„Ce faci cu preşedintele ales 9* luni? Ii dai un cerc cu care sa dea rotocoale în jurul Cotroceniului?’’, a intrebat ieri domnul Basescu, panicat ca mandatul i s-ar putea reduce cu cateva luni.

Iata o alta intrebare: „Dar ce faci cu presedintele demis inca 20 de luni? Il lasi in continuare sa se ascunda in curtea Cotroceniului?”

Probabil ca Traian Basescu nu va raspunde acestei intrebari. Subiectul referendumului la care a fost demis de 7.4 milioane de romani este tabu pentru domnia sa. Memoria de scurta durata ii joaca feste. Isi aminteste de referendumul din 2009, dar de cel din 2012 a uitat cu desavarsire.

Insa, dincolo de problemele sale de memorie, oare de ce se agata acest domn de un mandat pe care, de fapt, l-a pierdut deja? Ce il sperie atat de tare incat accepta rusinea statutului de “presedinte-demis”, “presedinte-umbra”?

*Oricum ai numara, din iunie pana in decembrie nu sunt mai mult de 7 luni. Domnului Basescu i-au iesit 9. Cat de mare e frica la Cotroceni?

43 COMENTARII

  1. nu vreau sa va laud , dar dupa parerea mea ati ajuns ,,vinovatul de serviciu ” , d-voastra si mircea badea ati devenit singurele obstacole in calea aderarii Romaniei la spatiul Schengen , vazand acest lucru imi e de ajuns sa constat cu amaraciune pana unde poate merge un om cu paranoia lui , pt multi dintre noi ati fost si veti ramane un PATRIOT adevarat , cu bune si cu rele , ati fost aproape singurul care ati aparat cu indarjire art. 1 din Constitutie iar pt acest lucru romanii va datoareza acel RESPECT care nu se castiga prin santaj, coruptie si prostitutie, el pur si simplu vine din inima….sper din toata inima sa rezistati atacurilor la care sunteti supus incontinuu si sa va faceti mila de un biet marinar invatandu-l sa numere corect si mai ales pe romaneste…

  2. „Ponta îi dă replica lui Băsescu: Demisionăm, eu vreau alegeri parlamentare anticipate”

    Domnule Senator,

    ati luat in calcul ipoteza ca nu mai castigati numarul de voturi pe care le-ati obtinut in decembrie 2012?

    Ati dat strigarea „Basescu suspendat!” ati obtinut 7,5 milioane de voturi
    Ati dat strigarea „Dreptate pana la capat!” ati obtinut 4,2 milioane de voturi.
    USL se „erodeaza” pe zi ce trece … cate voturi credeti ca veti obtine la urmatoarea „strigare”?

    Desi nu am votat la suspendare si parlamentare din cauza unei „tehnicalitati” (nu detin documente de identificare romanesti valide) v-am adus in ambele ocazii 5 voturi. 5 cunostinte de ale mele din tara care nu merg in general la vot („nu ne pierdem timpul sa votam ca astia si asa numara cu vor ei voturile”) au mers de dragul meu la vot.

    Acum capat comentarii de genul:
    „I-am votat degeaba. Astia is pusi pe tunuri. Taxa de poluare, in loc sa o bage in benzina sa plateasca fiecare exact cat polueaza, or facut-o o suma mare de platit acum .. cand a veni alt guvern a fi alta taxa si la aia… ”

    „taxa pe pamantul agricol… da, acum numai la cei ce isi valorifica productia agricola, dar maine? Odata deschisa calea orice e posibil..”

    „ma, io nu mai merg la vot. Ti-am facut pe plac si am stat in oras sa votez la Parlamentare in loc sa imi vad de viata mea si sa merg la tara… si ce am castigat? …ca astia cu atatea taxe ma ingroapa in datorii… mi-am pierdut timpul!”

    Domnule Senator, daca oamenii v-au pus in mana o majoritate prin care il puteti demite pe suspendat, de ce va scarpinati de-a indoarselea si aruncati majoritatea asta la gunoi pentru o iluzie „de 5 minute”?

    Sa fie ca tovarasul ponta e santajabil cu dosarul lui de la KGB si de aia nu vrea sa declanseze o demitere a presedintelui in Parlament?

    Sa fie ca tovarasul ponta se simte incomod cu asa majoritate care demonstreaza ca ar putea face „dreptate pana la capat” dar nu vrea?

    Daca ponta vrea sa scape de parlamentarii „paraziti” de pe listele suplimentare sa faca publice auditurile pentru ca presiunea strazii ii matura pe hotii oranjgutani mai repede decat un procuror general orb si surd.

    Domnule Senator, nu dati cioara din mana pe aia de pe gard….

