Datele oficiale privind recensamantul populatiei Romaniei, publicate astazi de Institutul National de Statistica, demonstreaza ca Suspendatul a fost demis in 29 iulie 2012.

Conform rezultatelor INS, in Romania sunt 16.269.839 de persoane cu varsta de peste 18 ani. In consecinta, pragul de 50% plus 1 il reprezinta  8.134.920. Dar la referendumul din 29 iulie s-au prezentat 8.459.053 de persoane, adica mult peste  prag.

In contextul acestor date, un presedinte care ar avea un minim respect pentru democratie (pentru vointa liber exprimata a majoritatii) si-ar da demisia. Orice forma de legitimitate a disparut dupa ce peste 50% plus 1 dintre romani s-au pronuntat pentru demitere.

Insa Traian Basescu nu va demisiona. Cauzele sunt multiple si, pentru a o identifica pe cea mai importanta, va propun un sondaj:

De ce nu demisioneaza Suspendatul:

1. Pentru ca si-ar pierde toate privilegiile unui fost presedinte (vila, renta, subordonati etc.).

2. Pentru ca ar disparea ireversibil din viata publica.

3. Pentru ca si-ar pierde imunitatea si ar raspunde in dosarele din justitie in care este implicat (ex. casa din Mihaileanu).

28 COMENTARII

  1. Vor reactiona Ministerul Public, Guvernul, Parlamentul si CCR???
    Daca ar avea o farama de bun simt Basescu Traian si-ar da demisia si ar cere scuze poporului roman.
    Conform rezultatului final al Recensamantului din 2011, anuntat astazi de INS, Referendumul de demitere a lui Basescu Traian a fost valabil. Cvorumul a fost indeplinit.
    Basescu este ilegitim la Palatul Cotroceni !!!
    Basescu nu are calitatea oficiala de presedinte in exercitiu, este doar un individ care se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei.
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/04/conform-rezultatului-final-al-recensamantului-din-2011-anuntat-astazi-de-ins-referendumul-de-demitere-a-lui-basescu-traian-a-fost-valabil-cvorumul-a-fost-indeplinit-cum-procedam/

  2. Sunt iata suficiente PUTERI IN STAT care ar trebui sa ia ACT si sa se SESIZEZE vizavi de acest RECENSAMANT care, LEGAL EFECTUAT, ne arata falsul actului de constatare al CCR si GRESEALA PARLAMENTULUI in a confirma constatarea CCR. Unde esti tu Ghise, Doamne ?!
    Acum CE FAC TOATE ACESTE PUTERI inclusiv PARLAMENTUL USL care a semnat si actul de coabitare devenit si el iata ILEGAL.
    Ce va urma? Simplu, continuarea coabitarii fiindca NU MAI EXISTA PUTEREA IN ROMANIA, noi fiind doar spectatori si sclavii altora

  3. Publicarea acestor date confirma ceea ce poporul stia de mult. Pentru ca nu era nici un mister.
    Adica : anul trecut Traian Basescu a dat o lovitura de stat in contra si-n dispretul Romanilor.
    Sustinuta transparent si fara dubii din locuri si cotloane din strainatate.
    Plata pentru acest sprijin strain ne-a fost trecuta noua.
    Aceasta plata este chiar predarea Romaniei, incovoierea ei , spolierea ei.
    In beneficiul altora , din alte zari.
    Cele facute de Traian Basescu se cheama Inalta Tradare.
    Groaznica tradare.
    Cum exista o raspundere in fata divinitatii , nu ma indoiesc ca acest monstruos Basescu va plati
    conform cu vointa perfecta , divina, a Creatorului tuturor lucrurilor.
    Dar , pana atunci pedeapsa o sa i-o indesam pe gat noi.
    Noi , poporul.

  4. CU ZÂMBETUL ÎN BERNĂ, EXCROCUL TREBUIE SĂ PLECE

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    „Ponta spune că Băsescu trebuia DEMIS: La referendumul din 29 iulie a fost cvorum de 50%

    Premierul Victor Ponta a comentat rezultatele INS privind recensământul din 2011, afirmând că, potrivit acestor date, referendumul privind demiterea preşedintelui a îndeplinit condiţia de cvorum de 50%, astfel că şeful statului ar fi trebuit demis.”

