Astazi l-am vizitat pe cel mai tanar prieten al meu, Daniel. L-am gasit jucandu-se langa brad, alaturi de familia sa, in noua lor locuinta.

_DMA9593

Am descoperit povestea lui Daniel in urma cu o luna. Dormeau cu totii sub cerul liber – frati, surori, parinti – sub o folie de plastic. Atunci, ca si acum, ochii lui Daniel spuneau tot.

_DMA9567

Desi are mai putin de 2 ani, Cookie (cum ii spun surorile mai mari) a realizat, cu o simpla privire, o renastere a normalitatii  pentru familia lui, transformandu-ma in prietenul lui fidel.

3

3-1

4

Acum au o noua sansa la o viata normala. Acum pot sa traiasca viata pe care si-o doreau, sa mearga la scoala, sa munceasca. Au o casa, carti, jucarii si dragostea parintilor care se ridica deasupra oricaror dificultati materiale.

Asadar, misiune indeplinita. Pentru Daniel si pentru familia lui urarea s-a implinit si Craciunul chiar va fi fericit. Eu le voi ramane aproape. Iar Daniel va continua sa fie ingerul salvator al familiei sale.

5

11 COMENTARII

  1. PAROL !

    I-a făcut o casă adevărată cadou lui Daniel
    ( I-ar fi dăruit şi inima la o adică )
    Şi Mogulul i-a promis, când va reveni la el ,
    Lipeala să i-o facă … c-o gagică .

  2. Foarte frumoasa si emotionanta povestea acestui ingeras. Craciun fericit ! Mosul să fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori ! La Multi Ani !!!

  3. ramai mut la o asa poveste sincer domnul voiculescu el este un inger pentru acesta familie care le-a daruit tot ce aveau nevoie ca sa simta si ei ca este sfanta sarbatoare de craciun.ma inclin in fata generozitatii si bunatatii domnului voiculescu.

  4. Iata de ce Dan Voiculescu este atat de apreciat de romani… Ma bucur ca inca mai sunt oameni printre noi care se ingrijesc si de nevoile altora. Bravo si multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa mai ajutati si pe altii!!!

  5. impresionant pana la lacrimi. ma bucur ca exista astfel de oameni sufletisti in zilele de astazi, cand la tot pasul intalnesti numai rautate. sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii in suflet si va doresc sa nu renuntati niciodata sa fiti alaturi de romani

  6. Dar Basescu de ce nu face lucruri din acestea, pentru oameni? Sau Udrea? Ce-a facut Udrea cu cele 4 miliarde euro, bugetul turismului? Ca nu se vede nimic.

  7. In leg.cu dosarul d.voastra cu telepatia la cate abuzuri a inghitit Nastase eu zic sa va asteptati cam la fel .nu prea stiu cum o sa iesiti din problema asta dar sper sa nu cedati si sa va compromiteti postul antena 3 preaslavindu.l p marinar in schimbul libertatii .usor d zis greu d facut :) bafta

Comentariile sunt închise.