De cateva zile, s-a instalat panica in propaganda si grupurile de presiune arondate domnului Basescu.

Toata munca din ultimii ani de “pregatire” a dosarului ICA, in care, in lipsa oricaror probe, sunt acuzat de “influente telepatice” (nu e gluma, sunt argumente invocate in rechizitoriu) pare ca se iroseste pentru ca nu am depus juramantul de parlamentar si dosarul nu ar putea ajunge la cei “instruiti” sa il “rezolve”. In astfel de momente, in care lucrurile par ca nu merg cum isi doresc, persoanele din titlu isi pierd controlul si incep, pur si simplu, sa-si ridice poalele in cap si sa strige: “Razboi civil!”, “Lovitura de stat” si alte asemenea indragite refrene.

Traiane, Monica, harnici propagandisti, linistiti-va! Eu imi doresc mai mult decat voi ca acest dosar sa se transeze cat mai rapid. Recentele experiente de la tribunalul Bucuresti, unde instanta a evitat sa asume o decizie, invocand constant obstacole procedurale, sunt lamuritoare: in acest caz nu se pot pronunta decat cei “alesi”. Atunci, sa nu mai pierdem vremea, sa ii lasam sa se pronunte! Dupa atata timp, tot nu ati inteles ca eu nu ma ascund? Spre exemplu, cand am considerat ca se impune suspendarea, mi-am asumat public acest punct de vedere. Avem atata experienta „impreuna”, ati fi putut invata ceva pana acum. Nu lasati ura sa va intunece disceramantul. Stiti foarte bine, daca un parlamentar nu poate depune juramantul (din motive medicale) in ziua special dedicata acestei proceduri, trebuie sa astepte pana la prima sedinta de plen a Camerei in care a fost ales. Inca nu a fost o alta sedinta de plen a Senatului. Dar va fi cat de curand si totul se va rezolva.

Acum, dupa ce v-am explicat ca v-ati alarmat degeaba, respirati usurati, relaxati-va.

Dar, totodata, nu va faceti iluzii: orice tentativa de a folosi justitia ca arma politica poate fi prevenita sau sanctionata cu mijloace legale si democratice. Iar toti cei responsabili de un abuz, vor raspunde legal si democratic. Asa se intampla intr-un stat de drept. Iar Romania este si trebuie sa ramana un stat de drept.

27 COMENTARII

  1. ” …,să-şi ridice poalele in cap si sa strige: ” – Cât mă mai ţineţi aşa d-le D.V. ? Mi-e frig ! Fac anexită. Ce mama dracului. Nu sunt bretonată peste tot. Să nu-mi ziceţi mie Macovei dacă nu vă dau la CEDO.

  2. @ Dan Voiculescu

    MILA PORTOCALIE

    Băsescu , Macovei şi toţi ceilalţi din camarilă
    Nu te vor lăsa în pace, nici de intri in mormânt ;
    Cu toate astea, să nu crezi că n-au de tine milă :
    Te cred că eşti bolnav, dar … te vor cu jurământ .

  3. Raportul MCV 2012 pentru România care va fi prezentat peste două săptămâni de Comisia UE, a fost definitivat de doamna Bretonată care îl ţine ascuns într-un loc numai de ea ştiut. Inspiraţi de cazul prezentat în continuare

    http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-faze_tari-13979548-faze-tari-socant-nu-vina-crezi-ascundea-femeie-vagin-tatuat-din-cap-pana-picioare-vladimir-franz-candideaza-presedintia-cehiei-uite-hal-fost-batut-barbat-pentru-furat-iphone.htm

    copoii actualei puteri l-au aflat ascuns de doamna Bretonată în locaţia fantezistă din exemplul invocat.
    Este posibil ca şi proiectul de hotărâre judecătorească al cazului dv., domnule DV, să fie tot acolo…

  4. aia se zvarcolesc de oftica…sa se zvarcoleasca pentru ca multi romani o fac din cauza ca si-au batut joc de tara asta.

  5. Gruparile acestea mafiote s-au dezvoltat cand, pe plan local, era nevoie de sume mari de bani pentru campania electorala centala, locala si pentru Base. Vamile procedau si in serie si in paralel. Dupa ce intri in troaca porcilor, e greu sa mai iesi. Candva, inainte de politica, unii jucau poker cu acestia…

  6. Doamnei Mona Pivniceru
    Ministrul Justiţiei

    DIALOG PRINTRE OCHIURI

    Năstase :

    Copii bătuţi de vreme, albiti de timpuriu,
    Cătând în colbul cosmic o urmă de dreptate,
    Pe jilţ stă-ntotdeauna un monstru pirpiriu
    Cu globi în cataracte prin care nu pătrunde
    Lumina Absolută ; meschin grilaj la libertate.

