Am avut un nou termen in dosarul ICA si, asa cum am declarat, imi doresc sa se faca dreptate.

In acest dosar nu sunt niciun fel de probe impotriva mea, nici directe, nici indirecte. Consider ca in procesul de privatizare ICA nu s-a intamplat nimic ilegal.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, vreau sa fac urmatoarele precizari:

Privatizarea ICA a avut loc in anul 2003. In baza unei plangeri penale, timp de doi ani s-a desfasurat o ancheta, finalizata in 2005 cu solutia de neincepere a urmaririi penale datorita inexistentei vreunei ilegalitati.

In 2007, am initiat si am condus Comisia care l-a suspendat pe Traian Basescu. Dupa numai cateva luni, dosarul ICA s-a redeschis fara a exista vreun element nou legat de procedura de privatizare – asa cum prevede legea.

Conform dispozitiilor legale, aceasta cercetare penala se putea relua numai in cazul in care ar fi aparut elemente noi. De altfel, intr-o situatie similara, Romania a pierdut deja un proces la CEDO (a se vedea Cauza Stoianova şi Nedelcu împotriva României).

16 COMENTARII

  1. Agenția de știri Fars susține că scurgerile de informații arată că Edward Snowden este pregătit oricând să demonstreze, cu documente concludente, că SUA este condusă de o rasă extraterestră, aceeași care a contribuit la dezvoltarea Germaniei naziste între 1930 și Al Doilea Război Mondial.

    Această teorie șocantă este susținută prin diverse documente oficiale care au purtat marca “top secret” și care arată lupta acerbă din interiorul SUA, care implică conducerea actuală, susținută de o rasă extraterestră ostilă și o forță necunoscută care se opune acestei alianțe.

    Începând cu 1945, moment în care cel de-Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, o rasă extraterestră ostilă a început colaborarea cu guvernul american. Atunci a fost momentul în care mai mulți extratereștri cu formă umanoidă au fost introduși în sistemele de conducere. Un așa zis guvern din umbră a fost alcătuit și odată cu trecerea timpului a fost împins spre a lua puterea.

    De asemenea, un raport realizat de serviciile secrete din Rusia demonstrează că SUA este condusă din umbră de o rasă extraterestră și guvernul actual nu este decât o marionetă care răspunde la comenzile străinilor. Astfel, politica externă dubioasă pe care o abordează SUA nu este decât rodul alianței dintre reprezentanții americani și cei ai rasei de extratereștrii ostili. Mai mult de atât, președintele american Barack Obama este omul de bază al acestor extratereștri, care gestionează întreaga situație dintr-o bază militară secretă din Nevada.

    Conform documentelor lui Snowden, rasa extraterestră ostilă care ar conduce în prezent SUA este aceeași care a ajutat Germania nazistă să se dezvolte în perioada premergătoare războiului mondial. Se vehiculează ideea că acești extratereștri ostili doresc să prea controlul asupra planetei printr-un mod strategic, manipulând omenirea în direcția dorită.

    Edward Snowden susține că SUA este ghidată de o rasă extraterestră ostilă

    De asemenea, un alt scop macabru al extratereștrilor este implementarea unui sistem de supraveghere la nivel mondial prin care să poată controla orice acțiune suspectă pe care ar încerca-o oamenii.

    Această teorie a fost publică și în site-ul american Examiner, recunoscut pentru atitudinea avangardistă și teoriile extravagante pe care le oferă publicului larg.

    Ce se întâmplă zilele acestea cu Rusia a fost intens comentat de analişti politici, oameni influenţi, dar oamenii de rând, pasionaţi de teorii ale conspiraţiei, au scos de la “naftalină” profeţii care se potrivesc ca un şablon peste situaţia prezentă.

    Prima care a vorbit despre situaţia din zilele noastre a fost o călugăriţă – Sfânta Hildegarda din Bingen, o stareţă germană din secolul al XII-lea, destul de celebră la vremea ei, pentru că, în afara faptului că a fondat mănăstiri, a scris tratate de medicină, şi a purtat corespondenţă cu diferiţi papi şi suverani.

    Ea a avut numeroase viziuni în care i s-a arătat cu mari puteri ale lumii se vor prăbuşi şi se vor război, că peste omenire vor veni momente grele, în care natura dezlănţuită va înghiţi sute de mii de vieţi omeneşti: “Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi un mare număr dintre acestea va dispărea”, spunea ea.

