De la un presedinte priponit cu lantul de un mandat la care 87% dintre romani l-au invitat ferm si democratic sa renunte, nimeni nu se mai asteapta la decenta, discretie sau rusine.

Suspendatul si-a asigurat deja un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat in urmatoarele sute de ani. In palmares, pe langa 2 suspendari si o demitere, mai are o instigare la impozitarea ilegala a pensiilor, o reducere imorala a salariilor cu 25%, o crestere iresponsabila a TVA la 24%, nenumarate declaratii cu tenta rasista, gafe monumentale de politica externa, atacuri grobiene la simboluri nationale etc. Asadar, pentru Suspendat, capitolul „rusine” este definitiv inchis.

In schimb, weekend-ul trecut am asistat la un nou spectacol de indecenta si frivolitate. Dupa ce vineri a organizat o conferinta de presa pentru a repeta halucinant ca „nu confirma” detaliile din cazul Omar Hayssam (fara a avea curajul de a le infirma si fara a oferi nicio informatie suplimentara din acest caz de care, se pare, il leaga anumite amintiri), sambata s-a fotografiat plimband pisica si facand glume cu pisicutul! Probabil ca, daca romanii traiau ca in Elvetia, omul cu pisica ar fi fost un prilej de amuzament national. Numai ca, din pacate, Romania nu e Elvetia, pisica nu e urs, iar incercarile disperate ale Suspendatului de a-si reface imaginea nu produc amuzament, ci stupoare.

In urma cu un an, romanii l-au trimis pe Traian Basescu sa plimbe ursul, nu pisica!

32 COMENTARII

  1. Cu toţii ne-am convins că Băsescu este un om decadent, ce excelează într-o promiscuitate verbală de neegalat, fapt ce ne determină a ne ruşina că avem un astfel de preşedinte şi totodată ne indignează că deşi l-am trimis „la plimbare”, continuă să stea în fotoliul prezidenţial cu nesimţirea crasă, ce-l caracterizează. O vorbă populară spune că „de râie nu poţi scăpa decât cu piele cu tot” şi îmi pun întrebarea „când oare ne vom hotărî să ne lipsim de această gangrenă epidermică ?”.

  2. Basescu Traian, individul care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei, vrea sa colaboreze cu un condamnat pentru terorism?
    Basescu ii propune condamnatului pentru terorism Omar Hayssam sa colaboreze cu insitutiile statului (citeste cu procurorii si judecatorii numiti de el) ca sa nu i se mai cumuleze pedepsele?
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/22/basescu-traian-individul-care-ocupa-ilegal-functia-de-presedinte-al-romaniei-vrea-sa-colaboreze-cu-un-condamnat-pentru-terorism/

  3. Cele bune , domnule Profesor.
    ati scris un editorial ff. bun .
    ……dar , stati sa ma vedeti si pe mine. Va asigur ca nu veti fi dezamagit.
    cu respect , Serban.

  4. Idee de pus in practica: în cazul in care, Berilă nu are ce urs să plimbe, ar putea înfia ursul lui Nuţu Cămătaru, salvandu-l astfel de la plictiseala ce-i infioară blana şi supărarea de-a fi închis la Grădina Zoologica.

  5. Care va sa zica, Basescu ne-a „atat pisica”, noua, romanilor – ca sa stim la ce sa ne asteptam de la el. Nu era nevoie sa o faca, noi romanii stim la ce ne asteptam, de aceea l-am potcovit la Referendum. Eu sunt tentat sa cred ca pisica le-a fost aratata coabitacilor, in primul rand D-lui Ponta – un „copil sarman si sceptic al plebei…” (stangii), cum ar zice Eminescu.
    Ponta, un David care vrea tranta dreapta cu Goliat, refuzand prastia – nu cumva sa se sperie Occidentul ca ar putea sparge vreun geam – ne abureste cu costurile ruperii coabitarii. Da, ne-ar costa ceva ruperea, dar in cazul continuarii coabitarea ne va costa Totul.
    Istoria n-a cerut niciodata socoteala poporului – de aceea inca dainuim, aici, la confluenta de imperii trecute si viitoare. Cei ce au dat socoteala au fost mereu conducatorii. Basescu are de dat socoteala, iar pe Ponta il trage ata tot intr-acolo, sa-mparta cu el si bucuria guvernarii si reponsabilitatea dezastrului.