  3. Art. 5.
    (1) Referendumul national si referendumul local se organizeaza si se desfasoara potrivit prevederilor prezentei legi.
    (2) Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale.

    Orice ALT COMENTARIU ESTE DE PRISOS! Cum NU ai respectat nici o lege, NICIODATA, nici nu ma mira aceasta postare!

  4. Dacă ar fi după mine, i-aş reduce mandatul de tot. De câte ori îl văd la emisiunile televizate, „stuchesc şi miaun” vehement: „capul lui Băse îl vreau”, până răguşesc. Degeaba la referendum i-am făcut cu lăbuţa şi i-am zis „PA !”, dovada nesimţirii lui este dată de replica „dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau” şi această dorinţă nu că ne-ar iubi, nu…ferească sfântul, ci mai curând, să ne fraierească în continuare, afirmând sarcastic „eu sunt preşedintele tării, restul sunt nişte proşti”.
    Probabil că durata de „9 luni” i-a adus aminte de „origini”, acolo unde cândva a stat „9 luni fără chirie”…. Mi s-a făcut lehamite, când îl văd cum stă ca un şobolan în umbră şi manipulează justiţia (şi nu numai), care a ajuns o marionetă în ghearele lui.
    Sfaturile preotului pentru alungarea duhurilor rele este slujba religioasă numită Sfeştanie, poate aşa vom scăpa de Umbra lui Băse de la Cotroceni !

  5. Cu siguranta el stie ce sa faca, pentru a supravietui acestor doi ani pe care vrea sa-i petreaca la Cotroceni.
    Problema este ce face USL-ul, caci se aud niste refrene, pe care le-am sintetizat in urmatoarea postare:

    JOI, 24 IANUARIE 2013

    Ganduri despre … REFRENE PE ACEEASI SCENA
    ” Cand ajungi sa crezi ca viata-i o povara
    Si dureri de neinteles te apasa greu
    Cand afara-i ciripit de primavara
    Iar in sufletul tau toamna e mereu
    Infrateste-te cu fumul din tigare
    Si te avanta pe aripa-i de mister
    In regatul fara nume si hotare
    Si colinde prin oceanul de…

    Aprinde o tigare!
    Si-n fumul care zboara-n nori albastri ca un vis
    Cufunda-te-n uitare
    Si lasa gandului carare de abis

    In fumul de tigare
    Durerilor gaseste tainicul liman
    Gaseste o noua stare si dorului alean
    In fumul de tigare
    Ce se pierde ïn val ”

    Versurile cantecului fredonat de multi dintre parintii nostri, si chiar de noi, mi-au amintit astazi ce mici suntem, in comparatie cu marile idealuri pentru care multi si-au dat viata, in secolul Unirii si cel urmator. Si suntem mici pentru ca nu reusim sa ne depasim conditia de „imbroboditi” si, mai rau, nu avem acei „oameni minunati si verti-calitatea lor morala”, care sa ne impulsioneze.

    Iar versurile de mai sus m-au facut sa ma gandesc la niste refrene de stricta actua-litate, care ne urmaresc, cotidian, destinul pe care ni-l derulam in acest mirific spatiu Carpato-Danubiano-Pontic.

    „Ne mintim K la meteo”, ne spune slagarul cel mai difuzat.
    Ascultam, mai ieri-alaltaieri, pe un post tv un citat dintr-un articol al unei persona-litati din Diaspora care, liberal pur-sange fiind, critica ultimele „aspiratii” ale presedin-telui partidului sus-mentionat care, dupa cum spunea stirea, isi doreste o REPUBLICA PRE-ZI-DEN-TI-A-LA, in perspectiva obtinerii fotoliului de la Cotroceni. Fara alte comentarii, pot spune doar CURAT VERTICALITATE.
    Pe un blog pe care-l urmaresc, un distins analist politic pune o intrebare cheie: „Ponta – presedinte, Basescu – prim ministru ?” antamand, de fapt, o tema care poate fi cat se poate de pertinenta, in contextul verticalitatii sus-mentionate. Caci, daca-i „K LA METEO”, se practica…

    „C-asa-i romanul”, suna refrenul unei melodii vehiculate in spatiul folcloric si nu numai.
    Un medic arab, care isi avea cabinetul langa locul unde-mi petrec, la rece, cele 24 ore de tura, si-a luat calabalacul si s-a mutat. Intrebandu-l de ce pleaca (ieri a fost mai cald afara si am „profitat” de lucrul acesta, incalzindu-ma natural) mi-a replicat: „dom’le, sunt de treizeci si doi de ani in Romania si nu s-a schimbat nimic din atitudinea voastra. De patru luni mi se promite ceva, am batut palma cu proprietarul spatiului si cu seful constructorilor si nu pot incepe treaba. La noi, cand ai batut palma, orice intelegere se si concretizeaza. Nu se poate asa ceva. Ma duc in alt loc, unde totul e gata.”
    Prietenul meu, care a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume, intr-un sistem pe care l-a crezut MAI democratic, s-a vazut disponibilizat cu toate ca, anterior primise asigurari ca impotriva lui nu se vor lua masuri disciplinare. Probabil noul ministru se considera MAI aproape de conducere decat de aflarea ADEVARULUI despre institutia pe care o conduce. C-asa-i romanul, nu ?