    Despre SUA, călugăriţa spunea că “Marea naţiune îşi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului şi a leului” (tigrul şi leul au fost interpretate ca fiind China şi Rusia, care s-au aliat).

    Însă “Un vânt puternic se va ridica din nord şi va aduce cu sine o ceaţă densă şi un praf gros, care vor umple ochii şi gâtul şi care vor face să se sfârşească măcelul şi să rămână toţi cuprinşi de o mare teamă” – a profetizat călugăriţa.

    “Când vedem ce se întâmplă în zilele noastre ne dăm seama că vedem cu ochii noştri cum se împlinesc profeţiile din vechime. Fără dar şi poate profeţia călugăriţei ne arată ce se la întâmpla cu lumea noastră. America se află în cădere liberă, iar Rusia va arunca bomba atomică, după cum au fost ultimele declaraţii ale oamenilor politici”, spune Tom Lash, pasionat de studierea profeţiilor antice.

    bomba atomica RUSIA va arunca BOMBA ATOMICĂ! Vom vedea cu ochii noştri cum se va împlini PROFEŢIA

    10 martie 2014 în jurul orei 9, Staţia Spaţială Internaţională (ISS) care orbitează permanent în jurul Pământului la o altitudine de 400 de kilometri a înregistrat a flotă de zeci de obiecte zburătoare neidentificate care zburau în formaţie.

    În stream-ul video original de pe http://www.ustream.tv/recorded/44762993 transmis live de ISS, care durează 2 ore şi 42 de minute, apare în cadru, la momentul 02:19:48, o mică lumină care înaintează în traiectorie aparent dreaptă. Imediat aceasta e urmată de încă una, apoi încă una şi dintr-o dată, ca de după o cortină, în cadru intră o întreagă flotă de obiecte zburătoare cu lumini colorate.

    NASA nu a oferit nici un comentariu sau explicaţie în legătură cu acest fenomen.

    Pe pagina USTREAM, unde sunt difuzate aceste filmări ISS, NASA relatează că video-ul live de pe ISS include filmări din interior atunci când echipajul este de serviciu, iar în restul timpului se filmează planeta Pământ. Imaginile video sunt acompaniate de înregistrările audio ale conversaţiilor dintre membrii echipajului sau ale acestora cu baza.

    Se mai precizează că filmarea e disponibilă doar atunci când staţia spaţială e în contact cu pământul, iar în cazul pierderii semnalului, privitorii văd un ecran albastru.

    ufo Invazie de OZN uri surprinse în filmarea Staţiei Spaţiale

    Staţia completează o rotaţie întreagă în jurul planetei în 90 de minute, în consecinţă va filma răsăritul şi apusul la fiecare 45 de minute. Atunci când se află în întuneric filmarea apare neagră, acesta fiind cazul la momentul 02:19:48 din filmarea din 10 martie, care a făcut posibilă identificarea mai uşoară a luminilor neidentificate.

    Invazii de OZN-uri au mai fost surprinse în Mexic, de mai multe ori, cel mai celebru fiind un incident din 2005.

    De-a lungul anilor, arheologii au descoperit numeroase obiecte care par desprinse din ceea ce s-a stabilit a fi istoria civilizațiilor care au existat pe Terra. Un astfel de obiect a fost descoperit lângă micul oraș texan Londra în 1934.

    Este vorba despre un ciocan, care a fost descoperit fiind învelit într-un strat de rocă, care s-a format în urmă cu peste 100 milioane de ani. Acest aspect a atras imediat atenția specialiștilor care s-au văzut puși în fața unei enigme impresionante: a fost ciocanul în cauză realizat cu mult timp înainte ca rocile respective să se formeze?

    Carl Baugh, unul dintre cei mai renumiți oameni de știință americani, a suspus ciocanul unor analize de laborator. S-a demonstrat astfel că artefactul a fost realizat din 96,6% fier, 2,6% clor și 0,8% sulf. Lipsa carbonului din compoziție indică faptul că ciocanul misterios a fost realizat printr-un procedeu straniu și cu siguranță nu a putut aparține civilizației actuale.

    De obicei carbonul este elementul cheie care ajută la prelucrarea fierului. Clorul nu se află în mod normal într-un astfel de aliaj, motiv pentru care ciocanul devine un obiect extrem de impresionant. Mai mult de atât, obiectul a fost acoperit cu un strat subțire de oxid de fier, pentru a preveni instalarea ruginii.