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-spune-ca-basescu-trebuia-demis-la-referendumul-din-29-iulie-a-fost-cvorum-de-50prc_1218276.html#ixzz2Y1N30zD4
    Follow us: @realitatea on Twitter

  5. pentru ca spre deosebire de Turcia , Egipt , Franta etc … nu au iesit 1 milion de romani in strada dupa referendum sa-si sustina opinia si nici USL nu a facut nimic in sensul asta .

  6. E NEVOIE DE O BOMBĂ

    Rezultatele recensământului din 2011 publicate azi de INS au creat masa critică în rândul votanţior pentru demiterea lui Traian Băsescu de anul trecut, o ieşire masivă în stradă, foarte probabilă, obligându-l pe acesta să se retragă…prin sărindar, la nevoie.
    Sigur, în zilele următoare, aparatul Guvernatorului cu zâmbetul în bernă va recurge la o mare bombă ! Care va fi ?

  7. REVELAŢIE

    Demisul Preşedinte n-are a se da învins ,
    Ba chiar, prim-ministrul Ponta a fost luat la rost
    Căci, coabitând de-un an cu el, s-a prins ,
    Că lui îi merge bine … când ţării-i îi merge prost .

  8. Sa nu uitam ca in cele 20.121.641 persoane identificate a trai pe aceste meleaguri sunt incluse si cele cateva ZECI DE MII de cetateni straini, cu siguranta chiar mai multi, dar si cei cu mai multe cetatenii ceeace MARESTE procetul de validare a Referendumului stimati domni de la CCR si PARLAMENT. Cine se incumeta LEGAL sa declanseze REVIZUIREA? Sau ramanem SCAVII TRADARII VOASTRE si a faimosului iluzionist – USL? Mai lucrati si PENTRU ROMANIA daca mai simtiti ceva din sangele matern
    Ar fi cazul sa CITITI si http://www.criterii.ro/index.php/en/document/6472-citeste-si-da-mai-departe-scrisoarea-adresata-inainte-de-moarte-poporului-roman-de-arhimandritul-iustin-parvu domnilor guvernanti daca mai aveti SANGE MATERN in „instalatii”

  9. Politia a fost atrasa intr-un joc foarte periculos !!!!
    Tot circul asta cu frauda de la examenul de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu este o manipulare oribila, o incercare de abatere a atentiei romanilor de la anuntul facut ieri de INS despre rezultatul Recensamantului din 2011, rezultat care dovedeste ca a fost cvorum la referendumul de demitere a lui Basescu Traian.
    Parintii sunt loviti in cel mai sensibil loc, in copii. As putea sa banuiesc ca este o provocare la revolta. Se stie ca romanii se revolta foarte greu. O data la 20 – 30 de ani. Dar daca ii lovesti in copii poate, poate ii faci sa iasa din casa. Nu cred ca se va intampla ceva pentru ca romanii nu sunt solidari intre ei si actiunea se intampla doar la un singur liceu. Poate daca ar fi fost vreo zece licee…
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/05/tot-circul-asta-cu-frauda-de-la-examenul-de-bacalaureat-la-liceul-dimitrie-bolintineanu-este-o-manipulare-oribila/

  10. 3. Pentru ca si-ar pierde imunitatea si ar raspunde in dosarele din justitie in care este implicat (ex. casa din Mihaileanu).

    Evident ca frica de puscarie este cea mai mare problema a lui Pinocchio. marinarul ar fi in stare sa isi sacrifice echipajul de 20 milioane inainte de a se apropia de o puscarie macar.

    Numai Bine

  11. NU DEMISIONEAZA DE NESIMTIT !
    ESTE ASEMENI UNEI GANGRENE !
    DACA N-O EXTIRPEZI IN FAZA INCIPIENTA, SE EXTINDE SI SINGURA SALVARE NU-TI RAMANE DECAT AMPUTAREA !

  12. IN LEGATURA CU FAPTA SI ABUZUL ABOMINABIL PETRECUT ASTAZI.
    IN CONTRA COPIILOR ROMANILOR :::
    Cine a ordonat aceasta ? Prokurorii…
    Acesti prokurori de sekuritate sunt creaturile si servantii brutali ai tatarului criminal Traian Basescu.
    Si a slugilor lui slinoase si dusmanoase cu poporul .
    Adica : Monica Beria Macovei , Daniel Morar , L. C. Koveshi.
    Acesti indivizi sadici sunt chinuitorii si prigonitorii copiilor acestei tari.
    Dupa ce i-au umilit pe cetatenii care au indraznit sa voteze la referendum , acum au navalit pe copii si tinerii Romanilor .
    Vor sa-i „lege” , vor sa-i compromita , vor sa le nenoroceasca viata. Si viitorul .
    Bestii cu chip de om , adevarati gestapovisti aflati in subteranele puterii marelui tradar si odaias al gitensteinului , nimeni altul decat satrapul Basescu , bimbasha vandutilor neamului. Ce merita acesti calai ? ei bine , ce merita asta VOR AVEA !. …De la noi , poporul.
    Post-scriptum ::
    R O M A N I !!! cat ii veti mai rabda ? pana cand va vor lua si voua copiii din case ?
    Pana i-or pune in fiare si pe copiii vostri , in fata voastra si-n dispretul milei ,al omeniei si al lui Dumnezeu ?

