Uniunea Social Liberala este proiectul politic care urmarea sa elibereze Romania de cel mai nociv om politic al ultimilor 22 de ani.

Contextul in care a aparut ideea, momentele cheie ale aliantei, evolutiile unui Presedinte „fara masura”, detalii de culise ale tensiunilor din alianta, unde s-a blocat Uniunea, toate sunt relatate in paginile ultimei mele carti care va aparea in curand.

Intotdeauna mi-am exprimat liber convingerile, fara avertismente prealabile si fara sa-mi fi sincronizat propriile declaratii cu prioritatile de comunicare ale aliatilor mei. Iar asta se va vedea si in cartea pe care o voi publica peste cateva zile.

Din acest motiv, am hotarat sa lansez o provocare acelora care, prin aceasta carte li se va confirma sau infirma mitul „Mogulului Voiculescu”.

In contextul USL, s-au scris si s-au spus foarte multe despre mine. Pentru cei care doresc sa-si clarifice o posibila „controversa”, acum e momentul. Se intrevede si posibilitatea unui castig: pun la bataie premii in valoare de 5.000 de euro pentru cei care isi vor exprima opinia sub forma unui eseu care sa faca referire la „Mogulul Voiculescu”, asa cum este perceput de autor prin prisma cartii.

Startul se va da in ziua lansarii lucrarii, data la care voi anunta si regulamentul de concurs pentru obtinerea celor 5.000 de euro.

Anunt de pe acum: ultimul capitol contine si unele dintre planurile mele de viitor.

9 COMENTARII

  1. MAREA DECONSPIRARE

    De la Voiculescu, cinci mii de euro, e greu
    Să intre în contul meu cu titlu de retribuire ,
    Doar ca să-l zugrăvesc corect într-un eseu ,
    Ca fiind omul lui Băsescu … sub acoperire .

  2. Uniunea Social Liberala reprezinta un proiect de succes, iar lupta cu Basescu trebuie continuata. Sper ca Antonescu sa isi de-a seama de faptul ca a gresit.

  3. chiar daca usl nu mai este cei care au pus bazele acestei aliante, mai putin antonescu,vor duce la bun sfarsit ceea ce si-au propus pentru poporul roman.

  4. Chiar daca USL nu mai este, unii oameni care au facut parte din aceasta uniune sunt inca pe pozitii impotriva lui Basescu…
    Acest anunt suna interesant si deja ma intriga, ma gandesc serios sa citesc cartea si sa si particip, de ce nu. E o provocare interesanta, felicitari pentru initiativa!

  5. o super idee si o provocare foarte tentanta pentru cei care chiar au ceva de spus. asteptam cu nerabdare cartea dumneavoastra. poate in urma citirii ei se vor lamuri cat mai multe persoane ca adevarata fata a dumneavoastra nu este cea pe care o promoveaza domnul presedinte basescu si sustinatorii lui. mult succes!

  6. Abia astept noua carte iar referitor la USL….pacat ca s-a desfiintat, scopul nefiind indeplinit cu toate astea, USL-ul a fost cea ai buna alianta pe care a avut-o Romania!

  7. O carte pe care o voi citi cu mare placere. Sunteti un om politic de mare clasa domnule Voiculescu!

  8. Lupta anti-Băsescu trebuie sa continue cu orice preț, nu trebuie lăsat sa își mai facă jocurile de la Cotroceni

  9. o oportunitate foarte buna sa vedem cati vor avea curajul sa isi spuna nemultumirile. si textele deja cunoscute care sunt folosite de sustinatorii lui basescu in mod exagerat nu sunt de ajuns. eu va apreciez foarte mult pentru toata implicarea fata de problemele noastre si pentru toate initiativele bune pe care le-ati lansat. numai bine!

Comentariile sunt închise.