    „Iubire, bibelou de portelan”, spun versurile unei „Romante fara ecou”, atat de autentice si de „mortale” pentru pactul social facut cu USL-ul de catre sindicate.
    Un presedinte al unui astfel de sindicat ne spune cat de contestat este si ce mult a luptat pentru „transpunerea in viata” a promisiunilor din „lunga vara fierbinte romaneasca” si din campania electorala. Ca nu s-a intamplat, inca, nimic era si normal. Asa cum scriam si anterior, avem „podul plin de promisiuni si multumiri”, iar alesii si numitii nostri stiu ca suntem pregatiti sa primim gogosi, in loc de OUG-uri si reabilitari.
    Problema este ca zbaterea lui, ca si a altor reprezentanti sindicale este nula, atata timp cat nu se merge la esenta: ABROGAREA LEGII VOTATA ILEGAL sub „admirabila coordonare si gestionare” a IMPOTENTEI IN MATEMATICA, sustinuta atat de MEDIATORUL de la Cotroceni cat si de IMPARTIALA justitie.
    Iar aceasta zbatere, este asemanatoare cu cea din invatamant, sanatate ETC., atata timp cat nu se merge la esenta: ORICE REPARATIE NU SE POATE FACE FARA INLATURAREA TUMORII CARE A CAUZAT DEFECTUL.
    Altfel, ramane acea incheiere: „ramai acolo unde esti … asteapta-ne la fel inca un an … IUBIRE, BIBELOU DE PORTELAN”.

    Cat despre gandurile mele daca voi mai ajunge sa ma bucur de pensia furata de promulgarea legii ilegale, prin eliminarea unui articol dintr-o Lege perfect europeana nu se pot inscrie, pentru cei alesi si numiti in functii care sa ne reprezinte, decat in acelasi registru al refrenelor de stricta actualitate: sunt si raman doar niste ACTORI GRABITI, care si-au spus replica (adica ne-au mintit) si-apoi au PLECAT ZAMBIND.

    Concluzionand, la aceste refrene pe aceeasi scena, nu stiu daca sa ma apuc de fumat profesionist, asa cum sugereaza refrenul de inceput. Ar putea fi o solutie, pentru aleanul de care am nevoie.

    Caci, de sperat, spun si eu, ca poetul:

    „… Alte masti, aceeasi piesa,
    Alte guri, aceeasi gama,
    Amagit atât de-adese
    Nu spera si nu ai teama.”

    Va multumesc pentru atentie.

  6. Buna ziua, domnule profesor. . Uzurparea puterii de stat este nu echivalenta, ci IDENTICA cu inalta tradare.! pe cale de consecinta, pierderea puterii,echivaleaza cu sfarsitul. Cel al libertatii,desigur. Sa nu TIPATI voi basisti ca e INSTIGARE. Nu e ! sant PARERI !! Asadar Basescu stie ca vor urma „CADOURI ” multe. Poporul l-a”iubit” mult. Deci a si SRANS mult. Pentru El , „seful de stat” , de care constitutia nu face vorbire de fel. Abia asteptam sa-l PREMIEM . In ultima vreme , „seful statului” pare LEJER timorat ! De NOI ,care Ii datoram atatea ?!? Ma consider o fiinta cu un grad rezonabil de inteligenta , de aceea sunt un pic VEXAT !! De ce-o fi stresat Basescu ?? Nu ne intelege ? Nu are incredere in noi , poporul LUI ?? I se NAZARE cumva ca nu-l ADORAM. ?? Poare o fi dibaci, si banuieste el ceva. Il asigur ca nu il vom dezamagi. //// Serban

  7. Stiti ce mi se pare ciudat? De ce atunci cand parlamentarii propun o lege care sa-i protejeze pe ei nu aplica fraza celebra: in interesul poporului!!!

    Cu alte cuvinte, atunci cand doresc sa se protejeze ar trebui sa propuna o lege care sa aiba efect asupra TUTUROR oamenilor.