  13. E greu de crezut ca se poate intampla ceea ce traim acum. Traim intr-o societate fara logica, in care cele mai elementare reguli matematice nu functioneaza, nu sunt luate in consideratie sau nu se cunosc. S-a ajuns sa se afirme (cu morcovul avand multe frunze) ca populatia de peste 18 ani nu e totuna cu populatia cu drept de vot. Ca sunt persoane care pot sa nu primeasca dreptul de a vota, din diverse motive. Asa este. Numai ca asta dezavantajeaza tocmai pe cei care au afirmat aceasta (Base et comp.) ! Astfel, si mai mult se micsoreaza numarul ce trebuie impartit la 2, pentru a afla cvorumul de 50% ! S-a mai spus ca M. Admn. si Int. da numarul de votanti. Putem accepta si asta in lipsa unor evidente demne de un stat european in 2013. Numai ca numarul dat de acestia nu trebuie sa fie mai mare decat cel de la Statistica !!! Bineinteles, daca s-au refacut gravele eori (numeroasele cazuri de cate 2000-7.000 de persoane, intr-o casa nelocuita, ce au figurat la trecutul referendum !). Ceea ce nu s-a intamplat, datorita faptului ca trebuie mai multi alegatori, pentru a avea mai multi (euro)parlamentari. Aceasta, insa, duce la ramanerea la Cotroceni a functionarului care tot incurca lumea si televiziunile. Legile asumate de Boc arata ca cei din afara nu influenteaza cvorumul, dar pot vota fara probleme. Nici recensamantul nu a fost corect (s-au folosit mecanici si chelneri, precum si la Evidenta Populatiei, unde au fost respinsi matematicienii). S-au mai bagat din burta 1 milion de persoane, pe motiv ca s-ar fi putut omite o parte din cetateni. Si asa, Base e demis, desi n-a castigat corect niciodata. Cu toate criteriile de la Evidenta Populatiei, numarul de alegatori nu poate fi mai mare, IN REALITATE si in mod corect si legal, decat populatia peste 18 ani de la Statistica !!! Daca va fi mai mare, vom da in judecata statul roman pentru dezinformarea (prostirea) populatiei, ducerea in eroare a electoratului, pentru fals in documente oficiale si de statistica in scopuri politice etc. Ati ajuns sa pacaliti Europa si lumea, precum si ceilalti cetateni romani din afara care fura din buzunarele europenilor sau de pe cardurile acestora ! La proces vor fi chemate si femeile de serviciu care v-au invatat matematica, sa vedem daca e din cauza lor. Rusine. Nesimtire maxima. Cretinism. Conducerea masonica a tarii face numai greseli (voite), si numai in detrimentul poporului ! Mai bine va legati un bolovan de gat. Unguente va da MRU. Bocciilor !!!

  14. Mie situatia mi se pare putin mai complicata de atat. Problema cu care se confrunta Basescu fusese enuntata si demonstrata de A3 si anul trecut. Drept urmare motivarea CCR-ului a tinut sa incerce sa acopere aceasta eventuala problema facand colaj intre doua articole ale legii alegerii presedintelui….adica inlocuind partea propozitiei care spunea „rezidenti in Romania” cu o parte a altui articol care este doar un preambul si care spune „toti cei peste 18 ani”. De aceea propaganda basista si Basescu insusi tot bate toba cu alegatorii din strainate. Evident ca cvorumul a fost atins, Ioan Rus a tradat iar CCR-ul a judecat stramb insa Basescu a imbacsit discutia pana in punctul in care acum e aproape imposibil sa mai poti demonstra in cateva cuvinte ca trebuia demis.

  15. PSEUDOMAGISTRATUL

    În justiţia română, procuroru-i mare ;
    El poate controla orice , inclusiv veceul ;
    Este atoateştiutor, căci facultate are ;
    Îi lipsesc doar 7 ani de-acasă … şi liceul .

