Micii „studenti” ai Gradinitei Comunitare din Corbeanca l-au asteptat pe Mos Craciun atat de impacientati :) , incat s-au pus pe treaba ca sa-si mai aline asteptarea: au realizat felicitari, picturi, sorcove si figurine handmade :) .

Un intreg arsenal de cadouri pentru Craciun – cadouri pentru care puteti licita aici, pe blog, astfel incat copiii sa-si poata savura celebritatea de creatori. Si sa-si poata investi – probabil in dulciuri – primele venituri din drepturi intelectuale :) .

Astazi puteti admira munca lui Ionut, un baiat timid, cuminte si foarte inteligent.

Sorcova lui Ionut

Felicitarea lui Ionut

Puteti licita pentru sorcova si felicitarea lui Ionut la adresa [email protected]. Data limita: 25 decembrie. Vom publica constant ultima oferta maxima si numele sau initialele celui care a realizat-o. In fiecare zi, pana la Revelion, vom prezenta munca unui copil de la Gradinita Comunitara Corbeanca.

Echipa Dan Voiculescu

Ultima licitare maxima pentru Ionut: 50 RON de la O.A.

15 COMENTARII

  1. Foarte frumoasa sorcova, dar si felicitarea.
    Mi-ar place sa vad si celelalte creatii ale copiilor si, de ce nu, sa le postati si pe facebook -la Prietenii…acolo am vazut ca sunt deja 100 de prieteni.

  2. Magia sarbatorilor albe sa vina la voi cu multe cantece calde si sa va aduca multa sanatate, iar dorintele sa vi se indeplineasca.

  3. SORCOVA,VESELA

    Creaţiile lui Ionuţ sunt o încântare
    Şi am băut, în cinstea lui, Kreskova ;
    Aşa că nu voi licita decât o felicitare ,
    Căci sunt dus, de mult, cu … sorcova .

  4. Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, când toţi redevenim copii, pândind pe Moşul la fereastră şi sacul lui cu bucurii ! Sărbători Fericite !!!

  5. @ Dan Voiculescu

    DECLARAŢIE

    Eu nu voi licita nicicând pe “coolmogul”,
    Fiindu-mi clar de la-nceput, că licitaţia e trucată ;
    Căci orice mi-ai spune , nu pot fi credul ,
    Că nu-ţi tragi şi tu din bani … măcar de-o vişinată .

Comentariile sunt închise.