Are dreptate presa cand ii cere lui Basescu Traian : « Jos mainile de pe justitie » 

Dupa ce s-a informat de dosarul ICA-Telepatia si a aflat ca in acest dosar nu sunt niciun fel de probe directe sau indirecte, marturii, declaratii ale martorilor, indicii materiale – deci NIMIC – impotriva mea, Basescu incearca o noua presiune pe justitie printr-o declaratie publica unde afirma :

« Completele de judecata ancheteaza, judeca si CONDAMNA » 

De unde stii tu, Basescu Traian, ca dupa anchetare si judecare urmeaza cu necesitate o CONDAMNARE ? Poate fi si achitare. Sau prin aceasta antepronuntare vrei sa influentezi justitia ?

Nu uita ca in Romania sunt judecatori independenti care trebuie sa condamne pe baza de probe, nu pe baza supozitiilor sau dorintei cuiva.

Sa lasam judecatorii sa-si faca datoria conform legii si propriei lor constiinte.

15 COMENTARII

  1. Domnule preşedinte, dvs. aţi afirmat cândva că aveţi încredere în justiţia română, făcând referire la acest proces. Nu ştiu ce aţi putea să faceţi acum în acest moment în care după părerea mea, sunteţi „vânat” la comandă politică de la cel mai înalt nivel, dar nu ar trebui să aveţi încredere deoarece se vede de la o poştă că totul este cusut cu aţă împotriva dvs. şi a fiicei dvs ? Eu sper din tot sufletul să treceţi cu bine peste aceste probleme care în opinia mea, nu le-aţi fi avut dacă, în vara lui 2012, după referendumul de demiterea preşedintelui, atât Crin Antonescu cât şi Victor Ponta, ar fi avut tăria de caracter şi decenţa să apere până la capăt voinţa celor 7.400. 000 de cetăţeni, voinţă exprimată clar, prin vot şi nu … prin stat acasă. Din păcate, nici unul, nici celălalt din cei doi, n-au stofă de oameni politici şi cu atât mai mult de funcţia de preşedinte al ţării. Din păcate, „i-a făcut” Băsescu pe amândoi. Sunt slabi.

  2. STUPIDULUI ÎI TREMURĂ ŞALVARII

    Stupidul Traian Băsescu are o singură teamă : reeditarea scenariului Piaţa Universităţii, la nivel de 200000 de participanţi, cu extindere în toată ţara, care ar putea să se canalizeze, strict, pe debarcarea lui din funcţia de preşedinte ; aceasta şi în ideea că s-ar putea ocupa zona Cotroceni cu interzicerea accesului său în Palat.
    Restul nu contează, Viorel boxează.

  3. ORBUL CARE VEDE

    Te baţi pentru dreptate, în van, cu cărămida-n piept ,
    Dacă-n astă ţară, legea, de trei ori pe zi, se schimbă
    Să fim recunoscuţi de lume că suntem stat de drept
    Deşi, justiţia oarbă … vede că judecata ei e strâmbă .

  4. INVESTEŞTE ÎN MINE

    Un grup de doamne, toate la ciclu, postate la porţile Palatului Cotroceni , având animate de finele grumazuri inscripţii realizate cu absorbante NU PROIECTULUI ROŞIA MONTANA, şi mai jos în zona buricului INVESTEŞTE ÎN MINE, pledează pentru mineritul pastoral cu preservative anti ceanură.

  5. ***~~~ TIPSIA – cu – NISIP ~~~ ***

    și traian băsescu . . . și cele ce-am văzut.

    Acum privesc Tipsia-cu-Nisip …
    și-ți văd chiar viitorul tău cel blestemat .
    Ce văd ? Privește dar și tu !
    Cum , tu nu vezi ?…. N-ai ochi sau .. ți-a pierit lumina-n ochiul ală rău ?!?
    Ai doar găvane și nu vezi cu ele ?
    Eu însă văd : și-ți spun și tie.
    Deci află :
    Văd putregai și urâciuni .
    Văd groază . . . și văd blestemări .
    Și schilodeală .. și corceală văd .
    ….Și otrăveli . Strâmbenie .. văd și cocarjare…
    ȘI PUȘCĂRIE VĂD .
    Ești blestemat , cu semnul rău pe tine.
    Un monstru ești.
    și-un zgripțor calp . strâmb . scălâmb.
    Ești însemnat . Ești stârp .
    Ești hâd și hulnic. . . Ești uscătura cea-mai-rea din lume .
    . . .
    Văzând acestea-toate , iți spun ție , acel ce ești vânzar , trădar , tătar și ticălos :
    Ai încurcat-o , si din asta nu se scapă.
    Ai încurcat-o lepră decăzută ,
    Ai încurcat-o pentru totdeauna.