    Si inca ceva, ar trebui creata o lege de „mal praxis” in justitie iar procurorii si judecatorii care gresesc si au multe plangeri la CEDO sa fie scosi din sistem.
    Prea multe cazuri se vad la televizor, in care procurorii fac acuzatii si pateaza imaginea unei persoane dupa care NIMIC.

  8. @Serban Dragan probabil ca intentia a fost sa scrieti pe intelesul tovarasului sau poate sa ii aduceti aminte de vremurile bune cand domnul senator scria proza la Securitate nu pe un amarat de blog, dar se scrie „sunt” nu „sant”. Cat despre „gradul rezonabil” am anumite rezerve.

    Proletari din toate țările, uniți-vă!
    Domnului senator ii propun cateva intrebari mai pertinente, de exemplu:

    Ce se intampla cu sistemul de invatamant romanesc?
    Dar ce faci cu cetatenii care mor in spitalele romanesti in 20 de luni de mandat USL?
    Dar cu pensionarii care au votat in speranta ca PARTIDUL lu’ nea Nelu ii va ajuta?

    Cat despre memorie presupun ca toata lumea isi aduce aminte ca dupa referendumul, atat de important pentru unii ( Cu ocazia asta adresez si o intrebare USL-ului & co. : Referendumul este in lista evenimentelor importante din viata dumneavoastra inainte sau dupa Revolutia din octombrie? ), CCR a adoptat o hotarare in perfecta concordanta cu legea fundamentala a Romaniei care anunta invalidarea referendumului.
    Deci problema cu memoria nu se manifesta izolat, chiar si domnul senator da semne de mici pierderi de memorie.

    Sunt prea basist?
    Mi-am exprimat parerile si convingerile, daca ele nu sunt in asentimentul celor multi asta nu inseamna ca eu sunt basist, ci ca ei sunt multi si sunt multe lucruri pe care nu le pot intelege, tocmai din cauza ca ei sunt multi…

  9. STAFIA N-ARE UMBRĂ

    Umbra lui îl îngrozeşte pe Traian Băsescu, mai precis absenţa umbrei. De ce ? Pentru că stafiile n-au umbră, şi el demult este o autentică stafie.
    Cât priveşte număratul, Traian Băsescu aflându-se la podea, abia mai aude cifrele strigate de arbitru – poporul care l-a declarat ko, de aici şi confuziunea pe care o face între o cifră şi alta.
    Mare e Dumnezeu !

  10. STOICISM

    Românii sunt dispuşi să-l mai suporte un an ,
    Deşi li-s ochii-n lacrimi şi scrâşnesc din dinţi ;
    Că-s până-n gât, deja sătui, de unicul Traian ,
    Iar Voiculescu-i ameninţă … cu doi preşedinţi .

  11. fiindca toto isi aminteste „domnul senator” de referendumul din 2012, eu am alta intrebare: ce facem cu referendumul din 2009 cand mai mult de 80% din populatia tarii a cerut un parlament cu mai putin de 300 de parlamentari?
    sau uitam ce nu ne place dar rastalmacim adevarul dupa cum vrem?

  12. DUH RĂU FĂRĂ DUH HAI-HUI PRIN VĂZDUH

    Spuneţi-mi cine-i arestat, Traian Băsescu pitit printre sticloaie poleite, ascuns lucirilor de
    Soare şi razelor împrumutate ale Lunii, sau Adrian Năstase înconjurat de sufete care-l regăsesc, conjuctural, pe Cristos, dedicându-i florile imaginaţiei lor însoţite de slove nicicând risipite : „ Cu multă stimă şi respect, din partea Comunităţii Terapeutice Phoenix Jilava pentru un Domn important al României, Adrian Năstase.” http://nastase.wordpress.com/2013/01/24/unirea-principatelor/#comments şi asta în măreaţa zi de Unirea Princpatelor.
    Traian Băsescu-şi numără zilele imposibilei supravieţuiri, în timp ce Adrian Năstase cretează pe tabla zilelor negre, numărul 19 (prietenii ştiu de ce).
    Păsările negre ale refulărilor colective îl însoţesc spre America de Sud pe Guvernatorul impus, plecat astăzi, hai-hui.
    Adio, bă, şi n-am cuvinte !

  13. REPREZENTARE EZOTERICĂ
    a celor 8(opt) regiuni de dezvoltare economică a României din aranjamentul artistic pseudo-floral http://nastase.wordpress.com/2013/01/24/unirea-principatelor/#comments
    inspirat şi gratuit lucrat la Jilava, în mătănii, post şi rugăciuni, trebuie filtrată pentru valorificare de Guvern, eventual chiar pentru înlocuirea „frunzei bordeliare”plătită cu un milion euro. Fără intenţia de a jigni inteligenţe autentice, vă rog să remarcaţi că elementele componente în număr de 8(opt) sunt prezente atât pe exterior cât şi pe concentricele lucrării.
    Poate fi comentată imediat pe eterna Antena 3.