  6. Basescu face pe „Romanul” !
    asta pentru ca nu e Roman , ci migrator mongoloid.
    Romanii nu „fac pe Romanii” . Ei sunt Romani si-atat.
    In deplasarile-i gretzoase , ceausiste bea , zice-se „Palinca” neaosa , de-a noastra .
    Este o alta infecta escrocherie : SPP-istii vorbesc cu „gazdele” , adica alti SPP-isti travestiti si mascati in „poporul iubitor”…… si ii schimba bautura.
    Lui Basescu i se „da” Chivas Royal-Salute, limited edition de 300 de € sticla .
    Evident , prezentata drept Tzuica-Batrana ,de-a noastra ,stramoseasca si Romaneasca .
    Farsorul mongoloid injura in gand „tzuica scarboasa” a Romanilor prosti ,
    dupa care isi savureaza ranjind anapoda (dupa mintea lui popular !) distilatul de sorginte Scotiana.
    Eu vin si zic : daca-i smeker,daca-i barbat ,daca-i „mascul” , daca-i presedinte, daca-i vaporean de vaza :
    Ia sa bea el o sticla de „Verde-de-Paris” ( otrava „celebra” pentru starpitul libarcilor) de fata cu poporul !
    Asta-i fapta de barbat si nu shmenareala bauturilor si prostirea-n fata a oamenilor . Cu farsorii ieftine , de balci .
    Specifice de altfel mediului detracat pe unde-a vietuit ,de felul lui, Basescu : in porturi mizere , pe vapoare mizere , si-n calele lor , tot mizere.

    Ps : jos basescu ,acest trisor si inselator infect.
    jos basescu , dusmanul romanilor si bimbasha slujnicarilor si vandutilor.
    Am zis , si daca am zis , asa va fi.

  7. SUSPICIUNI

    Cu Pisicu-n braţe, Băse nu mai pleacă ,
    Deşi pentru popor, de mult, este futil ;
    Iar după cum, şi pe Motan, mi-l freacă ,
    Încep să-l suspectez că este … zoofil .

  8. Eu nu inteleg un lucru??? De ce USL nu intocmeste o mapa cu toate escrocheriile, hotiile si tunurile trase de Traian Macac de Bascovina pe cand acesta a detinut functiile de ministru al transporturilor, primar si acum presedinte. Mapa care sa cuprinda s-o sinteza a tututor dosarelor avute de acelas borfas de borfas si caruia procurorii DNA i-au dat NUP sau judecatorii i-au dat sentinte favorabile, sinteza colaborata cu posturile pe care acesti procurori si judecatori au fost numiti dupa aceea de acest escroc national drept multumire ca l-au salvat de puscarie. Iar mapa sa fie trimisa la UE, lui Barros, Merkel si Reding, precum tuturor agentiilor internationale de presa pentru a demonstra cu subiect si predicat ca actualul presedite demis inca in functie este cu adevarat capul mafiei din Romania si el este cel care s-a substituit justitia din Romania pentru a-si apara interesele si a-i trimite la inchisoare pe adversarii politici in urma unor dosare trucate facute la ordin de catre chiar Traian Macac de Bascovina. Si bineinteles continutul acestui studiu sa fie prezenta in conferinta de presa de catre USL dupa fiecare alocutiune televizata a Macacului.

  9. In timp ce premierul Victor Ponta isi continua turul de forta prin cancelariile lumii, demisul Basescu Traian vrea sa ne convinga ca “este un prim-ministru mai bun decat Ponta” si organizeaza declaratii de presa in care se cearta singur.
    De ce se amesteca Basescu Traian in privatizarea CFR Marfa? Presedintele Romaniei nu are nici o atributie constitutionala in acest domeniu.
    Ministrul Transporturilor Basescu Traian s-a evidentiat prin declaratia ”Aici sunt banii dumneavoastră!” bani care au impulsionat aparitia “Regilor asfaltului” intr-o tara fara autostrazi.
    Guvernul Basescu – Boc a “negociat” cu FMI privatizarea CFR Marfa, a stabilit o data limita pana la care trebuie privatizata compania si acum “multumita” lor privatizarea este o obligatie a statului roman
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/23/basescu-traian-vrea-sa-ne-convinga-ca-este-un-prim-ministru-mai-bun-decat-ponta/

  10. Domnule Voiculescu,

    trebuie trimis pisicu la plimbare mai intai si numai apoi il puteti trimite si pe basescu sa plimbe ursul.

