Uitandu-ma din nou pe dosarul Telepatia, am cerut avocatilor mei sa analizeze oportunitatea chemarii in judecata a fostului ministru Dacian Ciolos – cel care in mod abuziv si ilegal a semnat o adresa catre DNA.

11 COMENTARII

  1. O vorbă din popor spune că, „numai oamenii cu adevărat valoroşi au duşmani”. Pe Dumneavoastră vă „iubeşte” Băsescu, pe mine cei de la Romtelecom. O altă vorbă populară zice „că fiecare om are câinii lui”. Despre Dumneavoastră hiena portocalie spune că aveţi puteri telepatice, de mine cei de la R. spun că semnez contracte numai cu puterea minţii fără a mă deplasa la sediul lor. Trebuie să ne mândrim amândoi, că avem puteri paranormale şi suntem unici în lume !

  2. Adevarul este ca multi care incalca legea si nu sunt luati in vizor. Sa speram ca odata cu plecarea lui Basescu, Justitia sa isi recapete libertatea!

  3. Ar fi interesant sa ii vedem pe coruptii astia trasi la raspundere, desi nu stiu de ce am impresia, dar cred ca atata timp cat Basescu este la conducere, niciunul nu va patii nimic.

  4. Daca acest ministru este vinovat cred ca trebuie sa fie tras la raspundere. Toate acuzatiile care vi se aduc in dosarul Telepatia sunt nefondate si neintemeiate.

  5. va doresc mult succes in acest proces. stim ca s-au facut foarte multe ilegalitati si foarte multe nereguli in acest dosar. suntem alaturi de dumneavoastra si va dorim putere! familia Burnea

  6. am trait sa o aud si pe asta…dosar TELEPATIA. in ce lume traim, fratilor? cum poti sa acuzi pe cineva de telepatie? este de rasul curcilor pana unde poate sa mearga un om ca basescu pentru a-si atinge obiectivele marsave

  7. Greata fata de Base se transmite (pe plan european), intr-o oarecare masura, si catre PPE (PPE, unealta Ocultei Mondiale, cea care trebuie sa formeze SUE si conducerea globala). Excelent se intareste statul de drept in Romania, cand Presedintele (dupa Constitutia ce a incalcat-o de sute de ori) trebuie sa fie echidistant politic, iar conducatorii europeni il implica intr-un discurs politic clar, avand morcovul ca rusii le strica munca de pana acum privind globalizarea si formarea Noului Ierusalim. De demagogia PPE, nu mai vorbim. E excelenta imbinarea imaginii lui Base cu PPE ! Se „aduna” procente ! Intrati pe Google, pe: „Fara secrete Romania”, „Efemeride.ro”, „Secretele lui Lovendal”. Lectura placuta !

  8. FII DUR MOGULE !

    De-aş fi în locul tău, precum nu – s ,
    L-aş ataca pe Cioloş mult mai dur ;
    (Ceea ce-a făcut acesta e o crimă )
    Căci mie personal, pata mi s-a pus
    Încât, i-aş trage şi un şut în…rimă .

  9. Referitor la gratiere am o indrebare pentru dl Dan Voiculescu: Daca ati fi presedintele Romaniei si Traian Basescu ar fi in puscarie, l-ati gratia? Adica l-ati lasa in libertate dupa cat rau a facut romanilor?

Comentariile sunt închise.