Condoleante familiilor victimelor accidentului din Muntenegru. Sunt oameni cu care trebuie sa fim solidari in aceste momente, oameni care au pierdut poate mai multe persoane dragi intr-o singura clipa.

O tragedie cumplita, care te lasa fara cuvinte.

5 COMENTARII

  1. SÂNZIENE (munte) NEGRE

    Să fac acest catren, îmi este tare greu
    Într-un moment atât de trist si de funebru ;
    Dar mă voi ruga să-i ierte Dumnezeu ,
    Pe toţi cei plecaţi la El … din Muntenegru .

  2. La ora asta , ochii lui Basescu sticlesc de bucuria razbunarii implinite. Iar gura lui se stramba in rictusuri oribile , salbatice : E fericit !! Au mai murit niste romani d` astia…Care nu ma iubesc si nu ma vor pe mine , „seful” lor de stat… si nici pe seful meu , ala …gitensteinul cel rapace.Si nici pe fratele meu Viktor Orban , ala care neaga Trianonul si vrea sa faca Romania bucati , pentru a inhata din ele.
    […]

  3. As vrea sa nu fie nevoie sa fiu asa de dur. Dar , ce sa fac ? Atunci cand vad cum Tara si Statul pentru care a luptat eroic bunicul meu in 3 razboaie sunt jucate la ruleta tradarii si nesimtirii ?
    Nu credeam sa ajung sa traiesc aceste timpuri…in care un blestemat nemernic isi bate joc de Romania. Si nu o face doar de nebun si de nepricopsit ce este. Senzatia mea profunda este ca individul Basescu nenoroceste tara si pe cetatenii ei la ordinul primit din alte parti ale acestei lumi.
    cu tot respectul , Serban

  4. nu stiu dar eu as comenta un pic prestatia domnului de la externe . Corlatean . este absolut halucinant ca primul ministru sa fie informat despre tragedie de catre Raed Arafat dupa 5 ore iar ministrul sa se scuze ca a crezut ca e autobuz ucrainean . intre timp se juca fotbal in MAE iar niste muntenegreni s-au organizat impecabil si au reactionat in stil militar, coborand pe cordeline sa-i salveze pe raniti , au donat sange si au pregatit un spital ….. pentru niste straini . Respect Serbia & Muntenegru .
    Si eu am oameni in subordine si conduc o structura dar daca mi se intampla asa ceva sub cuvant de onoare ca-mi dadeam demisia dupa ce dadeam afara pe toti cei vinovati….

    PS acelasi domn Corlatean a mai dat dovada de cinism si in cazul evenimentului din Algeria … nu tin cu ursul insa ce a cerut PDL in acest caz e ultra corect . DEMISIA !!!

Comentariile sunt închise.