Traian Băsescu ataca tot mai violent tot ce ii iese in cale.

Printre ultimele sale declaratii se afla si cea referitoare la Daniel Barbu: “Daniel Barbu sa demisioneze, are un handicap sufletesc.”

Cine vorbeste de handicap sufletesc? Un om despre care se spune ca nu are nici suflet, nici Dumnezeu.

14 COMENTARII

  1. Desi, am luat decizia sa ma alatur si eu celor multi, cumplit de multi, neputinciosi, dezamagiti, dezarmati si resemnati pana la dezgust, sentimente datorate „mult prea multelor intoarceri a obrazului” si a sanselor pe care vi le-au oferit, celor multi carora nu le-a mai ramas decat puterea, inca, de a se ruga la Bunul Dumnezeu sa ii/ne ajute, mai gasesc inca un sambure de speranta, si asta izvorata din gratia lui Traian Basescu, si vreau sa va rog, am speranta ca intelegeti, ca am ajuns intr-o fundatura a istoriei noastre, si nu sunt cuvinte aruncate asa fara acoperire, am speranta sa intelegeti ca inca ne mai gasim puterea pe langa cea de a ne ruga la cer, sa va mai acordam inca o sansa, si asta fiindca nu este deloc greu sa sa alegi, intre „taratoare” si „sacali”. Termenul de sacali l-am preluat de la Traian Basescu, pe cel de taratoare i l-am atribuit eu domniei sale. Motiv pentru care va rog frumos sa valorificati si ultima sansa pe care v-o oferim, dar asta doar cu o conditie, sa incercati sa va detasati, nu am zis debarasati de taratoarele care nu au considerat ca fiind necesar ca mai intai sa ne explice noua cetatenilor, noua celor care le-am acordat votul, sa ne explice ce s-a intamplat in Parlament si apoi ocupatorilor, celor care nu vor sa inteleaga ca exista un singur suveran Dumnezeu si un singur imperiu, Pamantul cu vietuitoarele sale pe care, pe toate le iubeste, pana la vremea cea din urma.

    ps. sa stiti ca stiu sa fac diferenta intre o fraza si o propozitie, si stiu sa ma si exprim corect in scris sau vorbit, numai ca trebuie sa invatati, sa intelegeti si sa vedeti disperarea oamenilor si in incoerenta si lungimea frazelor, sau poate si prin folosirea unor expresii sau cuvinte mai putin crestinesti. Multumesc, si incercati si prin atitudinea domniilor voastre, de a reda demnitatea si speranta poporului roman, altfel, vine o vreme, fie ca se numeste Judecata de Apoi, sau istorie, cand tradatorii sufletului oamenilor si popoarelor lor nu vor fi iertati, iar asta este o certitudine, cu si fara in credinta in Unul Dumnezeu.

  2. EPICRIZĂ

    Cei ce l-au votat nu ştiu exact din ce motiv ,
    Ministrul Barbu a debitat prostii din gură
    Legându-se de banii celor infectaţi cu HIV ,
    Dar bănuiesc că i s-a tras … de la cianură .
    (Doar Băsescu o ia razna … de la băutură)

  3. Buna dimineata

    In UK ne confruntam la Londra cu probleme de nedescris suntem membri UE cu drepturi depline din 2007 de cand am aderat.
    Ne fac imigranti Politicieni de aici ne pun restrictii mai nou pe piata munci si toti studenti Romani si Bulgari nu au primit nimic din transele anuale pe acest an 2013.
    Va invitam alaturi de noi comunitatea Romanilor si Comunitatea de Bulgari sa transmiteti daca este posibil sa publicati stiri de la Londra.
    Duminica 15 dec 2013 mergem sa Protestam a 3-a oara la Parlaamentul Britanic .

    Vom fii in numar foarte mare peste 3000.
    EVENIMENT – https://www.facebook.com/events/101264143366993/

  4. .

