Dupa ce politicienii si presa s-au exprimat asupra raportului MCV, cred ca ar fi extrem de util sa intelegem pozitia opiniei publice. Asadar: pareri despre raportul Comisiei Europene vizand progresele României în cadrul Mecansimului de Cooperare şi Verificare?

22 COMENTARII

  1. OARE CE LEGATURI EXISTA INTRE URMATOARELE REALITATI POLITICE ?
    (1) Slabirea statului Roman,practicata LA VEDERE de Numitii Basescu Traian si Monica-Beria-Macovei, prin ASMUTIREA diferitelor structuri Europene contra tarii ? Totul fatis , absolut fara teama si rusine. LA VEDERE !!
    (2) Exacerbarea POFTELOR de „autonomie „a unor lideri magiari din Transilvania. In speta ,IREDENTISM cras .Tot LA VEDERE !!
    (3) Tentativa de ANIHILARE a lui Dan Voiculescu folosind aparatul criminal de Justitie-Politica-Personala aflat in posesia numitului Basescu Traian . Si mai LA VEDERE !!
    –––IN PLUS, o „nevinovata” dar PERTINENTA Nedumerire––––
    Numitul Basescu Traian ordona aceste lucruri prin VOINTA lui proprie ? Sau executa Ordine venite de pe alte meleaguri ?? Se afla in „Gratiile” speciale ale UE si US doar de cand este „seful statului”(??!!) . Ori „afinitatile” sant „mai” VECHI ?? Cat de vechi oare ? Din perioada ANVERS ? Sau mai antice ?? Au vreo asemanare cu fapte ,afinitati si „prietenii” de tipul altui „patriot” vestit ? Cel cunoscut sub numele PACEPA ??

  2. Bine spus, domnule serban !! tradarea interesului national e vizibila de departe. cam de la bruxelles via budapesta. Domnul voiculescu este prigonit deoarece s-a opus dezmembrarii tarii romanesti Sa fie blestemata MONICA-BERIA-MACOVEI , asa cum ati deconspirat-o dvs . Si cum se numeste pe corect aceasta vipera !!

  3. Pentru cel ce se ocupa de acest blog in numele domnului Voiculescu, te rog transmitei urmatoarea informatie : S-a decis, Dan Voiculescu v-a fi bagat la puscarie cat de curand.
    Sper sa nu fie la fel de naiv ca domnul Nastase (pe care l-am avertizat) si sa faca ceva in aceasta privinta.

    Pentru a avea sens lobbyul importiva A3 la Bruxelles , Dan Voiculescu trebuie condamnat !

  4. ACCEPTARE TACITĂ

    Cum e Raportul întocmit, era de aşteptat ,
    Deci Frattelo îl va accepta, de vrei nu vrei ;
    Căci de-i place Javrei, să pape ş-un rahat ,
    N-ar fi frumos să facă, ceva … în gustul ei .

  5. PORTAR VC M

    In ce s-a erijat astăzi Guvernatorul atunci când a lătrat la 13:00 (!?) despre acel RAPORT MCV sosit la Bucureşti joia trecută, odată cu el ? Specialiştii în anagrame au găsit răspunsul stupefiant. Vă rog să fiţi atenţi şi să constataţi că :
    – Toate literele cuvântului RAPORT se regăsesc în cuvântul PORTAR ;
    – Literele MCV privite în oglida (realităţii politice a UE) apar ca VC M.
    Rezultă fără tăgadă că RAPORT MCV = PORTAR VC M.
    Cu alte cuvinte în PORTAR VC M s-a erijat Guvernatorul astăzi. Şi în ce calitate ?
    În calitatea sa de unic consumator al « materiei politice » din acestă locaţie puturoasă chiar de el păzită.
    Păi dom’ Guvernator, nu te plătim prea mult pe un post de portar de budă politică ?
    Tu n-ai înţeles că poporul acesta mândru nu se lasă până nu te bagă-n ocnă ?