  11. Toata lumea se plange cum ca nu sunt bani pentru santate dar se face ca nu vede miliardele de euro, mult peste banii alocati CNAS, pe care cele 7 servicii de informatii romanesti le papa intr-o veselie de la buget. Servicii care s-au extins bugetele chiar si-n acesti ani de criza cand securistul sef Traian Macac de Bascovina a inchis spitalele s-a redus salariile cu 25 si pensiile cu 10%.

  12. Erata la comentariul meu anterior: corect – „Basescu ne-a aratat pisica…”
    Intre timp vad ca mai are o pisica – aceea pe care i-a pasat-o Ponta, cu privatizarea CFR Marfa. Cica n-o primeste, ca nu-i de competenta CSAT. Incompetent si CSAT-ul asta prezidat de Nemrnicia Sa, Basescu! Oricum, pentru noi e un sambure de speranta – ca CFR Marfa sa ramana neprivatizat, daca ambii coabitanti se abtin…

  13. De ce vrea Basescu Traian sa blocheze privatizarea CFR Marfa?
    Desi Guvernele Basescu – Boc – MRU au “negociat” cu FMI privatizarea CFR Marfa, au stabilit o data limita pana la care trebuie privatizata compania si acum “multumita” celor trei privatizarea este o obligatie a statului roman, individul care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei face tot ce poate (de ce mai poate?!) ca acesta privatizare sa fie un esec, un esec pe care il vrea asezat pe umerii prim-ministrului Victor Ponta.
    Primul motiv ar fi ca vrea sa dovedeasca ca Guvernul Ponta nu poate sa duca pana la capat o obligatie a statului roman. Obligatie care, asa cum am scris mai sus, exista datorita halului in care Basescu, Boc si MRU au negociat cu FMI acesta privatizare.
    Al doilea motiv este chiar fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, cel care a coordonat privatizarea CFR Marfa si care nu trebuie sa scape atat de usor, adica doar cu dosarul “Transformatorul”. Este clar ca Basescu il vrea la zdup, cat mai repede si pentru cat mai mult timp.
    Un al treilea motiv este castigatorul licitatiei, GFR care nu este un investitor strategic dupa Basescu Traian. Cum sa va spun? Nu a castigat “cine trebuie”. Declaratiile lui Basescu Traian, cel care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei, despre GFR cum ca nu ar avea putere financiara si ca “in momentul de fata nu sunt prea multe banci dispuse sa finanteze” firma sunt inadmisibile intr-o tara democratica, membra a UE.
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/25/de-ce-vrea-basescu-traian-sa-blocheze-privatizarea-cfr-marfa/

  14. Atacul impotriva Antenei 3 a inceput, urmarindu-se astfel inchiderea definitiva a postului anti-basist. Dupa ce aceasta antena va fi inchisa urmeaza dezmembrarea USL. Amandoua actiunile fiind urmarea pactului de coabitare semnat de Ponta cu Basescu. Cu alte cuvinte Ponta l-a salvat de borfas de la suspendarea definitiva tocmai ca in mod indirect sa termine PNL si mass-media cea mai importanta care-l critica pe presdinte. Urmeaza pasul trei al acestei actiuni si anume participarea lui Ponta la functia suprema in stat si numirea lui Basescu ca premier dupa alegerile din 2014. Si uite asa incaodata datorita moliciunii lor s-a somnolentei de care au dat si dau dovada penelistii acestia vor fi scosi de la guvernare. Poate totusi in acest de al 12 ceas PNL se va trezi din hibernare si va lua masurile care se cuvin tocmai pentru ca planurile lui Ponta si Basescu sa nu se realizeze. Si asa se explica de ce Ponta a tinut s-o numeasca pe Covesi la sefia DNA.