  14. Poate amenintarea cu suspendarea il va face sa abereze mai putin la adresa Guvernului si a adversarilor politici. Altfel, USL are obligatia sa respecte decizia romanilor de la referendum si asta doar prin punerea in practica a suspendarii.

  15. 2014 cu Basescu in continuare la Cotroceni este un deziderat pe care romanii nu vor sa si-l asume. Dar daca USL va face asta, atunci va trebui sa suporte consecintele comportamentului aberant al acestui personaj.

  16. „Premierul Victor Ponta a declarat că susţine ideea unui cvorum mai mic de 50% pentru validarea unui referendum ”

    Domnule Senator,

    cvorumul este foarte important pentru referendumul pentru Constitutie.

    Restul referendumurilor (de suspendare a presedintelui de ex) e normal sa fie fara cvorum dar modificarea Constitutiei e un act de o importanta majora care nu trebuie sa fie tratat cu lejeritate.

    Este prea periculos. Oricand ne putem trezi la conducerea tarii cu persoane iresponsabile care pot schimba usor Constitutia daca nu avem cvorum.

  17. Dar la antena3 cat de mare e frica? Dar la dvs cat de mare e frica? Dar dvs cum ati calculat ca l-au demis 7,4 milioane?Pe cei care nu ati reusit sa ii manipulati si care au votat IMPOTRIVA demiterii nu ii socotiti? Dvs aveti vreun respect pt lege domnule senator? Daca la momentul referendumului legislatia prevedea cvorumul,care de altfel nu a fost atins,despre ce demitere vorbiti domnule facator de legi pe care nu le respectati?Presedintele Basescu conform legii NU A FOST DEMIS.Presupunand ca Basescu foloseste arme si mijloace murdare,daca si dvs folositi ca sa il invingeti aceleasi mijloace murdare,cu ce sunteti mai bun/buni ca el? Oferiti-ne un argument si noua,celor nespalati pe creier de antena3,evident daca aveti vreunul si atunci va vom sprijini si noi cu votul nostru in al da jos pe Basescu.

  18. Dl. Voiculescu nici o reactie inca la stirea ca vi s-a devansat procesul de la ICCJ, este pe 31 Ianuarie?

    Oare mai aveti timp sa faceti ceva? Sa va imbolnaviti subit (cred ca la floreasca sunt locuri, tocmai l-au externat pe Nicolescu de la Arges? ) sau poate mai bine va dati din nou demisia de la Senat, il convocati de urgenta si spuneti ca nu stiu, nu mai incapeti in scaun, nu va convine zugraveala salii, etc.
    Oricum, dac aimi mai vin idei va scriu, deja am intrat in panica, Gadea si colegii sunt pregatiti pentur un ASEMENEA SOC?

  19. Buna ziua ,

    Vad ca DNA , adica Basescu, are mancarimi prin locuri ascunse pt. un anumit dosar uitand ca de fapt 7,4 milioane de romani ,indirect, au cerut urgentarea dosarului „Flota”.
    Ce asteapta lumea de la noua putere , nimic miraculos caci nu se poate , ci doar sa fie rapusi (pe scurt,ca-n poveste) talharii portocalii.

    Toate cele bune !

  20. Bine ati venit BASISTI ! Desi speram sa nu va pripasiti si aici, n-am ce sa fac.Ma voi ocupa de voi , dupa cum mi-e firea , cea rea, ! asadar , ascultati : cu dedicatie :::::;:VA sa zica ,VOI, basisti MARUNTI si NASTRUSNICI, il vreti pe Dan Voiculescu la puscarie !! Ba mai mult, l-ati si bagat deja acolo, si acum SARBATORITI !! BRAVO VOUA !! Santeti MARI. In acelasi timp santeti si cam visatori,adica romantici !! Adica CUM ?? Pe Stapanul antenelor,omul care l-a bagat LA COTET,pe Traian Basescu „marele”vostru STAPAN ?? DE a cersit „IMPACIUTORIE” ?? Ca milogii la CAP de POD !! Chiar asa de neajutorat il gasiti voi, dragalasilor ?? Il trimiteti la puscarie voi, gloatele basiste,dimpreuna cu Monica-BERIA-Macovei! Pe unul ca Voiculescu ?? Haida-de, chiar asa ?? Vom vedea in curand cine se va duce la puscarie !! Voi, basisti caraghiosi, vorbiti si scrieti de parca v-ati nascut alaltaieri ! Il CONFUNDATI pe D.V probabil cu Sorin Ovidiu VANTU, cu un vagabond si un recidivist si un FURACIOS banal. Frate de bani cu FRUMUSICa LU` TATA, dulcea si umflata IOANA BASESCU. Cea Intovarasita cu Puiu Popoviciu. Si GAZDUITA de el in Conacul GHIKA, de la BANEASA ! Acolo unde are notariatul. CHIRIA ?? Nu E !! O tine „PE DE POMANA”. Dragi basisti ,ma scuzati ca v-am rapit timpul pretios !! Continuati sa visati. ASA cum ati visat si inainte de 9 Decembrie !! Poti ajuta un prost, dar niciodata un NAIV. In privinta INCHISORILOR de care tot vorbiti, nu va contrazic. Va ZIC ca o persoana care a vazut cate ceva in viata asta : VOM TRAI SI VETI VEDEA ! Cam atat, basisti ; in fapt,cam prea mult pentru voi.