  6. De cand cu mincinosul raport MCV toti basistii s-au excitat la culme !! EUROPA le dat din nou marete sperante !! In vizuina Basista Nr. 1 din tara romaneasca ,numit-am Revista „22” este „sarbatoare” mare !! Au si intrezarit INCHIDEREA Antenei !! Ce mai, iar au biruit , asa cum schelalaie Mihail Neamtu !! Nu puteam sa-i las chiar asa. Veselie-veselie, dar eu sant cam rau cu dumnealor. Cititi va rog ce le-am oferit spre stiinta si intristare……………………
    MAI BASISTI MARUNTI SI NASTRUSNICI !!,
    Vad ca „EUROPA” si MCV-ul ei va dau NOI-si-NOI sperante !! Daca tot este”VARANUL” ,( cosmarul vostru de toate zilele) INVINCIBIL , atunci , poate se intamlpa (macar) alta „minune”. Sa Puna LACATUL UE + US pe usile trustului Intact! ; ba,sa si BETONEZE intrarile . Sa confectioneze Merkel si Barroso cu manutzele lor cinstite niste Sarme Ghimpate , asemanatoare palatului „sefului statului” !! SA MOARA toata echipa antenista de foame, precum Ana mesterului Manole!! Ce FRUMOS ar fi , „prieteni” basisti !! Ce FESTIN nerusinat ati trage voi !! Observ ca tot sperati la minuni divine !! Cred insa ca ZEII sant totusi altfel construiti decat Ii puteti imagina ! Ei reprezinta perfectiunea , gratia, arta. Asa ca nu au cum PERCUTA la incantatiile unor fapturi atat de „placute” ochiului precum cel BULBUCAT, de la TISMANA !! Ori „adonisiacul” fost MARE STAB-OT-ICR Patapievici!( atentie, basistilor OT nu e greseala gramaticala: e un arhaism , mai cultzilor , si inseamna „de la” !)Deoarece oricat ar fi furat Patapieviciul , Zeii nu cu bani ICR-isti se MITUIE , ci cu AMBRA si NECTAR divin. Si d-astea n-aveti voi,si nici stapanul vostru Basescu. Sau marchiza- Europarlamentara , „imbujorata” Monica-Beria-Macovei !! Zeii nu sant cum ziceti voi !! Eu I-am zarit , si stiu ce vorbesc. Bagati-va mintile-n cap , „minunatzilor” Cu alte cuvinte, aveti ghinion Iar-si-Iar ! Antena 3 nu numai ca nu se va prabusi, asa cum sperati voi !Dimpotriva, „dragilor”,dimpotriva !! /// cu „prietenie” vesnica , al vostru Serban

  7. Conducerea actuala a UE este unealta Iluminatilor. Cand penalul Base candida la presedintie, si in 2004, dar si in 2009, de ce nu s-a mentionat in Raport ca un politician cu grave probleme in justitie, cu procese clasate datorita interpretarii gresite de catre Justitie a viitoarei imunitati (ca sa nu ne exprimam ca ar fi vorba de Justitie corupta si implicare politica in Justitie), a ajuns sa fie „echidistant” fata de puterile statului, neobservand arestarile facute numai de o parte a baricadei politice, contradictiile permanente ale sale in declaratii, folosirea politiei politice (prin DNA, CCR, ANI, ICR etc) numai impotriva adversarilor politici, nu si impotriva clanurilor proprii. Demagogie ordinara, tocmai de pe o treapta inalta a statului!

  8. Am ramas cu o singura parere: parca nu mai exista la Bruxelles decat pp-isti, monici macoveiste, merkeli si barosi! Nu conteaza ce vrem noi, poporul roman, vin ei si ne spun cat suntem de prosti si nu vedem cum vor ei ce se intampla la noi in tara! Nici o diferenta intre ei si Stalin!

  9. @ Serban Dragan

    Asa zisul comentator „Gelu” nu e altul decat … Serban Dragan .
    Dupa un comentariu de un franc pe care il faci , te autoapreciezi, folosind un nou nickname , adica nu faci decat sa confirmi inca o data ca iti place sa te pupi in cur singur ca maimuta ceea ce ti-am spus-o si la postul anterior ( comentariul de la nr.52 pe care ar fi bine sa-l citeasca si altii pentru a se convinge cu ce nemernic are de-a face )

  10. PODUL RUŞINII S-A SFĂRÂMAT

    « Guvernatorul Troian Bisescu a lătrat o oră, duminica, in conferinta de presa sustinuta la Coteneaţa din Cotroceni, susţinând ca actuala majoritate ar trebui sa nu scrie „o Constitutie pentru o situatie de moment”, el amintind ca „au mai fost unii care s-au păcălit: si-au scris mandatul de cinci ani crezând ca il scriu pentru ei”, si a spus ca poporul nu va accepta sa nu-si aleaga presedintele, iar acesta sa fie ales de catre Parlament.”