    ÎNTREBARE : este adevărat că leprele băsiste au o „scriptură” a lor în care scrie negru pe alb că
    „președintele” e mai presus de Dumnezeu ?
    .
    RĂSPUNS : Nu.

    scrie că-i mai presus decât Cristos .
    Împerecheat cu Dumnezeu .

    Adică DĂ DÎMPREUNĂ !!!!

    ~~~ ~~~

    Ps : eu și numai eu ȘERBAN am scris această poveste frumoasă .
    Și-încă multe altele , și mai frumoase !

  5. D-le Voiculescu, Domniile Voastre cade prea usor in cursa de soareci a lui base’! Doar stiti cat se zbate sa desmembreze USL si cauta orice portita intredeschisa sa va atace, sa va duca in eroare iar pe membrii marcanti sa-i dezbine si astfel lupta e castigata. Antonescu nu a fost de acord cu legea amnistierii din cu totul alte motive, poate in sine regretand ca astfel loveste si in prieteni. base’ vrea PNL pentru a o putea inscrie pe o lista de partid cu sanse mari de castig procentual pentru eba lui si pentru ca nu reuseste impusca doi iepuri deodata! Ganditi-va ca nu are logica tot ce credeti ca face Antonescu iar supararea D.V il scoate din anturajul Antenelor. E atat de simplu pentru cei dinafara dar cum credeti ca sunteti lezat de anularea proiectului de lege cautati motivanti si base’ va ajuta, nu-i asa?

  6. . http://www.cotidianul.ro/posibila-teapa-de-zile-mari…/ Nu cred ca basescu a luat tzeapa. E prea viclean. Cititi articolul de mai sus. Eu cred ca basescu la intelegere cu ponta da impresia ca s-a pacalit cu o zi cand de fapt a aranjat asa lucrurile incat sa fie in interesul USL ca alegerile prezidentiale sa se desfasoare in doua tururi de scrutin. (adica ruperea USL si candidati independenti PSD PNL ). Un candidat unic risca sa castige din primul tur si un singur tur nu e in avantajul USL.

    Doar o „coincidenta” ca ponta spunea de luna trecuta ca ar fi bine sa fie doi candidati la presedintie…

    http://www.gandul.info/politica/ponta-contracandidatul-lui-crin-la-presedintie-ce-crede-ministrul-liberal-al-transporturilor-11771192

    „Luna trecută, premierul Victor Ponta a afirmat public că se gândeşte şi la varianta existenţei a doi candidaţi din partea USL pentru prezidenţiale, unul de la PSD şi altul de la PNL.”

    ponta spera ca in turul doi sa ramana el cu candidatul lui basescu. Ce de intelegeri se vor semna atunci intre cei doi!

    Cand un prieten ma inseala prima data, e vina lui. Cand ma inseala a doua oara e vina mea.

  7. Din ciclul Râsu-Plânsu

    NAUFRAGIAŢII

    Traian Băsescu şi Elena Udrea pe o plută din saci cu euro, naufragiaţi în Lacul Rusesc :
    – Pămââânt Iane, pămââânt !
    – Pune-ţi chiloţii la pupă şi schimbă cursul. Nu vezi baschetbalistul pe terenul Nana cum aruncă la coş…contractul Oana-CEC ?

  8. pai si despre dvs cate nu se spun.as zice ca cel putin la fel de multe ca cele spuse despre basescu.asta inseamna , ca dupa logica dvs ar insemna sa nu mai comentati nimic deoarece se ‘spun multe’ despre dvs.
    p.s.multi spun ca daca-l critici e basescu esti psd’ist sau chiar comunist(exista si specia asta). acum daca il critici pe voiculescu esti basist. lamuririle sunt pt. postaci in caz ca nu cenzurati.

