Ma astept la multe in tara asta, dar nu m-as fi asteptat ca ziarul Elenei Udrea sa ma laude.

Am citit cu satisfactie declaratiile referitoare la persoana mea din care rezulta faptul ca firma Crescent, impreuna cu directorul filialei din Romania, Dan Voiculescu si-au castigat un nume bun in comertul exterior.

„Reprezentanța firmei Crescent, condusă de Voiculescu, era cunoscută ca fiind foarte activă în realizarea unor operațiuni de comerț exterior de anvergură”

Firma Crescent și-a câștigat un nume bun în comerțul exterior prin seriozitate și promptitudine. Astfel, a garantat exporturile românești, a făcut plăți în avans și a asigurat buna derulare a contractelor, neînregistrându-se pierderi… A fost una din puținele firme străine care a realizat efectiv exporturi de tractoare și autoturisme, în timp ce altele se ocupau numai de produse ușor vandabile”

Pe de alta parte, ma bucur ca inclusiv Evenimentul zilei a ajuns la urmatoarea concluzie:

Controalele la ICE Dunărea, făcute de diverse instituţii ale statului, au arătat că din conturile societăţii deschise la Banca Română de Comerţ Exterior au fost viraţi bani doar pentru plata datoriei externe a României”.

Am multumirea  de a fi contribuit la plata datoriei externe a Romaniei gandindu-ma la faptul ca astazi, din pacate, Romania a acumulat din nou datorii imense astfel incat, serviciul datoriei externe de miliarde de euro sa ajunga sa fie platit in devalmasie de poporul roman.

13 COMENTARII

  1. In sfarsit isi deschid jurnalisti basisti-aplaudaci mintea ! :)
    p.s. sper ca apreciaza ca faceti reclama acestui ziar… :)

  2. .
    – COMUNICAT –

    Troaca numită „Evenimentul Zilei” este o oficină periculoasă , subversivă.
    Face propagandă în contra românilor.
    Practică cenzura hitleristă . Răspândește zvonuri mincinoase .
    Ia bani de la dușmanii poporului , de la străini și transfugi . Pentru a complota și spiona.
    Provoacă panică.
    .
    .
    .
    VOR PUTREZI . LA OCNĂ .

  3. Sa va puna pomelinic la biserica, domnule Voiculescu, ca nimeni nu le mai face atata reclama pe gratis. Daca le facea si erau seriosi, nu mai erau in faliment acum, ziarul unei vagaboande si a unui marinar betiv.

  4. Domnule Profesor va rog sa imi permiteti sa va fac o urare de Sfanta zi a Floriilor, intrucat in familia Dumneavoastra exista o floare care va este foarte draga, Camelia.
    Ii doresc din inima sa va calce pe urme, devenind o copie fidela a tatalui: bunatate, cinste, compasiune si „o” AS in ale profesiei. Multa sanatate, fericire alaturi de intreaga familie si bineinteles, nelipsita urare de: „La Multi Ani” !

  5. Ceva ciudat s-a intamplat la acest ziar basist. Este incredibil ca se vorbeste pozitiv despre Voiculescu in acest ziar.

  6. ® IARTĂ-NE şi DEŞTEAPTĂ-NE

    Un şugubăţ octogenar urca o rampă de Golgotă
    Ignind la fiecare pas sub crucea albă uriaşă,
    Flancat într-o mulţime de creştini – o lume laşă
    Ce îl dorea răpus de neputinţă,de propria marotă.

    Pe cap fixată în cucuie meşterite din cocă neagră,
    Batjocura coroanei din spinii deşi ai unui porcuşor
    (Să-nşeli o aparenţă scandaloasă nu este prea uşor)
    Pe trupul semigol avea hidoase urme de pelagră.

    În vărf se prăbuşeşte, suspansul fără unu,unu, doi ;
    Spectacol reuşit, reţetă grasă de firmă mare evreiască
    (Creştinii udă batiste scorojite, ici colo câte unul cască).
    Isuse, iartă-mă c-am îndrăznit.Vezi ce-ai făcut din noi ?

  7. Imi pare mie ca nu prea mai au cum s-o scalde si acum o dau la intrors cumva. Daca au putut sa acuze si au sperat ca gasesc ceva nereguli, acum macar s-o dreaga in incercarea de a devenii corecti.

  8. Elenei Udrea i se potriveste citatul:
    „Orgoliul este beţia puterii care te face să-ţi pierzi capul.”
    S-a uratit, asprit.
    Despre articolul din ziar…e mostra de corectitudine. Deci se poate, daca se vrea.

  9. se pare ca se mai intampla si minuni in tabara basistilor. ma bucur sa vad ca mai exista sanse ca cei care s-au lasat pacaliti de doctrina basista sa revina cu picioarele pe pamant. e un lucru bun. pentru dumneavoastra, toata aprecierea si stima. sunteti un om deosebit si meritati asemenea lucruri, dupa toate greutatile pe care vi le-a cauzat in timp aceasta grupare politica pro-basista

  10. adevarul e ca la cate neleguiri au facut basescu, udrea si gruparea lor de indoctrinati, chiar te mira un asemenea articol intr-un ziar basist. se pare ca puterea basistilor e in continua scadere. curand vom scapa de acesti oameni fara scrupule

Comentariile sunt închise.