    Băi muia calului mai taci dracului din gură. Viteazule ce latri-n coteţ.
    Te doare pe tine-n tumoarea de pe gât, de Antena 3 care ţi-o dă-n palatin 24 din 24 !
    Tu nu vezi că eşti obiect de batjocură naţională ? Tu, rasa şi cadânele tale credeţi că veţi avea altă soartă decât ceauşeştii?
    Hai să te liniştesc. Nici casă nu vei avea de la Stat ! S-a dus vremea când conduceai beat, curvă nenorocită.
    VVP-ul este azi la „Brusel” să le spună pe gură cât de „bun” eşti, şi altele pe care nu le vei afla.
    Fuseră nişte alegeri ieri, toate fraudate cu 80% de USL. Cam asta e situaţia cu poporul. O pădure mioritică de 10 milioane de falusuri te salută, după conferinţa de ieri cu VCM-ul.
    Bă penalule, Crinul te uscă-n declaraţii, şi, cică ar mai avea pe bătătură scaiva porumbei luaţi când fu la Cotroceni.

    Podul ruşinii s-a sfărâmat ;
    Supuşii, neică, ţi l-au pişat.
    De-acum te du, cretine, cu pluta.
    Pe mal, horă mare, şi cântă lăuta.

  11. C.E. şi TB NU EXCLUD SUSPENDAREA RAPIDĂ A GUVERNATOULUI

    « -introducerea unui proces transparent de numire a Procurorului General și a
    procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție; un astfel de proces transparent
    ar trebui să includă depunerea unor candidaturi deschise, fondate pe criterii de
    experiență profesională, integritate și rezultate pozitive în acțiunea anticorupție;
    abținerea de la numiri în cursul președinției interimare; »

    Recomandarea de mai sus făcută prin recentul Raport MCV conţine o măsură la limita Constituţiei (abţinerea de la numiri de Procuror General şi procuror-şef al DNA în cursul preşedinţiei interimare) care probează afirmaţia din titlu.
    Hoţii de furat se tem !

  12. …………Raspuns@ „serviciul de salubritate”………………….
    Ma bucur ca , IN FINE, ati venit dupa mine si AICI !! IN tot cazul, aveti o problema !De data asta, INSURMONTABILA. Oricate apeluri la cenzura veti face pe acest blog, am senzatia ca nu va fi executat. Confundati pagina Domnului Profesor cu fituicile Evenimentul, RL. revista „22” ?? Nu ma mir ! Ca VANZATURI ale Beriei-Macovei ce santeti, la ce sa ma astept de la voi ?? Nici macar la diversiuni „ca lumea” !! Faptul ca spurcati Tara Romaneasca peste tot nu va face Inteligenti ! Verbul, Cuvantul nu va caracterizeaza . Faptul ca va raspanditi tampeniile impotriva mea in absolut toata presa este dovada FUNDATURII,VIZUINEI in care v-am infundat. Umblati pretutindeni BUIMACI dupa mine ! Asa va vreau ! Insa, veti rataci BEZMETICI ,cat de curand. Asteptand sa vina America,sau altii, cu tancuri ori fara tancuri ,pentru a va face voua dreptate . Ca ,asa cum urla Beria-Macovei in duet cu „patriotul” M.R.U asta-i TARA VOASTRA. NUMAI A VOASTRA ! Dar sa fiti convinsi cu totii. Cat de curand ne vom privi FATA catre FATA. Veti avea parte de multa „gratitudine”. Si de „CADOURI” scumpe : AUR si NESTEMATE !?!? Numai sa le puteti duce !! Pentru ca , implacabil, VOM TRAI SI VETI VEDEA !