    Pitește-te. Omoară-te . Dispari .
    . . . . . . .

  6. Oare nimeni nu a observat ca basescu, si gasca sa au devenit mai puternici de cand este Ponta prim ministru?

    Oare nimeni nu a observat ca atacurile impotriva antena 3 au devenit mai puternice, in special cele din partea RaitaruTV, televiziunea prietenului Ghita, tot de cand Ponta e prim ministru?

    Oare nimeni nu a inteles ca prin numirile de la procuratura, facute de Ponta, toti oamenii lui Basescu sunt protejati, iar cei din PC si PNL sunt prigoniti?

    Chiar nimeni nu a observat ca in vorbe Ponta este impotriva lui Basescu, dar in fapte il spijina mereu?

    Oare nimeni nu s-a gandit ca PSD nu avea nici un interes ca referendumul sa reuseasca? Si ca ministrul Rus a fost pus special pentru asta in functie? Pentru ca, daca devenea Antonescu presedinte, PSD ar fi fost la egalitate cu PNL, si ar fi trebuit sa se lupte cu un presedinte aflat atunci in plina ascensiune in opinia publica, in timp ce Basescu era in clara prabusire. Si pe termen lung, cu Antonescu presedinte, PSD ar putea pierde locul intai in partidele din Romania. Si de aceea, PSD face tot ce poate sa impiedice ajungerea lui Antonescu la putere, inclusiv, atacandu-i aliatii, Respectiv PC si pe dumneavoastra, domnule Voiculescu.

    Mai ganditi-va domnule Voiculescu. Basescu avea posibilitatea sa va atace dur toti anii cat a fost PDL la putere, dar o face mai mult acum, cand contolul judtitiei este la un ministru PSD-ist. Poate ca unii nu au uitat episodul de la formarea guvernului din 2004.

  7. Tatae când îl vade pe sticlă pe Mircea Badea închde televizorul, nu înainte de a-l caracteriza : Ăsta e un căcăcios ce-şi dă cu parfum.

    Oreste are alt stil :

    «Vazand si citind peroratiile furibunde ale prietenului meu, m-am gandit cu toata onestitatea, ca pe un om nebun il poti ajuta cu tratament sau rugaciune. Bani de tratament nu am sa-i dau, are el suficienti, dar aroganta si vidul interior il vor obliga sa se creada singurul normal…Va rog si pe voi, nu-i raspundeti la agresiune si marlanie cu aceleasi reactii de la bust in jos. Regret ca cel care promova adevaruri consistente a ajuns sa se exprime mai putin elevat decat Romeo Fantastic! Prietene, ai fost fantastic, acum esti doar fanatic! In ciuda tuturor slovelor tale marlanesti si profund neadevarate, in special in ciuda tuturor celor care spun ca esti pierdut definitiv, eu cred in tine, si in capacitatea ta de a te reintoarce la normalitate si bun simt!», a scris Oreste pe Facebook.

  8. Mircea Badea: De ce vara trecuta cand le-au fost furate romanilor 8,5 milioane de voturi, au iesit la proteste pro-USL numai 1.000 de oameni? Raspuns: De ce sa iesim sa protestam impotriva fraudarii cifrei de cvorum la referendum cand cei care au fraudat cifra au fost chiar organizatorii referendumului (ioan rus)? Nu romanii trebuiau sa duca pana la capat suspendarea de vara trecuta ci USL-ul sa ancheteze frauda lui rus in clipa in care recensamantul a demonstrat ca referendumul a fost valid. USL are 70% din parlamentari.