  15. Mi-e greu sa cred ca asaltul Justitiei impotriva Antenei 3 nu e opera lui Basescu, chiar daca nu exclud total si varianta opusa – anume ca ar putea fi o lucratura a Grupului Intact. Stim cu totii bine ca sunteti o tinta prioritara a „guvernatorului” prezident, ca „maturandu-va” pe dumneavoastra si-ar face loc larg sa atace la Antonescu si ciracii lui Ponta din PSD, pentru ca in final sa ramana numai cu Victoras, pe care stie el cum s-l „scarmene”.
    Cazul Alexandrescu a fost un fel de repetitie, tinta asaltului fiind Antena3, care inca mai este „aici”. Nu stiu cat de bine aparat este postul, dar stiu ca il puteti face inexpugnabil, daca il veti transforma intr-o veridica „tribuna a celor multi”. Repet sugestia mea de la postarea precedenta – sa-i oferiti spatiu in emisiuni D-lui Constantin Cojocaru (Constantin, nu omul de afaceri Cojocaru ce apare de catava vreme la Antena3). Cred ca nu ati avea motive sa va temeti nici de Legea Cojocaru si nici de Proiectul de revizuire a Constitutiei al Miscarii pentru Constitutia Cetatenilor – pe care le puteti lectura pe site-ul .
    Modelul de stat propus de Constantin Cojocaru este o „provocare” pentru multe alte tari, unde democratia pare a-si da sfarsitul, iar multe din elementele lui sunt deja aplicate de ani buni de tari precum Cehia sau Polonia, ca sa nu mai mentionez tarile nordice. Romania nu are viitor, fara o astfel de reforma, iar modelul il regasim si la Prof. Florian Colceag (elaborat de acesta pe principiile matematicii fractale), dar mai ales il regasim in modelul „statului organic” asa cum il vedea marel nostru ganditor Mihai Eminescu. Studiati proiectul nostru de „Constitutie a Cetatenilor” si haideti sa pornim o dezbatele larga pe marginea lui. In mod sigur, vom putea matura tot gunoiul de pe scena noastra politica.

  16. Va spuneam ca Basescu s-a pus pe cosit. Iata, dupa „repetitia” cu Alexandrescu, a declansat ofensiva impotriva tintei sale predilecte – Antena 3, care inca mai este „aici”. Nu stiu cat de bine este aparat postul, dar stiu ca il puteti face inexpugnabil facand din el o adevarata „tribuna a celor multi” – pentru ca este nevoie de multi romani, ca sa faca un lant viu imprejurul Antenei 3. Revin asadar la sugestia mea din comentariul la postrea precedenta – aceea de a-i deschide usile Antenei 3 D-lui Constantin Cojocaru. Mentionez ca ma refer la doctorul in economie Constantin Cojocaru, nu la omul de afaceri Cojocaru care apare de cateva zile la Antena 3. Personal, nu va includ printre „mogulii” sau imbogatitii care ar avea motive sa se teama de Legea Cojocaru sau de Proiectul de revizuire a Constitutiei initiat de domnia sa in cadrul Miscarii pentru Constitutia Cetatenilor. E un model de stat pe care il regasim si in teoria fractala a Prof Florentin Colceag, dar mai ales in modelul de „stat organic” al marelui nostru ganditor Mihai Eminescu. De altfel, tari precum Cehia sau Polonia au pus deja in practica o buna parte din prevederile modelului Cojocaru. Fara o astfel de reforma Romania nu are viitor, ca stat. Asumati-va responsabilitatea si dati cale libera unui sir de dezbateri pe tema acestui model de rteforma, la Antena 3 si va garantez ca postul va dobori toate recordurile de audienta, facandu-si astfel acel zid inexpugnabil imprejurul sau.

  17. Antena 3 e si aici ! bă-SECULE, știu, te oftici !! Dar USL-ul, unde naiba e ??!!
    Noi, oamenii simpli, rămânem alături de ei, jurnaliştii care sunt pe redute, în slujba adevărului ! Şi să fiţi convinşi că sunt! Şi da, avem dreptul să ne exprimăm liber , ei, jurnaliştii sunt cei ce dau glas durerilor, suferinţelor noastre ! Lor, se cuvine : RESPECT !
    Și-am să aduc aminte că Antena 3 e și aici, bă-SECULE și ca să te oftici și mai mult, iaca ce spunea și MILE :
    ” Ce vreți prăpădiților ? Să tac ? ”
    Nu ne puteți închide gura, pen că ” noi suntem copiii unor Oameni care nu sunt președinți ”, măi dragă bă-SECULE și… nu numai !!
    USL…. eh, USL nu doarme, majoritatea-s prin concedii, vacanțe, își văd de afacerile perso, ce naiba. Pentru moment nu au nevoie de Antena 3 și-au cam uitat că au fost susținuți ca să se cocoțeze pe scăunele călduțe de cei care am înghețat strigând ” Libertate ” și-au uitat de relatările Antenelor, de jurnaliștii ȘI datorită cărora sunt acum ” la putere ”… PĂCAT !!
    http://sfinx777.wordpress.com/2013/07/26/antena-3-e-si-aici-ba-secule-stiu-te-oftici-dar-usl-ul-unde-naiba-e/

  18. Spre ştiinţă Profesorului Dan Voiculescu

    Moto : “Secretul războiului constă în secretul comunicaţiilor”- Napoleon despre importanţa căilor de comunicaţii în război.