  13. …………..POVESTE DESPRE MONICA-BERIA-MACOVEI………………..
    Multi cititori S-AU AMUZAT .Altii DELOC. Unii m-au ridicat IN SLAVI. Altii, mi-ar fi CRAPAT CAPUL cu placere si voiosie !! Este vorba despre BRAND-ul ,sau TRADE-MARK-ul,spuneti cum doriti, pe care l-am lansat pe net. DA-da-da, chiar acela, cu Monica-BERIA-Macovei !! Deoarece multi au fost curiosi,hai sa va spun cum si de unde isi trage „domnisoara” Macovei COGNOMENUL-ul pe care i l-am atasat. Si de care este foarte mandra !! Evident, nu prin faptul ca ar fi vreo duduie fioroasa si puternica precum Beria ; asta ar fi o prostie si o gluma ridicola. Dupa cum se consemneaza in istorie, Lavrenti Beria era foarte afemeiat ; la limita de a fi obsedat sexual . Fiind un ins urat,starp si libidinos foc nu putea avea succesul normal, masculin ,pentru a accede la favorurile domnisoarelor !!! Era insa unul din Puternicii regimului MARELUI Stalin, fiind seful NKVD. Asa ca isi permitea cam orice: rapea si sechestra cam aproape tot ce Ii placea ; de predilectie actrite si alte vedete la moda. Ei bine ,stiind eu cat de frumoasa este Moni Macovei am avut o revelatie NAZDRAVANA !!!!! SE FACEA ca erau CONTEMPORANI.Ea si Beria. Si intr-o frumoasa dimineata, Moni se plimba de colo-pana-colo prin Moskova. Placere ei de baza era sa dea ture in jurul ZIDULUI KREMLINULUI. Era IMBUJORATA , dar si ganditoare !! ELEGANTA,dar SOBRA !! SE gandea ADANC . La Anticoruptie !!Dar,mai mult si mai mult , la cum sa mai faca niste tradari-de-tara. Si la Geli MERKEL se gandea. SI la tot ce stiti si domniile voastre . Cand colo, a aparut, ca din pamant, Lavrenti Beria. Tot ELEGANT,( vai,ce coincidenta !!) in straie de Maresal al Uniunii Sovietice. Era, ca deobicei CIUFUT. SLUT,dar REVENDICATIV; pornit bine contra BURJUILOR ! Chiar asa era. Cand insa a vizionat-o pe miss MACOVEI, proaspata si diafana cum o cunoastem, temutul BERIA a INMARMURIT. De cand era el, asa ceva nu mai vazuse ! Ei ,ce aud de la dumneavoastra, cititorilor ?? CA A RAPIT-O pe Macovei !?!? NUU, dragii mei, un hotarat,sovietic, NU!! S-a retinut, pentru ca fiara de NKVD-ist s-a rusinat si s-a speriat in acelasi timp. De maretia si de frumusetea Monichii !!! Da` si ca auzise despre ea ce Procuroare periculoasa este !! Si ce FIOROASA EURO-parlamentara !! Nu numai spaima tarisoarei noastre, ci si a Europei ! Si, ce credeti ca i-a trasnit prin mintea lui L.BERIA ?? : A cerut-o de SOTIE, stimatii mei cititori !! Avand lacrimi in ochi de multumire pentrul Domnul-Dumnezeu. Cu umilinta,dar si cu Recunostinta !! Ca i-a scos in fata, la zidul kremlinului,in fata mausoleului cu mumia lui Lenin, pe cea mai frumoasa si dulce muritoare!! Nu numai din Uniunea Sovietica, ci de pretutindeni !! Si s-au CASATORIT, onaratul meu auditoriu. Cu binecuvantarea celui mai mare CONDUCATOR de popoare „nepretuitul” tovaras STALIN !! Care, mut si el de admiratie la vederea miresei, a inceput sa-l invidieze (ba chiar sa-l urasca) pe servitorul sau BERIA . Zis din momentul acela „cel-norocos” !! Si l-a trecut pe RABOJUL lui, pentru „mai Tarziu”. Cam asta a fost, cititorule, VIZIUNEA mea. Si v-am impartasit-o, spre luare-aminte !! Sa fie „la vedere” cum si in ce fel a devenit „CELEBRA” gratioasa duduie Macovei ! Aici in Romania, asa cum ne „place” noua ! Si, in special, in Stainatate , cum Ii place dumneaei!. Sub frumosul si „falosul” si istoricul si sovieticul nume de Monica-BERIA-MACOVEI !! al dvs, Serban

  14. @serviciul de salubritate ???. Stimati cititori . In disperarea lor , politia politica , structura basista ce a nenorocit romania, si-a facut aparitia si in pagina Domnului Profesor ! Practicand diversiunea securistica pe care au invatat-o de la seful lor , notoriu tradator si securist. Vor sa anihileze orice voce contra satrapilor ce au strivit aceasta tara. Pe domnul Serban eu il sustin pentru ca are dreptate. Este cea mai dura voce ce i-a umilit pe basisti peste tot ,in propriile lor publicatii extremiste .Netrebnicul de Tismaneanu a ajuns la disperare datorita domnului serban. Asta m-a uns la suflet, de ce sa n-o recunosc !! Pur si simplu ziarul „22” a fost facut zob de acest serban !! De aia au venit aici dupa dumnealui , folosind toate minciunile si diversiunile. Oricum , furia securistilor basisti e mare de tot si pe noi si pe domnul Voiculescu !! Navala lor aici , la noi acasa , dovedeste cat de tare se tem de noi toti !! Jos basescu si slugile sale !! Marcel. T

