Ana e un copil cu o poveste cu totul speciala – veti intelege asta din seriozitatea si maturitatea cu care ne priveste. Dar si din frumuseatea obiectelor pe care le-a creat.

Lumanari de Craciun

Colier

Puteti licita pentru colierul si lumanarile create de Ana la adresa [email protected]. Data limita: 25 decembrie. Vom publica constant ultima oferta maxima si numele sau initialele celui care a realizat-o. In fiecare zi, pana la Revelion, vom prezenta munca unui copil de la Gradinita Comunitara Corbeanca.

Echipa Dan Voiculescu

Ultima licitare maxima pentru Ana: 70 lei de la A.D.

12 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    “DAŢI CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI !”

    Cuvinte n-am să-ţi spun cât am admirat ,
    Colierul cel cu inimă albastră : o minune ;
    Are mâini de aur Ana, dar îţi dau un sfat :
    N-o mai instiga de pe acum … la evaziune !
    (Am şi eu ca tine pentru fisc … o slăbiciune)

  2. In Romania gasim foarte multi copiii talentati care din pacate nu au sustinerea materiala a parintilor si nu sunt ajutati nici macar de statul roman.

  3. Fie ca spiritul Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine ! Sarbatori Fericite !

  4. De Sfintele Sărbatori să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumina. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Comentariile sunt închise.