    Domnilor USL, Romanii v-au dat parlamentul. Romanii l-au suspendat pe basescu vara trecuta. Ce mai vreti de la noi?

    Ce face USL pentru noi:
    -bomba ecologica Rosia Montana ne-o explodati in fata
    -bomba ecologica gazele de sist pe care si pe asta ne-o explodati in fata
    -regionalizarea „pe spranceana” cu ioan rus guvernator al Regiunii de Nord Vest

    In piata Universitatii se striga „Toate partidele sunt compromise” adica anarhie. Ati pierdut contactul cu masele. Vremurile seamana tot mai mult cu ultimele clipe ale lui ceausescu cand fugarit de revolutionari, el isi vedea salvarea in muncitorii lui. USL pe post de bunica moarta in geam sa aduca postasul pensia. Totul e putred….din clipa de fata, Dumnezeu cu mila. Scapa cine poate.

  9. Prokurorii ce au instrumentat samavolniciile în contra familiei Voiculescu sunt civili în măsura în care eu sunt popă.
    Legitimațiile lor bălțate de sekuriști-traian-băsiști sunt perfect vizibile . Oricât s-ar strădui aceste lichele să și le pitească ” subtil ” între dinți.

    Acești gestapoviști sadea sunt ființe macabre , sunt ființe perverse , sunt ființe inventate de nemernica trădătoare a Românilor , nimeni alta decat Monica (beria) Macovei .
    Cea care aplauda cu frenezie (în timp ce era adânc ascunsă în coteața-i luxoasa de la Bruxelles ) cum oamenii erau terorizați vara trecută pe la referendum.
    Cu biblii și cătuse.
    Ea va primi ” doar ” cătușe.
    Fără biblii.
    Deoarece e sadică , păgână , drăcească , și fară Dumnezeu.

    Iar bestiile sale de progenituri zise cu obrăznicie “prokurori” să nu se iluzioneze metafizic.
    Traian Băsescu nu e nemuritor.
    Și nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a tării.
    Și nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveștile cu proști.
    Și nu mai e mult și vin socotelile.
    Alea mari.

