12 COMENTARII

  1. E vremea scenei naţionale, cea din Piaţa Universităţii.Acolo nu-l va întrerupe nimeni.
    *JON (javra ordinară naţională trebuie să asculte acest melopăs 24 din 24…

  2. dle voiculescu sunt un tanar din tg jiu foarte dezamagit de situatia romaniei..v-am scris nu sa va injur ci doar sa va atrag atentia de faptul ca actualul guvern al romaniei a luat-o pe un fagas ce il califica drept tradator..mai pe scurt a dat o hotarare de guvern care da unda verde exploatarii aurului de canadieni…din pacate noi nu ne alegem cu nimic din asta…in timpul acesta toate televiziunile fac stiri din scandalul cu regele romilor…sa nu ma catalogati drept basist…basescu e la fel de tradator ca si iliescu si constantinescu….supralicitez:as dori sa il suspendati din nou pe base…m-as duce cu placere la referendumul de demitere…macar unul din casapii de dupa 89 ai romaniei va ajunge poate la bulau…revenind la problema aurului,dl voiculescu;nu vadati seama ce s-ar putea face cu aurul acela daca ar fi exploatat de statul roman,la fel ca si cu petrolul dat de bombonel?locuri de munca ,pensii mai mari salarii decente si infrastructura decenta,armata moderna…etc…si ar fi dat drumul la un circuit economic sanatos in care chiar si firmele dvs dle voiculescu ar profita:mai multi clienti din publicitate pentru televiziunile dvs,cumparatori pentrujurnalul national,etc..daca sunteti cu adevarat bine intentionat nu veti vota vanzarea aurului pe un pret de nimic…sa va spun sincer mie nu prea imi pasa in momentul de fata de varsta de pensionare…ar fi dragut daca ati face dezbateri pe antena cu tema vanzarii aurului catre straini …imi pareti uneori un om bine intentionat…acesta ar fi momentul in care sa o demonstrati…dac nu o veti face…va voi considera doar un smenar si un politician de joasa speta dornic de imbogatire precum si un om de afaceri mediocru…sper sa ma contraziceti…sper sa fiu unul dintre aceia care nu va cunosc cu adevarat…oricum,voi incheia atragandu-va atentia ca dvs guvernantii sunteti slujitorii poporului,chiar scvlavii lui,si nu stapanii poporului…nu eu am spus asta,ci david rockeffeler atat politician de marca dar si un om de afaceri respectat…din pacate nu prea sunt de acord cu multe din politicile sale.,..si inca ceva :poate o sa radeti dar eu sunt de acord ca un guvernant sa isi ia partea leului (sau sa fure de la stat),dar cu doua conditii:sa nu ia exagerat de mult cam cum e la noi si sa faca naiba ceva si pentru popor nu sa tradeze intr-o veselie…sper sa-mi citi-ti mesajul si sa trageti concluziile de rigoare…
    tot respectul din tg Jiu

  3. Tipul se drogheaza intens. Nu e vreun secret si nici el nu incearca sa faca un secret din asta. e si vizibil. In rest numai de bine. Am vazut ce spalare de cadavre se face acum la Realitatea : „dosarul Telepatia”. Sunteti antipatic in continuare. Cautati pe net. E la indemana si nu aveti nevoie de analisti. Can sunteti singur si vreti sa aveti o situatie reala faceti asta. Daca „Arhiblog.ro” a avut post „happy day sau the joy” atunci cand mai apareau persoane care depuneau plangere impotriva dumneavoastra va dati seama. Uitati-va la comentarii.

    Lasati-i pe pupincuristi. Parerea lor este egala cu 0.

  4. UN CATREN NECENZURAT

    N-ar fi niciun bai că suferă de disfonie ,
    Dar are şi soriciul gros Liana Stanciu ,
    Căci laBe1, cursuri a făcut (de onanie)
    Cu Cap de Porc adică …Radu Banciu .


  5. Hayssam a fost tovarăș cu Băsescu.
    Hayssam a fost ÎNTOTDEAUNA tovarăș cu Băsescu.
    Împreună au conspirat , împreună au facut rele și acte groaznice în contra României.
    Acum , și cum îi stă în fire-ai de lichea , Băsescu își vinde vechiul cârdaș. Așa sunt tâlharii și criminalii : se trădeaza intre ei , fiind lighioane josnice.
    Se gândeste ca așa îsi va scăpa EL pieile.
    Ale lui și ale fie-si Ioana , notara borfașe , cea care făcea „spălatorie” financiară din banii lui Hayssam.
    Așa face Băsescu . Așa face MEREU băsescu.
    Pană acum i-a mers.
    Poate o sa-i meargă și cu acest derbedeu josnic zis Hayssam.
    Dar EXISTĂ cu sigurantă , cineva , ceva ,cu care nu o sa-i meargă nici provocările ,nici farsoriile și nici sekurismele lui de tâlhar mongoloid și de jnapan mizerabil.
    NOI , POPORUL .
    ~~~~
    ROMÂNI : Scuipați și aruncați blesteme groaznice ,
    în fața șalvărului , infectului , trădarului Traian Băsescu.
    Am Zis.