    Eminescu :

    „De lege n-au nevoie – virtutea e uşoară
    Când ai ce-ţi trebuieşte…Iar legi sunt pentru voi,
    Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoară
    Când mâna v-o întindeţi la bunuri zâmbitoare,
    Că nu-I iertat nici braţul teribilei nevoi.”

  7. DOMNULE VOICULESCU, CHIAR NU-I SPUNE NIMENI DOAMNEI GRAPINI CA PRIN RIDICAREA PROBLEMEI FORFETARULUI E PE CALE SA COMITA UN DEZASTRU DE IMAGINE PENTRU PC SI USL? PROMOVATI SCADEREA TVA LA ALIMENTE PE TOT LANTUL ECONOMIC, NU DE ABERATIA CU FORFETARUL. CUM VOM IMPOZITA O CAFENEA, PE CE CONSIDERENTE? PE ORASE? PE SECTOARE, IN BUCURESTI??? PAI IN PIATA AMZEI MORI DE FOAME, IN CENTRUL VECHI FACI BANI CAT SA TE CASATOESTI CU DELIA MATACHE – SI TOT SECTORUL 1 ESTE. DOAMNA GRAPINI ESTE INCONSTIENTA POLITIC. DVS. SUNTETI, DINCOLO DE FRISOANELE DISCUTABILULUI DOSAR ICA????????? UN HOTEL DIN VENUS CASTIGA CAT UNUL DIN MAMAIA? DAR O CHERHANA??? FORFETARUL E MAI MULT DECAT O CRIMA ECONOMICA, ESTE O COLOSALA EROARE POLITICA SI INCEPUTUL SFARSITULUI USL!

  8. @Zelea

    D’apai, n-ai inteles c-asa stau lucrurile inca de anul trecut, de cand s-au acceptat cresterile de pret la utilitati? E clar ca trebuie sa te-astepti la aceleasi masuri ca si pana acum, evident, cu aceleasi efecte. S-au schimbat doar „beneficiarii” banilor din buget. N-ai primit inca decizii de impunere din oficiu de la Fisc? Eu am primit! Din 2007. Pregatesc o contestatie in anulare pentru deciziile respective, pe baza platilor efectuate in 2007, pe care le pot dovedi cu ordinele de plata. Fii linistit! Se vor aplica si forfetarul si taxa de mediu, vor continua majorarile de pret la utilitati, vom juca in acelasi film, cu acelasi „happy end”.
    Era evident, inca de la intrarea in UE, ca majorarile de pret la energie, carburanti, etc., pentru aducerea lor la nivelul din uniune, vor determina falimentul tarii.
    Asta se urmareste, cu sprijinul politicienilor romani! Din toate partidele. Nu trebuie sa fii economist ca sa-ntelegi ca, daca salariul nu-ti creste, n-ai de unde plati preturi mai mari pentru cele enumerate mai sus, decat daca renunti la altceva. Acel altceva e produs de firmele romanesti care dau faliment pe capete.
    Asta este lupta impotriva evaziunii fiscale despre care vorbea d-l Voiculescu anul trecut. Sa-i pui sa plateasca mai mult, tot pe-aia care platesc de obicei! Partea proasta e ca nici astia nu mai au de unde plati si-atunci trag obloanele.
    Multe „succesuri”, domnilor din USL! Nu sunteti mai presus decat Basescu!

  9. O sa se termine si povestea asta … apoi alti domni, doamne o sa inventeze altele … trebuie sa fii tare sa treci peste toate rautatile celor din jur

  10. Disperarea lui Basescu nu are limite. Toata lumea stie ca Voiculescu nu este implicat in privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

  11. Cred ca ar trebui sa o luati mai incet cu raspunderea celor „alesi” sa faca justitie. Intrebati-l mai intai pe Adrian Nastase cum este cu justitia alesilor.

  12. Parerea mea despre ICA V-am mai expus-o : telepatic ati fost, eventual, Dv. influentat sau mai exact este posibil sa fie o soparlita pe care V-au plasat-o „prieteni binevoitori”.
    Oricum, eu sper sa iesiti cu bine din aceasta speta !

  13. Nu-mi explic dece atunci cand un om doreste binele romanilor ,se gaseste o persoana in speta presedintele sa-i dea in cap.D-nule Voiculescu mergeti mai departe pt ajutorarea pensionarilor cu pensii mici cu acel 1 la suta luati de la cei bogati.Va multumesc.

Comentariile sunt închise.