  10. TRISTĂ BUCURIE CU…DEVESELUL

    „Războiul civil din Siria este parte a conflictului geopolitic strategic pentru câştigarea supremaţiei energetice, consideră Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti-promoţia 1992.
    El este doar o chestiune legată de bani, neavând nimic comun cu religia, instaurarea democraţiei sau cu utilizarea armelor chimice. În acest război, SUA şi aliaţii săi, Arabia Saudită, Qatarul şi Turcia, sunt interesaţi de alungarea de la putere a regimului Assad, prin orice mijloace, pentru simplul motiv că interesele poporului sirian se suprapun oarecum cu cele ale Rusiei.
    Dislocarea de forţe militare americane în Balcani a fost obiectivul principal al Pentagonului încă din 1992, ca o garanţie a faptului că SUA îşi propusese scopuri politice şi economice strategice în zonă. Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron au finanţat compania Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil (AMBO) cu sediul la New York pentru a proiecta şi construi conducta trans-balcanică care urma să transporte petrol din Marea Caspică până la terminalul de la Burgas (Bulgaria) şi apoi prin Macedonia până la portul albanez Vlore, de la Marea Adriatică. Scopul construirii acestei conducte fiind acela de a elimina Rusia, din lista furnizorilor de gaze din zona de sud, centru şi est a Europei.
    http://img247.imageshack.us/img247/9886/capture46fdmn5.jpg
    România nu avea nimic de câştigat de pe urma acestei combinaţii, întrucât traseul AMBO ocolea teritoriul românesc şi din partea americanilor nu exista nici o intenţie de a-i furniza gaze. Cu toate acestea, regimul Emil Constantinescu a cedat celor trei concerne americane, reprezentate de generalul Wesley Clark- comandantul forţelor NATO în timpul războiului din Kosovo, suveranitatea asupra spaţiului aerian al României, aşa cum a făcut-o şi cu aurul de la Roşia Montană, dat pe degeaba unei firme private, cu sediul într-o cutie poştală. Decizia lui Emil Constantinescu, în numele României, i-a permis lui Wesley Clark să bombardeze obiective civile şi economice iugoslave, din singura direcţie care nu era apărată antiaerian.
    În 1999, imediat după bombardamentele iniţiate de SUA în Iugoslavia, guvernul american a construit în partea de sud-est a regiunii Kosovo baza militară Bondsteel, una din cele mai mari baze militare din Europa. Ca o coincidenţă, Bondsteel se află plasat într-o poziţie cheie pe traseul propus de AMBO pentru conducta trans-balcanică şi pe traseul coridorului energetic nr. 8 care leagă Asia Centrală de Europa Occidentală.
    Între timp, atât construcţia conductei trans-balcanice AMBO cât şi a gazoductului Nabucco au fost abandonate de către SUA şi de statele sale satelit din Europa, întrucât zăcământul azer de la Shah Deniz are o capacitate de sub 12 miliarde metri cubi pe an, adică mai puţin de jumătate din volumul minim necesar pentru Nabucco. Baza militară Bondsteel din Kosovo a rămas însă activă, semn că obiectivele SUA în zonă au rămas neschimbate, planurile lor suferind doar anumite schimbări, în sensul desemnării altei surse de aprovizionare cu gaze naturale.
    OPEC (Organizaţia ţărilor exportatoare de petrol) a publicat un raport pe 2012 din care reiese că câştigurile realizate din exportul de petrol brut de ţările membre (mai puţin Iranul) au fost de 982 miliarde USD, Arabia Saudită realizând 1/3 din veniturile OPEC, adică 311 miliarde USD. Trebuie menţionat faptul că Arabia Saudită este de câteva decenii cel mai important jucător al OPEC, având cele mai mari rezerve de petrol din lume (265 miliarde barili), urmată de Venezuela (211 miliarde barili). Însă în topul ţărilor cu cele mai mari rezerve de gaze naturale conduce Rusia cu 25,02%, urmată de Iran (15,57%). Qatarul ocupă locul 3 (13,39%), Arabia Saudită locul 5 cu 3,92% iar Emiratele Arabe Unite locul 6 (3,19%). Împreună, Qatarul, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, deţin 20,3% din rezervele de gaze naturale ale lumii, în timp ce Azerbaidjanul se află pe locul 25, cu 0,9 %.
    Prin urmare, în 2009, cu un an înainte de declanşarea „primăverii arabe” şi totodată anul invocat de fostul ministrul francez Dumas, potrivit căruia britanicii a început planificarea acţiunilor necesare dezagregării Siriei, șeicul Hamad bin Khalifa Al Thani, suveranul Qatarului, a avut o serie de consultări extrem de importante cu președintele turc, Abdullah Gul, și cu premierul Recep Tayyip Erdogan, în stațiunea turistică Bodrum din vestul Turciei. Ele s-au axat iniţial pe realizarea unei conducte de gaz din Qatar în Turcia.