  21. ACROSTIH

    C ăcatul care prinde coajă mai crede că nu pute ;
    L umea te-a mirosit opt ani, treci în vidanjă, du-teee!
    E cologiştii visători din voi fac paturi puse la dospit
    O vreme până putreziţi ; destinul nu se lasă mituit !

  22. ACROSTIH

    Mârla-i mârlă chiar şi-n ham ;
    Ia vezi, că nu eşti un haham.
    Hai, du-te-n judecata de apoi,
    Aici nu-i loc de voi şi de „nevoi”.
    Istoria s-a scris;nu merge înapoi.

  23. Felicitari pentru comentariu, serbane ! Acesta este singurul limbaj pe care acesti nesimtiti il inteleg cum trebuie . Ma refer la cei de mai sus : costin , coasta , ,si mihai. Prezenta lor nerusinata demonstreaza agresivitatea si pofta de revansa a stapanului lor traian basescu. Sa nu ne lasam intimidati ! Sa ne sustinem contra acestori infami si tradatori. !!! Vor inchisori pentru ai nostri ?? Atunci aveti mare dreptate : Hai sa vedem cine va merge acolo in curand. Teddy , cu admiratie.

  24. Dle senator,
    ca profesor nu stiu daca pot sa va spun ca nu stiu unde profesati aceasta nobila meserie sau poate chiar arta.

    Cum explicati diferenta de trei milioane dintre 7,2 la referendum si cele 4,2 de la alegeri?
    Chiar daca aceptam ca fraudele ajung la un milion ceea ce nu e deloc nici imposibil si nici improbabil tot vad ca se pierd pe drumul catorva luni cca 2 milioane ? .

  25. Numarul dosarelor. Asta cred ca-l ingrozeste. Si lipsa de manipulare a justitiei impotriva adversarilor politic pe perioada cat i-a mai ramas pana la sfarsitul mandatului. Sfarsit care chiar sper sa vina mai repede decat decembrie 2014. E atat de simplu de ce anume e ingrozit! La multi ani domnul Voiculescu! Anul acesta am fost mai lenesa cu scrisul.

  26. @Serban,Teddy. Va manifestati in „banda” ? De securisti personali ai „domnului profesor” ? Cu ierarhie militara, adica serban=ofiter,iar teddy tzucalar ?? Nu va mai sfortati.Obositi ca prostii. Justitia a fost curatata definitiv de catre domnul presedinte Traian Basescu de nemernici ca voi. In consecinta, vi s-a infundat. Nu uitati : Europa este cu noi , nu cu securistii !! V-am aratat valoarea noastra la lovitura voastra de stat. Doamna Monica Macovei se va ocupa in continuare de voi. Asa cum stie domnia sa. Cu consecinte pe care mintea voastra nu le poate banui !!!

  27. Domnule Profesor , Iuresul din ultimele zile , asa numita ZI A DREPTATII (???) despre cum numesc basistii data de 31 Ianuarie s-a amplificat. Toate bestiile ce au terorizat romanii ,cu biblii sau fara,cu catuse sau fara, AU SCOS MUTRELE NERUSINATE si REVANSARDE LA VEDERE.Asta pentru ca stiu cu siguranta un lucru :STAPANII Basescu si Monica-Beria-Macovei sant la posturi , mai rai si blestemati ca oricand. Multe din ezitarile Puterii pe care noi am instalat-o isi arata astfel roadele. Atitudini dubioase gen Valeriu Zgonea le insufla acestor indivizi , de tipul celui ce se da „unul bun nu ca voi” tupeu si speranta de rasturnare a vointei oamenilor.Aceea strivitoare , de la votul din 9XII . Au mai facut-o cu succes si la referendum, profitand de alte impardonabile si greu de inteles slabiciuni. REUSITA abjecta cu care se IMPAUNEAZA in fata noastra ,si asta FARA FRICA. !! Cel putin , de la mine,vor avea replica potrivita in cel mai scurt timp. Va rog cu respect sa o urmariti. /// /al dvs , Serban.

