Am fost acuzat ca doresc inchiderea presei independente. Cum poti sa faci presa independenta un capital social de 40 de euro si pierderi de milioane?

Nicio clipa nu am fost de acord si nu doresc inchiderea unei institutii de presa  pentru ca am fondat un trust de presa. Doresc respectarea legii.

Evenimentul zilei si postul B1 TV, institutii de presa cu un capital social inregistrat de 40 de euro si pierderi de peste 8 milioane lei trebuie sa respecte prevederile Legii 31/1990 si sa acopere pierderile prin majorarea capitalului social cu aproximativ  1.800.000 euro, astfel incat activul net sa fie egal cu cel putin jumatate din capitalul social.

O institutie de presa cu un capital social de 40 de euro nu reprezinta o institutie serioasa si nu poate fi formator de opinie.  

Daca proprietarii Evenimentul zilei si B1 TV nu pot justifica o majorare de capital, Tribunalul va dizolva societatea.

In ceea ce ma priveste le doresc succes Evenimentul zilei si B1 sa performeze profesional si economic.

 PS : Cat despre domnul Crin Antonescu, ii sugerez sa vorbeasca cu mine pentru a fi  corect informat inainte sa dea declaratii in ceea ce ma priveste.

14 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    MOGULE, FII BĂRBAT !

    Războiul cu „Bulina roşie” şi cu „LaBeUnu”
    E din ce în ce mai greu – se-ncinge hora ;
    Deci mai lasa-ncolo „legea treizeci şi unu”
    Şi luptă corp la corp … cu doamna Pora !

  2. @ Dan Voiculescu

    INDISCREŢIE

    Văzând fruntaşul liberal cum face pe-a deşteptul
    Scuipând mereu spre partenerii săi venin ,
    Îţi pun şi eu o întrebare – făcând pe-a indiscretul :
    Eşti masochist … de nu divorţezi de Crin ?

  3. Păi dumneata la Jurnalu, şi alte trusturi eşti pe plus, domnu Voiculescu ? Sper să ai decenţa şi să aprobi acest coment.

  4. Îmi place de Dumneavoastră că sunteţi asemeni unui stejar care nu se rupe, chiar dacă sunteţi atacat din toate părţile de stihiile băsiste, rămânând veşnic verde şi demonstrând că veţi fi în continuare indestructibil. Sunteţi un model de luptător pentru generaţiile tinere, dându-le exemplu cum să ţină piept intemperiilor politice, pentru a ieşi cu fruntea sus din situaţiile penibile în care te pot pune invidioşii. Vă doresc să fiţi în continuare un cuirasat care nu se teme de torpilele lansate de opoziţie şi să aveţi puterea de a le anihila cu un minim de efort.

  5. Corect! Este putin dubios acest capital social de 40 €. + ca Evenimentul Zilei si B1 TV sunt niste institutii de presa mincinoase. Nu cred ca este mare pierdere daca Romania scapa de niste mizerii precum cele mentionate mai sus.

  6. domnul voiculescu are dreptate in ceea ce spune ca se vede cum face basescu cu ziarele sale care arunca numai minciun i la dresa oamenilor care nu au nicio vina si care-si fac traba asa cum trebuie.domnul voiculescu este un mare politician si daca s-ar respecta ideile dumnealui romania ar reprezenta ceva in economia mondiala si europeana.

  7. Aveti perfecta dreptate domnule Voiculescu. Presa independenta trebuie sa traiasca din banii personali si nu din bani care provin de la basisti inflacarati.

  8. Excrementul zilei, LABE1 si celelalte trompete basiste nu au trait niciodata pe banii lor. Andronic a supt cat a putut de mult, Mircea Marian la fel, iar de colonelul Turcescu nu mai vorbim. Sa se inchida ca oricum nu o sa le duca nimeni dorul.

  9. romania de astazi are nevoie de oameni carora sa le pese de soarta tarii si de soarta romanilor, de oameni capabili sa faca fata oricaror situatii neprevazute, de oameni care sa isi doreasca imbunatatirea conditiei tarii, nu doar cea personala…tara asta are nevoie de dumneavoastra, domnule voiculescu..ne incredem in dumneavoastra si va sustinem!

  10. Indiferent de ce fel de institutie este, legea trebuie respectata. Nu inteleg de ce se face exceptie in cazul Evenimentul zilei si B1. Ori suntem corecti ori nu mai suntem.

  11. Acum incep sa inteleg de ce se doreste inchiderea EVZ si B1 , iar domnul Voiculescu are perfecta dreptate . Sper ca aceste mizerii ale massmediei sa fie inchise cat mai curand .

  12. Eu ȘERBAN , cel care vorbește-ntotdeauna adevărul , vă spun vouă :
    ~ ~ ~
    Nimeni și niciodată n-a adunat atâta ură în istorie.
    Precum băsescu-arnăutul , caiafa , rapănul și coșciugașul tuturor Românilor

    Nici un nemernic n-a reușit aceasta .Oricât am scormoni , așa ceva nu-i de găsit.
    urât a fost de noi românii bicisnicul și josnicul Ioan Gheorghe Caragea.
    urât a fost și imbecilul , cizmarul cel ratat zis Nicolae Ceausescu.
    băsescu însă i-a întrecut pe toti.
    De-aceea vin și zic : astazi și-n viitor ,oricine se va afla la guvernare va putea să facă absolut orice Și asta fără să răspundă și să tragă la ponoase . Morale , politice , electorale și de alte feluri.
    Atâta timp cât criminalul Traian Băsescu va fi liber și viu , ura-n contra sa va eclipsa orice mișcare greșită pe care alții ar apuca s-o facă.
    De are chef , actuala guvernare poate să taie cu topoarele copii de țâță , blânzi și inocenti ca îngerii din ceruri.
    De are chef , actuala guvernare poate darâma orașe întregi.
    Ei bine , tot nu va conta .
    Pentru că nimic nu poate disloca aceasta furie sălbatică, cumplită , stânsă-n contra bestiei , trădarului Băsescu.
    Furie clocita-n peste douăzeci de ani !!!
    Cât timp acesta nu-i în groapă și-n cosciug , ceilați pot să doarmă și să huzurească linistit , senin. Nimic nu va conta .
    nimic .NIMIC !!!

Comentariile sunt închise.