)
    Dar n-au vrut pomană de fasole cu cârnaţi ,
    Preferând, spre cinstea lor, tot … vită kobe .

  3. Domnule Voiculescu intradevar avem cel mai curat si mai dezvoltat sector… dar, serviciile sociale lasa de dorit. De exemplu, ieri domnul Piedone a inaugurat un parc … de-ar fii inaugurat un bloc de locuinte pentru evacuatii pe legea 112 … e a 2`a iarna care o petrec ca si evacuata!! mai grav e ca acum am si copil! ca daca stiam ca ne evacueaza nu mai faceam copil.

  4. La mulţi ani românilor din România şi celor care au ales să ducă numele şi cultura poporului nostru dincolo de graniţele ţării !

  5. Romani suntem toti , indiferent ca suntem in tara sau in afara , indiferent ca suntem patrioti sau nu , indiferent ca ne rusinam sau nu de faptul ca suntem romani , indiferent ca vrem sau nu … SUNTEM ROMANI ! “LA MULTI ANI ROMANE , oriunde te-ai afla ! ”

Comentariile sunt închise.