Tata a implinit astazi 94 de ani fiind cel mai in varsta exponent al familiei,  in timp ce Vladut a implinit de curand 2 ani si este cel mai tanar membru al familiei.

Averea cea mai importanta in viata unui om este familia.

IMG_5436

16 COMENTARII

  1. Oau, 94 de ani! Multi ani inainte domnului Voiculescu senior si multi ani si pentru dumneavoastra, domnule Voiculescu!

  2. Va felicit domnule pentru ca v-ati pastrat valorile cele mai importante ale vietii!!! Familia este cea mai de pret avere pe care o putem avea, iar fotografia dumneavoastra este foarte bogata. Multa sanatate!

  3. sincer asa este domnul voiculescu are perfecta dreptate familia trebuie sa fie pe primul plan in orice .daca ai familie frumoasa sanatoasa esti cel mai bogat om din lume.

  4. o familie inchegata, unita si extrem de frumoasa! multa sanatate tuturor si va doresc sa ramaneti intotdeauna la fel de uniti!

  5. Daca va ajuta Dumnezeu si pe dumneavoastra sa ajungi la aceasta frumoasa varsta domnule Voiculescu o sa aveti timp sa faceti multe alte lucruri frumoase pentru romani.

  6. SUPĂRAREA LUI NEA DUMITRU

    L-am întâlnit adesea şi am vorbit cu dânsul :
    E mulţumit că-n viaţă, a reuşit aproape tot ,
    Dar un regret tot are de-l năpădeşte plânsul :
    Nu l-a răsplătit Mogulul … şi cu un nepot .
    ( La scrutinul viitor, să nu-i mai dea un vot ! )

  7. DL. Voiculescu,

    Daca vi se atribuesc atitea acuzari… sigur ca ceva adevar exista, altfel nu s-ar screme atita lume in jurul dv. Daca nici macar ceea-ce este bine cunoscut si admis in istoria noastra contemporana (revolutia 89), nu se regaseste limpede si explicit in manualele scolare, atunci ce sa mai spunem despre intimplari ascunse si obscure din viata unui om singur .
    Avem o problema grava in Romania si anume ca nu ii cunoastem pe cei care au pretentia sa ne reprezinte. Dupa cum bine stiti « alesii » parlamentari ect., isi exercita functia in primul rind prin a ne reprezinta… Mizeria morala in care traiti voi politicienii nu va ajuta in nici un fel sa reprezentati un popor atit de curat, si pentru a va justifica neputinta monopolizati televiziuni si ziare… in care mediatizati cei mai josnici cetateni cu ajutorul unor jurnalisti de foarte proasta calitate pentru a ne convinge ca « dintr-un popor dobitoc (via TV) nu poate scoate nimic elita noastra politica din care si dumneavoastra faceti parte de prea mult timp. Insa nu trebue sa uitam ca realitatea este alta si noi toti le vom clarifica pe toate. Vom scoate la lumina partea care ne este ascunsa din istoria noastra.

    DOLEANTA DIN PARTEA OAMENILOR SIMPLII SI INSELATI
    DL. Voiculescu, nu vreti dumneavoastra sa infiintati si sa finantati o agentie pentru evidentierea si cercetarea fostilor si actualilor demnitari romani ?! O institutie libera la care orice roman sa aiba acces gratuit pentru a se documenta si a se inspira in perioada campaniilor electorale. Ati face in sfirsit o fapta buna pentru un popor prea batut de vinturi. Orce om la rascruce de drumuri face si bine pentru neam si posteritate. Multumim si va dorim viata lunga si liniste sufleteasca.
    LA MULTI ANI !

    PS. Ar fii mai folositor din partea unui deputat, decit un act de filantropie deghizata …

Comentariile sunt închise.