  6. Te iubesc Marius Ivancea
    Dumnezeu să-ţi dea :
    ” O Viaţă Frumoasă şi Uşoară ” & Sănătate / şi Familiei.
    Dumnezeu să O Binecuvinteze pe MaMa Ta.
    Îţi mulţumesc că ai compus aceste versuri
    şi M-ai făcut şi pe mine = un cetăţean Român,
    Să am IMN = acesta este imnul Meu – Aici mă regăsesc.
    deşi !
    [ pentru mine NU a venit Europa – ci ! a trebuit să merg eu la EA / Europa ]
    în : „Hai să dăm mână cu mână = NU Mă REGĂSESC ” / Nu am cu cine să dau mâna, [ adică ! Eu aş vrea __ Dar ! – NU dau „Ei” mâna cu mine.]
    Te pup – Te iubesc, îţi mulţumesc dle Marius Ivancea
    ( acest imn al meu – îl ascultă mulţi Europeni )
    cu mult respect şi recunoştinţă : TaOm

  7. “Noi ne-am ţinut promisiunile şi în prima sesiune parlamentară am făcut cele două mari proiecte prioritare, Constituţia şi Regionalizarea. Nu noi suntem de vină că nu au fost încă adoptate deşi ni s-a pus tot nouă în spate acest lucru, de parcă voinţa noastră a dus la amânarea lor”, a spus Antonescu

    „Promisiunile”?????? Asta-i culmea! Promisiunile electorale pentru care ati primit 70% din parlament au fost de fapt UNA SI BUNA: DREPTATE PANA LA CAPAT!
    Nu ati fost votati pentru „Constituţie şi Regionalizare”! Si in niciun caz pentru deschiderea exploatarii la Rosia Monta si gazele de sist!

    O regionalizare ticaloasa cu ioan rus guvernator NEALES/NUMIT al regiunii de Nord-Vest????
    Nu! Din punctual meu de vedere e un mare NU!

    Ca si clujean va spun sincer si cu o tristete imensa ca basescu, de cand se opune regionalizarii, capata o noua imagine in ochii mei. Intre ioan rus si basescu il aleg fara clipire pe basescu.

    Domnule Voiculescu, va pierdeti toti sustinatorii cu aberatiile PSDistilor!
    Daca basescu e destul de viclean va pedala pe tema regionalizarii si va imparti populatia in doua. basescu renaste pe mana USL!

    Tot ce are de facut e sa spuna: „eu v-am taiat salariile dar astia va omoara cu cianura de la Rosia Montana! ”

    Un NU categoric regionalizarii ! Un NU categoric mafiei lui ioan rus! Un NU categoric regionalizarii si exploatarii de la Rosia Montana FARA REFERENDUM!

    ORGANIZATI REFERENDUM PENTRU REGIONALIZARE SI ROSIA MONTANA!

    FARA ACESTE DOUA REFERENDUMURI SUNTETI MAI ILEGITIMI DECAT BASESCU LA COTROCENI!
    Ce legitimitate poate avea un guvern si un parlament majoritar ales prin cea mai mare frauda electorala postdecembrista? Ati fost alesi pentru DREPTATE PANA LA CAPAT ceea ce ponta a declarat cu subiect si predicat ca a fost o „tzapa electorala” !

  8. Dacă vă condamnă, domnule profesor, ar fi marea înfrângere a electoratului românesc. Sper ca rezolvarea să nu rămână-n graţierea Preşedintelui României Crin Antnescu…

  9. Azor, să şti că marele bărbat
    A hotărât să fii eutanasiat.
    Ţi-o spun aşa numa-ntr-o doară,
    Şi el va fi, că-i…javră ordinară.

  10. Trebuie facutceva referitor la noul cod rutier care nu este gandita ca si alte legi care a dus la saracirea populatiei . DemonstratiI LEGALE SA IMPIEDICAM ACEST ACT NEGANDIT. SE VOR UMPLE PUSCARIILE DIN CAUZA CA OAMENI NU POT PLATI, SI LA ORA ASTA AMENZILE SUNT DESTUL DE MARI RAPORTAT LA SALARIUL MEDIU PE ECONOMIE DE 180EURO/LUNA. NU MAI VORBIM DE O PERSOANA CA MINE CARE CONDUCE OCAZIONAL PENTRU FAPTUL CA NU SUNT BANI DE COMBUSTIBIL DEOARECE PRETURILE SUNT F.F.F.MARI IAR EU NU AM SERVICIU DIN MARTIE 2010 SI IN ACEL TRASEU LUNG SAU SCURT GRESESC INVOLUNTAR. CEI DE LA VARFUL SOCIETATI AR FACE BINE SA GASEASCA SOLUTII PENTRU CREEREA LOCURILOR DE MUNCA. REFERITOR LA ROSIA MONTANA TREBIE EXPLOATAT ACESTE MINEREURI SI BOGATI DAR DE STAT SAU SOCIETATI ROMANESTI CU OBLIGATIA SA LASAM SI GENERATILOR URMATOARE DIN ACESTE BOGATI.

Comentariile sunt închise.