    Interesant mai este faptul că mânerul din lemn al ciocanului s-a transformat în cărbune. Acest fapt este o altă dovadă că vechimea artefactului depășește ordinul sutelor de mii de ani. Ciocanul misterios a încins spiritele în rândul oamenilor de știință pentru că susținătorii creaționismului sunt de părere că omul a apărut pe Terra încă de la începuturile acestei planete, perindându-se numeroase civilizații care au atins diverse grade ale dezvoltării.

    Astfel, evoluționismul devine o teorie greu de digerat în condițiile în care Ciocanul din Londra este doar unul dintre obiectele descoperite cu o vechime de milioane de ani. Și atunci, putem să ne întrebăm care este adevărata istorie a planetei noastre și care este originea omului pe Terra?
    Efemeride.ro

  2. Întotdeauna și în toate timpurile Dan Voiculescu a servit țara.
    Întotdeauna si-n orice situație moșierul băsescu a trădat țara .
    Aceasta este sorgintea urii lui băsescu în contra lui Dan Voiculescu .
    Este ura dementă a trădătorului , revărsată netrebnic peste tot ce nu-i ca el.
    Este ura spionului și sabotorului ticalos , îndreptată către cel ce-a fost cinstit și patriot autentic.
    Este ura drăcească , descreierată , a celui ce dârdâie de groaza momentului când va trebui să răspundă în fața noastră , a poporului .
    Pentru grozăvia faptelor sale .
    Fapte infame de caiafă , de prădaci , de maflăr , de vândut . Fapte de dușman de om și de popor.

    și va raspunde . VA RĂSPUNDE . deja știe că va răspunde .
    ~~~~

  3. este nevinovat nu are de ce sa se duca pe la tribunale totul este facut cu buna stiinta de oamenii infecti si corupti ai lui basescu care nu se mai satura sa faca rau oamenilor carora le pasa de tara asta.

  4. Cum sa se faca dreptate daca tara este condusa de cel mai nedrept dintre oameni? Pana cand Basescu nu va infunda puscaria, nu avem nicio sansa sa ne revenim.

  5. fi-ti fara grija. mai exista dreptate in tara sta si cu siguranta se va face si in cazul dumneavoastra. va doresc putere si rabdare ca sa treceti peste toate aceste hopuri dificile!

  6. Astazi, s-a demonstrat inca o data ca dovezile lor palesc in comparatie cu adevarul! Decizia era clara, insa s-a ales amanarea…Nu este normal sa se intample asta, dupa parerea mea!

  7. Pe judecatori nu-i intereseaza ca romanii platesc pentru greselile lor cand victimele se adreseaza CEDO. Pe ei nu-i trage nimeni la raspundere cand isi fac treaba conform directiilor trasate de marinarul betiv. Tot prostul de rand plateste.

  8. Sigur se va face dreptate aceste minciuni nu vor mai rezista mult și vor cădea împreuna cu marinarul.

  9. domnule voiculescu aveti o gramada de oameni care va sunt alaturi in aceste momente. ma bucur ca sunt sanse sa se faca dreptate in acest dosar…mult succes!

  10. SENTINŢĂ

    “Mogulu-i vinovat din start şi cu asta, basta!”
    Oricât de mult ar plânge, să-şi înece amarul ;
    Verdictul legii îi numai unul, cât în ţara asta
    Judecător suprem e însuşi … Zeus Marinarul .
    (Va plăti căci Dumnezeu … nu bate cu parul)

  11. D-voastra spuneti ca sunteti nevinovat si ca e un dosar ICA e unul politic. Perfect de acord. Dar daca lucrurile stau asa asta inseamna ca ori avocati nu stiu sa va apere ori judecatorii sunt corupti!?
    Meregti la CEDO!

  12. @ Geta

    Doamna Geta , pentru ca imi sunteti mult prea simpatica va dau un sfat absolut prietenesc si dezinteresat : renuntati la utilizarea cuvantului „advocat” caci desi corect ca atare , reprezinta o forma mult prea arhaica si totodata demodata a sinonimului „avocat” pe care il folosim cu totii in secolul XXI . Toate cele bune !

  13. Dle Voiculescu, nimeni nu cred ca mai are vreun dubiu cu privire la nevinovatia dumneavoastra. E mare pacat ca un om de valoarea dumneavoastra, in loc sa construiasca pentru tara asta, intrucat aveti aptitudinile necesare, isi iroseste energia sa isi dovedeasca nevinovatia, in niste procese care arata mai mult a teatre de papusi.

Comentariile sunt închise.