    TRANSPORTURI MILITARE

    O instrucţie ce era patronată de Direcţia Transporturi şi Comunicaţii Militare din MApN care menţionează că “transportul pe calea ferată continuă să rămână mijlocul de transport terestru cel mai puternic pe timp de război dar şi de pace”
    Asimilarea vagoanelor de marfă din parcul MT s-a făcut, în exclusivitate, cu avizul de specialitate al organelor MApN.
    Evidenţa pe tipuri şi serii de vagoane marfă a fost organizată în regim de “ Strict Secret” asigrându-se cantităţile necesare pentru nevoile MapN.
    Ordonaţi ministrului MApN, domnule Premier, să vă prezinte o notă cu organizarea transporturilor militare în general, şi pe calea ferată, în special, pentru a-l instrui pe retardatul de la Cotroceni de ce este obligatorie aprobarea în CSAT pentru privatizarea CFR_Marfă

  19. Un elicopter Tarom disparut pe ruta Palatul Cotroceni – UM Targoviste, in 2013, a aterizat in 2113 pe un aeroport din apropierea orasului Targoviste.
    Cercetatorii si specialistii romani din cadrul celor 7 – 11 – 12 – 215 servicii speciale au descoperit la bord cateva schelete umane, insigne cu PD-L si Miscarea Populara, ziare datate 30 februarie 2014 precum si un pahar cu whisky cu patru cuburi de gheata care pluteau in pretioasa bautura …..
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/07/27/mister-aviatic-un-elicopter-tarom-disparut-in-anul-2013-a-aterizat-acum-cateva-ore-pe-aeroportul-din-targoviste/

  20. SPRE ŞTIINŢĂ : Profesorului Dan Voiculescu

    SCHIMBAŢI CURSUL DOMNULE PREMIER VICTOR PONTA. CURAJ
    …………………………………………………………………………………….
    După recenta catastrofă feroviară de la Bretigny având drept cauză starea deplorabilă a reţelei froviare franceze, Preşedintele Franţei
    Francois Hollande a concluzionat : „TREBUIE SĂ SCHIMBĂM CURSUL”

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=fr&u=http://www.humanite.fr/&prev=/search%3Fq%3Dl%2527humanite%26biw%3D1024%26bih%3D653
    Se aminteşte că traficul feroviar este încetinit din acestă cauză pe 3000km sau 10% diN reţeaua SNCF

    Petiția pe sistemul feroviar francez. Asociația utilizatorilor călători Căilor Ferate (Avuç), lansat, vineri, o petiție pentru deschiderea datelor sistemului feroviar. Apelurile de date pentru Avuç se referă la echipamente de cale ferată (vârsta și întreținere a liniilor aeriene, piese, balast, switch-uri …) și material rulant (data de punere în funcțiune, starea de întreținere, data de lansare a parcului. ..). „Ca călători, vrem să știm cu ce vă conduce și ceea ce conduce”, a declarat pentru AFP Willy Colin, purtătorul de cuvânt al Avuç.

  21. DAR KAKAO N-AŢI AVUT BĂI COPII ?
    ……………………………………………………..
    Premierul Ungariei, Viktor Orban, ATACAT cu ROŞII la Băile Tuşnad
    Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu roşii în timpul unui discurs susţinut la Băile Tuşnad, în judeţul Harghita.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:http://www.realitatea.net/viktor-orban-atacat-cu-rosii-la-baile-tusnad_1235396.html#ixzz2aGMseaHS
    Follow us: @realitatea on Twitter

  22. Demisul : Băi Lăbăroiule. Cu grilajul vrei tu să laşi pe întuneric Antena 3 ?
    Lăzăroiu : Păi nu asta vrei, Şefu ?
    Demisul : Te iei şi tu după lindinoasa bretonată şi lindinoasa cărlionţată ? Ia colea mai jos metodă ţâţă cum se arestează lumina, bă Lăbăroiule.
    Lăzăroiu : Ce luminat eşti Întunecatule, scuze, Şefule !
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Au reuşit să oprească deplasarea luminii timp de un minut