  15. D-le Voiculescu, trasati-le ca sarcina de serviciu jurnalistilor profesionisti de la Antena3 intocmirea mapei profesionale a infractoruui TB cu toate cazurile de coruptie in care a fost implicat marinarul lui peste prajit incepand cu 1990 si pana in prezent implicit cu lista procurorilor si judecatorilor care i-au dat NUP mafiotului, bisnitarului si smenarului national de prim rang si posturile pe care le ocupa acestia dupa ce l-au spalat pe borfas. Din aceasta mapa nu trebuiesc omisi nici membrii de vaza ai familiei de hoti de hoti ce conduce Romania. Si trimiteti aceasta mapa beton la UE, personal lui Merkel, Barroso si Reding si tuturor marilor agentii internationale de presa pentru a demonstra pe mana cui a fost si este inca Justitia din Romania in ultimii 8 ani de zile si de ce TB tine cu dintii de Morar si Justitei. Si bineinteles prezentati mapa profesionala de borfas si lui Ponta si Antonescu si intrebati-i direct de ce-l mai tin pe acest individ corupt pana in maduva oaselor in fruntea tarii cand locul lui s-al acolitilor lui se afla la inchisoare. Cu respect va saluta forumistul gelu.

  16. Se pare ca Basistii Traieni si POLITIA GANDIRII aferenta lor sant „nemultumiti” de mine !! Ma voi face „FORTE” ,asa incat sa nu-i dezamagesc. Voi posta ZILNIC povestea Beriei-MACOVEI !! Sa nu cumva sa treaca fara a fi cunoscuta bine. Daca tot vor sa-i bag in cotetze , faca-se voia lor . Si pentru alte creaturi avem povesti. Chiar mai frumoase ! … .. BASISTI !!…. O sa va reprogramez eu si mintile voastre proaste , si sufletele strambe. O sa va aduc aminte de „basmele” copilariei voastre STUPIDE !! Basme pe care vi le-a „susurat” la urechi , alde bunicuzda Beriei-Macovei !! D-aia ati si evoluat voi asa frumos. FITI cu OCHIUL vostru furios, boboshat si infect pe mine !! Va spun bine ati venit !! Asa cum stiti deja ,doar ne cunoastem bine ,UNA este sa intri undeva. Ranjind natang , asa cum obisnuiti voi. Dar alta este sa si iesi. Mai ales NEVATAMAT !! Sperati , basisti, sperati. Doar ,nu-i asa , voi sunteti cu totii Romani Buni si mai ales VOINICI. Urmasii lui GREUCEANU !! Ei las` ca va arat eu voua cum sunt „BASMELE” voastre mincinoase, tembele si pline de STUPIZENII !!

  17. Recunosc că nu prea îmi pare important acest raport, nu-mi pare importantă nici intrarea în spaţiul Schengen, acestea sunt copilării faţă de ceea ce se întâmplă greşit în România… Ceea ce mă deranjează este că observ în raportul acela părerile lui Traian Băsescu şi ale acoliţilor domniei sale. De ce doamnele şi domnii de la UE nu-şi deranjează corpurile îmbrăcate în costume ieftine până la Bucureşti ca să stea de vorbă cu… Justiţia atacată de presă, cu presa, cu oameni chiar. Nu, ei stau la Bruxelles şi citesc rapoartele trimise de Traian Băsescu.

  18. Eroul luptei pentru dreptate,
    dl Dan Voiculescu,
    A impletit de-a lungul timpului
    Visele romanilor de pace,
    Ce se armonizeaza cu speranta viitorului in USL.

  19. Activitatile zilnice inca nu mi-au dat timp sa-l citesc dar promit sa Va scriu parerea mea dupa ce-l citesc…desi cred ca e subiectiv, din cate am inteles din dezbaterile tv.

  20. Bai,sunteti mai rai ca aia de la B1.Omul a pus o intrebare aici legata de raportul MCV,clar la obiect ce parere aveti despre raport.De ce nu invatam si noi odata ca atunci cand se pune o intrebare,sa raspundem clar la intrebarea aia?

  21. buna seara am 6 copii si am fetita la balet de 9 anii si nu am posibilitatea de a antretino la balet.deoarece sotu nu lucreaza an nicaieri decat eu asistent personal fiului meu cu handicap gradul 1 va multumesc

Comentariile sunt închise.