  28. @ pentru „UNUL BUN NU CA VOI” ::::SI UN RASPUNS ,asa cum MERITI ::::
    Daca nu te-ai fi intalnit prin PADUREA PIERDUTILOR cu STRAMBOAN , ar fi fost tragedie !!. Castigati VOI alegerile , Iar EU jeleam acum !!! Nu-l confunda cu Stramba-Lemne. Acela strica doar lemne, evident !! Stramboan este cel ce stramba mintile, gandurile si constiinta. E, cum s-ar zice, Si-Mai SI !! Face din om o faptura gaunoasa. Fiarele padurii Il cunosc pe Stramboan. Si nu-i atin calea niciodata. Istete fiare !! Tu insa, in mod vizibil ai avut de-a face cu el. Asa se explica zisa-ti TEMBELA si OTRAVITA. Caci Stramboan iti umple fantana sufletului cu rele multe ,de care nu mai scapi decat la Poarta Raiului!! Acolo insa, Domnul-Dumnezeu a dat edict de interdictie pentru tine si cei asemanatori tie. Dar ,pana la tarcoalele tale in jurul paradisului are cine sa se ocupe de tine. Are cine sa te Intrebe ; nu asa, duios, in stil MORAR-KOVESI. Mai sunt si altii care stiu sa puna intrebari. Nu asa dragalas ,ci mai apasat. In asa fel incat sa si RASPUNZI. Si tu, si altii, care 8 ani ati terorizat tara asta. Nimic de discutat cu alde tine. Doar poporul o va face. Asa , mai pe limba lui „manipulata”, cum te faci ca afirmi cu nesat. Tu nu stii, deoarece ai avut de-a face cu Stramboan. Eu stiu, si-ti spun ; Vezi ca acest popor a cam inghitit mult de la voi. Sunteti cam LA LIMITA !! Asadar, vezi ca lumea are limba cam ASPRA. Doamne-fereste, in loc sa iesiti Invatati , sa nu patiti De-Altele Sa ramaneti STRAMBI pe de-a Intregul. Si mai vezi ca Basescu & Beria-Macovei sunt, (cum duios canta Bessie Smith) DOWN and OUT ! Nu prea mai au timp de „protectia” voastra . Le au p-ale lor. Asculta blues-ul lui Bessie, si poate pricepi mai usor. Chiar daca te-ai intalnit in viata cu STRAMBOAN !

  29. Domnul Serban a oferit un raspuns exceptional ! Nu ma pricep sa scriu asa bine ca dumnealui , dar pot sa spun un bravo din toata inima. Pentru Domnul senator Dan Voiculescu spun ; niciodata acesti nemernici teroristi nu se pot atinge de domnia voastra !! Dumneavoastra avetii oamenii , care vor sari sa va apere de samavolnicii lui Basescu.

  30. Ma raliez la cele de mai sus !!!. Serban=formidabil …. Lidia=de maxim bun simt…..Ticalosii basisti ce urla pe aici : Sa fie pedepsiti pentru jaful si teroarea in care au tinut si continua sa tina tara noastra.

  31. TROC JALNIC

    Daniel Morar contra Dan Voiculescu : trocul pentru care o muie de Guvernator s-a umilit cerând audienţă lui Crin Antonescu. Frica lui Traian Băsescu atinge paroxismul. Hai că-mi place. MCV-ul de departe rămâne kakiu, mai ales că „experimentăm exploatarea gazelor de şist”.
    În metrou se vorbea cum că Bretonata ceauşistă ar fi fost arestată (pentru port ilegal de sex). O fi. Treaba ei.