    Folosind un cristal îngheţat la o temperatură apropiată de zero Kelvin, cercetătorii au reuşit să oprească lumina în loc timp de un minut, depăşind cu mult recordul precedent, de 16 secunde. Această tehnologie ar putea fi aplicată în viitor în domeniul computing-ului cuantic pentru a accesa datele, însă este nevoie ca metoda să poată funcţiona la o scară mult mai mică şi pentru perioade mult mai lungi înainte să aibă utilitate practică, scrie descopera.ro.
    Pentru a permite cristalului opac să ţină lumina, cercetătorii de la Universitatea Darmstadt au creat mai întâi o mică transparenţă în interiorul său pentru a permite luminii să pătrundă. Regiunea transparentă a fost menţinută deschisă cu ajutorul unui fascicul laser, însă după ce fotonii au pătruns în cristal, laserul a fost oprit. Astfel, cristalul a redevenit complet opac, ceea ce nu a mai permis luminii să iasă. Lumina nu a fost absorbită de cristal, aşa cum ar fi în cazul în care s-ar „ciocni” de un perete, ci a continuat să existe în interiorul său, fiind accesibilă cercetătorilor.
    Pentru a elibera lumina din cpativitate, cercetătorii au folosit din nou laserul pentru a face transparentă o parte din cristal. De acolo, ei au putut măsura particulele care au ieşit din cristal, având astfel capacitatea să citească informaţiile care erau transportate. Una din imaginile luminoase pe care cercetătorii le-au stocat şi accesat ulterior era formată din trei dungi orizontale. Dungile deveneau din ce în ce mai neclare pe măsură ce petreceau mai mult timp în cristal, însă cercetătorii puteau să le detecteze prezenţa chiar şi după 60 de secunde.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/record-mondial-au-reusit-sa-opreasca-deplasarea-luminii-timp-de-un-minut_1235258.html#ixzz2aGYz12uT
    Follow us: @realitatea on Twitter

  23. Domnule Voiculescu,

    haineala demonstreaza cu fiecare atac la adresa Antenei 3 ca este din punct de vedere profesional, incompetenta.
    Incercarea ei de a pune pumnul in gura presei pe motiv ca ar influenta justitia, e un motiv suficient ca aceasta „agitata” sa paraseasca functia din CSM.

    Pretentiile ei elucubrante ne fac de rusine in intreaga lume.

    Ce spune Wikipedia despre justiei:

    „Since Roman times, Iustitia has frequently been depicted carrying scales and a sword, and wearing a blindfold”.

    Cu alte cuvinte, justitia este oarba. Este obligatia justitiei sa nu se lase influentata de nimeni si nicidecum nu poate fi acuzata o televiziune ca interfera cu actul justitiei atata timp cat procurorii si judecatorii nu sunt FORTATI de nimeni sa vizioneze programele de televizor sau sa citeasca presa scrisa.

    In SUA, unde procesele penale sunt judecate de jurori (cu ajutorul unui judecator) este deja o rutina faptul ca jurorilor le este interzis sa se uite la televizor in timpul in care se deruleaza judecata. Jurorii sunt alesi dintre persoanele care declara ca nu au venit in contact cu informatii din presa despre cazul ce urmeaza a fi judecat. Uneori , se fac eforturi mari sa fie adusi jurori cu domiciliul la mari distante de locul faptei penale, jurori care nu au fost expusi presei locale.

    Inspectia judiciara comandata de haineala trebuie sa se ocupe de procurori si de judecatori si sa investigheze daca acestia au urmarit programele Antenei 3 si daca au fost influentati de aceste programe sa fie inlocuiti. Procurorii si judecatorii sunt obligati sa nu se lase influentati de comentariile din media despre cazul Sorin Alexandrescu adica ei sunt cei care trebuie sa urmeze indemnul lui basescu: „nu va uitati la Antena 3!”

    Comportamentul lui haineala este de domeniul psihiatriei. Opriti nebunia! Avem nevoie de normalitate! Ajunge!

  24. “PROFRSORUL” VA ÎMPĂRTĂŞI SOARTA ELEVULUI
    …………………………………………………………………………………..