  16. Revenire la postare.
    Au aparut elemente noi.
    1. De ce procurorul de caz simte nevoia sa semneze in alb mandatele de aducere, perpetuand un mod de lucru din perioada comunista la fel de ilegal si atunci si astazi?
    2. De ce procurorul de caz i-a instigat pe politistii de la Inspectoratul General de Politie al Municipiului Bucuresti, mintindu-i ca au de pus in aplicare mandate de aducere, mandate care nu pot fi emise si puse in aplicare decat dupa ce martorul a refuzat sa se prezinte urmare citarii?
    In momentul sosirii la liceul Bolintineanu nici poltistii si normal ca nici procurul de caz nu cunosteau numele elevilor care se aflau in clasa in momentul examenelor. Lista cu numele elevilor a fost facuta ulterior emiterii citatiilor, proceselor verbale si a mandatelor de aducere !!!!
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/06/cine-apara-romanii-de-abuzurile-procurorilor/

  17. O coabitare ca un meci de box cu un individ care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei, un individ care se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei.
    Nu pot sa nu observ ca Basescu Traian foloseste lovituri neregulamentare, scimba regulile jocului, loveste cu picioarele, musca, zgarie, scuipa si ascunde arme in manusile de box.
    Poate ii spune cineva domnului prim-ministru ca, atunci cand lupti cu un derbedeu trebuie sa fii atent in fiecare secunda si daca este posibil ar fi foarte bine sa folosesti aceleasi arme.
    Nu poti sa joci sah sau scrima cu un individ care si-a injunghiat pe la spate colegii de drum.
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/07/o-coabitare-ca-un-meci-de-box-cu-un-individ-care-ocupa-ilegitim-functia-de-presedinte-al-romaniei-un-individ-care-se-duce-la-cotroceni-prin-abuz-de-putere-si-uzurpare-de-calitati-oficiale-mimeaza-fu/

  18. Nu demisioneaza pentru ca de drept e DEMIS, de fapt ocupa Cotroceniul ilegal,
    prin HOTARAREA ilegala a CCR juata de judecatori cu intentie de sorijinire a lui Basescu sau din necunoasterea limbi romane si a prevederilor CONSTITUTIONALE, referitoare la „DREPTUL DE VOT” (art.36 din constitutia Romaniei)..

    Referendumul a fost valabil si in conditiile de atunci!!!
    Referendumul a fost valabil si in conditiile de atunci!!!

    Prin articolul introdus cu erata, se credea ca se severizeaza conditiile de validare ale referendumului. Din cauza unei greseli legislative, prevederile acestui articol reduce conditiile de validare:
    Conform definitiei LISTELOR ELECTORALE PERMANENTE, in aceste liste NU se trec toti cetatenii cu drept de vot, pentru ca, legiuitorul a gresit formularea, din anumite cauze.
    Va rog cititi cu atentie prevederile art.2, alin.(1), lit.c) din legea 370/2004. Aceste prevederi spun altceva decat ceea ce a raspandit Traian Basescu si au preluat judecatorii CCR.

    Convingerea mea e ca: Pevederile art.2 alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 reactualizata, stabilesc in mod imperativ, fara o alta posibilitate de interpretare, ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot (de pretutindeni), se trec in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, (de pretutindeni).
    Iata definitia LISTELOR ELECTORALE PERMANENTE de la lit. c) :

    „Liste electorale Permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu DREPT DE VOT

    CARE AU impliniti varsta de 18 ani Pana in Ziua alegerilor inclusiv ”

    Obs. „cu DREPT DE VOT ” inseamna toti electorii. Formularea trebuia sa se opreasca aici (dupa cu DREPT DE VOT), ca sa fie toti electorii cum sustine BASESCU. Continuarea (cu „CARE AU IMPLINIT…..”) frazei, insa, diminueaza numarul electorilor numai la cei cu varsta de numai 18 ani!!!

    Am facut un Denunt impotriva celor 6 judecatori ai CCR si am nevoie de un avoca (fara remunerare), pentru ca procurorii se fac ca nu pricep, si-mi mai cer alte date.
    Telespectatorii, cititorii, …., trebuie sa cunoasca si despre aceasta frauda!!! Dati mai departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Telefon:
    P.S.
    Referendumul a fost valabil si in conditiile de atunci!!!
    Referendumul a fost valabil si in conditiile de atunci!!!