  32. traian băsescu chiar e în RAHAT

    http://www.gandul.info/politica/solutia-de-la-10-000-de-metri-basescu-propune-a-treia-cale-pentru-parchetul-general-pivniceru-sa-i-puna-in-plic-procurorii-alesi-de-csm-10522397#

    Vă rog să accesaţi rapid. Până una alta, un extras :

    Propunerea venită din cer

    „O soluţie ar fi să avem încredere în CSM şi noi să ne angajăm că respectam recomandările. CSM să facă ministrului Justiţiei propunerea legat de cine să fie numit. Să aleagă un procuror pentru Parchetul General şi unul pentru DNA, ministrul Justiţiei să îşi asume propunerile şi eu mă angajez că le semnez”, a avansat preşedintele noua variantă, „în condiţiile în care de ambele părţi există suspiciuni de politizare”.
    Potrivit lui Traian Băsescu, procedura din lege – ministrul propune, CSM avizează, preşedintele numeşte – nu ar fi cu nimic alterată. „CSM poate garanta transparenţa selecţiei şi că nu este politizată propunerea. Indiferent de cine îi numeşte, ulterior CSM le supraveghează activitatea şi atunci are logică să lăsăm procesul de selecţie la CSM, transparent”, şi-a explicat Băsescu mutarea.

  33. Mai oameni buni , voi cititi aceasta pagina ?? Cum s-ar cuveni sa faceti ?? La atacul de o violenta caineasca a basistului ” unul bun nu ca voi „( !!! ) ar fi trebuit sa reactionam cu totii. Nu numai domnul Serban. Demnealui este formidabil inzestrat ,dar si restul simpatizantilor domnului senator putem reactiona !!.Fiecare cum putem. Asadar : la inchisoare cu provocacatorii lui basescu. Cei care au distrus tara noastra !! Nu trebuie sa ii privim pasiv. Basistii vor sa ne arunce pe toti in inchisori, pentru ca nu il iubim cum ne porunceste el.Este indignanta ferocitatea lor revansarda. Nu trebuie sa fim pasivi !!! Altfel ne vor fura din nou libertatea !!

  34. Forumul Economic Mondial fără Traian Băsescu dintr-o confuziune.

    „Criza euro este in totalitate politica, si nu s-a incheiat inca. Este o chestiune de suveranitate, iar toate statele din regiune trebuie sa se pregateasca sa renunte la o parte din suveranitate”, comenteaza miliardarul cu dubla cetatenie, germană şi americană, Nicolas Berggruen (50 de ani, avere 1,7 miliarde euro).
    http://www.bzi.ro/davos-luat-cu-asalt-de-super-bogati-de-la-bill-gates-la-miliardarul-fara-casa-340553
    Soros la Davos : o economie în criză este ca o maşină care derapează ; euro o să distrugă Uniunea Europeană.
    Cei 3 M (Medvedev, Monti, Merkel) au condus discuţiile FEM de la Davos, ianuarie 2013.

    PS :Guvernatorul a confundat D(av)OS-Hotel de 5 stele din centrul Devei, lipsit de snowmobile, apreciind că este sub nivelul său de reprezentare.

  35. @ 37

    Pentru toate jigodiile „Javrei Ordinare Naţionale” un singur masaj moldovinesc, cel cu „sâni” !
    PS : în traducere liberă sună aşa : „sâ ni pupe-n cur”.

  36. @28

    Profesore, chestia cu milionul las-o-n limba ta „umflată”.

    ACROSTIH ca bonus

    – Gâşte mai ai ? că sfaturi am
    (I-a zis rabinul cel cu fes pe rasă)
    O droaie, de la noi pân’ la Adam.
    Nemernicii băsişti încep să iasă ;
    Yorcul e rasa lor, şi nu ne pasă.

  37. Base nu pleaca nici daca ii cer 23 mil. Asta este el.
    USL a tot strigat ca este o problema cu listele alea. Inteleg ca si la Parlamentare am votat pe aceleasi liste. Se vor actualiza vre-odata?

  38. D-le Voiculescu, trasati-le ca sarcina de serviciu jurnalistilor profesionisti de la Antena3 intocmirea mapei profesionale a infractoruui TB cu toate cazurile de coruptie in care a fost implicat marinarul lui peste prajit incepand cu 1990 si pana in prezent implicit cu lista procurorilor si judecatorilor care i-au dat NUP mafiotului, bisnitarului si smenarului national de prim rang si posturile pe care le ocupa acestia dupa ce l-au spalat pe borfas. Din aceasta mapa nu trebuiesc omisi nici membrii de vaza ai familiei de hoti de hoti ce conduce Romania. Si trimiteti aceasta mapa beton la UE, personal lui Merkel, Barroso si Reding si tuturor marilor agentii internationale de presa pentru a demonstra pe mana cui a fost si este inca Justitia din Romania in ultimii 8 ani de zile si de ce TB tine cu dintii de Morar si Justitei. Si bineinteles prezentati mapa profesionala de borfas si lui Ponta si Antonescu si intrebati-i direct de ce-l mai tin pe acest individ corupt pana in maduva oaselor in fruntea tarii cand locul lui s-al acolitilor lui se afla la inchisoare. Cu respect va saluta forumistul gelu.

Comentariile sunt închise.