    Aducerea lui Omar Hayssam în ţară a avut legătură cu afacerile miliardarului sirian Rami Makhlouf, în România, scrie publicaţia online All4Siria, informează Realitatea TV.
    ,,Omul de afaceri Rami Makhlouf are invesţii mari în România prin socrul său care este ambasadorul Siriei în Romania, Walid Othman şi care spală bani prin fratele său şi copiii săi care au investiţii în imobiliare.”, scrie all for siria.info

    Aceeaşi jurnalişti mai scriu că afacerile lui Rami Makhlouf se derulează prin intermediul socrului său, Walid Osman, ambasadorul Siriei la Bucureşti.
    ,,Pentru ca Omar Hayssam să fie predat, Guvernul României s-a angajat să se opună deciziei ca familia lui Othman să fie considerată reţea interlopă. Autorităţile din România au accepat şi au trimis un avion în Beirut, iar Bashar al-Assad l-a trimis pe generalul Khalil Ghassa pentru a-l răpi pe Hayssam şi pentru a-l trimite în Liban şi a-l aduce la aeroportul din Beirut, în colaborare cu Hezbollah şi securitatea libaneză”, mai scrie publicația siriană.
    Rami Makhlouf, cel mai bogat om din Siria, se află pe lista persoanelor sancţionate de Uniunea Europeană şi nu mai are voie să intre în spaţiul comunitar. Pe aceeaşi listă se regăseşte şi fiica ambasadorului Siriei la Bucureşti.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dezvaluiri-incendiare-despre-aducerea-lui-omar-hayssam-in-ara-facute-de-un-ziar-sirian_1235806.html#ixzz2aLwFg37N
    Follow us: @realitatea on Twitter

  25. Romani : priviti-l pe Basescu asa cum este in REALITATE.
    Priviti-l cum se manifesta , atunci cand crede tamp ca nimenea nu-l vede !
    Dar eu , …. , eu vad si cand nu vad ….
    Si tocmai l-am vazut.
    Acum va spun si voua.
    Ca sa aflati cu totii.
    ********
    Basescu ii uraste napraznic pe Romani : din toata goliciunea hada a sufletului sau ,strain de neam si de pamantul tarii …
    Si-atunci cand nimeni nu il vede , se schimba-ingrozitor la fata , privirea i se tulbura precum a duhurilor-rele …. scrasneste lugubru si dement din dinti , mai-mai sa si-i zdrobeasca.
    Urla , injura , zgarie cu ghearele peretii salasului oribil unde zace ( caruia ii zice fraudulos „cabinet” ), scuipa bale gretzoase pe drapelul tarii , balmajind in acelasi timp blesteme oribile in contra poporului.
    Blesteme guturale , rostite in limba lui latrata, ancestrala, si-cea-adevarata : tatareasca . Limba navalitorilor , a salbaticilor ,a criminalilor si a dusmanilor civilizatiei omenesti.
    Cand se potoleste , iese cu perversitatea specifica asiaticilor la televizor si ne ureaza „la multi ani Romani” si „Traiasca drapelul nostru national”………

    Dupa care iar scuipa pe drapel , si-i zice taraturii , B o a r f e i , scarbei zisa EBA : sa crape draku toti valahii astia.
    Apoi incremeneste ; sta drepti , solemn… si urla :
    Traiasca Laszlo Tokes ! traiasca ViktorOrban ! TRAIASCA MIKLOS HORTHY.
    Ca astia m-au salvat la referendum asta vara.
    Ma spulberau Romanii astia paduchiari daca nu-mi erau ungurii ca fratii.
    Da ` am sa-i rup in doua pe romanii astia .
    Lasati pe mine : ii vand…ii vand… ii VAND !!!!

    [ Eu Serban am scris aceasta . Si inca altele si mai si ]

  26. Subscriu „De la un presedinte priponit cu lantul de un mandat la care 87% dintre romani l-au invitat ferm si democratic sa renunte, nimeni nu se mai asteapta la decenta, discretie sau rusine.”

    Nu ma intereseaza cine sta la putere, atat timp cat totul merge struna, dar, Stimabilul meu DOMN VOICULESCU, ori sunt eu PROST, ori DUMNEAVOASTRA HABAR NU AVETI DE STATISTICA.

    In Romania suntem aprox. 19 mil. loc., deci 85% ar insemna vreo 14-15 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Basescu. Inca odata ma repet (NU-MI PLACE SA REPET) aveti habar de statistica? Se pare ca NU!

