Aflat practic in perioada de preaviz in functia de presedinte, Traian Basescu cauta solutii pentru reconversie profesionala. Si, pentru ca nu se mai poate intoarce pe mare fiindca nu mai exista flota (care a disparut “fara prejudiciu”), se pregateste acum pentru o cariera in televiziune.

Astfel, profitand inca de statutul actual, domnul Basescu face in fiecare seara probe de microfon in prime time, incercand sa convinga un angajator de top. Oarecum firesc, prima sa optiune pare a fi Intact pentru ca la fiecare declaratie publica face trimiteri insistente la acest trust si la fondatorul sau, cu care se “baga in seama” pe principiul “ma fac ca va critic dar, de fapt, va recunosc importanta in societatea romaneasca”.

Dar, desi “Antena 3 e aici”, sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.

Totusi, pentru ca inteleg ca se afla intr-un moment dificil, voi incerca sa ii pun o vorba buna in alta parte. Spre exemplu, la B1tv. Il cunosc bine chiar pe proprietar, Sorin Oancea, un om care, alaturi de mine si de Intact, a reusit o reconversie profesionala de succes si ar putea gasi un spatiu de emisie potrivit pentru domnul Basescu.

O sa ii transmit chiar acum:

Sorine, il ajuti, te rog, pe Traian? Ofera-i ceva pe termen lung. Se straduieste mult si, sincer, chiar ti-ar fi util. Omul a dezvoltat o obsesie pentru mine, ma ataca cu incrancenare, transmite emotie adevarata. Un chilipir, nu-l rata.

21 COMENTARII

  1. Cred ca ar trebui la acel post de televiziune, sa fie emisiunea „Base spune lucruri traznite”, unde sa fie invitat special, permanent si in mod sigur ar avea mare „priza” la publicul telespectator, avand ocazia sa fie ridicat „ridicat in slavi” si „trantit de pamant” non-stop. Ce ziceti, n-ar fi interesant ?

  2. ce varza :)) , Dan, daca taceai nu ieseai asa sifonat, ca in bancul ala, daca nu deschideai gura, mai existau dubii, acum le-ai spulberat :)))

  3. 1. SERCLAJ BUCAL

    Elena Urdea bănuia de ceva vreme că are o extrauterină politică cu rădăcini mai sus, drept care se prezintă la un medic (USL) din Roman. Acesta o examinează cu deosebită atenţie, declarându-i :
    – Felicitări ! aveţi o extrauterină în a 5-a săptămână pe care o puteţi duce la final numai printr-un serclaj bucal programat în clinica mea pentru 10.12.2012.

    2.(R)- Ce se-ntâmplă cu BLONDA după 09.12.2012 ?
    – Redevine tuciurie.

  4. Basescu , fost securist , pcr, fsn, pdsr, pd, pdl, lingau, mafiot, hot, bisnitar, ales democratic, fraudulos cu promisiuni, cu autobuze, fotografii pe toate gardurile, mincinos , acuma suntetem muritori de foame locul 4 in lume, corupti, luati lumina de la Udrea hoata cu Cocos, cultul curveiordinare aleasa democratic cum zic uni pdli-sti, slugile comuniste de azi, un tampit securist a ajuns presedinte care minte si fura flota tari, sa vina alegerile si sa-l dam jos cu gasca lui, sa-i bagam la racore pe mafioti , nu mai sperati ca va alege lumea, mai criminalilor, a-ti distrus tara, gunoaielorrr ………….

  5. Alessandra,stii ce ma amuza cel mai tare?
    Cum il potii numi pe Basescu comunist,femeie fara cerebel ? Cand cel mai mare comunist bolsevic,ILIESCU e in USL .Mereu m-am intrebat chestia asta.Cum voi,oameni fara materie cenusie il puteti pe numii pe Basescu comunist,cand practic si VIZIBIL cei mai mari comunisti sunt..in USL ?!
    Iliescu tatal monstrilor de azi,NASTASE .Voua nu va e rusine?Ce rusine,sunteti lehamitele societatii.Voi si restul Romaniei care votati USL.Cu mintea ingradita!
    Citez pe plagiatul copy-paste: „Nu am fraudat niciodata si nici nu vom face asta”
    OK , 120% IN SATELE DE MUNTE!A votat si pisica ,stiai copy?Si purcelu ,si palaria lu Dumitru.Of of,cum am ajuns eu pe blogul asta?SUNTETI REBUTURILE COMUNITATII

  6. La cat rating a facut Antena 3 facandu-l troaca de porci pe Basescu cred ca va exista o problema odata cu iesirea lui din viata publica – Antena 3 nu isi va avea sensul. Cat despre numele „grele” – grele ale dracu – o rusine pentru principiile gazetaresti.
    Ma rog atat cat fac rating – fac legea cum atat de plastic v-ati exprimat.

    Sa traiti – succes in alegeri! Explicati-le oamenilor si situatia cu terenurile in procesul in care sunteti angrenat si lasati de flota lui basescu. FIecare ar trebui intai sa isi vada lungul nasului

  7. Evenimentele din decembrie ’89 a adus multe astfel de reconversii ciudate in special in politica. Oameni fara pregatire in stiinte politice ( cu pregatire cel mult la Stefan Gheorghiu,specialitatea Ode Pentru Ceausescu ) sau fara stiinta dialogului si a negocierii, doar cu puternice veleitati in monolog, au ajuns din pseudocomunisti – mari democrati. Cel mai evident si in acelasi timp actual exemplu de „democrat convins” din fost pseudocomunist este t.basescu. Ceea ce poate fi dezastruos este faptul ca el vrea sa-si infiinteze o scoala politica dupa ce va preda -in sfarsit- mandatul de presedinte. Adica el, marele diversionist, inegalabilul scenarist, sa invete pe altii cum se face politica ? Of Doamne, sper sa nu obtina acreditatare de la Ministerul Educatiei, Cercetarii.Tineretului si Sportului din tara noastra.

  8. Poate il primesc cei de la protv, am auzit ca se pensioneaza busu :)) sa ne spuna si el in fiecare dimineata cate o ghicitoare de genul. „Ghici cine o sa plece”

  9. Scrisoare deschisă către Dan Voiculescu :

    DEMNITATE

    Eu nu sunt precum Cristoiu, curvă traseistă
    Şi, ca orice javră ordinară , aş prefera otrava
    Decât să-l trec, ca premier, pe Ponta-n listă ,
    Ca din Cotroceni să mă transfere … la Jilava .

    Traian Băsescu – viitor fost preşedinte

  10. Domnule Voiculescu,

    am vazut emisiunea lui Mircea Badea, de joi 6 Decembrie. Imi vine sa spun ca a fost cea mai buna emisiune romaneasca din totdeauna si poate ca as fi nedrept cu alti idoli ai mei de la Antena3 (Gadea, Oana Stancu, Ursu ) de aceea corect ar fi sa spun ca am fost impresionat profund de ce a zis Badea joi.

    Badea a pus punctul pe „I” dintr-o multitudine de puncte de vedere. Nu pot sa-i transmit direct aprecierea mea pentru ca la el pe blog nu sunt permise comentariile dar va rog sa ii le transmiteti dumneavoastra.

  11. Domnule Voiculescu,

    Pai ce faceti dvs. acum e ditamai traficul de influenta :D
    Se poate sa interveniti pe fata la Oancea ca sa ii gasiti slujba lui Traian?
    Daca citeste Morar, va dati seama ce va paste?

Comentariile sunt închise.