    De la nodul de reţea din estul Turciei, gazoductul trebuind să furnizeze gazele necesare sudului, centrului şi estului Europei pe vechiul traseu al conductei Nabucco, scoţând astfel Gazpromul de pe piaţă. Primul tronson al acesteia ar fi trebuit să plece din Qatar, traversând Arabia Saudită, Iordania şi Siria (de la Deir Ali, la graniţa cu Iordania–Damasc, Homs, Baniyas, Idlib şi Aleppo, oraşele siriene unde rebelii islamişti au organizat cele mai puternice centre de rezistenţă) ajungând în Turcia.
    Anticipând în mod inexplicabil ceea ce urma să se declanşeze abia pe 25 ianuarie 2011 în Egipt şi pe 15 februarie 2011 în Libia, Qatarul a inclus în discuţie construcţia unei reţele suplimentare de alimentare pentru Nabucco, având ca sursă zăcămintele de gaze din Libia şi utilizând gazoductul existent Arab gas Pipeline (AGP) care alimenta Egiptul. În acelaşi an (2009), compania de stat Qatar Petroleum a demarat un program de investiţii la zăcământul de gaze din nordul ţării care vizează triplarea capacității de producție anuală de GNL, până la sfârşitul lui 2013.
    În acelaşi an 2009, Assad a refuzat să semneze acordul propus de Qatar, Turcia şi Arabia Saudită, de construcţie pe teritoriul Siriei a tronsonului gazoductului menit să aprovizioneze piețele europene. În anul 2010, Assad a continuat negocierile cu Iranul pentru o conductă de gaze alternativă prin Irak direct în Siria.
    La summit-ul NATO de la Lisabona din noiembrie 2010, preşedintele Traian Băsescu a acceptat în numele României, amplasarea la Deveselu a 3 baterii x 8 rampe de lansare de rachete RIM-161 Standard Missile (SM-3 bloc 1B) care distrug rachetele balistice inamice în faza lor de croazieră. Nu mai e nici un secret pentru nimeni că misiunea acestor rachete antibalistice nu este aceea de a apăra România, ci de a intercepta rachetele lansate din Rusia spre ţinte aflate la vest de ţara noastră.
    Tot la summit-ul NATO de la Lisabona, SUA au stabilit că două distrugătoare AEGIS din clasa Arleigh Burke, alocate Flotei a VI-a aflate în Mediterana să patruleze în Marea Adriatică, la sud de zona Balcanilor de vest. Ele fiind înarmate cu aceleaşi baterii RIM-161 Standard Missile 3 (SM-3) de la Deveselu. Nici un stat din Africa sau Orientul Apropiat nu dispune de rachete balistice care să lovească obiective din zona Balcanilor de vest. Submarinele de atac cu propulsie nucleară ruseşti, alocate flotei din Marea Mediterană, au această posibilitate.
    La acelaşi summit NATO de la Lisabona premierul Recep Erdogan a acceptat propunerea de găzduire pe teritoriul Turciei a unui radar AN/TPY-2 de dirijare a sistemului antibalistic american. El a fost amplasat la baza militară turcă Kürecik (situată la 600 km sud-est de Ankara) din Podişul Anatoliei. Din locul în care a fost amplasat, radarul n-are vizibilitate în direcţia Iranului şi a Irakului, nici spre bazinul mediteranean, ci doar într-un sector de observare de 40 de grade, delimitat de aliniamentul strâmtorilor Bosfor şi Dardanele, coasta Mării Adriatice, sud-estul Italiei şi respectiv litoralul românesc al Mării Negre, Slovacia şi Cehia. Rolul acestui radar fiind acela de a descoperi de la mare distanţă rachetele balistice ruseşti, astfel încât, lansate de pe cele două aliniamente (Deveselu şi coasta Mării Adriatice), rachetele SM-3 americane să le poată intercepta.
    Pentru ca SUA să nu aibă îndoieli referitoare la continuitatea influenţării deciziilor luate de România, odată ajuns premier în aprilie 2012, Victor Ponta l-a desemnat în calitate de consilier personal pe reprezentantul intereselor concernelor americane Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron, adică pe generalul Wesley Clark, în persoană.”

  11. Traian Basescu se erijeaza in justitiarul de serviciu.
    Exista insa surse de finantare ale PD-ului care eludeaza legea.
    Aceste surse ilegale trebuie gasite, devoalate si desfiintate.
    Numai in acest mod Basescu Traian si clica de imbogatiti din jurul sau va putea fi inlaturata.
    Sunt companii conduse de persoane ce i-ai facut servicii lui T. Basescu si care la randu-i acum ii rasplateste prin accesul la castigarea unor licitatii necinstite. Iar asta se intampla si in prezent, cand totusi USL are ceva timp de cand guverneaza.
    Sunt ziaristi care au scris cate ceva, vad insa ca nu se intampla nimic.
    Taierea banilor iliciti ce-l mentin pe T. Basescu, pe gasca de parveniti ce-l inconjoara si sustin, asta este solutia.
    Restul sunt vorbe …….

  12. Traian Basescu se erijeaza in justitiarul de serviciu.
    Exista insa surse de finantare ale PD-ului care eludeaza legea.
    Aceste surse ilegale trebuie gasite, devoalate si desfiintate.
    Numai in acest mod Basescu Traian si clica de imbogatiti din jurul sau va putea fi inlaturata.

Comentariile sunt închise.