    La vot au iesit aprox. 8 mil. de romani (4-5 mil. scosi pe baza unui litru de ulei sau 50 RON)

    DOVADA sta in filmarile ADEVARATILOR CETATENI CARE NU SUNT MITUITI CU 1 KG DE CARNE.

    Pentru „SUSTINATORII” USL mi-e scarba de caracterul vostru, mi-e scarba de lasitatea si minciuna voastra. NU uitati DUMNEZEU EXISTA SI PEDEPSESTE.

    O seara minunata!

  27. Bună ziua!
    Avem o petiţie semnată până în prezent de 214 cetăţeni români, prin care solicităm ca parlamentarii să se reunească în Plenul Parlamentului şi să facă demersurile necesare apărării voturilor noastre de la referendum, prin revizuirea hotărârii CCR prin care Traian Băsescu a fost repus în funcţia de Preşedinte al României. Am trimis această petiţie către adresele de e-mail ale unor parlamentari, dar timpul este scurt, fiindcă solicitarea de revizuire a unei hotărâri definitive, se face în termen de o lună din ziua în care s-au descoperit înscrisurile ce se invocă. Rezultatele definitive ale recensământului din 2011, au fost comunicate la data de 4 iulie 2013 de către Institutului Naţional de Statistică (INS).
    Preşedintele INS a spus că datele pe care le-a comunicat au fost stabilite pe baza informaţiilor primite de la mai multe instituţii, inclusiv a CNP-urilor, deci nu s-au bazat doar pe declaraţiile ce au fost completate pe propria răspundere de către cetăţeni. A precizat faptul că recensământul a fost finalizat doar acum, fiindcă a fost necesar să afle CNP-uri de la alte instituţii şi să facă verificări încrucişate pentru a nu fi înregistrată aceeaşi persoană de mai multe ori în evidenţele INS. Ideea de bază este că listele electorale permanente nu pot să cuprindă un număr mai mare de alegători decât populaţia care are vârsta de 18 ani împliniţi, mai ales că unele categorii de persoane majore sunt excluse dintre alegători (alienaţii, interzişii, etc.).
    PETIŢIA POATE FI SEMNATĂ ACCESÂND LINK-UL DE MAI JOS.

    În urma publicării datelor recensământului din 2011 a reiesit că Referendumul din 2012 este valid. Deci SOLICITĂM DEMITEREA LUI BĂSESCU TRAIAN DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!


    După ce intraţi pe site şi daţi click pe „Semnează petiţia”, trebuie să intraţi pe e-mail şi să confirmaţi semnarea petiţiei!!! Este necesar să deschideţi mesajul pe care-l primiţi pe e-mail, ca să validaţi semnătura şi să fie menţionată pe site!!!
    Sunt puţine semnături din cauză că lumea este dezamăgită şi mulţi au scris pe Facebook că nu semnează fiindcă nu au încredere că Parlamentul va ţine cont de solicitarea cuprinsă în petiţie.
    Parlamentul nu a stabilit până acum, printr-o hotărâre, care este procedura de urmat după ce Curtea Constituţională a stabilit că nu au fost îndeplinite la referendum condiţiile de valabilitate stabilite de lege. Acum au apărut înscrisuri cu date ce erau valabile în octombrie 2011.
    – În conformitate cu disp. art.3 din Hotărârea nr.34, PARLAMENTUL ARE ÎN ATRIBUŢII să hotărască ce operaţiuni juridice vor urma ÎN CAZUL ÎN CARE CCR CONSTATĂ CĂ REFERENDUMUL NU A FOST VALABIL.
    -Cu privire la constituţionalitatea art.3 din Hotărârea Parlamentului nr.34 din 6 iulie 2012, CCR s-a pronunţat prin Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, arătând că „respinge, ca neîntemeiată, sesizarea de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 3 din Hotărârea Parlamentului nr. 34 din 6 iulie 2012”.
    – La punctul 12 din Decizia nr.734 din 24 iulie 2012, CCR a menţionat clar, că „hotărârile adoptate de Parlament după finalizarea referendumului pentru demiterea Preşedintelui României şi publicarea în Monitorul Oficial al României a rezultatelor acestuia pot face obiectul controlului de constituţionalitate în condiţiile legii.”
    PENTRU MAI MULTE DETALII JURIDICE CU PRIVIRE LA ADMISIBILITATEA REVIZUIRII HOTĂRÂRII CCR, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAŢI PE E-MAIL.

Comentariile sunt închise.