Zeci de persoane mi s-au adresat in ultimele zile.

Am citit toate mesajele. Acestea m-au facut sa-mi amintesc ce m-a animat in a initia legea de care au beneficiat deja peste 37.000 de romani, dar si sa ma implic pana la capat in repararea acestei nedreptati.

M-a impresionat scrisoarea domnului C.M. pe care doresc sa v-o impartasesc ca mesaj reprezentativ pentru dimensiunea acestei nedreptati:

Ma numesc C. M. si sunt unul dintre cei care am dorit sa achizitionez un autoturism Dacia pe care sa-l fac cadou fiului meu la varsta de 18 ani. Iata ca nici acum, dupa 23 de ani, nu am reusit sa realizez aceasta dorinta. Nu din vina mea ci din vina unui sistem care nu are respect pentru oameni, pentru munca lor, pentru valoarea lor, pentru faptul ca SUNT ROMAN.

Am ajuns in prezent, dupa atatia ani si inca ratacim in bezna si nu reusim sa ne gasim calea ca natiune, ca popor, ca oameni. Asta in principal din vina celor care pana acum si-au vazut doar de ei si nu au tinut cont macar intr-o mica masura si de oamenii acestei tari.

Daca lipseste ceva, in prezent, poporului roman, este dreptatea, corectitudinea si un om sau un grup de oameni care alaturi de interesul lor sa puna si aprecierea pentru cei din randul carora s-au ridicat, romanii, noi, cei multi, cei care am dus pe umeri povara acestei tari.

Ne lipseste respectul, ne lipseste dreptatea si ne lipseste acel om care sa ne arate ca inca mai exista o sansa. O sansa catre demnitatea care nu am mai avut-o, simtit-o, trait-o de atata amar de vreme.

Vazand astazi la televizor emisiunea cu pagubitii Dacia (autoturisme) a licarit in sufletul nostru o urma de speranta ca intr-un final, tarziu dar totusi niciodata, dreptatea, adevarul, vor iesi la iveala si speram din tot sufletul sa se intample asa si sa va ajute destinul, Bunul Dumnezeu si noi, romanii de rand, sa facem sa se intample ceea ce ar fi trebuit sa fie inca din urma cu 23 de ani.

Cu speranta in suflet si dorinta de biruinta, va multumim pentru gestul frumos si avem increderea ca veti reusi, vom reusi si macar prin asta poporul acesta isi va regasi o parte din demnitatea pierduta.

Cu stima si consideratie, C. M. – un roman care si-a servit tara, si-a slujit neamul si nu l-a inselat niciodata, un roman care crede ca chiar si la limita infinitului, romanii isi vor regasi calea.

Incepand de astazi, cei care mi-au scris vor fi contactati pentru a parcurge procedura necesara initierii actiunilor in vederea recuperarii banilor.

12 COMENTARII

  1. Sunt sigur ca o urma de speranta va licari in sufletul a mii de romani care inca isi mai asteapta banii. Macar atata bucurie sa mai aiba in prag de sarbatori si sa speram ca anul 2014 va aduce si dreptatea pentru romani.

  2. astfel de actiuni ar trebui sa faca guvernul dar este bine ca a lasat dumnezeu pe pamant oameni ca domnul voiculescu sa se ocupe de aceste abuzuri.va multumim domnule voiculescu ca sprijiniti oamenii in acest sens.

  3. Este imposibil sa nu fii impresionat cand auzi asemenea lucruri. Ma bucur ca mai exista politicieni care se implica si in rezolvarea unor asemenea cazuri.

  4. va admir! in sfarsit un om caruia ii pasa de soarta noastra, a romanilor a caror speranta inca nu s-a stins. exemplul dumneavoastra ar trebui urmat de multi politicieni care si-au uitat menirea profesionala si locul de unde au plecat

  5. Sa nu te opresti mogulule pana nu le rezolvi problemele acestor oameni. Dumnezeu o sa aiba grija la randul lui de cei buni la suflet.

  6. Tot respectul pentru aceste demersuri pe care le faceti!!! Putini sunt aceia care cu probleme pe cap se mai ingrijesc si de problemele altora. Va urez mult succes si putere in lupta cu sistemul corupt!

  7. domnul C.M este doar un caz…mai sunt o gramada de oameni aflati in situatii asemanatoare…sunteti o unda de speranta pentru multi romani! va doresc sa ramaneti la fel de interesat de ajutorarea romanilor si mereu prompt la nevoile noastre

  8. Cineva trebuie sa lupte si pentru dreptul acestor oameni. Sa nu va lasati domnule Voiculescu, si va multumim!

  9. Aceste probleme ar trebui sa fie o prioritate pentru șeful statului ca doar el a promis marea cu sarea la alegeri.

  10. POSIBILITĂŢI LARGI

    N-aş vrea să am dreptate nicio olecuţă ,
    Dar după judecată,cu banii câştigaţi
    Păgubiţii Dacia îşi vor putea lua căruţă
    Din cea cu coviltir … şi cai mascaţi .

  11. va apreiez pentru ceea ce faceti si imi da puterea de a merge mai departe si de a spera intr-un viitor mai bun.vad ca acum ajutati oamenii care au avut bani pentru masina.eu am nevoie de alt ajutor.incepand cu 12.1.1989 am deschis la CEC un libret de economii pe numele fiului ptr a-i depune alocatia si la varsta de 18 ani sa o poata scoate.pe data de 15.3.1993 avea la CEC suma de 9000 lei.in anul 2005 am mers la CEC sa intreb ce s-a intamplat cu acei bani si mi-au spus ca nu mai sunt,eram eu datoare 1leu si ceva.este posibil?in situatie asemanatoare este si mama mea,care avea bani depusi la cec.se poate face ceva?multumesc anticipat

Comentariile sunt închise.