  19. De ce nu demisioneaza BaSecu, stie toata lumea. Poate chiar si Merkel. Intrebarea e, de ce i-ati permis, ii perimiteti si ii veti permite voi sa continue, impotriva dorintei poporului, a legilor tarii si chiar a Constitutiei? Oare faptul ca e inca in functie, nu e si vina sau doar vina voastra?

  20. DIALOGUL SCHIZOFRENICILOR

    De Iaşi : – Dacă arunc în aer universitatea păţesc ceva ?
    De Cotroceni : – Io n-am păţit nimic după ce distrusei o ţară ş-un popor !

  21. Bună ziua!
    Avem o petiţie semnată până în prezent de 214 cetăţeni români, prin care solicităm ca parlamentarii să se reunească în Plenul Parlamentului şi să facă demersurile necesare apărării voturilor noastre de la referendum, prin revizuirea hotărârii CCR prin care Traian Băsescu a fost repus în funcţia de Preşedinte al României. Am trimis această petiţie către adresele de e-mail ale unor parlamentari, dar timpul este scurt, fiindcă solicitarea de revizuire a unei hotărâri definitive, se face în termen de o lună din ziua în care s-au descoperit înscrisurile ce se invocă. Rezultatele definitive ale recensământului din 2011, au fost comunicate la data de 4 iulie 2013 de către Institutului Naţional de Statistică (INS).
    Preşedintele INS a spus că datele pe care le-a comunicat au fost stabilite pe baza informaţiilor primite de la mai multe instituţii, inclusiv a CNP-urilor, deci nu s-au bazat doar pe declaraţiile ce au fost completate pe propria răspundere de către cetăţeni. A precizat faptul că recensământul a fost finalizat doar acum, fiindcă a fost necesar să afle CNP-uri de la alte instituţii şi să facă verificări încrucişate pentru a nu fi înregistrată aceeaşi persoană de mai multe ori în evidenţele INS. Ideea de bază este că listele electorale permanente nu pot să cuprindă un număr mai mare de alegători decât populaţia care are vârsta de 18 ani împliniţi, mai ales că unele categorii de persoane majore sunt excluse dintre alegători (alienaţii, interzişii, etc.).
    PETIŢIA POATE FI SEMNATĂ ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS.

    În urma publicării datelor recensământului din 2011 a reiesit că Referendumul din 2012 este valid. Deci SOLICITĂM DEMITEREA LUI BĂSESCU TRAIAN DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!


    După ce intraţi pe site şi daţi click pe „Semnează petiţia”, trebuie să intraţi pe e-mail şi să confirmaţi semnarea petiţiei!!! Este necesar să deschideţi mesajul pe care-l primiţi pe e-mail, ca să validaţi semnătura şi să fie menţionată pe site!!!
    Sunt puţine semnături din cauză că lumea este dezamăgită şi mulţi au scris pe Facebook că nu semnează fiindcă nu au încredere că Parlamentul va ţine cont de solicitarea cuprinsă în petiţie.
    Parlamentul nu a stabilit până acum, printr-o hotărâre, care este procedura de urmat după ce Curtea Constituţională a stabilit că nu au fost îndeplinite la referendum condiţiile de valabilitate stabilite de lege. Acum au apărut înscrisuri cu date ce erau valabile în octombrie 2011.
    – În conformitate cu disp. art.3 din Hotărârea nr.34, PARLAMENTUL ARE ÎN ATRIBUŢII să hotărască ce operaţiuni juridice vor urma ÎN CAZUL ÎN CARE CCR CONSTATĂ CĂ REFERENDUMUL NU A FOST VALABIL.
    -Cu privire la constituţionalitatea art.3 din Hotărârea Parlamentului nr.34 din 6 iulie 2012, CCR s-a pronunţat prin Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, arătând că „respinge, ca neîntemeiată, sesizarea de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34 din 6 iulie 2012”.
    – La punctul 12 din Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, CCR a menţionat clar, că „hotărârile adoptate de Parlament după finalizarea referendumului pentru demiterea Preşedintelui României şi publicarea în Monitorul Oficial al României a rezultatelor acestuia pot face obiectul controlului de constituţionalitate în condiţiile legii.”
    PENTRU MAI MULTE DETALII JURIDICE CU PRIVIRE LA ADMISIBILITATEA REVIZUIRII HOTĂRÂRII CCR, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAŢI PE E-MAIL.

Comentariile sunt închise.