  9. Domnule Voiculescu, imi cer scuze pentru intentia mea de a schimba subiectul, insa trebuie sa va aduc la cunostiinta o chestiune destul de importanta. Nu are legatura cu Daniel Barbu, insa are legatura subita cu Traian Basescu, findca printr-o ironie a sortii se face beneficiarul unei situatii aparte, situatie pe care unul dintre trusturile de presa din interiorul Intact Media Grup i-o inlesneste in mod vizibil. Este vorba despre GSP, publicatia cu caracter sportiv, care s-a amestecat intr-un conflict, ce are implicatii vizibile si in plan politic, iar lucrul asta o sa-l remarcati in continuare. Este vorba despre conflictul dintre Primaria Craiova, reprezentata de Primarul Olguta Vasilescu si patronul echipei de fotbal FC U.Craiova, Adrian Mititelu. Incapacitatea Olgutei Vasilescu de a transa in favoarea sa acest conflict, oarecum de importanta sociala pentru Craiova, a fost speculat de Adrian Mititelu, care a transpus totul in plan politic. Aceasta realizandu-se cu largul concurs al publicatiei sportive GSP, care a fost sustinatorul patronului craiovean in proportie de 100%. Poate v-i se pare un pic puieril ceea ce va spun eu si va intrebati cum o problema legata de sport poate afecta popularitatea unui partid politic, insa in Craiova ascest subiect a tinut prima pagina a publicatiilor de presa luni bune, exista o categorie de cetateni, care se numesc suporteri de fotbal si care sunt extrem de energici, iar actiunile lor au efect asupra maselor, mai ales asupra celor mai tineri dintre noi. Ne confruntam azi cu o anume repulsie din partea tinerilor craioveni, pana mai ieri sustinatori ai democratiei si acuzatori ai basismului care pusese stapanire pe tara, … , la auzul grupului de litere USL !!! … De ce trebuie sa suferim aceasta dezimformare crasa venita din partea GSP, care prin vocea redactorului sef Ovidiu Ioanitoaia partizan declarat al lui Adrian Mititelu, acuza fara a aduce argumente veridice, jignind si ironizand, influientand astfel opinia publica si intinand imaginea Primarului Municipiului Craiova. Ne dam singuri cu tezla in c… (scuzati expresia), apoi ne intrebam de ce creste Basescu in sondaje ! … Asta e un bun motiv de luat in seama ! …

  10. Criminalii n-au Dumnezeu . Ca să ucizi n-ai nevoie de așa ceva .

    Mongolii n-au nici ei Dumnezeu . Unii se închină la stâlpi ,alții la statui borțoase ori la duhuri spurcate , iar ceilalți (38% !) sunt atei sadea.

    Moșierii sunt total lipsiti de Dumnezeu. Ei au pământuri , multe pământuri (furate). Iar dumnezeul lor e nelegiuirea.
    .
    .
    .

    Cred că am demonstrat de ce BĂSESCU CRIMINAL MONGOL (și moșier) nu are dumnezeu.
    Acest lucru explică apucăturile sale drăcesti , devenite de notorietate : închinarea la talpa iadului este doar un aspect.
    „Celebrarea” sfintelor-Paști prin ospătarea cu miel carnivor este un alt obicei băsist „sfânt”.
    Precum se știe , soiul respectiv de miel crește din belsug doar prin „grădinile” iadului.
    Frumoase obiceiuri , dumnezeiești rău.
    Cele arătate mai sus întăresc demonstrația . Dacă mai era nevoie.
    Deși , nu cred.

  11. .
    – COMUNICAT –
    Troaca numită „Evenimentul Zilei”este o oficină periculoasă , subversivă.
    Face propagandă în contra românilor.
    Practică cenzura hitleristă . Răspândește zvonuri mincinoase .
    Ia bani de la dușmanii poporului , de la străini și transfugi . Pentru a complota și spiona.
    Provoacă panică.
    .
    .
    .
    VOR PUTREZI . LA OCNĂ .

  12. Ia te uita cine vorbeste de handicap…t.basescu cel care are un handicap usor,ce-i drept. la ochi.
    Nu stiu cum se face ca pana si in conducerea tarii avem un handicapat ! :(

Comentariile sunt închise.